Buitenland

Italiaanse beleidsmaker doorprikt medialeugens over proxy-oorlog in Syrië

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lid van de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden Manlio Di Stefano heeft zijn overheid opgeroepen de diplomatieke banden met Syrië aan te halen en de eenzijdige kijk op het land te veranderen.

In een brief aan de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentolini schrijft Di Stefano dat in Syrië al sinds 2011 een proxy-oorlog wordt gevoerd door terroristen die uit 89 verschillende landen komen. Het gaat om mensen die chaos verspreiden en zich bij terroristische organisaties als ISIS en Jabhat al-Nusra voegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Di Stefano voegde toe dat er bewijs is dat deze terreurgroepen logistieke en financiële hulp krijgen uit bepaalde landen. De Italiaanse beleidsmaker zei dat de Turkse inlichtingendienst betrokken is bij de infiltratie van terroristen in Syrië en de verkoop van olie die ISIS van Syrië en Irak heeft gestolen.

Jordanië helpt terroristen bij de oversteek naar Syrië en Israël behandelt terroristen die gewond zijn geraakt in de strijd met het Syrische leger in zijn eigen ziekenhuizen, aldus Di Stefano.

Hij zei verder dat de internationale coalitie tegen de Islamitische Staat in Irak en Syrië wordt geplaagd door fraude en financiële schandalen. Het Vrij Syrisch Leger is zelf een onafscheidelijk onderdeel van de terreurorganisaties, voegde hij toe.

Di Stefano wil dat de minister antwoord geeft op zijn vragen over de stappen die de overheid van plan is te nemen om de banden met Syrië te herstellen en druk uit te oefenen op Turkije, Qatar, Israël en Jordanië om hun steun aan terroristische organisaties aan banden te leggen.

[SyrianFreePress]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JC
JC
8 jaren geleden

Allemaal oud nieuws en wat gaan ze er nu aan doen…. nada. Lijkt wel een politici uit Den Haag, roept veel doet verdomd weinig maar krijgt wel goed betaald.

jenne
jenne
8 jaren geleden

De hele wereld is zo langzamer aan PROXY, maar je wordt er als weldenkend mens niet echt gelukkiger van.

Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Wie doet dat tegenwoordig nog niet?

jro
jro
8 jaren geleden

Hèhè, eindelijk eens een artikel over de ondermijnende activiteiten in ’t M.O, waarbij Amerika niet automatisch de schuld krijgt van zo’n beetje alle ellende in de wereld, vooral gepropageerd door internetsites van links/Russische signatuur. Natuurlijk haalt de zionistische kliek in Amerika hele rare streken uit in o.a. ’t M.O., maar zij zijn wat mij betreft beslist niet de enige die dat doen. Op al de links/russiche symphatiserende sites is ’t westen per definitie de grote boze wolf, waarin de lieverd en miljardair Putin heilig verklaard is en China een onschuldig, braaf landje is, dat niemand kwaad doet.
Oh ja, vele internetsites doen nèt alsof zij als exclusief bevoorrechte clubjes de absolute waarheid in pacht hebben dankzij uitsluitend aan hen toegespeelde, cruciale informatie en dat de reguliere media per definitie allemaal leugens en propagande verkopen. Wat een nonsens en wat een puberale houding van de meeste internetsites !
Ik trap er niet in, ga zoveel mogelijk af op m’n eigen intuïtie en in de meeste berichtgevingen lopen waarheden, leugens en fantasieën door elkaar heen, een m.i. vrij normaal gegeven in de menselijke samenleving en onderlinge communicatie.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x