Het Complot

Amerikaanse oud-senator op tv: “Daders van aanslagen 9/11 kregen steun vanuit de VS”

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-senator Bob Graham, die een parlementair onderzoek naar 9/11 voorzat, wil dat president Barack Obama de laatste 28 pagina’s van zijn onderzoeksrapport openbaar maakt. De pagina’s, die geheim zijn, gaan hoofdzakelijk over wie 9/11 gefinancierd heeft.

De 28 pagina’s onthullen volgens Graham een ‘netwerk van overheidsmedewerkers, rijke mensen en liefdadigheidsorganisaties die de daders in de Verenigde Staten hebben ondersteund’.

De oud-senator wijst erop dat Saoedi-Arabië in de stukken wordt genoemd als de belangrijkste geldschieter. In het tv-programma 60 Minutes zei hij dat de daders ‘substantieel’ zijn ondersteund door het Saoedische regime.

Wellicht meerdere landen

“Het is ondenkbaar dat 19 mensen, waarvan de meesten geen Engels spraken, nooit eerder in de VS waren geweest en niet hoogopgeleid waren, zo’n ingewikkelde taak konden uitvoeren zonder enige steun vanuit de VS.”

Graham denkt dat de pagina’s geheim worden gehouden om de Amerikaanse relatie met bondgenoot Saoedi-Arabië te beschermen. In de documenten zou staan dat de daders door ‘zeker één, maar wellicht meerdere landen’ werden geholpen.

Verbijsterende informatie

De pagina’s zijn afkomstig uit de zogeheten ‘Joint Inquiry into Intelligence Community Activities before and after the Terrorist Attacks of September 11, 2001’ uit 2002. President Bush heeft destijds bevolen tot geheimhouding van de passages. Dat kwam hem toen op zware kritiek te staan.

Al sinds 2003 wordt geprobeerd het rapport volledig openbaar te krijgen. Nabestaanden worden hierbij gesteund door een aantal leden van het Amerikaanse Congres en de Senaat.

Congreslid Thomas Massie las het rapport eind 2013 in zijn geheel: “Elke twee pagina’s moest ik stoppen om de verbijsterende informatie te absorberen. Mijn beeld van hoe deze tragedie zich heeft afgespeeld is compleet veranderd.”

Bekijk de hele aflevering van 60 Minutes over de 28 pagina’s hier terug.

[Cbsnews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lehcim
Lehcim
6 jaren geleden

Het gaat natuurlijk over de Bin Laden familie, de beste vrienden van de Bush familie. En deze families zaten op 9/11 toevallig samen gezellig TV te kijken.
http://www.oilempire.us/bush-binladen.html

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Het zijn de mensen die voor ultra liberalisme(ieder voor zich=satangedachte/recht van sterkste/geld/macht) staan.(dus ook een tak van het zionisme/elite Japan enz.) Alleen op deze manier kan men een NWO/Niburu stichten.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Velen denken dat 9/11 een ‘ inside job ‘ was.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x