Buitenland

Mexicaanse president weigert kinderen te vaccineren, laat zich niet gijzelen door Big Pharma

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Mexicaanse president Andres Manuel Lopez Obrador (AMLO) heeft geweigerd om kinderen te vaccineren tegen corona en gezegd dat zijn land niet zal buigen voor de druk van Big Pharma. De Mexicaanse leider zei eerder deze week dat hij nog steeds wacht op wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat het zin heeft om kinderen te vaccineren.

Zolang er geen onomstotelijk bewijs is, zal Mexico geen coronaprikken voor kinderen inslaan. AMLO merkte op dat farmaceutische bedrijven zich vooral lijken te bekommeren om geld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“We moeten voorzichtig zijn, want het is duidelijk dat farmaceutische bedrijven winst willen maken en vaccins willen blijven verkopen voor iedereen. Maar we moeten prioriteiten stellen, we moeten weten of ze al dan niet nodig zijn. We moeten ons niet door Big Pharma laten vertellen dat we een derde dosis nodig hebben, een vierde dosis nodig hebben en kinderen moeten vaccineren,” zei de president.

De Mexicaanse onderminister van Volksgezondheid Hugo Lopez-Gatell zei dat er ‘geen wetenschappelijk bewijs is’ waaruit blijkt dat het nodig is om kinderen te vaccineren.

Dit is het moment waarop AMLO zegt wat iedereen denkt:


Wordt de president nu verbannen van Twitter? Hoelang zal het duren voordat het establishment hem een kindermoordenaar noemt?

“Voorspelling: Andres Manuel Lopez Obrador binnenkort in ziekenhuis en kort daarna dood door Covid-19 of mysterieuze kwaal die niemand zag aankomen,” twittert Statenlid Daniël Osseweijer.

[Zero Hedge]

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Eindelijk wordt de olifant in de kamer duidelijk benoemd en wel door de president van Mexico met de naam Andres Manuel Lopez Obrador. Hoe LANG zal deze president nog leven? Hij heeft inmiddels al een aantal voorgangers, die hun verzet tegen de Deep State met de dood hebben moeten bekopen. Vreselijk, maar waar. Deze president wil in ieder geval WEL een zuiver geweten houden en daarvoor gaat hij tot het gaatje.
Er IS geen wetenschappelijk bewijs dat kinderen gebaat zijn met een coronaprik. Maar dat geldt wat mij betreft voor IEDEREEN. Het heeft tot nu toe maar één doel gediend en dat was het spekken van de farmaceuten en ieder die mee mag delen in de gigantische winsten. En dat allemaal over de ruggen van miljarden proefkonijnen.
Onbegrijpelijk!

Ayay
Ayay
2 jaren geleden

Dat is nu wat je een LEIDER noemt.

TAO Foundation
TAO Foundation
2 jaren geleden

Deze man is een held, hij brengt zichzelf in levensgevaar, er zijn al 3 presidenten voor hem vermoord die ook vaccinaties weigerden…

Judith
Judith
2 jaren geleden

Zo zijn er nog een paar presidenten geweest. Met de nadruk op geweest!

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x