Buitenland

Mexicaanse president weigert kinderen te vaccineren, laat zich niet gijzelen door Big Pharma

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Mexicaanse president Andres Manuel Lopez Obrador (AMLO) heeft geweigerd om kinderen te vaccineren tegen corona en gezegd dat zijn land niet zal buigen voor de druk van Big Pharma. De Mexicaanse leider zei eerder deze week dat hij nog steeds wacht op wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat het zin heeft om kinderen te vaccineren.

Zolang er geen onomstotelijk bewijs is, zal Mexico geen coronaprikken voor kinderen inslaan. AMLO merkte op dat farmaceutische bedrijven zich vooral lijken te bekommeren om geld.

“We moeten voorzichtig zijn, want het is duidelijk dat farmaceutische bedrijven winst willen maken en vaccins willen blijven verkopen voor iedereen. Maar we moeten prioriteiten stellen, we moeten weten of ze al dan niet nodig zijn. We moeten ons niet door Big Pharma laten vertellen dat we een derde dosis nodig hebben, een vierde dosis nodig hebben en kinderen moeten vaccineren,” zei de president.

De Mexicaanse onderminister van Volksgezondheid Hugo Lopez-Gatell zei dat er ‘geen wetenschappelijk bewijs is’ waaruit blijkt dat het nodig is om kinderen te vaccineren.

Dit is het moment waarop AMLO zegt wat iedereen denkt:


Wordt de president nu verbannen van Twitter? Hoelang zal het duren voordat het establishment hem een kindermoordenaar noemt?

“Voorspelling: Andres Manuel Lopez Obrador binnenkort in ziekenhuis en kort daarna dood door Covid-19 of mysterieuze kwaal die niemand zag aankomen,” twittert Statenlid Daniël Osseweijer.

[Zero Hedge]

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
10 maanden geleden

Eindelijk wordt de olifant in de kamer duidelijk benoemd en wel door de president van Mexico met de naam Andres Manuel Lopez Obrador. Hoe LANG zal deze president nog leven? Hij heeft inmiddels al een aantal voorgangers, die hun verzet tegen de Deep State met de dood hebben moeten bekopen. Vreselijk, maar waar. Deze president wil in ieder geval WEL een zuiver geweten houden en daarvoor gaat hij tot het gaatje.
Er IS geen wetenschappelijk bewijs dat kinderen gebaat zijn met een coronaprik. Maar dat geldt wat mij betreft voor IEDEREEN. Het heeft tot nu toe maar één doel gediend en dat was het spekken van de farmaceuten en ieder die mee mag delen in de gigantische winsten. En dat allemaal over de ruggen van miljarden proefkonijnen.
Onbegrijpelijk!

Ayay
Ayay
10 maanden geleden

Dat is nu wat je een LEIDER noemt.

TAO Foundation
TAO Foundation
10 maanden geleden

Deze man is een held, hij brengt zichzelf in levensgevaar, er zijn al 3 presidenten voor hem vermoord die ook vaccinaties weigerden…

Judith
Judith
10 maanden geleden

Zo zijn er nog een paar presidenten geweest. Met de nadruk op geweest!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x