Buitenland

Derde overlijden van alternatieve arts in twee weken: Is er een verband?

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verleden week werd dr. Teresa Sievers dood aangetroffen in haar woning in Florida. Ze is maandag begraven. Er zijn nog geen arrestaties verricht. Rechercheurs vertelden buren dat het moordwapen een hamer was.

Sievers is niet de enige arts uit Florida met banden met de holistische geneeskunde die in de afgelopen weken dood is gevonden. Sommigen brengen de moord op Sievers in verband met de dood van twee andere artsen. Er wordt gesuggereerd dat de drie alternatieve artsen zijn gedood om ze de mond te snoeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De artsen Jeff Bradstreet en Bruce Hedendal stierven enkele weken na elkaar in juni. Bradstreet, die vaccins linkte aan autisme, werd op 26 juni dood gevonden in North Carolina met een schotwond in zijn borst. Volgens het rechercheteam heeft hij zelfmoord gepleegd.

De tweede arts, Hedendal, werd dood gevonden in zijn auto. Sommigen zeggen dat hij een natuurlijke dood is gestorven. De familie van dr. Bradstreet zamelt geld in om de waarheid boven tafel te krijgen. Volgens zijn nicht ‘gaf hij nooit op’.

Alle drie artsen waren voorstander van de natuurgeneeskunde. Op internet wordt gespeculeerd dat de grote farmaceutische bedrijven in het geheim samenspannen met de gezondheidsinstanties.

Enkele dagen voor hun dood werden Bradstreet en Hedenhal benaderd door de federale autoriteiten. Vlak voor Bradstreets dood werd door de geneesmiddelenautoriteit FDA een inval gedaan in zijn kantoor. De FDA was niet bereikbaar voor commentaar.

[NBC2]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
danny
danny
8 jaren geleden

1 natuurlijke dood. (ze kunnen van alles naar buiten brengen via de media die ze onder controle hebben!)
2 zelfmoord met een schotwond in de borst. (lijkt me niet de meest logische manier voor zelfmoord met een pistool!)
3 vermoord met een hamer. (slecht onderzoek geen arrestaties ook al verdacht!)

waarschijnlijk zal de werkelijke waarheid ook deze keer niet snel boven water komen en de mensen die er over praten wat er werkelijk gebeurd zou kunnen zijn voor gek verklaard worden!!

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
Draco
Draco
8 jaren geleden

Of hier nu een complot achter zit oordeel ik niet anders krijg je weer van die spookverhalen. Alleen de manier hoe Teresa Sievers haar patiënten behandelde mogen er meer van zijn zoals ik lees. http://www.drteresasievers.com/functional.pdf

In onze samenleving draait alles om geld verdienen en macht. Artsen en doctoren worden opgeleid volgens het boekje en de bijbehorende medicatie bij de klachten zoals dus omschreven in het boekje welke gebaseerd is op alle voordelen voor de farmaceutische industrie.

Als ze echt om de gezondheid van de mens hadden gegeven dan was een supermarkt echt een gezonde winkel en niet zoals nu waarbij 99% chemische bewerkte rotzooi is. Mensen worden ziek gemaakt in deze industrie omdat je zelf het product bent. Ze zien je niet als gelijkwaardig wezen maar als vee. Dan nog de stress erbij van het werken en rekeningen. Iedere dag werken om centjes te verdienen. Dit om rekeningen te kunnen betalen anders kun je niet leven. Wonen tussen 4 muurtjes met een televisie voor de tijd te doden in plaats van na te gaan denken wat er nu echt speelt. Denken dat we gelukkig zijn met een goede baan maar eigenlijk een dikke plaat voor onze kop hebben omdat we niets anders dan slaven zijn van het systeem.

Deze Teresa Sievers zocht dus de daadwerkelijk oorzaak in plaats van gelijk chemische rotzooi voorschrijven.

Als je nu nog kijkt hoe de meeste mensen zijn in deze samenleving. Alles geloven wat er voorgeschoteld wordt in de media zoals het journaal. Zelfde als wat op deze website wel eens voorbij komt en geloofd wordt. Ga eens zelf denken want als je deze wereld wilt veranderen kap dan eens met dat kuddegedrag en laat je niet zo makkelijk beïnvloeden. Dus ook niet door de overheid. Zoals ik al zei. Ze zien ons als vee. Dan bedoel ik niet de werknemers van de overheid want deze zijn ook gevangen. Maar de echte figuren aan de macht achter de schermen.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x