Homepagina » Buitenland » Derde overlijden van alternatieve arts in twee weken: Is er een verband?
Derde overlijden van alternatieve arts in twee weken: Is er een verband?

Derde overlijden van alternatieve arts in twee weken: Is er een verband?

Verleden week werd dr. Teresa Sievers dood aangetroffen in haar woning in Florida. Ze is maandag begraven. Er zijn nog geen arrestaties verricht. Rechercheurs vertelden buren dat het moordwapen een hamer was.

Sievers is niet de enige arts uit Florida met banden met de holistische geneeskunde die in de afgelopen weken dood is gevonden. Sommigen brengen de moord op Sievers in verband met de dood van twee andere artsen. Er wordt gesuggereerd dat de drie alternatieve artsen zijn gedood om ze de mond te snoeren.

De artsen Jeff Bradstreet en Bruce Hedendal stierven enkele weken na elkaar in juni. Bradstreet, die vaccins linkte aan autisme, werd op 26 juni dood gevonden in North Carolina met een schotwond in zijn borst. Volgens het rechercheteam heeft hij zelfmoord gepleegd.

De tweede arts, Hedendal, werd dood gevonden in zijn auto. Sommigen zeggen dat hij een natuurlijke dood is gestorven. De familie van dr. Bradstreet zamelt geld in om de waarheid boven tafel te krijgen. Volgens zijn nicht ‘gaf hij nooit op’.

Alle drie artsen waren voorstander van de natuurgeneeskunde. Op internet wordt gespeculeerd dat de grote farmaceutische bedrijven in het geheim samenspannen met de gezondheidsinstanties.

Enkele dagen voor hun dood werden Bradstreet en Hedenhal benaderd door de federale autoriteiten. Vlak voor Bradstreets dood werd door de geneesmiddelenautoriteit FDA een inval gedaan in zijn kantoor. De FDA was niet bereikbaar voor commentaar.

[NBC2]


Vond je dit artikel goed? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Of hier nu een complot achter zit oordeel ik niet anders krijg je weer van die spookverhalen. Alleen de manier hoe Teresa Sievers haar patiënten behandelde mogen er meer van zijn zoals ik lees. http://www.drteresasievers.com/functional.pdf

  In onze samenleving draait alles om geld verdienen en macht. Artsen en doctoren worden opgeleid volgens het boekje en de bijbehorende medicatie bij de klachten zoals dus omschreven in het boekje welke gebaseerd is op alle voordelen voor de farmaceutische industrie.

  Als ze echt om de gezondheid van de mens hadden gegeven dan was een supermarkt echt een gezonde winkel en niet zoals nu waarbij 99% chemische bewerkte rotzooi is. Mensen worden ziek gemaakt in deze industrie omdat je zelf het product bent. Ze zien je niet als gelijkwaardig wezen maar als vee. Dan nog de stress erbij van het werken en rekeningen. Iedere dag werken om centjes te verdienen. Dit om rekeningen te kunnen betalen anders kun je niet leven. Wonen tussen 4 muurtjes met een televisie voor de tijd te doden in plaats van na te gaan denken wat er nu echt speelt. Denken dat we gelukkig zijn met een goede baan maar eigenlijk een dikke plaat voor onze kop hebben omdat we niets anders dan slaven zijn van het systeem.

  Deze Teresa Sievers zocht dus de daadwerkelijk oorzaak in plaats van gelijk chemische rotzooi voorschrijven.

  Als je nu nog kijkt hoe de meeste mensen zijn in deze samenleving. Alles geloven wat er voorgeschoteld wordt in de media zoals het journaal. Zelfde als wat op deze website wel eens voorbij komt en geloofd wordt. Ga eens zelf denken want als je deze wereld wilt veranderen kap dan eens met dat kuddegedrag en laat je niet zo makkelijk beïnvloeden. Dus ook niet door de overheid. Zoals ik al zei. Ze zien ons als vee. Dan bedoel ik niet de werknemers van de overheid want deze zijn ook gevangen. Maar de echte figuren aan de macht achter de schermen.

  57 likes
 2. 1 natuurlijke dood. (ze kunnen van alles naar buiten brengen via de media die ze onder controle hebben!)
  2 zelfmoord met een schotwond in de borst. (lijkt me niet de meest logische manier voor zelfmoord met een pistool!)
  3 vermoord met een hamer. (slecht onderzoek geen arrestaties ook al verdacht!)

  waarschijnlijk zal de werkelijke waarheid ook deze keer niet snel boven water komen en de mensen die er over praten wat er werkelijk gebeurd zou kunnen zijn voor gek verklaard worden!!

  17 likes
 3. Big Farma = Big maffia

  6 likes
 4. Ja vooral geen spook verhalen, alles netje beredeneren, en de burgers gerust stellen, word je hier voor betaald Draco, of is dit gewone spontane sh*t.
  In de USA-CIA wereld is dit de korste weg, net als in Nederland met Fortuyn en van Gogh, het klinkt paradoxale maar het is de overheid die dit regeld, voor zijn grote geld en macht schieters.
  Wij worden gewoon heel ongegeneerd geregeerd door onze facistische overheid, overheid en grote industrien te samen = facisme, en facisme = slavernij !

  5 likes
 5. Dit is dus net als bankier een zeer gevaarlijk beroep.
  Die vallen ook bij bosjes neer.

  4 likes
  • Maar wij hebben deze holistische artsen nodig dus zullen we ze ook maar de bescherming moeten bieden die ze nodig hebben!!! We zullen ze liefdevol moeten opnemen in ons midden en een grote groep vormen om hen heen.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...