Homepagina » Buitenland » Europeanen verliezen eindelijk hun geduld met roekeloze NAVO
"Europeanen verliezen eindelijk hun geduld met roekeloze NAVO"

Europeanen verliezen eindelijk hun geduld met roekeloze NAVO

De vluchtelingencrisis is veroorzaakt door de overzeese militaire miskleunen van de NAVO. Steeds meer Europeanen staan wantrouwend tegenover multiculturalisme, bezuinigingsmaatregelen en nu ook de NAVO zelf. Dat stelt de Amerikaanse schrijver en journalist Robert Bridge in een opiniestuk voor RT.

Bridge noemt als voorbeeld de inval in een NAVO-centrum in Warschau vorige maand. Het hoofd van het centrum werd met machtsvertoon verwijderd en onder toeziend oog van militairen vervangen door een nieuw hoofd. Ook tientallen andere bureaucraten werden ter plekke uit hun functie ontheven.

Oud-minister van Defensie Tomasz Siemoniak noemde de Poolse stap ‘ongekend’. “Het is waarschijnlijk de eerste keer in de geschiedenis van de NAVO dat een lidstaat een NAVO-faciliteit heeft aangevallen,” aldus de oud-bewindsman in het parlement.

Wind van verandering

“Waarom stelt een pro-westers land als Polen zijn relaties met Brussel, de NAVO en Washington op de proef?” vraagt Bridge. Hij wijst erop dat er een andere politieke wind is gaan waaien in Polen en de rest van de EU.

Deze wind van verandering kan volgens hem rechtstreeks worden gelinkt aan ‘de mislukking van het Amerikaanse buitenlandbeleid en de gevolgen daarvan voor de Europese status quo’.

Bridge geeft vervolgens voorbeelden van een aantal loze beloften die president Obama in 2009 heeft gedaan. “Guantanamo Bay is nog open, Libië heeft het zwaar en de Amerikaanse militaire operatie in Syrië heeft weinig tot geen effect op de Islamitische Staat,” schrijft hij.

Brute dictatuur van het IMF en de Wereldbank

“In plaats van te zijn verlost van de oorlogszuchtige waanzin uit het Bush-tijdperk, is de wereld nog steeds verstrikt in een crisis,” gaat hij verder. “Veel ooit zo trotse, zelfvoorzienende Europese landen (Spanje, Portugal, Italië en Griekenland, om er maar een paar te noemen) worden gedwongen om te lenen bij dezelfde internationale bankiers die hun nationale economieën hebben verwoest.”

“Sinds de terreuraanvallen op 9/11 hebben Washington en de NAVO een aantal miskleunen gemaakt die de Oude Wereld, die al lijdt onder de brute dictatuur van het IMF en de Wereldbank, nu niet kan gebruiken,” aldus Bridge. “Gooi er nog een paar miljoen wanhopige vluchtelingen bij en je bent verzekerd van de opkomst van rechtse politieke partijen – van Front National van Le Pen in Frankrijk tot Gouden Dageraad in Griekenland.”

“Ik kan me niet voorstellen dat de Europese burgers (ondanks de bezuinigingen nog steeds hoogopgeleid) na 15 jaar chaos en catastrofe door het Amerikaanse buitenlandbeleid niet gaan inzien dat ze flink in de steek zijn gelaten door de NAVO, een instituut dat juist is ontworpen om hun belangen te behartigen,” besluit Bridge.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. De NATO heeft nooit de belangen van de burger behartigd. Zij was een “bescherming” tegen de Communisten; een creatie van de Zionisten. (Lenin werd gefinancierd door de Rothschilds)

  De Rothschilds hadden namelijk nog een appeltje te schillen met de Tsaar, die in 1814 weigerde mee te werken aan een “New World Order”. O ja en de Tsaar had geen Rothschild bank 😉
  De overige landen in Europa hadden TOEN al een enorme schuld bij de puppet masters en moesten naar hun pijpen dansen.

  ALLES is terug te herleiden naar geld creatie. Degenen die NIET meewerken aan een Rothschild bank krijgt de NATO/ US op zijn dak. (Tegenwoordig Libië (had geen Rothschild bank + olie), Syrië (geen Rothschild bank), Afghanistan (opium), Irak (olie), Soedan (olie) , Mali (Goudroof), Somalië (uranium)) De NATO is de militaire arm van de Rothschilds. De VN is de politieke.

  En ja, ook (de) Nederland(se regering) werkt hier KEIHARD aan mee!
  https://www.defensie.nl/onderwerpen/mali/inhoud/nederlandse-bijdrage
  http://northerntruthseeker.blogspot.nl/2013/01/why-mali-france-launches-war-in-mali-in.html

  http://www.wildboar.net/multilingual/easterneuropean/russian/literature/articles/whofinanced/whofinancedleninandtrotsky.html
  http://modernhistoryproject.org/mhp?Article=FinalWarning&C=7.3
  http://judeo-masonic.blogspot.nl/2010/02/lenin-in-bolshevist-headquarters-in.html
  http://www.henrymakow.com/000275.html

  http://people.opposingviews.com/communist-persecution-christianity-religion-4328.html
  http://atheism.about.com/od/isatheismdangerous/a/AtheismKilled.htm
  http://www.rense.com/general86/realholo.htm
  http://www.ihr.org/jhr/v14/v14n1p-4_Weber.html

  https://jonkirby2012.wordpress.com/2012/11/04/why-rothschilds-really-wanted-the-murder-of-tzar-nicholas-ii-and-his-christian-family/

  42 likes
  • an anrgie,

   heel goed speurwerk en een geweldige omschrijving!

   Nu het volgende!
   Omdat je hier op deze site door sommige mensen heel vaak voor Gek verklaard word, als iemand iets plaatst wat niet bewezen is of op feiten berust is, zal ik het in een vragende zin aan jou en IEDEREEN die dit leest willen stellen!

   Beste IEDEREEN…
   Waar is ONZE wereldwijde echte KUNST gebleven???
   In de afgelopen 15 tot 20 jaar zijn er WERELDWIJD renovaties geweest aan ALLE GROTE MUSEA ter WERELD…..!!!
   IS er IEMAND die mijn kan VERTELLEN of de ECHTE KUSTSTUKKEN ook ECHT terug gehangen zijn, of dat ALLES wat terug gehangen is GEWOON is vervangen door COPIEEN?
   Is er NA deze RENOVATIES ook controle geweest door ONAFHANKELIJKE kunst kenners die deze KUNSTSTUKKEN ook hebben kunnen en MOGEN controleren op hun ECHTHEID?

   Tevens is het mij opgevallen dat er in de KUNST wereld veel directeuren zijn vervangen in de WERELDWIJDE grote musea.

   Ik zie Mark Rutte en Obama NOG LACHEND voor onze NACHTWACHT staan en elkaar de handen schuddend…
   Zijn we voor onze eigen ogen BESTOLEN van onze wereldwijde kunstschatten???

   Dit was maar even een VRAAG en ik hoop hiermee dat ik een AANTAL mensen wakker gemaakt heb om op verder onderzoek uit te gaan!

   Groet,
   Mr.X

   4 likes
   • Snap niet dat je t nu over kunst hebt. Ben je een museumbezoeker?
    t gaat nu even over de roekeloze navo die alleen maar ellende veroorzaakt en ons helemaal niet beschermd.

    2 likes
    • Beste Anne,
     waarom denk je zo in hokjes?
     Het gehele systeem in onze wereld is TOTAAL gebaseerd op Elite machten!
     De NAVO, NATO, VS, NWO enz… is allemaal bedacht en opgezet door een klein groepje Elite machten die de totale controle over ons mensheid en onze aarde willen!

     Zoals wij mensen het Bordspel Monopoly spelen zo spelen deze Elite met onze wereld!
     Alles is door hun bedacht en door hun neergezet en NOOIT neergezet VOOR burgers maar enkel om HUN Elite machten te dienen!

     Als ik het dan heb over kunst dan past dit in het zelfde grote plaatjes als de rest want ze plegen TOTALE ROOF op onze hele wereld, Landen en Continenten en schuwen totaal niets om hun macht te vergrote en te behouden!
     Waar is ALLE Goud gebleven wat uit vele landen weggestolen is?
     Waarom is er 500 Miljard dollar WEG van het Amerikaanse overheids geld waar niemand een antwoord op wil geven?

     Ik stelde alleen een vraag omdat het erg opvallend is als je het gaat onderzoeken dat ALLE grote MUSEA ter Wereld allemaal TOEVALLIG een totale renovatie hebben gehad!
     Is dit ECHT toeval of is er veel meer aan de hand! Toeval bestaat namelijk niet meer in onze huidige wereld!

     Probeer te bedenken dat de Elite MEESTERS zijn in LIST en BEDROG en ze alles gewoon doen onder de ogen van vele! Hier krijgen ze een KICK van omdat het voor hun gewoon totale verziekte spelletjes geworden zijn wie met het beste PLAN het beste kan wegkomen met MASSA oplichting!

     Als we NIET weten wie onze ECHTE vijanden zijn hoe kunnen we er dan mee in gevecht gaan??? Het beestje moet gewoon bij de naam genoemd worden en mensen moeten VEEEEEL grote ingaan zien wat er echt aan de hand is!

     6 likes
 2. De vluchtelingencrisis is doelbewust veroorzaakt door de elite om aan goedkope werkkrachten te komen en de Europese burger te dwingen om in te leveren en/of veel goedkoper te worden in zijn verloning. Stop de bandieten!

  18 likes
  • En om te mengen met Europese volken zodat zij over 20 jaar geen cultuur en afkomst hebben. Niets om voor op te staan of voor te vechtten. Een makkelijke kudde schapen dus.

   12 likes
  • wij zijn zelf de goedkope werkkrachten, bijna alles wat we verdienen raken we kwijt aan accijns en heffingen en belastingen. Raak je het niet kwijt aan het ene dan raak je het wel kwijt aan het andere. Mensen die vluchten voor geweld moet je opvangen maar wat er nu gebeurt lijkt een bewuste ontwrichting van de maatschappij. De machthebbers op Aarde maken alles onder de noemer van Vrede en Groen en milieubewust zijn kapot. Bevolkingen worden tegen elkaar opgezet dat gebeurt op alle nivo’s in het groot en klein.

   10 likes
  • En jij denkt dat dat volk gaat werken? dat zal dan een heeeel klein groepje zijn.

   En als dat basis inkomen er komt kun je dat werken ook wel afschrijven.

   4 likes
  • Beste IFF,

   Ken jij per toeval ook het verhaal van de RATTENVANGER uit Hamelen?

   Als je miljoenen mensen ergens naar toe lokt, kan je ze vervolgens veel gemakkelijker in een grote groep controleren en AFSLACHTEN of UITMOORDEN…!!!

   Het heeft totaal NIETS met goedkoop werk te maken, want er is geen werk meer!!!
   We zitten straks ALLEMAAL MASSAAL als RATTEN in HUN ELITE smerige VAL…!!!

   0 likes
 3. Wat mij stoort zijn de gigantische leugens van onze eigen politici hieromtrent. Het gemanimuleer van de bevolking, nieuws dat wordt achtergehouden (cfr Keulen) het door de strot duwen van de mensen dit om eigen zak te redden. Ik word er elke dag opnieuw misselijk van. Moslims horen thuis in een moslimwereld , zij aanvaarden onze cultuur niet, degene die min of meer aangepast zijn, gebruiken ons sociaal systeem om het leeg te zuigen. Vlucthelingen die het eten niet lekker vinden ?? Die eisen hebben ??? Ik vraag me bv af al die bombardementen in Syrie (Fransen, Engelsen, Amerikanen, lokale strijdkrachten, wat staat daar nog recht ?; de Fransen die plots het commanco centrum van is weten zijn, moeten eerst wel een aantal mensen worden vermoord, wanneer verzet de bevolking hier zich tegen ?????? dit kan toch niet blijven duren

  33 likes
 4. Het is alleen een beetje jammer na al die jaren dat ze dan weer moeten constateren dat het niet werkt en dus pas je geduld gaat verliezen als het kwaad al lang en breed geschied is.
  Dit gaat niemand terugdraaien of herstellen het gezwel is reeds lang geleden uitgezaaid.

  12 likes
 5. InterContinentalMaster

  De NAVO is enkelt de USA met de rest van de landjes als ja-knikkert. Best een enge constructie. Het zal me niet verbazen dat binnenkort diezelfde ja-knikkertjes eruit stappen en dan einde NAVO. Laat ieder continent maar eerst bestuderen wat sovereiniteit en een eigen mening vormen is ipv alleen maar blindelings ja-knikkertje zijn.

  7 likes
 6. Kijk naar alle aanrandingen en verkrachtingen in Duitslands en dat tuig haal je hier ook allemaal naar toe.

  Stuur ze alsjeblieft allemaal terug met hun cultuur erbij, hier win je niks aan.
  De tijd van medelijden is bij mij wel voorbij, alles helpen ze naar de knoppen, je eindig in beschermde woon gemeenschappen om nog enig zins veilig te wonen.

  Je word dan meteen als racist weggezet of je discrimineert nou het zei dan zo!

  Europa gaat compleet naar de knoppen

  7 likes
 7. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Google is naar het volgende: Jezuïeten / Zwarte Paus / Grijze Paus / Witte Paus / Illuminatie / Maltezer Orde / Vrij Vrijmetselarij / Ashkenazie Khazaren etc. Dan weet je alles.

  7 likes
 8. Ik onderschrijf geheel het geschrevene in dit artikel. Maar wat heeft dit te maken met multiculturalisme?
  Multiculturalisme lijkt mij het beste wat ons kan overkomen……
  Ons eigen systeem van ultra liberalisme is volledig doorgeslagen. Het kapitaal is bij de paar rijken terecht gekomen. Als je het systeem goed bekijkt van winsten, investeringen,salarissen en beloningen, gebeurt dit elke dag, elk uur en elke minuut in onze maatschappij.
  Ook de impact op onze samenleving van ultra liberalisme(eigenlijk gewoon nergens controle op en iedereen mag zeggen en doen wat hij wil). Resultaart in dicriminatie van bepaalde groepen, mensen zien ook geen toekomst meer voor zichzelf. De jeugd zuipt en slikt zich helemaal suf, kleine meisjes plaatsen naakt foto’s online, vreemdgaan is cool, voor een pedofiel dien je begrip te hebben,etc.
  Dus nogmaals, ik sta helemaal open voor een gematigd multiculturalistische invloed op onze samenleving.
  Dan is er wellicht voor onze nog een toekomst……

  3 likes
 9. Dan heb ik het nog niet eens over de chemtrails hier in Europa, zo gauw als het heldere lucht is beginnen ze al te sprayen. Je ziet nog maar zelden 2 dagen achter elkaar een heldere blauwe lucht.
  Afgelopen zomer was ik in Rusland st.Petersburg area, niet 1 chemtrail gezien, 2 weken lang, heldere lucht.
  Waarom wil dit niemand hier in west Europa zien……
  Word eindelijk wakker….

  5 likes
 10. google de naam Daniel Ganser ( Zwitsers historicus ) . D. Ganser heeft meerdere video-lezingen m.b.t. N.a.v.o. / N.a.t.o. . Daniel Ganser verdient oprecht de nobelprijs voor vrede. Ook de lezingen van Karl Albrecht Schachstschneider ( jurist staatsrecht) en Wilhelm Hanke (econoom)l zijn zeer interessant.

  4 likes
 11. Totale controle over de mens dus.

  3 likes
 12. Nou ja zeg. De vlag dekt de lading totaal niet! De titel van het srtikel doet vermoeden dat een meerderheid der Europeanen iets ergens van vindt…

  … het aangehaalde artikel is een opinie van een journalist.

  1 likes
 13. “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly.

  But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers rustling through all the alleys, heard in the very halls of government itself.

  For the traitor appears not a traitor; he speaks in accents familiar to his victims, and he wears their face and their arguments, he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men.

  He rots the soul of a nation, he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of the city, he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to fear.”

  1 likes
 14. Aanvallen van Amerika hebben geen effect omdat ze zelf samen met de NAVO de creatie zijn van de terreurgroepen, en dus ook de “vluchtelingen” (die dat in werkelijkheid niet zijn) meegerekend. Heel juist van Polen dat ze die stap gezet hebben zich tegen ze te keren. Nu wij allemaal nog samen met heel Europa. We moeten dit voorbeeld volgen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

europese commissie

Lees en huiver: Europese Commissie kwam vlak voor coronacrisis met dit stappenplan voor vaccinatie

In september vorig jaar, kort voor het ...