UFO

Amerikaanse overheid haalde onbekende materialen uit UFO. Wetenschappers staan voor raadsel

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Pentagon heeft metaallegeringen uit ongeïdentificeerde vliegende objecten gehaald die wetenschappers ‘niet kenden’ en voor een raadsel stelden.

De materialen, die ‘verbluffende eigenschappen’ zouden hebben, worden opgeslagen in aangepaste gebouwen in Las Vegas, schrijft The Independent.

“Ze hebben materiaal van deze objecten verzameld, zodat wetenschappers kunnen achterhalen waarom ze zulke verbluffende eigenschappen hebben,” vertelde Ralf Blumenthal van de New York Times aan MSNBC.

Geen idee

Blumenthal zei verder dat het Amerikaanse ministerie van Defensie ‘geen idee heeft’ waar het materiaal uit bestaat.

“Het is een soort verbinding die ze niet kennen,” voegde hij toe.

Wetenschappers deden ook onderzoek naar mensen die claimden dat onbekende vliegende objecten een fysieke impact hadden op hun lichaam.

Niemand

In een eerder vrijgegeven video van het Pentagon is te zien hoe piloten van de marine een mysterieuze UFO ter grootte van een passagiersvliegtuig volgen.

“Tot op de dag van vandaag weet niemand wat het zijn,” zei Blumenthal. “Onderzoekers probeerden te achterhalen op welke vreemde manier ze worden aangedreven, maar ze kwamen er niet uit.”

Overtuigend bewijs

De man die het UFO-onderzoeksprogramma van het Pentagon jarenlang leidde, Luis Elizondo, zei op CNN dat er heel overtuigend bewijs is dat we niet alleen zijn in het universum.

Het Pentagon zei dat het Advanced Aviation Threat Identification Program vijf jaar geleden is beëindigd, maar volgens mensen die eraan werken bestaat het nog steeds.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Het zijn wonderbaarlijke ontwikkelingen.

Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Ik kan me moeilijk voorstellen dat de ufo-replica’s die de Nazi’s en Area51 bouwde gebaseerd zijn op deze vreemde legeringen.

Alexander
Alexander
4 jaren geleden

Wat zijn die wonderbaarlijke eigenschappen dan ?

robertlazar
robertlazar
4 jaren geleden

Disclosure tussen neus en lippen door.
Best huge toch?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x