CoronaBuitenland

Baanbrekend onderzoek linkt boosterprik aan kankersterfte, dit is slechts het topje van de ijsberg

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Japanse onderzoekers hebben een verband gevonden tussen kankersterfte en het derde mRNA-vaccin, oftewel de eerste boosterprik.

Ze zagen in Japan in 2022 een toename van de sterfte door verschillende kankers na de booster, waaronder eierstokkanker, leukemie, prostaatkanker, alvleesklierkanker en borstkanker. Op dat moment had twee derde van de Japanse bevolking minstens één booster gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De toename is niet het gevolg van corona-infecties of uitgestelde zorg door lockdowns, stellen de wetenschappers, die hebben gecorrigeerd naar leeftijd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meest agressieve vormen

Dr. John Campbell benadrukt dat het hier gaat om sterfte door kanker, niet om nieuwe kankergevallen. Enkel de meest agressieve vormen van kanker hebben geresulteerd in oversterfte, waarbij mensen binnen enkele maanden, een jaar of twee jaar zijn overleden, merkt hij op.

En als dit alleen gaat over de mensen die zijn overleden, is het aannemelijk dat er in Japan nog veel meer mensen zijn die worden behandeld wegens kanker, aldus Campbell. We hebben het dus niet over het aantal nieuwe gevallen, maar het aantal overlijdens, licht hij toe.

Het is zorgwekkend

“Wat betekent dat voor de toekomst? Dat weten we simpelweg niet. Het is zorgwekkend. Overheden in het Westen moeten transparant zijn en deze data openbaar maken.”

Het onderzoek van arts-epidemioloog Miki Gibo en zijn collega’s is gepubliceerd in het gepeerreviewde tijdschrift Cureus.

Veilig en effectief.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
1 maand geleden

“overheden in het westen moeten transparanter worden” hahahaha yeah right en dat gaan ze nu ook echt doen, not, het zijn allemaal grote leugenaars die opdrachten uitvoeren en zeker niet in het belang van het volk handelen, in tegendeel, juist anti bevolking!

Jef
Jef
1 maand geleden

Er zijn al heel wat ijsbergen en misschien nog wel meer topjes.

Ron
Ron
1 maand geleden

Iedereen die gevaccineerd is moet de regering aansprakelijk stellen. Maakt samen een front en pakt deze moordenaars aan.
Dit is de enige oplossing.

roro 237
roro 237
1 maand geleden

Bourla en Gates zien de mRNA-vaccins als een enorm succes!

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x