Het Complot

Ontdek de Holle Aarde

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vele mensen kennen het verhaal over de Amerikaanse admiraal Byrd en zijn reis naar de holle aarde.

Waar komt echter de theorie van de Holle Aarde vandaan? De in 1779 in New Jersey geboren legerofficier John Symmes was één van de eerste mensen die geloofde in een holle aarde en daar openlijk voor uit durfde te komen.

Hij had het plan opgevat om met een team naar de Noordpool te gaan en op zoek te gaan naar het gat dat de ingang zou moeten zijn naar de Holle Aarde. Hoewel die expeditie nooit heeft plaatsgevonden, is de vermeende poort wel naar Symmes vernoemd.

Zolang er geen officieel ‘bewijs’ geleverd is, blijft de vraag echter bestaan of onze aarde inderdaad hol is en of zich daar een binnenzon of leven bevindt. Al eeuwenlang wordt er op alle continenten druk gespeculeerd over de holle aarde.

Volgens Dianne Robbins, auteur van de boeken Messages From Hollow Earth en Telos: bestaat er geen twijfel over of de aarde hol is. Zij zegt: “De theorie van de Holle Aarde is geen theorie. De aarde is hol. In het centrum van de aarde bevindt zich een zon die perfect op haar plaats gehouden wordt door de zwaartekracht. Alle planeten zijn hol, en ze hebben allemaal een centrale zon. Er is meer land dan oceaan in de holle aarde. Zo zitten planeten in elkaar. Vanaf een diepte van circa 400 mijl werkt de zwaartekracht anders. Wij staan nu op de grond; als je je daar in de kern bevindt zorgt die ‘nieuwe’ zwaartekracht ervoor dat je ook op de grond staat.”

Wat velen niet weten is dat in 1943 een Duitse onderzeeër (U 209-onderzeeboot) als vermist werd opgegeven en dat er later door het bemanningslid Karl Unger is gezegd dat deze onderzeeër in de holle aarde is geweest.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij aardbevingen soms geluiden waargenomen worden die alleen konden ontstaan als de aarde daadwerkelijk hol zou zijn. De ingangen vanaf de buitenaarde, onze kant zeg maar, zijn te zien op satellietfoto’s, alleen houdt de NASA die foto’s verborgen. De openingen zijn gigantisch en op de polen zijn ze duidelijk zichtbaar. Opmerkelijk is dat NASA met foto’s van andere planeten minder voorzichtig omgaat. Zo is op foto’s van Jupiter het gat in de Zuidpool gewoon zichtbaar. Deze foto’s staan gepubliceerd op de website van de NASA.

Wat ook te denken geeft is dat het boven de Noordpool en de Zuidpool verboden is te vliegen. Er zijn daar no-flyzones ingesteld, en zelfs satellieten mogen niet over de polen vliegen.

Omdat er veel vraag is naar het mysterie van de holle aarde heeft Trancewerk een speciale meditatiesessie ontwikkeld waarin men meegenomen wordt op ontdekkingsreis naar de holle aarde. Met behulp van deze downloadbare MP3-sessie, kan iedereen de wonderlijke wereld van de Holle Aarde verkennen en elke keer zullen er andere ontdekkingen gedaan worden. Opmerkelijk feit is dat verschillende mensen die de sessie deden, onafhankelijk van elkaar soortgelijke ervaringen hadden. Is het een stukje remote viewing dat geactiveerd wordt of is het toeval?

De sessie kan HIER of via de link www.trancewerk.nl/ontdek-de-holle-aarde voor slechts 10 euro besteld worden en heeft een intens diep ontspannend effect.

Deze aanbieding is geldig t/m zaterdag 30 november, daarna gaat de prijs omhoog naar 49,99 euro.

Gerelateerd:

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.