Homepagina » Het Complot » Ontdek de Holle Aarde
Ontdek de Holle Aarde

Ontdek de Holle Aarde

Vele mensen kennen het verhaal over de Amerikaanse admiraal Byrd en zijn reis naar de holle aarde.

Waar komt echter de theorie van de Holle Aarde vandaan? De in 1779 in New Jersey geboren legerofficier John Symmes was één van de eerste mensen die geloofde in een holle aarde en daar openlijk voor uit durfde te komen.

Hij had het plan opgevat om met een team naar de Noordpool te gaan en op zoek te gaan naar het gat dat de ingang zou moeten zijn naar de Holle Aarde. Hoewel die expeditie nooit heeft plaatsgevonden, is de vermeende poort wel naar Symmes vernoemd.

Zolang er geen officieel ‘bewijs’ geleverd is, blijft de vraag echter bestaan of onze aarde inderdaad hol is en of zich daar een binnenzon of leven bevindt. Al eeuwenlang wordt er op alle continenten druk gespeculeerd over de holle aarde.

Volgens Dianne Robbins, auteur van de boeken Messages From Hollow Earth en Telos: bestaat er geen twijfel over of de aarde hol is. Zij zegt: “De theorie van de Holle Aarde is geen theorie. De aarde is hol. In het centrum van de aarde bevindt zich een zon die perfect op haar plaats gehouden wordt door de zwaartekracht. Alle planeten zijn hol, en ze hebben allemaal een centrale zon. Er is meer land dan oceaan in de holle aarde. Zo zitten planeten in elkaar. Vanaf een diepte van circa 400 mijl werkt de zwaartekracht anders. Wij staan nu op de grond; als je je daar in de kern bevindt zorgt die ‘nieuwe’ zwaartekracht ervoor dat je ook op de grond staat.”

Wat velen niet weten is dat in 1943 een Duitse onderzeeër (U 209-onderzeeboot) als vermist werd opgegeven en dat er later door het bemanningslid Karl Unger is gezegd dat deze onderzeeër in de holle aarde is geweest.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij aardbevingen soms geluiden waargenomen worden die alleen konden ontstaan als de aarde daadwerkelijk hol zou zijn. De ingangen vanaf de buitenaarde, onze kant zeg maar, zijn te zien op satellietfoto’s, alleen houdt de NASA die foto’s verborgen. De openingen zijn gigantisch en op de polen zijn ze duidelijk zichtbaar. Opmerkelijk is dat NASA met foto’s van andere planeten minder voorzichtig omgaat. Zo is op foto’s van Jupiter het gat in de Zuidpool gewoon zichtbaar. Deze foto’s staan gepubliceerd op de website van de NASA.

Wat ook te denken geeft is dat het boven de Noordpool en de Zuidpool verboden is te vliegen. Er zijn daar no-flyzones ingesteld, en zelfs satellieten mogen niet over de polen vliegen.

Omdat er veel vraag is naar het mysterie van de holle aarde heeft Trancewerk een speciale meditatiesessie ontwikkeld waarin men meegenomen wordt op ontdekkingsreis naar de holle aarde. Met behulp van deze downloadbare MP3-sessie, kan iedereen de wonderlijke wereld van de Holle Aarde verkennen en elke keer zullen er andere ontdekkingen gedaan worden. Opmerkelijk feit is dat verschillende mensen die de sessie deden, onafhankelijk van elkaar soortgelijke ervaringen hadden. Is het een stukje remote viewing dat geactiveerd wordt of is het toeval?

De sessie kan HIER of via de link www.trancewerk.nl/ontdek-de-holle-aarde voor slechts 10 euro besteld worden en heeft een intens diep ontspannend effect.

Deze aanbieding is geldig t/m zaterdag 30 november, daarna gaat de prijs omhoog naar 49,99 euro.

Gerelateerd:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

agema

Fleur Agema stelt lastige vragen: ‘Vaccinatie zou toch opname voorkomen? Wat zegt dit over kwaliteit vaccins?’

Op basis van de recente toename in ...

de jonge

Columnist haalt verwoestend uit naar De Jonge: ‘Tief op met je prik’

Coronaminister Hugo de Jonge zei dinsdagavond in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!