Buitenaards

Amerikaanse overheid ‘werkt samen met twee buitenaardsen’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese politicus Paul Hellyer is het langstzittende lid van de Privy Council, de geheimraad van de Britse koningin. Hij diende onder meer als minister van Transport, minister van Defensie en vicepremier.

In 2005 haalde hij het nieuws omdat hij had gezegd dat ‘UFO’s net zo echt zijn als de vliegtuigen die over ons hoofd vliegen’.

Hij was daarmee binnen de G8 het eerste kabinetslid dat het bestaan van UFO’s bevestigde. Hellyer ontdekte gedurende zijn politieke loopbaan naar eigen zeggen dat er een aantal buitenaardse soorten zijn die de aarde al duizenden jaren bezoeken. De oud-minister zegt dat het gaat om wezens van Zeta Reticuli, de Plejaden, Orion, Andromeda en de zogeheten tall whites, die op militair terrein leven.

“Ik ben niet de enige die dit zegt,” aldus Hellyer. “Er zijn verschillende soorten en zij hebben mogelijk verschillende agenda’s. Hun agenda’s komen waarschijnlijk net zoveel overeen als die van de Verenigde Staten, China en Rusland.”

“Ik wil graag dat 95 tot 98 procent van alle geheime stukken wordt vrijgegeven,” ging hij verder. “Er zijn een paar dingen die voor nu beter buiten het publieke domein gehouden kunnen worden. Net zoals kinderen de periode van de tandenfee en de Kerstman overleven terwijl ze volwassen worden, denk ik dat belastingbetalende burgers goed in staat zullen zijn om te accepteren dat we in een kosmos leven waarin vele verschillende levensvormen voorkomen.”

Hellyer gaat ook in op het militair-industrieel-complex, de Bilderberggroep, de Trilaterale Commissie, de Council on Foreign Relations, de machtskartels, schaduwregeringen, de heersende elite en de families Rockefeller en Bush.

Bron: YouTube/Sirius Documentary

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paquita
Paquita
9 jaren geleden

Kan iemand mij uitleggen wie of wat de “Tall whites” zijn? Bedankt! Groetjes, Paquita.

Franca
Franca
9 jaren geleden

wauw….

mb
mb
9 jaren geleden

Hij zegt dus dat er buitenaardsen en buitenaardse schepen bestaan. Ufo’s zijn niet geïdentificeerd , dus dat zegt niet veel.

Abel
Abel
9 jaren geleden

[quote name=”Paquita”]Kan iemand mij uitleggen wie of wat de “Tall whites” zijn? Bedankt! Groetjes, Paquita.[/quote]

Denk dat dit wel een aardige omschrijving geeft:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nordic_aliens

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x