CoronaMens en Dier

‘Voldemort’ wil 20 miljoen extra voor de CoronaCheck-app: ‘Hallucinante bedragen’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Minister Ernst Kuipers van Volksgezondheid zegt dat er de komende anderhalf jaar meer dan 20 miljoen euro extra nodig is voor de CoronaCheck-app, schrijft RTL Nieuws. Het geld is bedoeld voor ‘externe inhuur’, aldus Kuipers.

Voor andere apps, zoals CoronaMelder en GGDContact, is volgens de minister 7,2 miljoen euro nodig in 2022 en 30,8 miljoen euro in 2023.

Verwijderen!

“Voor iedereen die dacht dat het voorbij was: Voldemort wil komende anderhalf jaar ruim 20 miljoen extra voor de CoronaCheck-app,” reageert FVD-leider Thierry Baudet.

Kamerlid Wybren van Haga stelt: “Minister Kuipers gooit ons geld weg. Twintig miljoen euro extra voor een nutteloze en discriminerende app. BVNL investeert dit geld liever in iedereen die keihard heeft geleden onder de catastrofale coronamaatregelen. Wat betreft de app: verwijderen!”

“Los van of de CoronaCheck-app nog nodig is; dit zijn echt hallucinante bedragen voor een al ontwikkelde app,” twittert jurist Kevin Maunder-Cockram. Hij zegt hele IT-outsourcingtrajecten te hebben gezien voor de helft van het geld. “Lijkt me dat het ministerie van VWS dit bedrag wel even mag onderbouwen.”

Weinig toekomst

Ook opmerkelijk: Kuipers zei in januari dit jaar nog dat hij ‘weinig toekomst ziet’ in het doorontwikkelen van de verschillende corona-apps die de afgelopen twee jaar zijn gemaakt. Hij sprak van ‘een andere fase’ wat betreft ‘digitale ondersteuningsmiddelen’ zoals CoronaMelder en CoronaCheck.

CoronaCheck is de app met de QR-codes voor toegang tot reizen en bezoek aan horeca of cultuur.

4.7 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn.
Hollewijn.
3 maanden geleden

Hij heeft waarschijnlijk een vrindje die een opdrachtje nodig heeft! Of is het om gelijk de EID te integreren en het EU internet censuursysteem.

H. Vaes
H. Vaes
3 maanden geleden

Corona voorbij???????? Het gaat dit najaar pas goed beginnen. Het wordt links en rechts al aangekondigt. De volgende kunstmatige pandemie is in aantocht.

Stem vooral op Rutte en Kaag en de zogenaamde gevaarlijke griep wordt je gratis toegediend dmv ……weer…..injecteren.
En deze keer zullen zij die de spuit weigeren, hoge boetes moeten betalen en ik zal er daar een van zijn. Zo zij het als we niet voor onze rechten meer op willen komen.

robert
robert
3 maanden geleden

ze doen maar!, het antwoord verandert niet.. het antwoord was en is “NEEN”!

John
John
3 maanden geleden

Dwingen om af te treden

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

101
0
We lezen graag je reactie!x