Homepagina » Het Complot » ‘Amerikaanse regering is onwettig, VS is corporatie’
Randi Shannon

‘Amerikaanse regering is onwettig, VS is corporatie’

Een vrouw uit de staat Iowa stelde zich kandidaat als senator, maar zag daar vanaf toen ze ontdekte dat de Verenigde Staten worden bestuurd door een schijnregering.

Ze benoemde zichzelf tot senator voor de Republiek van Iowa in een alternatieve regering, de Republiek voor de Verenigde Staten van Amerika.

Randi Shannon had zich kandidaat gesteld voor het 34e senaatsdistrict, maar kwam er onlangs achter dat de echte overheid na de Amerikaanse Burgeroorlog van 1861 tot 1865 is vervangen door een illegale regering. Ze liet haar politieke ambities varen en benoemde zichzelf tot senator voor wat in haar ogen de echte regering is.

United States Corporation

In een brief die ze op 4 juli jongstleden op de Facebook-pagina van haar campagne publiceerde schreef ze dat haar geboorteland in 1787 is opgericht als de Republiek voor de Verenigde Staten van Amerika, maar dat daar na de jaren 1860 ten tijde van de Burgeroorlog verandering in kwam.

Toen de oorlog was afgelopen, zo schreef ze, werd de regering vervangen door de United States Corporation die tot op de dag van vandaag onder aanvoering staat van een schijnregering.

Buitenlandse bezetting

Volgens Shannon maakt de federale regering zich schuldig aan het onderdrukken van ondernemerschap en het afnemen van persoonlijke vrijheden. Erger nog zijn de gekozen beleidsmakers, zo zei ze, die het systeem in stand houden en daardoor zware misdaden begaan tegen het volk.

Shannon ziet veel overeenkomsten tussen haar standpunten en die van Ron Paul. Ze wil het ministerie van Onderwijs afschaffen en de belastingen drastisch terugdringen. Ze pleit voor een einde van de buitenlandse bezetting.

Omdat het land al anderhalf eeuw wordt bestuurd door een onwettige regering verklaart ze alle grondwettelijke aanpassingen die sindsdien zijn gedaan ongeldig. De de facto United States Corporation is illegaal en moet verdwijnen, besloot Shannon.

Bron: Rawstory.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Catharina R
Catharina R
9 jaren geleden

aha goed om te weten .

dymph
dymph
9 jaren geleden

Ik ben benieuwd of ze dat voor elkaar krijgt en dat zonder een ongelukje te krijgen. Want ze zijn erg makkelijk in mensen opruimen daar. O ja elders ook, helaas. Ik wens haar veel sterkte toe en hopelijk krijg ze het voor elkaar.

c
c
9 jaren geleden

[quote name=”dymph”]Ik ben benieuwd of ze dat voor elkaar krijgt en dat zonder een ongelukje te krijgen. Want ze zijn erg makkelijk in mensen opruimen daar. O ja elders ook, helaas. Ik wens haar veel sterkte toe en hopelijk krijg ze het voor elkaar.[/quote]

Idd dymph ,als iemand tegen is kunnen ze zomaar of ineens verdwijnen of ze krijgen een ”ongelukje’.Goed dat er iemand is die de werkelijke gang van zaken aan het licht durft te brengen, het heeft al te lang geduurd dat die ‘onzichtbare’ masters achter de coulissen/presidenten aan de touwtjes trekken.

Luca van Dinter
Luca van Dinter
9 jaren geleden

Laten wij ons ook realiseren dat met de “vlucht” van koningin Wilhelmina en de regering op 13 april 1940 grondwetsartikel 21 geschonden werd en sindsdien alle opvolgende regeringen tot nu ook grondwettig zijn.

Er loopt een interessante juridische procedure daarover, die massaal door de reguliere media genegeerd wordt.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

corona

Corona-uitbraken in zorgcentra onder gevaccineerde bewoners: ‘Het is een raadsel hoe het mis kon gaan’

Bij woonzorgcentrum De Kiekendief in Almere is ...

umar

Ebru Umar: ‘Vertel gevaccineerden dat ze een gevaar voor de samenleving zijn en hun stoppen slaan door’

Maandag berichtte de NOS dat ‘tachtig procent ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

54
0
We lezen graag je reactie!x