Homepagina » Het Complot » ‘Ontneem bankiers hun macht en onthul buitenaards bezoek’
hellyerwebreinterview

‘Ontneem bankiers hun macht en onthul buitenaards bezoek’

In een interview met ExopoliticsTV laat Paul Hellyer, oud-minister van Defensie en oud-vicepremier van Canada, weten dat de Federal Reserve moet worden afgeschaft of genationaliseerd.

Daarnaast is het volgens de oud-politicus noodzakelijk dat vormen van energie, zoals aandrijving door middel van antizwaartekracht, worden vrijgegeven voor het volk. Hoeveel weet de Amerikaanse regering over buitenaards bezoek op Aarde?

Hellyer ziet de huidige financiële crisis als een direct product van het ‘geld als schuld’ systeem van de grote private banken in de wereld. De Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, heeft de mensen en de politici wijsgemaakt dat ze geld moeten lenen terwijl ze het zelf net zo goed kunnen creëren.

Financiële ponzifraude

Tijdens zijn presentatie op het Internationale UFO Congress in 2011 zei hij: “Het financiële systeem op de wereld is een complete fraude.” Een systeem waarbij al het geld bestaat als schuld is gedoemd te mislukken. De ballon wordt steeds groter totdat de enorme schuldenlast te zwaar wordt en de ballon knapt. De totale schuld neemt altijd alleen maar toe en er is geen manier om alles af te betalen.

In de Verenigde Staten zijn vanaf 1890 alleen al 25 recessies en depressies geweest. Het blijkt elke keer dat een kleine elite de crisis in gang zet waarna ze er zelf van profiteren, met als gevolg dat zo’n 8,7 miljoen banen verloren zijn gegaan.

De Federal Reserve Act werd uitgedokterd door de Rothschild-familie en haar bondgenoten, zoals de Rockefeller-familie na de Tweede Wereldoorlog. Zij sloegen de handen ineen en konden achter de schermen opereren door de invloed van de Bilderberggroep. De invloed die de bankiers door de jaren heen hebben gehad is niet voor te stellen.

Op een resort van J.P. Morgan op het eiland Jekyll langs de kust van de Amerikaanse staat Georgia werd een plan opgezet door Paul M. Warburg om een monopolie op de Amerikaanse geldvoorraad te bewerkstelligen. Dit plan werd overgenomen door het Amerikaanse Congres en zou zogenaamd het publieke belang beschermen en bevorderen.

Gedurende de bankencrisis van 2007-2008 drukte de Federal Reserve snel biljoenen dollars bij om te voorkomen dat de ponzipiramide helemaal in elkaar zou storten. De bank kocht alle belangrijke banken en enkele industriën uit die op hun beurt weer flinke schulden hadden uitstaan bij andere banken.

En wat deed de Fed voor de belastingbetaler? Niets. Miljoenen mensen verloren hun baan, hun boerderij, hun huis, hun hoop en hun waardigheid. De belastingbetalers kochten de banken uit maar kregen er niets voor terug.

Buitenaards bezoek

Hellyer stelt dat het een fraude is om te stellen dat de Amerikaanse regering niet is geïnteresseerd in UFO’s. In feite staat het al decennia lang hoog op de agenda. Op 21 november 1950 schreef de Canadese ufoloog Wilbert Smith van het ministerie van Verkeer en Waterstaat, waarvan Hellyer kort daarop minister werd, een geheime interne memo waarin hij toestemming vroeg om de geomagnetische aspecten van aandrijfsystemen van UFO’s te onderzoeken.

Middels de werknemers van de Canadese ambassade in Washington deed Smith een aantal ontdekkingen. 1. Het onderwerp UFO’s is geheim in de Verenigde Staten, er wordt nog geheimzinniger over gedaan dan de waterstofbom. 2. Vliegende schotels bestaan. 3. Hun modus operandi is onbekend maar een kleine groep, onder leiding van Dr. Vannevar Bush, probeerde deze te achterhalen. 4. De zaak wordt door de Amerikaanse autoriteiten met grote urgentie behandeld.

Hellyer noemt Charles Hall die in de zestiger jaren als meteoroloog werkzaam was op het oefenterrein van de Amerikaanse luchtmacht in Indian Springs in de Amerikaanse staat Nevada. Charles werkte nauw samen met lange blonde buitenaardsen, een soort waar Hellyer indertijd nog niet bekend mee was. Na een aantal maanden leerde Hall zijn angsten los te laten voor deze buitenaardsen die leefden en werkten op het terrein van de luchtmacht.

Eenheidsbewustzijn

Om eenheidsbewustzijn te bereiken moeten volgens Hellyer eerst de grote instituten veranderen. De fraude en corruptie moeten verdwijnen. De drie Abrahamistische religies beweren allen de weg naar het paradijs te kennen. Wiskundig gezien is dit onmogelijk. Het is wiskundig gezien veel waarschijnlijker dat ze het alle drie mis hebben en dat de waarheid veel groter is.

Hellyer ziet graag democratie hersteld worden in landen die niet alleen beweren een demoratie te zijn maar het ook nog eens zonder schaamte gebruiken als exportproduct, terwijl er in de meeste gevallen niet kan worden gesproken van democratie. Zo is Wall Street al decennia lang een belangrijke machthebber in de Verenigde Staten en heeft de opperbevelhebber van het Amerikaanse leger, president Obama, geen toegang tot een aantal projecten die worden uitgevoerd door troepen die hij onder zijn hoede heeft.

Je kunt derhalve concluderen dat de Verenigde Staten niet op een democratische wijze worden bestuurd. Hetzelfde geldt voor Canada, Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland en vele andere landen die marionet zijn van het internationale finaiciële systeem.

Vrede op Aarde en in de kosmos

Paul Hellyer wil dat de Verenigde Staten onthullen wat men weet van de aanwezigheid van buitenaardsen op Aarde, hun technologie en wat wetenschappers hebben gedaan om zelf schepen te bouwen. Verder stelt hij dat de Verenigde Naties het jaar 2012 zouden moeten uitroepen tot een jaar van vergeving en verzoening, zodat een nieuw tijdperk van samenwerking en liefde tussen alle beschavingen, stammen, religies, naties en regio’s, zowel wereldwijd als intergalactisch, kan beginnen. Wij kunnen zoveel leren van onze buitenaardse bezoekers, waaronder ook op het gebied van gezondheid en voedselproductie.

Voor het eerst lijkt er een ommekeer plaats te vinden en verzamelen de mensen zich via het internet. De mensen in Tunesië en Egypte hebben laten zien dat het onmogelijke mogelijk is. Wij delen hun euforie. Tegelijkertijd moeten we ons realiseren dat dit slechts het begin is. Ware vrijheid is alleen mogelijk wanneer we kunnen ontsnappen aan de tirannie van de internationale banken, zodat Wall Street niet langer de prijs van ons dagelijks brood kan manipuleren.

Bron: Examiner.com

Verwante artikelen:Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van ...

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo's komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo’s komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Twee ngo’s onder leiding van de Maleisische ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.