Mens en DierCorona

De Jonge waarschuwt dat coronapas gaat verlopen zonder boosterprik: ‘Paar maanden terug was dit nog een complot’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronapas is vanaf 1 februari alleen nog geldig als je op tijd je boostervaccin hebt gehaald. Als je negen maanden na je laatste vaccinatie nog geen derde prik hebt gekregen, krijg je geen QR-code meer.

Zorgminister Hugo de Jonge zei dat hij en zijn Europese collega’s het daar in Brussel over eens zijn geworden. Volgens de minister is het digitaal coronacertificaat ‘een goede manier om de grenzen open te houden’.

Auteur en spreker Hans van Tellingen reageert: “Aldus Hugo de Jonge. Die eigenlijk nog nooit iets heeft gezegd waar hij later niet op terug kwam.”

Stop de waanzin

“Twee keer een prik halen was volgens De Jonge genoeg om je vrijheid terug te krijgen. Maar zoals wel vaker heeft hij weer gelogen. Stop de waanzin,” zegt Tweede Kamerlid Wybren van Haga.

“Zoals FVD al voorspelde, zijn die ‘twee simpele prikjes’ niet genoeg. Elk half jaar moet je een booster nemen om je coronapas te hernieuwen, anders wordt je vrijheid afgepakt. Dit is een cyclus waar we nooit meer uit komen,” schrijft Forum voor Democratie.

Privilege

“Tja, natuurlijk moet iedereen zich verplicht blijven injecteren. Vrijheid is namelijk niet langer een onwrikbaar recht, maar een privilege geworden. En alleen als je je om de paar maanden door de staat laat injecteren mag je dat privilege behouden,” voegt FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toe.

Jurist Kim Boon merkt op: “Een paar maanden terug was dit nog een complot, vandaag alweer ingehaald door de realiteit.”

Minister De Jonge schreef op 3 november nog: “Het al dan niet krijgen van een derde prik heeft geen gevolgen voor een coronabewijs.”

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
232 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
8 maanden geleden

Die incapabele onderwijzer ontleent zijn zelfverzekerdheid aan de volkomen kritiekloze media. Er is niet veel nodig om hem in de hoek te zetten. Dat kan je aan hem zien.

Arno de Hoogh
Arno de Hoogh
8 maanden geleden

Hoe in hemelsnaam kunnen we deze waanzin stoppen?

Marcel
Marcel
8 maanden geleden

https://docsfair.nl/covid-19-the-system/

Het gaat om geld, absoluut niet om gezondheid

Avax
Avax
8 maanden geleden

Ik vind het een steeds zieligere bende worden, en het kwaad openbaart zich steeds meer.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

232
0
We lezen graag je reactie!x