Het Complot

Amerikaanse senator bevestigt bestaan ‘geheim genootschap’ binnen FBI. Wie is deze informant?

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse senator Ron Johnson zei dinsdag tegen Fox News dat een ‘informant’ het bestaan van een ‘geheim genootschap’ binnen Justitie en de FBI heeft bevestigd. Het geheime netwerk zou president Trump actief tegenwerken.

Deze week werd bekend dat de hoge FBI-agent Peter Strzok en FBI-advocate Lisa Page het met elkaar hadden over een ‘geheim genootschap’ binnen de FBI.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Strzok en Page, die allebei betrokken waren bij het Ruslandonderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller, worden nu zelf onderzocht.

Corruptie op het hoogste niveau

Sms’jes die de twee naar elkaar verstuurden ondersteunen beweringen van Republikeinen dat het onderzoek bevooroordeeld en partijdig is.

Strzok werd uit zijn functie ontheven door Mueller voordat de sms’jes naar buiten kwamen.

Senator Johnson zei dat de berichten bewijs zijn voor ‘corruptie op het hoogste niveau binnen de FBI’.


Informant

Over het geheime genootschap zei hij: “Dat geheime genootschap, we hebben een informant die het heeft over een groep die geheime bijeenkomsten hield.”

Presentator Bret Baier onderbrak hem om hem te laten bevestigen dat er geheime bijeenkomsten werden gehouden op het ministerie van Justitie en dat dit ook wordt bevestigd door een informant.

“Ja,” antwoorde Johnson, toevoegende dat er een speciale aanklager moeten worden aangesteld om de corruptie binnen de FBI en Justitie te onderzoeken.

Bekijk het fragment hieronder:


Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Wat een achterbaks gedoe met die ‘Geheim genootschap’ binnen de FBI.

bert s
bert s
6 jaren geleden

Kop erbij, het volk is de eerste trap trede van de zeven die de machtsstructuur kent, de politiek is pas de tweede. They are burning the witches en het enige wat gaat gebeuren is dat de puppets worden verwisseld voor nieuwe. Alles gebeurd in opdracht van de echte machthebbers die ver boven het volk en de politiek staan. Het enige doel van de politiek is om het volk onder controle te houden, volksverlakkers zijn het.

poltergeist
poltergeist
6 jaren geleden

Jullie geloven nog steeds dat trump word tegengewerkt lol google voor de grap eens trump clinton friends op google images.

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Ja, maar dat is toch van alle tijden. De kantinejuffrouw is er ook niet bij gehaald, want die heeft weer heel andere vergaderingen. Binnen elk bedrijf heb je splitsing. Wat moet een verkeersagent bij een undercover operatie? Dat de FBI en dat soort clubjes zich boven de wet verheven voelen, tja dat wisten we toch al.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x