Chemtrails

Amerikaanse senator houdt hoorzitting over chemtrails

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse beleidsmaker houdt aankomende week een hoorzitting over chemtrails, zo meldt de krant Today’s News-Herald. Staatssenator Kelli Ward uit Arizona zegt dat ze veel mensen hoort over de mogelijke effecten van chemtrails op het weer en hun gezondheid. Velen zijn boos omdat ze naar eigen zeggen niet serieus worden genomen.

“Ik krijg veel berichten van mensen die bezorgd zijn,” zei Ward. “Ze zijn van mening dat ze niet worden gehoord. Ik kan het water niet zelf onderzoeken, maar ik kan ze in contact brengen met mensen die dat wel kunnen.”

“Ze zijn bezorgd omdat velen van hen bloedonderzoek hebben laten doen,” ging ze verder. “Ze zijn bezorgd over het water en de lucht.” Het is de bedoeling dat de ADEQ (het Centrum Milieukwaliteit van Arizona) een presentatie gaat geven over het sproeien van chemische stoffen in de lucht.

De afgelopen jaren zijn er bij de ADEQ vele telefoontjes en e-mails binnengekomen van mensen die bezorgd zijn over chemtrails of andere vormen van geo-engineering. Volgens Mark Schaffer, communicatiedirecteur van de ADEQ, is er geen bewijs voor deze beweringen. “Ons standaardantwoord is dat er geen geloofwaardig bewijs is voor het sproeien van chemische stoffen of geo-engineering,” zei Schaffer.

Veel inwoners van Havasu en Mohave County denken daar anders over. “Er zijn veel complottheorieën over chemtrails,” zei ondernemer Robert Hunter uit Havasu. “De overheid vertelt ons niet alles. Wij hebben het recht om te weten wat er gebeurt. Er is zeker iets aan de hand.”

Chemtrails kunnen gerelateerd zijn aan klimaatbeheersing, aldus Hunter. “Ik denk dat global warming te maken heeft met kernproeven en spaceshuttles en dat ze daarom manieren verzinnen om de temperaturen normaal te houden.”

Jennifer Cramer uit Havasu zegt dat ze nu twee jaar chemtrails ziet boven haar woonplaats. “Elke keer als ze sproeien slaat het weer helemaal om,” zei ze. “Ik merkte het dit weekend toen het plotseling hard begon te waaien. Ik ben geen wetenschapper en weet niet wat er in de chemtrails zit, maar ik denk dat we het recht hebben om dit te weten.”

[Raw Story, Havasu News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Chemtrails afschaffen en ongevaarlijke kernfusie en vrije energie introduceren met als doel een veilige en schone planeet te behouden.

huisheks
huisheks
8 jaren geleden

Veel succes gewenst daar in de USA. Wij weten hier onderhand wel dat er geen enkel uitsluitsel wordt gegeven over wat de overheid aan het uitspoken is.
De chemtrails…. er is al veel over gezegd en er is terecht veel wantrouwen over, maar ik denk dat het sproeien het topje van de ijsberg is. Er is veel meer aan de hand wat opzettelijk verzwegen wordt om geen paniek te veroorzaken, alleen het middel is erger dan de kwaal.
Mensen hebben al lang tv, internet , en mobieltjes en zullen er niet heel erg angstig van worden als er op een normale manier uitgelegd wordt, wat het behelst en wat de reden is voor geheimhouding.
Normale Manier; niks wordt normaal gedaan; kijk naar Rutte, verwacht je daar een normale reactie van dan ? De Chemtrails waren er niet tijdens de Top in Den Haag, goh waarom nou niet en het was prachtig helder weer. Iets wat wij al lange tijd niet meer gezien hadden. Dit is normaal en als we NIET uitgaan van allerhande complot theoriëen, dan zouden we dat allemaal op een normale manier kunnen oplossen………….. alleen….. er zit wel degelijk een dubbele agenda. Eigenlijk zijn dus niet de Chemtrails het probleem, maar de dubbele agenda. Chemtrails zijn dus enkel een gevolg. Dus roependen in deze woestijn………… Hoort zegt het voort, maak mensen wakker, want over een tijdje kunnen wij dat ook al niet meer doen via Internet of Mobiel. Want dan luistert, kijkt de geheime dienst mee en wordt deze vorm van communicatie ten strengste verboden. Staan wij dat toe ? Dan kun je beter meteen de ketenen omdoen, dan is slavernij een feit.

hader
hader
8 jaren geleden

Chemtrails… Het enige wat voor deze term in aanmerking komt, is het sproeien van velden met bestrijdingsmiddelen. Het sproeien van ontbladerings-middel (Agent Orange) tijdens de Vietnam oorlog. Hij besproeien van wolken met silver-iodine om ervoor te zorgen dat waterdamp zich gaat hechten aan deze deeltjes, zodat het eerder gaat regenen. (Cloud seeding) Velen bedoelen met chemtrails die condensstrepen in de lucht als een vliegtuig hoog overvliegt. Velen klagen dat het steeds vaker voorkomt…. Logisch het aantal burgervaart vluchtbewegingen is niet te vergelijken met dat van zeg maar 10 jaar geleden. Diegene die die condensstrepen aanzien voor chemtrails moeten eens hun klas natuurkunde maar eens overdoen. Het is daarboven zeer koud (-40) De daar aanwezige waterdamp gaat door een hete motor, met wolkvorming als gevolg in de vorm van een contrail. Als zo’n streep snel verdwijnt, dan duid dat op dat de lucht daarboven droog is, en een plotselinge weersverandering onwaarschijnlijk is. Blijft het wel lang hangen, dan is een weersverandering wel waarschijnlijk. Iedereen die denkt dat dit onzin vindt; Besef je dan dat een vliegtuig 2 soorten dingen mee moet meenemen brandstof en chemicaliën. Ieder burger vliegveld in de wereld zou dan in “het complot” moeten zitten. zoiets hou je niet stil. Onzin dus. Chemicaliën in de brandstof dus? De brandstof wordt hiermee vervuild, en maakt een vlucht niet efficiënt (als het überhaupt kan) Vliegtuig maatschappijen willen maar 1 ding; Van A naar B vliegen, met zo minimaal verbruik van brandstof. Vandaar de steeds zuinigere en mindere lawaaierige motoren. Het topic ergert me al jaren. Maak je meer druk om het volgende. Ik woon zo’n 5Km van een snelweg af in een wat kleinere stad, en ieder half jaar moet ik mijn balkon reinigingen van roet en fijnstof. (zwarte aanslag) Dat had ik ook al toen ik woonde in een van de grotere steden van Nederland aan de kust (!) Nergens een vliegveld te bekennen, maar wel auto’s. Reken maar dat je deze rotzooi ook inademt. Nu blijkt dat de scooter een van de meest vervuilende factor is. Aan de auto wordt steeds strengere eisen gesteld, aan een scooter niet (?!) De term chemtrails is gewoon onzin, fijnstof niet!

Henk001
Henk001
8 jaren geleden

Het idee dat vliegtuigwolken niet gewoon lang kunnen blijven hangen is onjuist. Dat is gebaseerd op het foutieve idee dat waterdruppeltjes in een wolkenloze lucht snel zouden moeten verdampen. Denkfout: de druppeltjes bevriezen onmiddellijk en voor ijs geldt een andere verzadigingsdruk. Aangetoond is dat als de relatieve vochtigheid (voor water) 60 a 70 % bedraagt of meer, dat dan de ijskristallen lang kunnen blijven hangen en zelfs als sublimatiekernen gaan dienen waardoor ze cirrusbewolking ontstaat.
De bewering dat je die persisterende vliegtuigwolken vroegen nooit zag is gewoon gelogen. Zie o.a. dit filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=X72uACIN_00
Het zijn er nu wel veel meer dan vroeger, nogal logisch als je bedenkt dat er nu 10x zo veel rondvliegt als pakweg 40 jaar geleden.
Allerlei “bewijzen” voor chemtrails (zoals foto’s van vliegtuigen die brandstof dumpen, holding tracks, grid patterns, etc.) hebben vaak een onthutsend simpele verklaring voor iemand die even verder nadenkt of de moeite neemt naar de bron van de foto terug te gaan en niet klakkeloos de interpretatie van een chemtrailwebsite overneemt.
Het idee dat de lang aanhoudende vliegtuigwolken gebruikt zouden kunnen worden om de opwarming tegen te gaan is alweer onjuist. Wolken hebben een dubbelrol in het klimaat. Enerzijds houden ze ook warmte vast doordat ze uitstraling tegengaan, anderzijds kaatsen ze door hun witte uiterlijk zonnestraling terug. Onderzoek heeft aangetoond dat bij lage wolken op lage breedtes (nabij de evenaar) de balans doorslaat naar een afkoelend effect, terwijl hoge bewolking op hogere breedtes juist meer opwarmend effect hebben — precies de verkeerde kant op dus.
Dat er wordt nagedacht over vormen van geoengineering (wolkenboten, ruimtespiegels, ijzerbemesting voor algengroei e.d.) en dat er al decennialang sommige vormen van worden toegepast, zoals cloudseeding, of dat militaire vliegtuigen soms “chaff” (plasticdeeltjes met een laagje aluminium voor radar-misleiding) uitgooien, dat zegt niets over al die vliegtuigwolken. Over de groteske schaal waarop je dit complot zou moeten organiseren heeft hader al genoeg gezegd.
Over grondmonsters. De paar waarvan ik heb gezien dat ze controleerbaar waren bleken fout te zijn uitgevoerd en van foute vooronderstellingen uit te gaan. In Nederland wijst de recent uitgegeven geochemische atlas (Univ. van Wageningen) in elk geval niet op onregelmatigheden die je met vliegtuigen in verband zou kunnen brengen.
Blijft over dat er mensen zijn die beweren over inside-informatie te beschikken dat er wel in het geheim iets door al die lijnvliegtuigen wordt uitgestrooid. Je kunt je afvragen waarom mensen iets zouden vertellen dat niet waar is. Dat wordt dan voorgesteld als iets zeer onwaarschijnlijks. Sommigen zijn waarschijnlijk oprecht, maar menen ten onrechte iets te hebben gezien dat met chemtrails te maken zou hebben zoals die duitse ingenieur mei jl. Anderen vinden het kennelijk interessant in het middelpunt van de belangstelling te staan of gewoon te trollen. Geen van deze whistleblowers heeft enig concreet bewijs kunnen leveren voor hun beweringen. Ook Kristen Meghan niet, zoals o.a. blijkt uit deze thread van Metabunk, waar zij zelf aan deelneemt : https://www.metabunk.org/threads/kristen-meghan-former-us-air-force-whistle-blower.1066/page-10#post-45196
Soms heb ik wel eens het idee dat als iets maar een complot genoemd wordt dat het dan alleen al daarom voor sommigen geloofwaardig is, ondanks allerlei feitelijke onjuistheden en onwaarschijnlijkheden.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x