Homepagina » Chemtrails » Amerikaanse senator houdt hoorzitting over chemtrails
Amerikaanse senator houdt hoorzitting over chemtrails

Amerikaanse senator houdt hoorzitting over chemtrails

Een Amerikaanse beleidsmaker houdt aankomende week een hoorzitting over chemtrails, zo meldt de krant Today’s News-Herald. Staatssenator Kelli Ward uit Arizona zegt dat ze veel mensen hoort over de mogelijke effecten van chemtrails op het weer en hun gezondheid. Velen zijn boos omdat ze naar eigen zeggen niet serieus worden genomen.

“Ik krijg veel berichten van mensen die bezorgd zijn,” zei Ward. “Ze zijn van mening dat ze niet worden gehoord. Ik kan het water niet zelf onderzoeken, maar ik kan ze in contact brengen met mensen die dat wel kunnen.”

“Ze zijn bezorgd omdat velen van hen bloedonderzoek hebben laten doen,” ging ze verder. “Ze zijn bezorgd over het water en de lucht.” Het is de bedoeling dat de ADEQ (het Centrum Milieukwaliteit van Arizona) een presentatie gaat geven over het sproeien van chemische stoffen in de lucht.

De afgelopen jaren zijn er bij de ADEQ vele telefoontjes en e-mails binnengekomen van mensen die bezorgd zijn over chemtrails of andere vormen van geo-engineering. Volgens Mark Schaffer, communicatiedirecteur van de ADEQ, is er geen bewijs voor deze beweringen. “Ons standaardantwoord is dat er geen geloofwaardig bewijs is voor het sproeien van chemische stoffen of geo-engineering,” zei Schaffer.

Veel inwoners van Havasu en Mohave County denken daar anders over. “Er zijn veel complottheorieën over chemtrails,” zei ondernemer Robert Hunter uit Havasu. “De overheid vertelt ons niet alles. Wij hebben het recht om te weten wat er gebeurt. Er is zeker iets aan de hand.”

Chemtrails kunnen gerelateerd zijn aan klimaatbeheersing, aldus Hunter. “Ik denk dat global warming te maken heeft met kernproeven en spaceshuttles en dat ze daarom manieren verzinnen om de temperaturen normaal te houden.”

Jennifer Cramer uit Havasu zegt dat ze nu twee jaar chemtrails ziet boven haar woonplaats. “Elke keer als ze sproeien slaat het weer helemaal om,” zei ze. “Ik merkte het dit weekend toen het plotseling hard begon te waaien. Ik ben geen wetenschapper en weet niet wat er in de chemtrails zit, maar ik denk dat we het recht hebben om dit te weten.”

[Raw Story, Havasu News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

85 reacties

 1. Chemtrails… Het enige wat voor deze term in aanmerking komt, is het sproeien van velden met bestrijdingsmiddelen. Het sproeien van ontbladerings-middel (Agent Orange) tijdens de Vietnam oorlog. Hij besproeien van wolken met silver-iodine om ervoor te zorgen dat waterdamp zich gaat hechten aan deze deeltjes, zodat het eerder gaat regenen. (Cloud seeding) Velen bedoelen met chemtrails die condensstrepen in de lucht als een vliegtuig hoog overvliegt. Velen klagen dat het steeds vaker voorkomt…. Logisch het aantal burgervaart vluchtbewegingen is niet te vergelijken met dat van zeg maar 10 jaar geleden. Diegene die die condensstrepen aanzien voor chemtrails moeten eens hun klas natuurkunde maar eens overdoen. Het is daarboven zeer koud (-40) De daar aanwezige waterdamp gaat door een hete motor, met wolkvorming als gevolg in de vorm van een contrail. Als zo’n streep snel verdwijnt, dan duid dat op dat de lucht daarboven droog is, en een plotselinge weersverandering onwaarschijnlijk is. Blijft het wel lang hangen, dan is een weersverandering wel waarschijnlijk. Iedereen die denkt dat dit onzin vindt; Besef je dan dat een vliegtuig 2 soorten dingen mee moet meenemen brandstof en chemicaliën. Ieder burger vliegveld in de wereld zou dan in “het complot” moeten zitten. zoiets hou je niet stil. Onzin dus. Chemicaliën in de brandstof dus? De brandstof wordt hiermee vervuild, en maakt een vlucht niet efficiënt (als het überhaupt kan) Vliegtuig maatschappijen willen maar 1 ding; Van A naar B vliegen, met zo minimaal verbruik van brandstof. Vandaar de steeds zuinigere en mindere lawaaierige motoren. Het topic ergert me al jaren. Maak je meer druk om het volgende. Ik woon zo’n 5Km van een snelweg af in een wat kleinere stad, en ieder half jaar moet ik mijn balkon reinigingen van roet en fijnstof. (zwarte aanslag) Dat had ik ook al toen ik woonde in een van de grotere steden van Nederland aan de kust (!) Nergens een vliegveld te bekennen, maar wel auto’s. Reken maar dat je deze rotzooi ook inademt. Nu blijkt dat de scooter een van de meest vervuilende factor is. Aan de auto wordt steeds strengere eisen gesteld, aan een scooter niet (?!) De term chemtrails is gewoon onzin, fijnstof niet!

  15 likes
  • Nou Hader, je mag je huiswerk wel eens beter doen, die chemtrails bestaan echt, er is genoeg over te vinden op internet en ook een aantal piloten hebben verteld waar ze mee bezig waren. Het zijn grote vliegtuigen waarvan de passagiersstoelen zijn weggehaald en grote tonnen met vaten gif worden geplaatst. Je kunt letterlijk alles daarover vinden op internet, filmpjes etc.. Blijkbaar behoor je ook nog bij de slapende schapenkudde die zich nergens zorgen over maakt, die denkt dat dit allemaal komplottheorieën zijn.
   Wordt jij maar eens flink wakker uit je comateuze toestand, out of the box denken en niet blijven hangen in die matrix!

   13 likes
   • Albertien, ik ben bang dat jij je huiswerk beter moet doen. Wil je weten waar die vaten voor zijn op die fotos die je langs hebt zien komen op de complot sites?? Zoek en gij zult uitvinden dat dit niets met chemtrails te maken heeft. Maar ja, als je niet verder kijkt dan de complottersites die dat allemaal roepen zal je nooit weten hoe het echt zit.

    12 likes
   • @Albertien Nee ik leef niet in een comateuze toestand, en maak geen deel uit van een of andere matrix of slapende schappenkudde. Ik zie dingen, analyseer ze en probeer er een rationele verklaring voor te vinden. Dit heet rationeel zelfstandig onderbouwd denken. Niet nodig om aan mensen etiketten te hangen, om zodoende je argument kracht bij te zetten. Wat ik bedoelde met de opmerking natuurkunde is oprecht. Dit fenomeen is gewoon hiermee te verklaren. Ik aanvaard dat niet iedereen op dezelfde level zit. Dat is niet erg. Ik probeer mensen onderbouwd aan hun verstand te brengen wat feit en fictie is. Chemtrails behoort absoluut in het fictie kamp. Wat die vaten betreft; Een vliegtuig kan 180 tot 250 ton aan brandstof meenemen afhankelijk van de afstand. Stel dat je die chemicaliën gedurende de hele vlucht wil verspreiden, dan neem je zeg maar de kwart mee zeg 45 ton. Enig idee hoeveel vaten dat dan zijn? Een olievat bevat 160 liter, dat zou betekenen dat je dan 281 vatten aan boord moet nemen. Ik durf te stellen dat 1 vat 1 zitplaats in beslag neemt, dan neem je op sommige vluchten geen passagiers meer mee. Elke keer dat ik het vliegtuig neem zit het bomvol met passagiers. Waar zijn die vaten waarover je spreekt? Stel dat je maar 20 vaten meeneemt? Valt dat niemand op dat er minder mensen meevliegen, of moeten ze vanwege regeringswege hun mond houden als ze die vaten zien? Die theorie is zo absurd dat je dat niet stil kan houden. Passagiers. Vlucht personeel. Piloten. Diegene die die vaten aan boord brengen. Iedereen houdt dan zijn mond met duizenden vliegbewegingen per dag? Ik zeg onmogelijk! Ik zou me mond direct opentrekken als ik zoiets zag, want dan wil wel direct een andere vlucht. Wie weet wat erin zit. Semtex? De veiligheids-maatregelen zijn dusdanig dat zoiets onmogelijk is. Een ding. Geloof niet alles wat er op het net staat. Denk zelf eens na, neem niets zomaar klakkeloos aan omdat iemand psychotisch achter alles allerlei dingen complotten ziet. Denk eens zelf eens goed na over dit onderwerp is mijn advies. Er staat zoveel rotzooi op het net.

    6 likes
   • Je bedoelt waarschijnlijk deze foto (http://contrailscience.com/wp-content/uploads/chemtrail-inners3a.jpg) van een testvlucht van een Boeing 777 uit 1994 (het is een foto die door de Boeingfabrieken is vrijgegeven) De vaten waren geheel of gedeeltelijk gevuld met water dat ook van het ene naar het andere vat kon worden gepompt om het vluchtgedrag bij verschillende gewichtsverdelingen te testen.

    1 likes
  • @hader,
   Misschien heb jij nog nooit het creëren van een “dambord” netwerk door vliegtuigen in de lucht meegemaakt … die voor de rest van de dag een een sluier legt. Ik wel.
   Het spoor van een vliegtuig hangt normaal geen 8u. of meer in de lucht. Chemtrails wél.
   Grtn, Waggi.

   6 likes
   • Ook het z.g. dambord is eenvoudig te verklaren. Het heeft te maken met de “snelwegen” in de lucht die vliegtuigen verplicht zijn te volgen. De hoogtes; ieder toestel die vertrekt of wil gaan landen worden als ze elkaar kruisen van elkaar gescheiden door een paar duizend meter. De wind; Het is niet windstil daarboven, als een vliegtuig een contrail trekt, en er vijf minuten later weer een toestel die “snelweg” volgt wordt er weer een streep getrokken. De wind daarboven drijft de eerste streep een bepaalde kant op. Vijf minuten later wordt op exact dezelfde plek als het eerste toestel weer een contrail door een tweede toestel getrokken. Enz. Dat 1 vliegtuig hiervoor verantwoordelijk is is onzin. Enig idee hoeveel vliegbewegingen er zijn? Wat jij interpreteert als 1 toestel is steeds een andere die de “snelweg” nauwkeurig volgt. Steeds weer en weer en weer…

    3 likes
    • Nee Hader,
     Ik heb het over één en hetzelfde vliegtuig dat keer op keer rechtsomkeert maakt en dat evenwijdig aan zijn vliegroute terugkeert, opnieuw en opnieuw. En dan hetzelfde, 90° gedraaid.
     We hebben er met z’n vieren anderhalf uur staan op kijken : Eén vliegtuig.
     Had ik het zelf niet gezien, dan had ik gezwegen.
     Grtn, Waggi.

     1 likes
     • Dat is goed mogelijk. Dat vliegtuig zit in een holding patern. Een wachtlus, totdat het vliegtuig aan de beurt is om te landen. Betekend dat het erg druk is om te landen op het vliegveld. Hij moet dan rondjes blijven vliegen. Een ander toestel die “na” hem komt ondergaat hetzelfde lot. De afstand tussen achterelkaar landende vliegtuigen is een vast gegeven vanwege de veiligheid. Air control geeft voorrang aan het toestel met het minst aanwezige brandstof. Air Ryan heeft hierdoor een aantal incidenten achter de rug in Spanje, omdat ze te weinig brandstof aan boord hadden genomen en gedwongen werden voor te dringen vanwege de situatie. Heeft een storm van kritiek veroorzaakt. Anderhalf uur is wel wat lang, maar komt voor. Vervelend voor de passagiers i.v.m. de aankomsttijd.

      2 likes
     • @Hader,
      Ah juist, een Holding Patern.
      De luchtverkeersleiding die oplegt : Nu ga je horizontale lijntjes trekken. En 45′ later : Nu ga je verticale lijntjes trekken, tot ik je toestemming geef om te landen.
      Fijn, nooit aan gedacht.
      Over and out.
      Grtn, Waggi.

      1 likes
   • Contrails kunnen wel degelijk uren tot zelfs dagen blijven hangen (dan nemen ze de vorm aan van cirrusbewolking of sluierbewolking). Jij gelooft kennelijk de foutieve redenering dat het druppeltjes zijn die zouden moeten verdampen. Het zijn ijskristallen, en daar geldt een andere verzadigingsdruk voor. In boeken over wolkenvorming tot wel 60 jaar oud wordt dit ook uitgelegd.

    5 likes
   • In onderstaande link zie je hoe er een heel simpele verklaring is voor zo’n “dambord”: zijwind!
    http://contrailscience.com/contrail-simulations/

    2 likes
    • @Henk001,
     Een vliegtuig vliegt normaal, zoals Hader het ook zegt, van A naar B en niet zigzag, evenwijdig van Noord naar Zuid en van Zuid naar Noord. En dan wat later weer evenwijdig Oost-West en West-Oost altijd maar weer opnieuw.
     Ik heb het over één vliegtuig die het dambord creërt en niet over meerdere.
     Dat heb ik met eigen ogen gezien, in het bijzijn van anderen. Eén vliegtuig : heen en weer, en op en af.
     Dit zowel ‘s nachts als overdag.

     1 likes
     • Ik vermoed dat er een simpele verklaring voor is, maar ik weet niet wat je precies gezien hebt. Kun je specifiek zijn?: wanneer, waar, geschatte hoogte, tijdsduur, in de buurt van een vliegveld?
      Dan nog: een vliegtuig dat een vreemde vliegbeweging uitvoert is een vliegtuig dat een vreemde vliegbeweging uitvoert. Niet het bewijs voor snode plannen.

      1 likes
  • Ben jij toevallig zo iemand van de groep huurlingen die dit soort artikelen van regeringswege moet ontzenuwen ?
   Hou dan maar op hoor, zit je hier toch verkeerd.

   3 likes
   • Oh jee Huisheks, dus als iemand een andere mening heeft werken ze voor de regering, lekker makkelijk.. Maar ja, ik sta er niet van te kijken.

    Ik ben zo iemand die wilt weten of dingen waar zijn die verkondigd worden en ik ben zo iemand die dat dan ook ‘daadwerkelijk’ uitzoekt. Als mn conclusie zou zijn dat het wel waar zou zijn, zou ik jullie direct steunen.

    14 likes
   • @Huisheks. Ik weet niet tegen wie je het hebt, maar als dit een reactie is op mijn bijdrage op dit forum, het volgende. Nee ik ben geen huurling van de regering om alles “belachelijk” te maken. Ik haat de regering om hun maatregelen om de crisis de baas te worden. Maar dat is een ander verhaal. Ik ben een onafhankelijke geest, die de wereld beschouwd vandaag de dag en een eigen (zover mogelijk) een onderbouwde mening probeert te geven. Niet iedereen hoeft het met me eens te zijn. Ik geef geen negatief oordeel over iemand zoals stom enz. en laat iedereen zoveel mogelijk in zijn waarde. Ik geef alleen wat mijn mening is over dit onderwerp en probeer mensen te overtuigen met feiten. Het feit wat me hier brengt op deze site is de onderwerpen die je (vaak) niet in de mainstream media ziet. Lees nieuwsgierig naar het andere. Over sommige items heb ik een mening, over andere weer niet omdat we niet alles over alles weten. Dat fascineert mij. Jaag mij en andere gelijkdenkende niet weg. Er moeten luizen in de pels zijn, wil alles gezond blijven. Als ik en anderen je niet kunnen overtuigen; Swa. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening.

    4 likes
  • Hoi Hader,
   Ik volg het hele gebeuren ook een tijdje en ben er ook meer op gaan letten. Ik woon in een dorp in de omgeving Rotterdam en daar zie ik soms ook vliegtuigjes bezig die in grote getale strepen maken. Wat mij opvalt is dat dit vaak in de ochtend gebeurd, er worden dan vaak rare x strepen gevormd.
   Toen ook op zo’n dag een passagiersvliegtuig gezien die geen strepen na liet (de streep blijft kort hangen). Ik vind dat er ook doorgaans een goed verschil is te zien of het een passagiersvliegtuig is of een kleiner (1-persoons?) vliegtuig- en die lijken mij die langer hangende strepen te maken. Ik denk ook niet dat het gerelateerd is aan vliegtuigen van maatschappij.
   Dan vraag ik mij af: Waarom maken ze x-en? Waarom vliegen ze boven meerdere dorpen in grotere getalen? Zijn dit ‘vlieg oefeningen’ van het leger die onze maatschappij wellicht veel geld kosten? Welke functie hebben deze vliegtuigen? Waarom blijven die trails van hen langer hangen dan van een passagiersvliegtuig? (ik heb je bericht goed gelezen, maar zag dus kort achter elkaar op dezelfde dag de verschillen)
   Ik denk dat ik niet de enige ben die daar zijn vraagtekens bij zet. Uiteraard wil ik het niet meteen op chemtrails gooien, maar ik sluit die mogelijkheid niet uit. Ook vanwege dit soort artikelen: http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/bestaan-chemtrails-officieel-erkend/
   Ruud Lubbers klapte ook laatst uit de school over die kernbom onderdelen die wij hier voor de VS bewaren. Tegen mensen die dat toentertijd beweerden werd ook gezegd dat ze ‘spoken’ zagen en dit onzin was. Het is vervelend dat we in een wereld leven waar er door veiligheidsredenen er vaak geen transparantie is bij het doen en laten van onze overheid en er steeds vaker schandalen boven komen. Ik vind het dan niet raar dat mensen zich daar zorgen over maken.
   Maar heb jij wellicht een idee waar die kleinere vliegtuigen goed voor zijn?

   3 likes
   • Artist, zo ver als ik weet neem jij ook niet zomaar wat aan. Daarom vind ik het jammer dat je met deze link komt..

    http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/bestaan-chemtrails-officieel-erkend/

    Heb je hier verder naar gekeken, of ben je alleen uit gegaan van het artikel en wat daar staat. ze zeggen daar o.a. met dikke letters “Het fenomeen ‘chemtrails’ wordt hierbij expliciet vernoemd.” dat is al de eerste leugen die ik daar tegenkom..

    Ze hebben een pdfje wat zogenaamd een persbericht zou zijn afkomstig van reuter.. (degene die het vertaald heeft naar het nederlands heeft wss nooit engels geleerd)
    Ik vind het ook wel grappig dat ze achter cloudseeding tussen haakjes “chemtails” hebben gezet, die twee dingen hebben helemaal niets met elkaar te maken.

    heb je overigens het oorspronkelijk bericht op reuters ook gelezen?

    en als je er nog wat dieper in graaft komt je nog veel meer leuke dingen tegen met betrekking op dit verhaal.al met al heeft het niets met chemtrails te maken. ik zou zeggen, zoek het eens op..

    4 likes
    • Klopt en ik moet eerlijk toegeven dat ik even gegoogled (erkenning Chemtrails of zo) heb en copy/paste. Dit omdat ik dacht dat het artikel uiteindelijk wel zou verwijzen naar een ouder nieuwsbericht wat ik gelezen had over Duitsland waar de politiek had toegegeven dat chemtrails zeker bestonden. Stom van mij, ik had even wat beter naar het artikel moeten kijken. Mijn punt was (en is) dat als je het op Google zoekt er wel heel veel al over is geschreven en gezegd en niet door allemaal ‘complotdenkers’. Dan mogen we daar wat mij betreft wel serieus over nadenken.
     Wat ik wel vervelend vind, is dat als ik een link plaats meteen geacht wordt dat ik 100% die link als waarheid aan neem. Dat doe ik dus niet. Ik sta even open voor jouw visie als die van anderen. Uiteraard doe ik ook als ieder ander uiteraard (tijdelijke) aannames- omdat een mens graag dingen in hokjes stopt – dan weet je op een soort van manier waar je aan toe bent en dat geeft ‘rust’. Dat verklaart ook een aantal reacties hier. Maar ik sta altijd open voor het feit dat mijn informatie fout kan zijn. Want 100% zekerheid heb je eigenlijk pas als je met je neus erboven op zit.
     Wat mij wel bezig houdt, is dat steeds meer dingen mij en andere mensen gaan opvallen die wel steeds meer het bestaan van een hogere corrupte elite (illuminati?) lijken te onderbouwen. Alles wat Snowden heeft gezegd werd niet ontkracht. Hij zei ook dat een telefoon niet eens aan hoeft te staan en dat de NSA er dan toch bij de info kan. Zoiets vind ik al absurde sf, terwijl het toch zo schijnt te zijn. Tja dan ben ik ook best bereid om open te staan voor het bestaan van Chemtrails. Wat mij opvalt is dat mensen vaak denken in 2 tegenpolen terwijl het ook allebei kan of de waarheid er tussen in zit.

     0 likes
     • Ik weet van jou dat je ook niet alles zomaar aanneemt, maar helaas zijn er genoeg die dat wel doen en je ziet hier in de opmerkingen hoe er gereageerd wordt als er gewezen wordt op deze foutieve informatie. We slapen, zijn baby’s, werken voor de regering en ga zo maar door.

      Dat duitsland had toegegeven dat ze chemtrails sproeien was helaas ook desinformatie vanuit de alternatieve media, daar is ook genoeg over terug te vinden als men de tijd neem om hier even in te duiken.

      Persoonlijk vind ik het moeilijk te geloven het rust kan geven als mensen je vertellen dat we bijna dagelijks vergiftigd worden. Juist dan zou ik zeggen.. Ho wacht eens, is dat wel zo, misschien moet ik maar eens kijken waar ze de informatie vandaan hebben en hoe betrouwbaar deze is.

      Mensen zoals Michael J. Murphy verdienen hun geld met het verspreiden van deze informatie. Genoeg reden voor ze om het allemaal net iets interessanter te maken.

      Wat klokkenluiders betreft vind ik een lastig punt. Edward Snowden, die jij ook noemt is een goed voorbeeld. Hij komt met informatie naar buiten en niet veel later loopt er een arrestatiebevel wegens spionage tegen hem. Alleen dit al zegt een hele hoop over de betrouwbaarheid van zijn informatie, lijkt mij dan.

      De “chemtrails” klokkenluiders vind ik persoonlijk van een heel ander niveau. Voornamenlijk zijn dit mensen met vage verhalen. Even kort door de bocht, een dame die chemicaliën moet inkopen en er vervolgens vanuit gaat dat dit voor chemtrails is lijkt meer op giswerk dan op een daadwerkelijke klokkenluider.

      jij vraagt verderop, zijn dit aandachtzoekers. Ik denk persoonlijk dat er daar wel een aantal van bijzitten. Er zullen er ook een aantal bij zijn die daadwerkelijk geloven wat ze zeggen, maar ik denk wel dat het voornamelijk gebaseerd is op “daar gaan we weer” 😉 aannames.

      Als ik iemand liters chloor zie bestellen kan je denken dat dat voor zn zwembad is, maar je kan er ook andere dingen bij verzinnen. Als je het fijne er niet van weet ben je niet een betrouwbare klokkenluider in mijn ogen..

      Zijn chemtrails mogelijk? vast wel.. (Ik denk niet op de grote schaal als men beweerd, maar goed, dat is een ander verhaal)
      Is het ooit nodig? Ik hoop het niet, maar misschien wel…
      Is het al aan de gang? Er is niets dat aantoont dat dit het geval is..

      3 likes
   • Hoi Artist,

    Dank je voor je normale reactie 🙂 Ik woon ook in de omgeving van Rotterdam. Wat veel mensen niet beseffen, is dat er voor ieder soort vliegtuig een minimum hoogte geldt. Grote vliegtuigen vliegen het hoogst, en volgen altijd de “snelweg” in de lucht. Je hebt een aanvlieg en vertrek route om op die “snelweg” te komen. Je kan het soms erg goed zien als je in het verlengde van de baan staat van een aanvlieg route. Als het erg druk is, zie je naast het landende vliegtuig meerdere vliegtuigen op een rij om ook te landen. Als het erg druk is, worden ze in een holding pattern gehouden. Een soort wachtstand totdat er plek voor hun is om op hun beurt te landen. Dit patroon heeft meestal de vorm van een ovaal. Met kleinere vliegtuigen bedoel je vast niet de kleine vliegtuigen (met propeller). Die zitten zo laag dat ze geen contrails kunnen vormen. Ik denk dat je op de kleine zakelijke jets doelt. Ook deze groep moeten zich aan de regels houden. Vaste patronen moeten ze volgen om van A naar B te mogen vliegen. Waarom het ene toestel wel/niet contrails genereert; De lucht boven ons is niet uniform, d.w.z. dat er luchtlagen zijn, de een is droog (snel verdwijnende contrails) de ander vochtig (lang hangende contrails) Waarom je meer contrails s’ochtends ziet? Vanwege de nacht. s’nachts gaat de temperatuur in de lucht behoorlijk omlaag met meer kans op vocht. Als de weersomstandigheden goed zijn, en alles warmt weer wat op, en er sprake is van droge lucht, dan zie de verschillen tussen ochtend en middag. Wat de X contrails betreft; routering en hoogte verschil. Vanaf de grond zie je alleen maar een X, maar in werkelijkheid zit tussen de ene streep en de andere streep een paar duizend meter hoogte verschil. Afhankelijk van de beweging worden vliegtuigen met een bepaalde hoogte afstand van elkaar gescheiden. Wat je dan ziet is het gevolg van een “dubbeldekker” snelweg. Dat zie je vaker in de buurt van vliegvelden. Aangezien Rotterdam Airport maar 1 baan heeft zie je vaak dezelfde bewegingen.

    4 likes
    • Hader, ik wil even kwijt dat je het allemaal perfect en netjes uitlegt.. Niet dat het verder veel zal helpen waarschijnlijk 😉 maar ja, mag wel even gezegd worden..

     1 likes
     • @Roy. Dank je voor je compliment. Ik probeer altijd iets uit te leggen in leken taal zonder een waardeoordeel te vellen over anderen. Ik ben een analytische mens, en probeer iemand ervan te overtuigen omdat niet iedereen over dit onderwerp alle informatie bezit. Ook ik heb een tijd na zitten denken / onderzoeken en feiten verzamelen over dit onderwerp. Dit is ook een advies die ik iedereen wil meegeven. Wees kritisch en ga zelf op zoek naar onafhankelijke informatie i.p.v. het klakkeloos aan te nemen. Vorm zelf een mening erover. Jezelf verrijken met kennis. Dat geeft voldoening. Dat anderen het desondanks niet met je eens is. Geeft niet. Laat iedereen in zijn waarde waarin hij gelooft. Drammen en persoonlijke opmerkingen maken helpt ons allen niet echt verder.

      1 likes
    • Graag gedaan. Tja het belang van iedereen is toch belangrijk hier? Wat betreft die vliegtuigjes: Het is een groep van 5-7 op hetzelfde tijdstip en dan niet meer.Dus zakelijke jets zijn het niet, noch passagiersvliegtuigen van de grote maatschappijen- die zou ik nog wel kunnen identificeren ;-). Het is vaak ook op (windstille) mooie dagen een paar uurtjes en dan niet meer. Het meest spot ik deze in de ochtend, maar soms ook middag. Vandaar dat ik ook denk dat het eerder legervliegtuigjes of straaljagers zullen zijn. Ik reis voor mijn werk ook veel rond en kom die kleinere groepjes dan ook bij andere dorpen/steden etc. tegen. Omdat ze die rechte strepen maken die elkaar kruizen, dacht ik eerst aan leger- oefeningen of iets dergelijks. Maar als burger denk ik dan van: waarom op meerdere plaatsen tegelijk? Met welk doel?
     Daar zou ik wel antwoord op willen.

     0 likes
     • @Artist. Interessant gegeven waar ik ook geen direct antwoord op weet. In welke regio zie je dit fenomeen? Leger oefeningen zou kunnen, zoals het in formatie vliegen. Men moet ook oefenen. Dat is dan het doel. Zit je dichtbij een militair vliegveld?

      0 likes
  • Ga jij ook AUB terug je bed in kerel,je praat nog met je speen in je mond,geen chemtrail,welterusten jonge!

   0 likes
   • Dit vind ik ook zo typerend, er wordt van ons altijd gezegd dat we respectloos zijn, maar dit soort berichten zijn dan weer zo herkenbaar. “iets met een spiegel voorhouden”

    Maar ja, je vroeg om foto’s van vroeger? stukje naar beneden scrollen dan kan je er heel veel zien via de links die Henk heeft gepost.

    Verder vertelde je me dat ik onderzoek moest doen..
    Ik durf met 99,9% zekerheid te beweren dat ik meer tijd heb gestoken in het chemtrail gebeuren dan dat jij gedaan hebt (en dan heb ik het niet over artikelen lezen via de alternatieve media en deze voor waarheid aannemen). Het verschil tussen jou en mij is waarschijnlijk dat ik graag wil weten hoe betrouwbaar de informatie is die geventileerd word en dan kijk ik graag naar o.a. de bronnen.

    Ook ik heb o.a. de documentaires van Michael J. Murphy gezien, maar ik wilde ook graag weten of het allemaal wel klopt wat daar geroepen wordt en dan kom je veel missers tegen. Er wordt te veel van uit gegaan dat het allemaal echt is omdat het een “documentaire” is. Heb jij de moeite genomen om bijvoorbeeld die films kritischer te bekijken?

    En helaas geloven vele van jullie de Alternatieve media blind en vinden het niet belangrijk wat de bron is en hoe betrouwbaar deze is.. Ik vind dat wel belangrijk, bij zowel de MSM en de alternatieve media.

    En ik heb ook meer te leren, maar doe dat ook graag.

    9 likes
    • Hoi Roy, maar even hier omdat ik niet direct kan antwoorden. Ik bedoel met hokjes plaatsen dat men een zekerheid heeft waar men aan toe is, dit hoeft niet prettig te zijn maar geeft een soort focus. Het geldt voor beide kanten.
     Ik denk zelf dat er het wellicht gebeurd- omdat er teveel over te vinden is- maar denk ook dat veel contrails voor chemtrails worden aangezien. Als we nou een super betrouwbare transparante regering hadden dan hadden we ons dit niet eens hoeven afvragen.

     0 likes
     • Maar dit bedoel ik echt met alle respect Artist er is op het internet ook heel veel te vinden over Kabouters, elven, trollen etc, dan denk je toch ook niet dat ze bestaan.

      Het is een “theorie” die opgepikt wordt en viraal gaat over het internet… Iedereen pikt zn graantje mee..

      Als ik morgen een mooi verzonnen verhaal met wat luchtfotos aanbiedt over het bestaan van chemtrails is dit verhaal over een week via heel de alternatieve media verspreidt. Beter nog, ik gooi het op YouTube en dan kan ik er per maand nog een leuk bedrag mee verdienen als het vaak genoeg bekeken word. Dat is de kracht en downside van het internet. Er is niemand die mijn verhaal zou verifiëren voordat ze het online gooien.

      Je ziet het aan dat filmpje van die piloten die een grap wilde uithalen met de chemtrail believers en “chemtrails” filmde vanuit hun cockpit. Ook al is het ondertussen overduidelijk dat het een hoax is het filmpje wordt nog steeds gebruikt als “het ultieme bewijs” voor het bestaan van chemtrails.
      De hoaxers lachen hun *piep* uit hun broek.

      Wat die vliegtuigen betreft die jij ziet, dat klinkt in eerste instantie vreemd, maar dat zegt nog niets. Als je deze ziet zou je op 1 van de meerdere vluchtradars kunnen kijken (zijn leuke apps voor tegenwoordig). Zo kan je al een groot deel vluchten uitsluiten. En anders stel ik voor om er een keer een plaatje van te schieten of te filmen en wellicht krijg je dan een bevredigend antwoord en hoef je niet meer te twijfelen over wat die vliegtuigen doen..

      Ik vind het wel vreemd dat het alleen in het zuiden is, ik woon in midden nederland en ben vanaf vroeg in de ochtend buiten en zie het hier nooit gebeuren, buiten de standaard lijnvluchten waarvan meerdere contrails achter laten.

      3 likes
  • Ik wordt zo moe van dat contail riedeltje.

   Waarom zou een toenemend aantal vluchten langer hangende “contrails” ten gevolg hebben!? Het is geen rook. Een jet engine geeft een bijna volledige verbranding.

   Veel chemtrails worden door militaire (tankers) vliegtuigen gespoten. Het is echt niet zo dat dit altijd maar ff mee wordt genomen met reguliere commerciële vluchten (en hoe moeilijk zou het zijn half chem en half fuel mee te nemen). Er wordt ook echt niet overal op dezelfde manier gespoten de deelnemers mogen als het ware zelf weten hoe ze het aanpakken. Er zijn tal van verschillende technieken ontwikkeld ook waarbij het door de brandstof vermengd wordt. Waar haal je vandaan dat efficiëntie van belang is? Dan valt er toch geen fossiele brandstof meer te verkopen als daar serieus op wordt ingezet. Zo zijn technieken bekend die brandsof verbruik met 90% kunnen verlagen kijk maar eens naar wat Michael Schratt zoal heeft vastgelegd aan militaire black budget ontwikkelingen die zolang er nog fossiele brandstoffen te verkopen zijn nooit het daglicht zullen zien.

   Het kan heel lucratief zijn voor vliegtuigmaatschappijen om mee te werken aan het spuiten van chemtrails. Ze zullen daar natuurlijk goed voor betaald worden.

   De wereldwijde metingen van grond en oppervlakte water laten zien dat met name boven VN naties gespoten wordt. Weet jij wat er binnen de VN precies afspeelt? Nee daar hoor je ook nooit iets over in de mainstream media behalve hier en daar eens een zinnetje meestal mbt een of andere oorlog.

   Geheimhouding is zo moeilijk niet zolang dat wat naar buiten wordt gebracht toch niet geloofd wordt. De main stream media is in het beheer van de grootste geheimhouders. Dus hoe zie je het voor je dat iets dat niet goedgekeurd wordt door de “higher ups” tegenwoordig nog landelijk en/of internationaal naar buiten wordt gebracht. Ze gaan zichzelf toch zeker niet in de voet schieten!

   Fijnstof is zeker ook een probleem, zelfs een oplosbaar probleem met de huidige commercieel beschikbare technologieën dus nog niet eens geavanceerde vrije energie vormen bij meegenomen. Prima om je daar druk om te maken en wellicht ook tegen in te zetten maar bij chemtrails is er nog niet eens sprake van openheid laat staan dat ooit de gevolgen voor de gezondheid van aardse levensvormen ooit is onderzocht.

   Een paar referenties want er zijn er zoveel.
   – What en Why in the world are they spraying? Documentaires.
   – Kristen Meghan, klokkenluider.
   – Professor Koen Vermeeren (komt ook aan het woord in bovengenoemde docu).
   – Desiree Rovers, medische onderzoeksjournalist.
   – Dr. Russel Blaylock, oud neurochirurg en nu voedingsdeskundige.

   9 likes
   • @eNdEmiOn Ik ben gefascineerd over je uitspraak “Fijnstof is zeker ook een probleem, zelfs een oplosbaar probleem met de huidige commercieel beschikbare technologieën dus nog niet eens geavanceerde vrije energie vormen bij meegenomen.”

    Ik ben benieuwd over die fijnstof oplossing. Heb je een link ernaar? Het laatste wat ik weet is dat de TU Delft een oplossing heeft door elektrisch geladen hekken naast de weg te plaatsen die fijnstof naar zich toe trekt. In hoeverre dit commercieel / betaalbaar haalbaar is betwijfel ik.

    Wat de geavanceerde vrije energie betreft; Alles vormen van energie heeft zijn verliezen in b.v. warmte, onrendabel zijn. Waterstof b.v. een onuitputtelijke energiebron (water) maar om het te maken; Je moet er meer energie in steken dan het oplevert. Ik vermoed dat je het hebt over het z.g. nul-punt energie. Genoeg video’s erover gezien, maar tot op heden is nog geen enkele praktische oplossing opgedoken die werkelijk toepasbaar is. Het blijft allemaal theorie vals of niet. Ik denk dat we allen zitten te wachten op deze technologie. Stel je voor je eigen energie in ieder huis gratis op te wekken, en de overschot te delen. To good to be true vrees ik.

    1 likes
    • Hoi Hader, maar even hier antwoorden.
     Nee zit niet dicht bij een militair vliegveld voor zover ik weet en reis door een groot deel van Zuid-Holland.
     Ik wil uiteraard niet meteen dan aannemen dat het chemtrail makers zijn, maar er is veel in onze maatschappij wat we maar gewoon accepteren dat het er is zonder dat we eigenlijk weten waarvoor het dient.

     0 likes
   • Thnx endemion!

    Ja kijk daar maar eens na en kom dan nog eens even terug,kijken of je er dan nog zo over denkt?
    En ja als je er dan nog zo over denkt dan kom maar liever niet terug en ga lekker verder slapen.

    0 likes
  • kleine correctie, Agent Orange was ook Cloudseeding 😉

   0 likes
   • Nee. Operation Agent Orange was geen cloudseeding operatie. Het chemisch goedje (Vele Amerikanen die ermee in aanraking zijn gekomen…. Laten we zeggen; het was absoluut giftig voor de mens) is een ontbladerings-middel om zo de bomen te ontdoen van hun bladeren. Zodoende was dit een poging om ervoor te zorgen dat de Vietcong zich niet konden verschuilen in de jungle. De vliegtuigen moesten bijna op boomtop hoogte vliegen om het effect zo optimaal mogelijk te maken. Ga je dit op wolken niveau doen, dan wordt het spul alleen maar verdunt, en heb je geen invloed waar het terecht komt. Laat staan dat het effect dan nul komma nul is.

    3 likes
    • je hebt helemaal gelijk, my bad. Ik verwarde het met Operation Popeye..

     3 likes
     • @Roy, geeft niet iedereen kan een foutje maken. Zelf zie ik het bestaan van deze operatie voor het eerst. Doel was dus de Vietcong transporten te frustreren door slechte wegen te creëren vanwege de regenval. Het vervelende is dat je niet 100% controle erover hebt. Dat heeft die Amerikaanse basis met zijn 23cm regen in 4 uur geweten. 🙂

      1 likes
   • Hoi Roy,
    uiteraard is er ook veel onzin op internet, maar er zijn zoveel gradaties in dat je niet alles op 1 hoop kunt gooien. Het is fijn dat in de reacties beide kanten hun verhaal kunnen doen. Zoals ik al zei vind ik Hader’s verhaal aannemelijk. Maar zolang wij in een wereld wonen waar verrijkingscultuur ten koste van anderen zegeviert en een politiek hebben die angst en veiligheid gebruikt om een aantal zaken achter gesloten deuren te houden die veel vragen oproepen, sluit ik chemtrails nog steeds niet uit.

    0 likes
    • Dat is waar, maar chemtrails zou een wereldwijd ding zijn en hoe corrupt de politiek ook kan zijn ik ben nog niet zo verbitterd dat ik denk dat ieder land dit toe zou laten. Chemtrails zouden de aarde en de mensheid vergiftigen en al deze landen/regeringen zouden dit zomaar toelaten?.

     Sorry maar dat gaat er bij niet in.. Ook regeringen bestaan uit mensen als jij en ik, al deze mensen hebben familie en vrienden waar ze van houden.. Als deze op de hoogte zouden zijn van deze vergiftiging van de mensheid zou er allang tegenstand geboden zijn vanuit diverse regeringen.

     Je had het eerder over Lubbers en de kernbom onderdelen die we bewaarden. Dat vind ik van een heel ander kaliber als het geheim houden van het langzaam vergiftigen van het leven hier op aarde.
     Mijn vertrouwen in de regering is ook laag, maar je kan het ook overdrijven.

     En nee je kan niet alles op 1 hoop gooien, maar van al het getoonde bewijs kan je aantonen dat het niet bewijst dat ze chemtrails boven onze hoofden sproeien. Het enige wat je dan over houdt is de mondelinge verklaringen en sorry, maar dat is echt niet genoeg.

     2 likes
     • Dat is prima en dat mag jij zo vinden, anderen achten dat het bewijs wat zij zijn tegengekomen genoeg draagkracht heeft om er wel in te geloven – dat hou je toch niet tegen.
      Het heeft ook geen zin om discussies met mensen hierover aan te gaan, gewoon jouw feiten presenteren en klaar. Dan kan de lezer zelf zijn mening herzien (of niet).
      Ik denk zelf ook niet zo zeer in vergiftigen als er sprake is van Chemtrails, omdat ik dat ook niet logisch zou vinden. Maar goed, het lijkt mij ook niet logisch dat een rijkere elite zou bestaan uit mogelijke duivelsaanbidders. Deze foto’s weleens gezien?http://news.distractify.com/people/1972-illuminati-party/
      Dat zijn ook mensen die fijn meededen aan eerdere Bilderbergconferenties.
      Als je alle puntjes met elkaar verbindt (die mensen/de bedrijven) kan er een heel eng beeld ontstaan van wat er werkelijk gaande is.
      Wat betreft de menselijkheid van politici etc. :
      Ik denk eerder dat heel veel mensen juist geen idee hebben van wat er soms precies gebeurd omdat ze zich aan een protocol houden of geen vragen stellen (aan hogeraf) en ervan uitgaan dat het wel in orde is. De complexiteit van de maatschappij en samenleving. Je zult zelf toch ook wel op kleinere schaal ervaren hebben hoe snel miscommunicatie kan ontstaan bij een bedrijf of overheid? Mensen kijken (helaas) vaak niet verder dan hun eigen tuintje. ‘druk druk druk druk zolang ik er maar geen last van heb vind ik alles wel prima’ is een heersende mentaliteit. Is het zo ondenkbaar dat iemand bijvoorbeeld wordt vertelt dat hij iets moet uitstrooien voor klimaatbeheersing en hij geen idee heeft wat hij precies uitstrooit?

      0 likes
 2. Veel succes gewenst daar in de USA. Wij weten hier onderhand wel dat er geen enkel uitsluitsel wordt gegeven over wat de overheid aan het uitspoken is.
  De chemtrails…. er is al veel over gezegd en er is terecht veel wantrouwen over, maar ik denk dat het sproeien het topje van de ijsberg is. Er is veel meer aan de hand wat opzettelijk verzwegen wordt om geen paniek te veroorzaken, alleen het middel is erger dan de kwaal.
  Mensen hebben al lang tv, internet , en mobieltjes en zullen er niet heel erg angstig van worden als er op een normale manier uitgelegd wordt, wat het behelst en wat de reden is voor geheimhouding.
  Normale Manier; niks wordt normaal gedaan; kijk naar Rutte, verwacht je daar een normale reactie van dan ? De Chemtrails waren er niet tijdens de Top in Den Haag, goh waarom nou niet en het was prachtig helder weer. Iets wat wij al lange tijd niet meer gezien hadden. Dit is normaal en als we NIET uitgaan van allerhande complot theoriëen, dan zouden we dat allemaal op een normale manier kunnen oplossen………….. alleen….. er zit wel degelijk een dubbele agenda. Eigenlijk zijn dus niet de Chemtrails het probleem, maar de dubbele agenda. Chemtrails zijn dus enkel een gevolg. Dus roependen in deze woestijn………… Hoort zegt het voort, maak mensen wakker, want over een tijdje kunnen wij dat ook al niet meer doen via Internet of Mobiel. Want dan luistert, kijkt de geheime dienst mee en wordt deze vorm van communicatie ten strengste verboden. Staan wij dat toe ? Dan kun je beter meteen de ketenen omdoen, dan is slavernij een feit.

  18 likes
  • Ik probeer al twee jaar mensen wakker te maken, ik wijs ze op de chemtrails, vertel ze over wat er werkelijk allemaal speelt, over de oorlogen die onder een valse vlag gevoerd worden, over de NWO. Het kan ze allemaal niets schelen. Het maakt me soms zo eenzaam. Oh ja, mensen staan wel op. Voor een spelletje met een bal waar 22 miljonairs achteraan lopen. Ze maken zich drukker over de opstelling van Van Gaal. Mensen willen niet wakker worden, willen slaaf blijven van het systeem en niet verder nadenken dan hun neus lang is. Vaak vraag ik me af waarom ik in een wereld zoals deze terecht ben gekomen. Een wereld die van ons allemaal is, met al haar pracht, maar vol met schapen op weg naar de slachtbank. Moeilijk hoor.

   33 likes
   • @Diana, onwetend blijven is ook een keuze. Een keuze die velen meer of minder bewust maken, omdat ze erg gehecht zijn aan hun ‘comfortabele’ leven. Ik heb het ook geprobeerd, maar steeds weer tegen een muur lopen werkt niet bepaald motiverend. Daarom praat ik alleen nog maar met mensen die er voor openstaan, en ontvankelijk zijn voor de werkelijkheid/waarheid.

    Wie zoekt zal vinden, maar niet wil vinden hoeft niet te zoeken.

    Ik snap het wel, niets weten en niets zien is veel rust, weinig zorgen en weinig smart.

    Zalig zijn de armen van geest, zullen we maar zeggen.

    8 likes
    • Mercedes, je bedoeld waarschijnlijk open staan voor jouw werkelijkheid.. Wie garandeerd jou dat jouw waarheid de echte waarheid is. Bewijzen die er worden gegeven voor het gebruik van chemtrails zijn namenlijk niet echt de meest betrouwbare..

     6 likes
    • Rest alleen nog de vraag ; wat blijft er voor ons over als de rest het voor ons verknalt ? De kleine minderheid die zich afvraagt wat er met het geweten van de ze mensen is gebeurt ?
     Delven wij het onderspit en moeten wij ons dan maar schikken in ons lot?

     3 likes
   • @ Diana
    je bent niet de enige, ik ben 25 maar voel met totaal begrepen door mijn omgeving, iedereen heeft de ogen dicht.. of erger nog.. klagen maar doen er niets aan.
    dat ik me op die manier onbegrepen en eenzaam voel(snap wel dat vrouwen niets moeten hebben van iemand die de ” problemen” opzoekt), weerhoud me er echter niet van in mijn doelen te blijven geloven, hoe vaak je ook naar beneden wordt gehaald…

    wij weten beter!

    veel sterkte!

    5 likes
   • Hoi Diana, je bent niet alleen. Ik vraag mij ook af hoe ieder heeft ingestemd om het WK in een land te plaatsen waar de bevolking woest is dat er geïnvesteerd wordt in het bouwen van stadions ipv de grotere problemen daar aan te pakken. Een aantal zullen er flink beter van worden daar, maar niet diegene die het het hardst nodig hebben. Wat jammer is. Had graag gezien dat die miljonairs… eh ik bedoel voetballers zelf eens hun ogen opende en met al dat geld eens wat meer voor de wereld gingen doen ipv achter een balletje aan te rennen om nog meer nullen op hun banksaldo te krijgen. Nu klink ik natuurlijk heel negatief… Maar anderzijds kan het ook wellicht weer helpen dat ze met hun snufferd ook wellicht de keerzijde zien ( en gaan nadenken?) en dat de media toch ook wat aandacht heeft besteed aan de situatie daar, door het WK. Ieder heeft een pad in zijn leven waar omslagen komen,waar mensen wakker worden. Dat is niet altijd aan ‘ons’.
    Ik heb zo mijn overtuigingen, maar het heeft ook erg lang geduurd voor ik kritisch werd naar de wereld om mij heen – en er achter kwam dat veel dingen niet kloppen. Wat helpt is om niet meteen het verhaal voor mensen uit te rollen, maar gewoon kritische vragen bij ze neer te leggen. Dan gaan ze uiteindelijk zelf denken- en dat werkt beter dan anderen te overtuigen van een theorie. Laat je ook niet gek maken door media etc. want diegene die nog het zwaarst met hun ego bezig zijn-zijn ook het meest in beeld. Of de meeste schokkende dingen, want dat scoort.
    En er is zeker een verandering gaande, alleen gaat deze niet zo snel als we allen zouden willen. Maar blijf ook oog houden voor de positieve veranderingen 😉

    4 likes
   • @Diana,
    Wees a.u.b.niet eenzaam, je bent niet alleen met je gevoelens.
    Mijn zus zei laatst nog : “We kunnen er toch niets aan doen”.
    En de kous was af.
    Grtn, Waggi.

    3 likes
   • Waarom zou jij de mensen wakker willen maken? Misschien is het hun levensles om deze shit slapend te ondergaan… you can lead a horse to the river but you can’t make it drink.

    2 likes
   • Thnx Diana je gebruikt mijn woorden,dacht dat ik de enige was 🙂
    Ja echt het is verdome moeilijk,wat doen wij (de mensen die wakker zijn)nog hier op deze planeet.
    Ik woon al 11 jaar in Hongarijen,en ja hier slaapen ze bijna allemaal,ze zien me hier echt voor gek aan,iemand die niet spoort.
    De enige die me gelooft is mijn vriendin,en een vriend(that’s all)
    Dus voel ik me ook best alleen hier.
    Kijk je wel eens naar Drunvalo,hopen dat die man gelijk heeft dan hoeven we ons geen zorgen te maken en komt alles goed.
    Hey Diana,thnx again.
    Grtjes aan alle wakere (en die aan het wakker worden zijn)want met die 3 Dimentionale mensen kom je echt geen stap verder 😉

    2 likes
   • Diana je staat nooit alleen. Er staan veel meer mensen achandere ter je die het één en ander door geven over chemtrals en informatie doorgeven zie martinvrijland.com, steve brown, wij worden wakker. jesse ventura facebook.
    Er zijn jogeren die geen kinderen meer willen in deze benauwde tijd van slavenrij.
    Je bent veel verder innerlijk ontwikkeld van wat je ziet en weet, dat is een rijkdom en niet het geld of materieel.
    Ik ben erg blij met je. Gr. Avelone

    0 likes
   • Mischien moeten We eens daten, ik heb ong. Hetzelfde namelijk 🙂

    0 likes
  • De lucht was schoner gedurende de top van Den Haag, omdat er minder vliegtuigen mochten vliegen. Het is geen Rocket Science. Verder was het ook nog eens erg mooi weer.

   Afgelopen zaterdag begon iedereen ook al te piepen over ‘chemtrails’ in de lucht hier. Ik zag dit vrijdag al aankomen. Waarom? omdat er veel vochtige lucht deze kant op kwam, zoals algemeen bekend en voorspeld. Voor de rest hebben we hier in afgelopen lente prachtige schone luchten gehad, simpelweg vanwege de weersomstandigheden. Of zijn de chemtrailers allemaal vrij op mooie dagen?

   Maar goede zet, laat ze het maar een keer echt onderzoeken, dan is er meteen een complot theorie minder..

   13 likes
   • Roy, ten alle tijden en in verschillende klimaten zie ik chemtrails bij vele vliegtuigen terwijl een klein percentage van grote vliegtuigen normale contrails heeft. Hoe verklaar jij dit?

    0 likes
    • Heel simpel, hoogteverschil is de meest voorkomende reden dat het verschilt. Verschil in vochtigheid in verschillende luchtlagen.

     En nee, je kan niet vanaf de grond zien of vliegtuigen op dezelfde hoogte vliegen. Verder zijn er nog andere aspecten, zoals bijv. een verschil in motoren..

     En vertel mij eens het verschil tussen chemtrails en contrails? wat vind jij een chemtrail en wat een contrail en waarom?..

     11 likes
     • Na Roy sorry maar jij slaapt dus echt nog heel erg kerel,laat mij een foto zien van vroeger met vliegtuigstrepen(chemtrails)?
      Nergens maar dan ook nergens zijn er van die foto’s.
      Ga eerst eens verder door met onderzoeken en kom dan eens terug oke.
      De hele wereld zit er over in,en jij probeert ons te vertellen dat het niet zo is.
      Sorry dat ik dit zeg,het is of je hebt te weinig ondrezoek gedaan en praat zomaar wat,of je ligt hier te klooien.
      Als het het laatste is,sodemieter dan op,is dat niet het geval dan onderzoek nog even door en dan lezen we je graag over een paar maanden weer oke.
      ER ZIJN GEEN CHEMTRAILS,SJONGE JONGE ZEG,WAT EEN ONTWETENDHEID ZIT ER BIJ JOU,WELTERUSTEN,

      2 likes
 3. Het idee dat vliegtuigwolken niet gewoon lang kunnen blijven hangen is onjuist. Dat is gebaseerd op het foutieve idee dat waterdruppeltjes in een wolkenloze lucht snel zouden moeten verdampen. Denkfout: de druppeltjes bevriezen onmiddellijk en voor ijs geldt een andere verzadigingsdruk. Aangetoond is dat als de relatieve vochtigheid (voor water) 60 a 70 % bedraagt of meer, dat dan de ijskristallen lang kunnen blijven hangen en zelfs als sublimatiekernen gaan dienen waardoor ze cirrusbewolking ontstaat.
  De bewering dat je die persisterende vliegtuigwolken vroegen nooit zag is gewoon gelogen. Zie o.a. dit filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=X72uACIN_00
  Het zijn er nu wel veel meer dan vroeger, nogal logisch als je bedenkt dat er nu 10x zo veel rondvliegt als pakweg 40 jaar geleden.
  Allerlei “bewijzen” voor chemtrails (zoals foto’s van vliegtuigen die brandstof dumpen, holding tracks, grid patterns, etc.) hebben vaak een onthutsend simpele verklaring voor iemand die even verder nadenkt of de moeite neemt naar de bron van de foto terug te gaan en niet klakkeloos de interpretatie van een chemtrailwebsite overneemt.
  Het idee dat de lang aanhoudende vliegtuigwolken gebruikt zouden kunnen worden om de opwarming tegen te gaan is alweer onjuist. Wolken hebben een dubbelrol in het klimaat. Enerzijds houden ze ook warmte vast doordat ze uitstraling tegengaan, anderzijds kaatsen ze door hun witte uiterlijk zonnestraling terug. Onderzoek heeft aangetoond dat bij lage wolken op lage breedtes (nabij de evenaar) de balans doorslaat naar een afkoelend effect, terwijl hoge bewolking op hogere breedtes juist meer opwarmend effect hebben — precies de verkeerde kant op dus.
  Dat er wordt nagedacht over vormen van geoengineering (wolkenboten, ruimtespiegels, ijzerbemesting voor algengroei e.d.) en dat er al decennialang sommige vormen van worden toegepast, zoals cloudseeding, of dat militaire vliegtuigen soms “chaff” (plasticdeeltjes met een laagje aluminium voor radar-misleiding) uitgooien, dat zegt niets over al die vliegtuigwolken. Over de groteske schaal waarop je dit complot zou moeten organiseren heeft hader al genoeg gezegd.
  Over grondmonsters. De paar waarvan ik heb gezien dat ze controleerbaar waren bleken fout te zijn uitgevoerd en van foute vooronderstellingen uit te gaan. In Nederland wijst de recent uitgegeven geochemische atlas (Univ. van Wageningen) in elk geval niet op onregelmatigheden die je met vliegtuigen in verband zou kunnen brengen.
  Blijft over dat er mensen zijn die beweren over inside-informatie te beschikken dat er wel in het geheim iets door al die lijnvliegtuigen wordt uitgestrooid. Je kunt je afvragen waarom mensen iets zouden vertellen dat niet waar is. Dat wordt dan voorgesteld als iets zeer onwaarschijnlijks. Sommigen zijn waarschijnlijk oprecht, maar menen ten onrechte iets te hebben gezien dat met chemtrails te maken zou hebben zoals die duitse ingenieur mei jl. Anderen vinden het kennelijk interessant in het middelpunt van de belangstelling te staan of gewoon te trollen. Geen van deze whistleblowers heeft enig concreet bewijs kunnen leveren voor hun beweringen. Ook Kristen Meghan niet, zoals o.a. blijkt uit deze thread van Metabunk, waar zij zelf aan deelneemt : https://www.metabunk.org/threads/kristen-meghan-former-us-air-force-whistle-blower.1066/page-10#post-45196
  Soms heb ik wel eens het idee dat als iets maar een complot genoemd wordt dat het dan alleen al daarom voor sommigen geloofwaardig is, ondanks allerlei feitelijke onjuistheden en onwaarschijnlijkheden.

  4 likes
  • @Henk001,

   Heel mooi verhaal maar je gaat helaas voorbij aan het feit dat er rare patronen worden gevlogen. En door 1 vliegtuig..Is dit een wispelturig piloot die maar wat brandstof wil verspillen.

   En sterker nog de motoren uitzet zodat hij weer haaks op een andere contrail, zoals jij het noemt, vliegt en dan de motoren weer start? Of vliegt hij haaks op de andere contrail in een hogere luchtlaag?
   Met alle respect ieder z’n verklaring, maar ik hoor graag de jouwe voor bovenstaande 🙂

   En ik moet ook bekennen dat toen ik nog klein was, dat gewoon mooi dikke “watten wolken”zichtbaar waren. Als ik nu naar boven kijk dan zie ik maar zelden van dit soort wolken in plaats daarvan zie ik allerlei kunstwerken en daarna geheel dichtgeslibde lucht.

   4 likes
   • Je zult me toch echt een filmpje moeten laten zien waarin ik hem dat zie doen. Anders blijft het bij speculeren. En dan nog zou je meerdere verklaringen kunnen geven.

    3 likes
   • “Heel mooi verhaal maar je gaat helaas voorbij aan het feit dat er rare patronen worden gevlogen. En door 1 vliegtuig..Is dit een wispelturig piloot die maar wat brandstof wil verspillen.

    En sterker nog de motoren uitzet zodat hij weer haaks op een andere contrail, zoals jij het noemt, vliegt en dan de motoren weer start? Of vliegt hij haaks op de andere contrail in een hogere luchtlaag?”

    Haiku, laat hier eens beelden van zien dan, hier ben ik heeeeelllllllll erg benieuwd naar..
    Dat er 1 vliegtuig is die patronen vliegt en motoren aan en uit zet is natuurlijk de grootste onzin, maar als jij kan aantonen dat het geen onzin is, graag!

    3 likes
  • Alles is al uitgedacht, alleen de uitvoering valt nu op.
   Jammer dat de bevolking er zo onder te lijden heeft.

   2 likes
   • Niet uitgedacht, kwestie van “logisch nadenken” zou Johan Cruijf zeggen en er een beejte bij blijven.. Maar het is wel makkelijk om alles op chemtrails te gooien, dan hoef je je niet druk te maken om de rest..

    Ik vind het altijd wel apart dat mensen niets geloven van de msm, maar wel alles klakkeloos aannemen wat de alternatieve media schrijft.

    7 likes
  • Verklaar ook even – in het kort- , vanwaar alle allergiëen ineens opduiken, waarom Alzheimer en aanverwante ziekten en kanker groteske vormen aannemen ?
   En als je dan toch bezig bent, geef dan meteen ook even een uitleg over de weersveranderingen en de oplopende toename van aardbevingen. Wetenschapper ! Doe niet alsof iedereen hier zo dom is.
   We zijn best in staat kaf van koren te scheiden. Domme mensen zijn niet in dit soort zaken geïnteresseerd en zullen hier ook niet over nadenken. Het is te gemakkelijk om dit soort verklaringen af te geven, dan ben je overal van af en hoef je weer eens geen verantwoordelijkheid te nemen voor acties die niet door de beugel kunnen.
   Dan ben jij het zeker ook eens met het feit dat Monsanto nu ook in Europa voet aan de grond heeft gekregen ? Want ja, er is toch niks bewezen en ze bedoelen het toch goed ?
   Ja ja, dream on.

   2 likes
  • Weer dat filmpje, wat zegt dat nu.

   1957 – minuten
   1963 – uren
   1967 – niet meteen
   1969 – lang
   1972 – uren
   1981 – blijven hangen
   2002 – blijven hangen

   Al die boeken zijn tijdens of na dit soort praktijken uitgevoerd.
   http://www.theguardian.com/politics/2002/apr/21/uk.medicalscience
   Om ff aan te geven hoe lang ze al bezig zijn met grootschalig en geheim spuitwerk in onze atmosfeer. Dan gaat men natuurlijk ook publicaties zoals de genoemde boeken in de gaten houden, hoe betrouwbaar zijn ze?

   En in hoeverre zijn de verklaringen enkel gebaseerd op waarnemingen van wat ze als contrails bestempelden. Bij geen enkel van die boeken is men de lucht in gevlogen en monsters van die lang hangende “contrails” gaan nemen om na te gaan of de aanname waaruit het bestaat wel klopt.

   Zo zie je wel vaker de claim wetenschappelijk bewezen wat dan blijkt in te houden nooit onderzocht.

   Dat er geo engineering plannen zijn gepresenteerd die precies omschrijven wat we vandaag de dag als chemtrails waarnemen is een feit. Dan kun je er wel vergif op innemen dat ze ondertussen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd want alles gaat hoe slecht het idee op lange termijn of voor de volksgezondheid ook is, voor op de oplossing om het gebruik van fossiele brandstoffen te stoppen.
   http://newswatch.nationalgeographic.com/2013/02/08/why-geoengineering-wont-work-forever/
   http://www.cfr.org/climate-change/developing-international-framework-geoengineering/p21636
   http://www.youtube.com/watch?v=F58HbYTbKnU&feature=player_embedded
   http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf
   http://peoplesworld.org/billionaires-back-controversial-geoengineering-methods/

   Was de Uni van Wageningen niet ook zo zogenaamd onafhankelijk betrokken bij het landbouwgif debakel ivm met de bijensterfte zoals in Zembla aan het licht kwam!? Lekker betrouwbare bron, de go to uni van overheid/bedrijfsleven. Dat is met al jou bronnen altijd een weerspiegeling van “het officiële verhaal”. Wat zo onbetrouwbaar als de pest is, voorbeelden:
   http://www.disclose.tv/action/viewvideo/177533/Corporate_Media_Propaganda__Lies_EXPOSED/

   Ok bij die Kristen Meghan blijkt dat er een niet direct 1:1 link is gelegd tussen waar ze als klokkenluider voor te boek staat en chemtrails maar dat houd wel verband. Dat is zo’n beetje het enige wat er uit die link te halen valt.

   Ik ben benieuwd waar je mee aan komt over deze ex militair.
   http://www.activistpost.com/2012/08/chemtrail-whistleblower-allan-buckmann.html

   En wat heb je tegen voormalig FBI chef Ted Gunderson te weerleggen?
   http://www.youtube.com/watch?v=gR6KVYJ73AU&feature=player_embedded

   En deze mevrouw weet gewoon niet waar ze het over heeft.
   http://www.naturalnews.com/037451_chemtrails_conspiracy_theory_geoengineering.html#

   2 likes
   • Als ik het goed begrijp worden stiekeme chemtrails nu in de tijd teruggebracht van vanaf midden jaren ’90 (iedereen riep tot voor kort nog dat ze voor die tijd niet te zien waren) tot midden jaren ’50 en dat de uitgevers van populair wetenschappelijke boeken over wolken al die jaren in het complot zijn betrokken door valselijk te schrijven dat dit een normaal verschijnsel was. Geloof je het zelf?
    Kun je een natuurkundig onderbouwde reden noemen waarom volgens jouw vliegtuigwolken niet lang kunnen blijven hangen?
    Om toch nog even op dat filmpje terug te komen:
    (vertaald) 1957: “… het rechter spoor [op de foto] is een paar minuten ouder dan het andere en is meer uitgespreid. Soms bedekken meerdere sporen op deze manier uitgesmeerd de hemel met cirrus[bewolking]. Als de sporen zeer hardnekkig zijn moet de schone lucht verzadigd zijn voor ijs…”

    De geo-engineering plannen geven nou juist NIET aan dat er op ca 8 km hoogte witte cirrusbewolking zou moeten worden verspreid (=wat hier chemtrails wordt genoemd; zo van: “je hoeft maar omhoog te kijken om het bewijs te zien”) Het enige plan dat ooit in die richting gelanceerd werd ging over SO2 uitstrooien in de stratosfeer (op ca. 12 tot 15 km hoogte) om zo dezelfde soort aerosolen te maken als die bij een vulkaanuitbarsting vrij kunnen komen (zoals bij de Pinatubo in 1991). Dat plan is onmiddellijk afgeschoten, want die SO2 zou een nieuwe bedreiging voor de ozon in de stratosfeer betekenen. Cloud-seeding is ook geen “wolken-maken”, maar reeds bestaande stapelwolken bestrooien met Zilverjodide of later Natrium- of Kaliumchloride, om ze geforceerd uit te laten regenen of sneeuwen. Dat al die hoge cirrusbewolking, waar vliegtuigwolken regelmatig in blijven hangen, de opwarming eerder verergert dan tegengaat heb ik al eerder uitgelegd.
    Voor alle duidelijkheid: ik ben een tegenstander van welke vorm van geo-engineering dan ook, omdat het nooit meer dan symptoombestrijding is, het middel vaak erger dan de kwaal is en het de noodzaak om naar structurele oplossingen te zoeken op de lange baan schuift. Ik ben ook blij dat men vier jaar geleden op VN-niveau het hier over eens geworden is.
    Allan Buckmann beweert veel maar geeft geen enkel bewijs en herhaalt het bekende mantra: contrails kunnen niet zo lang blijven hangen, dus moet er wel …
    Ted Gunderson: beweerde in 1995 dat de amerikaanse overheid samenwerkte met satanische sektes. En hij beweert in de video dat hij op fort Sill KC-135’s heeft zien staan. Van fort Sill is bekend dat de landingsbaan iets minder dan 1700 m lang is, terwijl KC-135’s zeker 3000 m nodig hebben
    En ik wordt een beetje moe van al die whistleblowers, die als je goed kijkt om de zoveel tijd door de mand vallen. Aangezien het uitgangspunt voor het geloof in chemtrails niet klopt, kun je je inderdaad afvragen wat mensen er toe brengt om dit soort verklaringen af te leggen.

    1 likes
    • Nou je begint lekker met zaken te verdraaien. Typisch voor zo’n chemtrail denialist.

     Ik zeg dat het mogelijk is dat die boeken niet kloppen en dat er een mogelijkheid is dat op interventie op de uitgifte. Maar voor de hand liggender is dat de informatie in de boeken in beginsel al niet klopt. Net zoals het met de westerse geneeskunde een grote indoctrinatie machine is met weinig ruimte voor andere inzichten.

     Voor die boeken informatie geld net zo goed dat het gebaseerd is op observaties (maar die observaties die wij vandaag de dag doen tellen niet volgens jou). Er is nooit iemand omhoog gegaan om daadwerkelijk de aannames wbt ijskristalvorming te controleren en na te gaan of er niet toevallig iets anders dan een contrail achter bleef bij de geobserveerde “contrails”. En daarbij zeg ik dat enkele observaties van lang hangende chemtrails al veel langer mogelijk zijn dan enkel vanaf je de jaren 90 want voor grootschalige inzet is er genoeg geëxperimenteerd.

     Welke “DE geo-engineering plannen”…

     What ever henk, je bent ofwel onderdeel vd propaganda machine ofwel ben je ontzettend eigenwijs en/of vastgeroest in de “status quo”.

     Ignorance is bliss zullen we maar zeggen.

     0 likes
     • Ik citeer Kees Floor:
      “Vliegtuigwolken bestaan grotendeels uit ijs. Dat blijkt zowel uit metingen ter plekke als uit het optreden van bijzonnen en andere haloverschijnselen in de contrails; van haloverschijnselen is namelijk bekend dat ze zich uitsluitend voordoen in ijskristallen. Toch vormen zich in de waterdamp die bij de verbranding in de motoren vrijkomt, eerst waterdruppeltjes. Dat komt doordat ijskristallen alleen direct uit waterdamp kunnen ontstaan met behulp van zogeheten sublimatiekernen en die zijn vrij zeldzaam. Ook bij de vorming van wolkendruppeltjes zijn kernen nodig, maar deze zogenoemde condensatiekernen zijn meestal overvloedig aanwezig: zelfs buiten de uitlaatgassen van vliegtuigen bevat lucht gewoonlijk al zo’n honderd condensatiekernen per kubieke centimeter die geschikt zijn om druppelvorming op gang te brengen. Bovendien vraagt de directe overgang van waterdamp naar ijs om een hogere luchtvochtigheid dan de overgang van waterdamp naar vloeibaar water, dus is de keuze voor de atmosfeer niet zo moeilijk. De waterdruppeltjes kunnen ontstaan doordat de lucht in de warme, vochthoudende uitstoot van de vliegtuigmotoren bij menging met de koude omgevingslucht tijdelijk oververzadigd raakt ten opzichte van waterdamp.
      De waterdruppeltjes bevriezen overigens snel; bij temperaturen van min veertig of daaronder zijn daarvoor geen vrieskernen meer nodig. Zolang er nog vloeibaar water in het condensatiespoor aanwezig is, groeien de ijskristallen aan ten koste van de overgebleven wolkendruppeltjes. Boven ijs is de dampspanning namelijk lager dan boven vloeibaar water; ijs trekt daardoor als het ware de waterdamp bij de waterdruppeltjes naar zich toe. Na verloop van tijd is er in de vliegtuigwolk geen vloeibaar water meer over.
      Het verschil in dampspanning boven water en boven ijs maakt ook dat ijskristallen kunnen overleven in gebieden waar waterdruppeltjes verdampen en waar het dus, afgezien van de condensatiesporen van de vliegtuigen, onbewolkt is. Vliegtuigwolken die zich lang handhaven, bevinden zich steeds in lucht die oververzadigd is voor ijs, maar nog niet verzadigd voor vloeibaar water. Als de lucht wel verzadigd zou zijn ten opzichte van vloeibaar water, zou er allang bewolking zijn. De voor de vorming van vliegtuigwolken vereiste omstandigheden komen in de atmosfeer op vlieghoogte geregeld voor: naar schatting tien tot twintig procent van de tijd. De contrails treden vooral op in een zone direct voor het gebied van de hogere bewolking van een warmtefront. Daarnaast doen ze zich voor aan de zuidzijde van de zogeheten straalstroom en zo nu en dan tevens in heldere lucht ver weg van depressies”

      0 likes
   • “En deze mevrouw weet gewoon niet waar ze het over heeft.”
    Ben blij dat je het zelf zegt.

    1 likes
  • Ik kan heel goed in de (natuurkundige) verklaringen mee gaan… Maar mensen die als klokkenluider naar voren zijn gekomen, zijn dat dan allemaal fantasten? Aandachtzoekers? Het is niet dat je populair wordt door zulke uitspraken (of er financieel beter van wordt). Je creëert er eerder vijanden mee.
   Je praat hier niet over een kleine groep en hier zitten ook oud politici/ piloten tussen. Dat vraag ik mij gewoon af.

   1 likes
 4. De vaste lezers van Tijdgeest Magazine, elke eerste van de maand gratis naar 15.000 lezers, weten het al lang: we hebben een onbetrouwbare overheid, maar we leven in een volstrekt rechtvaardige karmische structuur: iedereen krijgt wat hij verdient, resp. nodig heeft. Alles gaat ook de kant van bewustzijnsverruiming op. Lees SPONTANE EVOLUTIE van de Amerikaanse celbioloog Bruce Lipton. In Nederland zijn ruim 3,5 miljoen mensen betrokken bij een of andere vorm van religieus/spiritueel leven. Alleen schamen velen daarvan zich er nog voor. Stemmen doen ze haast nooit en wat de buren zeggen speelt nog een te grote rol. Binnen een jaar of 5-10 wordt dat echter geheel anders. Houd vol, vrienden!

  2 likes
  • @Peter den Haring,

   Hoezo Tijdgeest Magazine gratis?

   Als je eerst donateur van 15€ (goed voor 3 jaar) bent geworden, ja! Dat is, vind ik, niet meer gratis. Ik heb er net naar gegoogled.

   En dat alles binnen 5 à 10 jaar ‘anders’ wordt lees en hoor ik al 4 à 5 decennia.

   Grtn, Waggi.

   3 likes
   • Dat is de new age beweging, het is gewoon een markt waarin veel geld valt te verdienen. En steeds die datum uitstellen of naar voren schuiven… Cash Cow!

    3 likes
 5. Chemtrails afschaffen en ongevaarlijke kernfusie en vrije energie introduceren met als doel een veilige en schone planeet te behouden.

  5 likes
  • En natuurlijk grootschalig oliveijn inzetten om overtollige co2 uit de atmosfeer te halen. En dan all die andere troep nog hoewel veel daarvan “gelukkig” uiteindelijk neerdwarrelt.

   Ben wel bang dat de hoorzitting op de achtergrond wordt weggeschoven. En ook een goede kans dat men uiteindelijk de kul verklaringen van officiële zijde overneemt.

   0 likes
 6. Beste huisheks: waarom waren er vroeger minder allergieën? Omdat mensen op vandaag hun kinderen te zeer beschermen tegen invloeden van buiten. Een hand vol met drek vreten (zoals wij dat vroeger deden) mogen de kinderen niet meer. Ze worden van onder tot boven besprenkeld met dettol.

  Geef eens 1 goede reden waarom overheden ons zouden vergiftigen met chemtrails??
  Om de bevolking uit te dunnen? Nou, dat lukt ze aardig. We zijn nu met meer dan 2 miljard mensen meer op deze aardbol dan pakweg 20 jaar geleden. Dat uitdunnen lukt ze aardig dan (= sarcasme voor de duidelijkheid).
  Dream on. Geloof maar lekker alles wat op de interwebs door vage, onwetende figuren verspreidt wordt over chemtrails. Mooi ook, dat de maker van het ‘dambord’ foto zelf toegeeft dat hij deze heel zwaar gefotoshopt heeft. Maar dat willen de believers weer niet zien. Nee, liever geloven we de fantasten.

  5 likes
 7. Waarom kijken mensen die de mainstream media geloven op sites als 9fornews om vervolgens overal tegenaan te schoppen, alleen daarom? Als het niet resoneert, en dat zal de waarheid niet doen zolang je in diepe slaap bent en ver van de ontwaking, laat de ontwaakten dan in ieder geval hun werk doen want dat is nodig. Eens gaan alle puzzelstukjes op hun plaats vallen en gaan meer en meer mensen zichzelf herkennen als hun eigen waarheid door in contact te komen met wie ze in essentie zijn om zo inzicht te krijgen in de werking van het universum. Word wakker!!!

  2 likes
  • Je hebt mij nooit horen zeggen dat ik alles van de MSM geloof. En wie zijn volgens jou dan de wakkere onder ons? De mensen die niet verder kijken dan de alternatieve media? die zonder blikken en blozen aannemen wat daar geroepen wordt ongeacht de foutieve informatie die verspreid wordt?

   Naar mijn mening ben je wakker als je bereid bent de juiste informatie uit zowel de MSN als de alternatieve media probeert te filteren en dan loop je nog wel eens tegen een onderwerp (zoals deze) aan die in theorie leuk klinkt, maar als het op betrouwbaarheid aankomt kant nog wal raakt..

   Dus in plaats van Word wakker! Zou ik eerder zeggen Wees bereid om te leren en te ontwikkelen.

   3 likes
 8. @EMKA,

  Citaat”” Geef eens 1 goede reden waarom overheden ons zouden vergiftigen met chemtrails??”””

  Op deze wereld is er maar 1 ding waarvoor mensen zover zouden gaan:

  MACHT, algehele controle, een ubermacht.

  Wij mensen zijn heel goed in ons zelf superieur maken! Het enige zoogdierras wat zichzelf goed genoeg vindt om andere onschuldigen te bekritiseren en af te slachten, de aarde en omgeving eromheen te gebruiken als een vuilstort, andere zoogdieren massaal voor eigen consumptie genadeloos af te maken, natuur te vernietigen, etc… dat alles uit een allesomvattende hebzucht voor macht!
  En voordat je roept, maar ze leven zelf ook onder die chemicalien…Macht is zo euforisch dat het blind maakt.
  En voordat je hierop antwoord nee kan niet, een gewetensvraag? Als ik je 1 miljoen geef maar wel je pink daarvoor in de plaats wil amputeren…wat is je antwoord?

  Nog even kort inzoomen op de chemicalien.
  Al sinds de Duitsers fluoridisering grootschaals toepasten om mensen gewillig te maken worden mensen opgedrongen aan rotzooi.

  Ik noem er maar een paar:
  Aspartaam (inmiddels al in enkele landen verboden, NL helaas nog niet)
  Natriumglutamaat/ve tsin, zodat we niet meer kunnen stoppen na maar 1 handje vol met chips..
  Griepspuit..
  Chemo en rado
  Etc…

  Alles voor algehele controle…lees.. MACHT
  Mensen (en vooral hoog op de hierachische ladder geplaatste mensen) doen idote dingen om steeds rijker/machtiger te worden.
  Of dat nou vergiftiging, zoals jij het noemt, is of genocide…

  Helaas kun je dit niet onkennen/ontkrachtigen want iedere oorlog wat gevoerd is draait om macht.

  In dit geval draaien de chemtrails misschien niet om menselijke beheersbaarheid maar om een nog allesomvattendere macht… macht over de beheersbaarheid van de gehele aarde en al wat er zich op en mee afspeelt………

  1 likes
 9. Artist, jazeker ken ik die fotos en je zegt het zelf al “mogelijke” duivelaanbidders. Ik neem aan dat je bekend ben met de spreuk “Power of Suggestion” Mensen die er duivelaanbidders in willen zien, zullen dat er in zien. Andere zien er gewoon een gemaskerd bal in met een surrealistisch thema. Salvador Dali, de grootmeester van het surrealisme is er zelf ook aanwezig.

  op de schaal dat men het beweert dat het gebeurt zouden er heeeeellll veel mensen bij betrokken moeten zijn om het überhaubt te realiseren en alles zou in het geheim moeten gebeuren. Als jij iets zou moeten uitstrooien waarvan gezegd wordt dat het voor klimaatbeheersing is, zou jij dat tegen niemand vertellen? ook niet tegen je vrouw? Zou je niet willen weten wat je in de lucht dump als er totaal geen openheid is?, dus ja, dat vind ik redelijk ondenkbaar.

  Als het puur om klimaatbeheersing zou gaan, waarom dan deze geheimzinnigheid. Een andere vorm van klimaatbeheersing “cloudseeding” bestaat al en daar wordt geen geheim van gemaakt, ondanks negetieve publiciteit

  ADEQ (besproken in het artikel hierboven) heeft ondertussen onderzoeksresultaten op hun site staan.
  http://www.azdeq.gov/environ/air/contrails_not_chemtrails.html

  1 likes
 10. Men wordt wel wakker als er zo een vliegtuig met een raket uit de lucht wordt geschoten

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

soros

Zeldzame verklaring: Soros ontkent betogers te betalen om te plunderen. ‘Complottheorie’

De Open Society Foundations (OSF) van George ...

klimaatkoploper

‘Klimaatkoploper’ Nederland verbrandt oerbossen van Estland. ‘Dit moet nu stoppen!’

Nederland wil internationaal klimaatkoploper worden. In de ...