Mens en Dier

Congresleden dienen wet in om Fauci te ontslaan: ‘Alle complottheorieën blijken te kloppen’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal Republikeinse beleidsmakers hebben een wetsvoorstel ingediend om Anthony Fauci, het wetenschappelijke gezicht van de Amerikaanse corona-aanpak, te ontslaan. Congreslid Marjorie Taylor Greene, de initiatiefnemer van het wetsvoorstel, zei in gesprek met One America News dat dr. Fauci te veel macht heeft gekregen.

“Hij verdient nog meer dan de president van de Verenigde Staten,” zei ze. Fauci krijgt jaarlijks 417.000 dollar op zijn rekening gestort. Ter vergelijking: de Amerikaanse president verdient 400.000 dollar per jaar. “Deze man werkt al meer dan 40 jaar voor de overheid. Hij heeft te veel macht over ons land, onze economie, onze persoonlijke levens en met name de levens van onze kinderen,” benadrukte Greene.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
De waarheid is naar buiten gekomen

“Trump heeft al die tijd gelijk gehad. Alle complottheorieën blijken te kloppen en dr. Fauci moet aansprakelijk worden gehouden,” aldus het congreslid. Haar wetsvoorstel brengt het salaris van de Amerikaanse Jaap van Dissel terug naar nul tot iemand anders het stokje heeft overgenomen.

“De waarheid is naar buiten gekomen. Hydroxychloroquine werkt, zoals president Trump en artsen waaronder dr. Immanuel – die van Twitter werd verbannen – eerder al zeiden. Het werkt. Veel artsen hebben dat gezegd. Ondertussen loog dr. Fauci tegen het volk. Hij zei dat het niet werkt en dat mensen het niet zouden moeten nemen. Dit medicijn bestaat al jaren en is bewezen veilig,” zei Greene. “Hij moet verantwoordelijk worden gehouden voor de doden.”

Hij loog onder ede

“Hij moet verantwoordelijk worden gehouden en moet worden ontslagen,” benadrukte ze. “Hij loog onder ede in de Senaat. Hij zei tegen zijn vrienden dat mondkapjes niet werken, blijkt uit zijn e-mails.”

“Het is tijd om Fauci te ontslaan.”

4.7 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
EKr
EKr
2 jaren geleden

Tis wel controlled opposition. Ik heb de opname zelf gezien. Ze prijzen wel t vaccin aan, dus helemaal zuiver zijn ze zelf ook niet. Fauci heeft zn werk gedaan; hij wordt nu afgedankt en onder de bus gegooid, maar de top wordt (nog) niet aangepakt. Fauci is damage.

Rea-list
Rea-list
2 jaren geleden

Winning

weg met die engerd

Rudolph Chuzzlewhit
Rudolph Chuzzlewhit
2 jaren geleden

hopelijk hebben ze een sterk dossier……..en nadien een sneeuwbaleffect?
fingers crossed!

RayOflight
RayOflight
2 jaren geleden

Fauci lied people died… duidelijk dat alles nu ineenstort. Deze maanden zijn cruciaal om terug te vechten. Te zien valt dat op alle fronten de elite verliest. Denk echt niet meer dat een meerderheid wakker word maar wel is het aannemelijk dat nu de juiste mensen wakker zijn.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x