UFO

Soms is er sprake van contact tussen mensen en aliens, er is bewijs. Professor reageert op UFO-meldingen piloten bij Ierland

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Harvard-wetenschappers suggereerden onlangs dat ons zonnestelsel is bezocht door een buitenaardse ruimtesonde. Piloten maakten daarnaast melding van UFO’s voor de kust van Ierland.

Het ging om felle lichten die met Mach 2 langs de piloten vlogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mogelijk waren het buitenaardse vaartuigen, stelt de gepensioneerde professor Don Donderi van de McGill University, die al sinds 1965 onderzoek doet naar UFO’s.

Ramen

“Het zal niet de eerste waarneming zijn,” zei hij. “Sommige piloten hebben ze van dichtbij gezien.”

Uit waarnemingen die al tenminste 50 jaar worden gedaan blijkt volgens hem dat in ieder geval sommige UFO’s buitenaardse schepen zijn.

“Diverse piloten hebben deze vaartuigen op minder dan 100 meter afstand waargenomen,” zei Donderi. “Ze zagen een vorm, een object in de lucht, met ramen, omgeven door een lichtgevende gloed.”

Ze zijn hier

Sommige waarnemingen worden gedaan door getrainde individuen en ondersteund door instrumenten (zoals radar), merkte hij op, toevoegende dat het dingen bleken te zijn die mensen niet kunnen maken.

“Machines die sneller vliegen en manoeuvreren dan vliegtuigen die wij kunnen maken.”

“Ze zijn hier,” zei de gepensioneerde professor. “Soms is er sprake van contact tussen mensen en aliens. Er is bewijs.”

Makkelijker

Donderi wees erop dat mensen het makkelijker vinden om zichzelf ervan te overtuigen dat er geen bewijs is en mensen die het bestaan van buitenaards leven bevestigen liever afschilderen als gekkies of aandachtszoekers.

“Als iedereen beseft dat we in de gaten worden gehouden door buitenaardsen die over veel betere machines beschikken dan wij, hebben we een potentieel probleem,” zei hij.

“Maar om een oplossing te bedenken voor een probleem, moet je eerst erkennen dat het bestaat,” besloot hij.

[Montreal Gazette]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guido
Guido
5 jaren geleden

Nog meer wapens maken want buitenaardsen zijn een bedreiging. Allemaal bangmakerij buitenaardsen zijn misschien wel zeer liefdevol en super eerlijk. Als ze komen hopelijk zo snel mogelijk want ze houden ons in de gaten dan weten ze ook wat goede mensen en slechte mensen zijn, buitenaardsen zijn misschien wel onze redding liever vandaag dan morgen.

frans
frans
5 jaren geleden

“Als iedereen beseft dat we in de gaten worden gehouden door buitenaardsen die over veel betere machines beschikken dan wij, hebben we een potentieel probleem,” zei hij.

“Maar om een oplossing te bedenken voor een probleem, moet je eerst erkennen dat het bestaat,” besloot hij.
Is er een probleem dan? Ze bieden veiligheid tegen onze overheden die met veel agressie zich tegen eigen bevolking richt. ! Denk aan vaccins. etc etc.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

het zien van lichten, had deze keer zelfs het NOS gehaald, er zou een onderzoek worden ingesteld. Maar ja, je snapt het al … brexit is veeeeeelll belangrijker.

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Idd. mensen moeten eerst maar eens het lef hebben te erkennen dat het bestaat. Maar daar is men meestal te schijterig voor. Angst is onze grootste vijand en belemmering.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x