Homepagina » UFO » Soms is er sprake van contact tussen mensen en aliens, er is bewijs. Professor reageert op UFO-meldingen piloten bij Ierland
Soms is er sprake van contact tussen mensen en aliens, er is bewijs. Professor reageert op UFO-meldingen piloten bij Ierland

Soms is er sprake van contact tussen mensen en aliens, er is bewijs. Professor reageert op UFO-meldingen piloten bij Ierland

Harvard-wetenschappers suggereerden onlangs dat ons zonnestelsel is bezocht door een buitenaardse ruimtesonde. Piloten maakten daarnaast melding van UFO’s voor de kust van Ierland.

Het ging om felle lichten die met Mach 2 langs de piloten vlogen.

Mogelijk waren het buitenaardse vaartuigen, stelt de gepensioneerde professor Don Donderi van de McGill University, die al sinds 1965 onderzoek doet naar UFO’s.

Ramen

“Het zal niet de eerste waarneming zijn,” zei hij. “Sommige piloten hebben ze van dichtbij gezien.”

Uit waarnemingen die al tenminste 50 jaar worden gedaan blijkt volgens hem dat in ieder geval sommige UFO’s buitenaardse schepen zijn.

“Diverse piloten hebben deze vaartuigen op minder dan 100 meter afstand waargenomen,” zei Donderi. “Ze zagen een vorm, een object in de lucht, met ramen, omgeven door een lichtgevende gloed.”

Ze zijn hier

Sommige waarnemingen worden gedaan door getrainde individuen en ondersteund door instrumenten (zoals radar), merkte hij op, toevoegende dat het dingen bleken te zijn die mensen niet kunnen maken.

“Machines die sneller vliegen en manoeuvreren dan vliegtuigen die wij kunnen maken.”

“Ze zijn hier,” zei de gepensioneerde professor. “Soms is er sprake van contact tussen mensen en aliens. Er is bewijs.”

Makkelijker

Donderi wees erop dat mensen het makkelijker vinden om zichzelf ervan te overtuigen dat er geen bewijs is en mensen die het bestaan van buitenaards leven bevestigen liever afschilderen als gekkies of aandachtszoekers.

“Als iedereen beseft dat we in de gaten worden gehouden door buitenaardsen die over veel betere machines beschikken dan wij, hebben we een potentieel probleem,” zei hij.

“Maar om een oplossing te bedenken voor een probleem, moet je eerst erkennen dat het bestaat,” besloot hij.

[Montreal Gazette]


Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Nog meer wapens maken want buitenaardsen zijn een bedreiging. Allemaal bangmakerij buitenaardsen zijn misschien wel zeer liefdevol en super eerlijk. Als ze komen hopelijk zo snel mogelijk want ze houden ons in de gaten dan weten ze ook wat goede mensen en slechte mensen zijn, buitenaardsen zijn misschien wel onze redding liever vandaag dan morgen.

  22 likes
  • Het blijft gissen natuurlijk maar als zij zo slim zijn om de aarde te bereiken waarom zouden ze dan onderdanig aan ons zijn vraag ik me dan eerlijk gezegd af. Ook dit is eigenlijk niet van belang. Belangrijkste is dat je God leert kennen (klinkt heel zweverig) maar ik ervaar het wel zo.

   0 likes
 2. Er is wel degelijk een reden om je zorgen te maken, niet eens zo zeer om buitenaardsen die hier nog heen moeten komen, maar meer om de negatieve groeperingen die ons al duizenden jaren in gijzeling houden.

  Allerlei oude legenden verwezen er al naar. De duivel, satan, demonen, djinn, archons, greys zijn bekende typeringen voor de verschillende soorten waar wij mee te maken hebben.

  Onze leiders zijn ook slaven van hen net als wij. Om die reden zouden er door de eeuwen heen organisaties zijn ontstaan die met deze duistere figuren handelden. Enerzijds om zelf meer macht te krijgen in ruil voor bepaalde diensten maar ook om zo de duisternis enigszins op de achtergrond te houden. Sommige mensen leefden in de duisternis om anderen in het licht te laten leven. Dat concept is al een tijdje verstoord, omdat steeds meer mensen beginnen te ontwaken.

  Draco reptilians leven in ondergrondse complexen en in de ruimte. Ook in andere sterrenstelsels (Orion) waar zij oorspronkelijk vandaan kwamen. Er schijnt al een tijdje een oorlog gaande te zijn. En er zouden ook al ondergrondse complexen en ruimteschepen van hen zijn opgeblazen. Deze oorlog is niet alleen gaande in onze 3D realiteit maar ook in andere dimensies. Er zijn ook allerlei mensen op aarde die ‘s nachts in hun dromen astraal reizen en ook zo bij missies betrokken zijn.

  Goed willende buitenaardsen helpen ons al vele decennia om onze eigen geheime ruimtevaart programma’s te ontwikkelen. Ook die schepen zijn bij deze strijd betrokken. Kortom: het is een ongelooflijke chaos.

  Als je iets wilt doen is bidden en mediteren een goede optie. Hiermee heb je niet alleen invloed op je eigen trilling, maar ook op het veld van de aarde. Het vergroten van je kennis over deze onderwerpen is ook positief, mits je daarbij een mogelijkheid vind om enigszins stabiel te blijven. Dit is best lastig, omdat er beslist onderwerpen bij zitten die behoorlijk beangstigend zijn. Het delen van “de waarheid” via internet of anderszins helpt ook in positieve zin. Muziek met een grondtoon van 432Hz kan je helpen om je trilling te herstellen. En het heeft ook een positief effect op de trilling in je omgeving. Je hoeft je niet persé te verdiepen in de zware onderwerpen. Je eigen gevoel volgen is altijd het beste en voor iedereen anders.

  10 likes
  • Er is inderdaad een soort Star Wars gaande, satanisten willen Yahweh aanvallen en om daarmee een totale vernietiging van de mensheid op Aarde te bewerkstelligen. Ook zou Shiva en de wetenschap het Universum kunnen vernietigen(doormiddel van het Higgs-Boson-/Gods-deeltje en zoals Stephen Hawking beweerde) en als de Almachtige wel of zonder wetenschap/technologie/LIEFDE dit niet zou tegenhouden.

   2 likes
   • Schijnt dat er binnen de illuminati bloedlijnen ook wel mensen zijn die er graag uit willen maar dat niet kunnen. Ook binnen die groep zijn er best wel mensen die inzien dat het juist hun groep is die verantwoordelijk is voor de destructie van de schepping.

    Over de almachtige kunnen we eigenlijk alleen maar speculeren. Kwam laatst dit tegen (van Epicurus):

    Is God bereid om het kwaad te bestrijden, maar niet in staat?
    dan is Hij niet almachtig.
    Is Hij wel in staat om dit te doen, maar niet bereid?
    dan is Hij kwaadwillend.
    Is Hij wel in staat en ook bereid?
    waar komt dan het kwaad vandaan?
    Als Hij noch in staat is noch bereid,
    waarom noemen wij Hem dan God?

    5 likes
    • Beste Mike,

     Je mag een ” hemelse macht die zich voor God uitgeeft” niet verwarren met de Universele Bron van Liefde waarvan de Christus komt. De Waarheid is …

     In Lak ‘ echt ala k ‘ in

     0 likes
  • @mike
   Wat goed verwoord, nogmaals dank voor het benoemen in vorige item’s van ” Abraham Hicks” .
   Het heeft een bevrijdende invloed een duidelijke blik van alles, in een woord een eeuwige opluchting.
   Inderdaad is meditatie een fantastisch middel…
   Nogmaals héééél véééél dank.

   CU !

   2 likes
 3. Idd. mensen moeten eerst maar eens het lef hebben te erkennen dat het bestaat. Maar daar is men meestal te schijterig voor. Angst is onze grootste vijand en belemmering.

  18 likes
 4. “Als iedereen beseft dat we in de gaten worden gehouden door buitenaardsen die over veel betere machines beschikken dan wij, hebben we een potentieel probleem,” zei hij.

  “Maar om een oplossing te bedenken voor een probleem, moet je eerst erkennen dat het bestaat,” besloot hij.
  Is er een probleem dan? Ze bieden veiligheid tegen onze overheden die met veel agressie zich tegen eigen bevolking richt. ! Denk aan vaccins. etc etc.

  17 likes
 5. het zien van lichten, had deze keer zelfs het NOS gehaald, er zou een onderzoek worden ingesteld. Maar ja, je snapt het al … brexit is veeeeeelll belangrijker.

  8 likes
 6. @El Trueporino

  wil je vertellen dat er geen problemen zijn?
  waar leef jij dan onder de grond of zo?

  2 likes
 7. als kwaad in de zin hebben hadden ze allang iets gedaan toch?
  dat ze ons in de gaten houden is maar goed ook want ik hoorde dat de regering besloten heeft om van ons belasting geld weer miljarden te besteden aan oorlogstuig.
  in plaats van vrede te zoeken om met buitenaardsen (als ze er zijn) het probleem op te lossen op deze aarde waren we al een stuk verder.

  5 likes
 8. Laten we geen problemen oplossen die er nog niet zijn.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Ontdek hier wat hij ontdekte

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Dit is wat hij ontdekte

In juli 1899 claimde Nikola Tesla tijdens ...

Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

In Lincoln County in Nevada is uit ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.