Homepagina » Mens en Dier » Amerikaanse soldaat claimt 3,5 meter lange reus te hebben gedood in Afghanistan. Houdt de overheid dit onder de pet?
Amerikaanse soldaat claimt 3,5 meter lange reus te hebben gedood in Afghanistan. Houdt de overheid dit onder de pet?

Amerikaanse soldaat claimt 3,5 meter lange reus te hebben gedood in Afghanistan. Houdt de overheid dit onder de pet?

In 2002 raakte een Amerikaanse patrouille vermist in een afgelegen deel van Afghanistan. Er werd een reddingsactie op touw gezet.

Meerdere bronnen claimen dat Amerikaanse speciale troepen tijdens die reddingsactie een ‘reus’ hebben gedood, aldus nieuwssite WND.

Verschillende ooggetuigen hebben laten weten dat daarbij één Amerikaanse soldaat om het leven kwam en dat het Amerikaanse leger het enorme lichaam heeft overgevlogen naar de VS.

3,5 tot 4,5 meter lang

Eén van de soldaten die deel uitmaakte van de reddingsploeg vertelde zijn verhaal aan verslaggever en onderzoeker L.A. Marzulli.

Hij zei dat zijn eenheid een geitenpad naar een grot volgde, waar de soldaten op rotsen, beenderen en kapotte communicatieapparatuur van het Amerikaanse leger stuitten.

Plots verscheen een man ‘die tenminste 3,5 tot 4,5 meter lang was’. De man had lang, rood haar en droeg een piek-achtig wapen.

Herschrijven

Na een vuurgevecht van zo’n 30 seconden viel de man dood neer. Het leger stuurde een helikopter om de dode soldaat en reus weg te halen.

“Het was zo groot dat we het niet konden verplaatsen,” zei de soldaat over het wezen. “Het stonk nog erger dan een stinkdier.”

De soldaten maakten melding van een ‘zeer groot, mogelijk mensachtig wezen’. De soldaten kregen later te horen dat ze hun rapporten moesten ‘herschrijven’.

Nephilim

George Noory, presentator van het populaire radioprogramma Coast to Coast AM claimt de piloot te hebben geïnterviewd die het lichaam van de reus in een C-130 naar een basis in Ohio moest vliegen.

De piloot zei tegen Noory dat het wezen ongeveer 3,5 meter lang was en zo’n 500 kilo woog. “Klinkt een beetje als de Nephilim uit de Bijbel,” reageerde de presentator.

“Mensen hebben het recht om dit te weten,” zei Marzulli. “Als er 4,5 meter lange wezens rondlopen op aarde en ons leger die afschiet, hebben wij het recht als burgers om dat te weten.”

[Collective-evolution, WND]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redice
redice
3 jaren geleden

Natuurlijk, dat is het enige waar die terreurnatie goed in is, death and destruction!
Wat ik niet begrijp is dat de amerikanen ongestoord het hele midden-oosten tot chaos en puin mogen herleiden zonder dat er iemand opstaat tegen dit monster!
Iran willen ze nog binnenvallen voor eind 2019, terwijl ze in de jaren 80 daar zelf een passagiersvliegtuig hebben neergeschoten, een “foutje” zogezegd, wat ze nooit toegegeven hebben want het vliegtuig zou hun oorlogsschip aangevallen hebben, een passagiersvliegtuig….
Daarom zijn de Iraniers de amerikanen zo vijandig gezind natuurlijk…
maar soit, ik wijk af.

Zomaar
Zomaar
3 jaren geleden

Een vuurgevecht van 30 sec. Wil dat zeggen dat die reus een geweer had? En ook kogels enz? In welke supermarkt in de grot heeft hij het gekocht?

Henk
Henk
3 jaren geleden

Zat hier geen foto van in de Q-dump?

oskaar
oskaar
3 jaren geleden

4 meter lang? daar heeft en beetje sateliet geen moeite mee omdat fotografisch vast te leggen …als ze van een zelfde afstand ook een nummerbord kunnen lezen

x

Check Also

kaag

Henk Krol roept Tweede Kamerleden op minister Kaag WEG te sturen: ‘Kom op ex-collega’s’

Minister Sigrid Kaag (D66) zei onlangs dat ...

kaag

‘Minister Sigrid Kaag moet zich doodschamen en eigenlijk ophoepelen’

Minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Zaken zei ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x