CoronaBuitenland

In Canada zijn ze nu helemaal doorgeslagen

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Terwijl alle ogen gericht zijn op de protesten in China tegen het strenge coronabeleid, wordt in Canada achter de schermen gewerkt aan een zeer extreme wet. Zorgmedewerkers die niet helemaal up-to-date zijn met hun coronavaccins, dreigen in de provincie Brits-Columbia, waar premier David Eby de scepter zwaait, hun bevoegdheid kwijt te raken en riskeren bovendien een enorme boete of een gevangenisstraf.

Artsen en verpleegkundigen moeten gevaccineerd zijn om hun beroep te kunnen uitoefenen. Als de overheid bepaalt dat je om de drie maanden een coronaprik moet halen, dan moeten zij dat doen, zei de Canadese arts William Makis tegen One America News.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Verlinken

Dat is nog niet alles. Zorgmedewerkers die uitspraken doen die niet stroken met de informatie die de autoriteiten in Brits-Columbia verstrekken, kunnen een celstraf van een halfjaar krijgen. De nieuwe wet, de zogeheten Health Professionals and Occupations Act, moedigt artsen en verpleegkundigen ook aan om elkaar te verlinken.

Draconische wet

Het wetsvoorstel bezorgt de ongevaccineerde Canadese tandarts Robert Johnson veel stress. Hij kan worden beboet of in de gevangenis belanden wegens ‘het verspreiden van misinformatie’. Johnson zei ook dat de overheid je praktijk kan sluiten en al je bezittingen in beslag kan nemen. Hij sprak van een ‘draconische’ wet.

4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
1 jaar geleden

Diipkke vette raka’s !

Gene
Gene
1 jaar geleden

Zolang mensen onderdanigheid prediken tegenover een voluit fascistisch regime en géén offers wil brengen is dat volk verloren. Ik moet wel zeggen dat ze ons zo makkelijk uitspelen, de moderne heeft géén enkele vorm van weerstand over omdat ze van de staatssubsidies afhangen en dus geld, en géén principes hun leidraad is in het leven! !

marisa
marisa
1 jaar geleden

Zonder artsen gaan de mensen dood. Ik hoop dat de politicis in het ziekenhuis niet geholpen worden, code zwart.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Gek, gekker, gekst, we hebben het laatste hiervan nog niet gezien, Kill Gates en zijn trawanten hebben al een nieuwe “plandemie” klaarstaan, buckle up!

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x