Homepagina » Het Complot » Twee Amerikaanse soldaten probeerden moordcomplot tegen JFK te ontmaskeren. Dit gebeurde er vervolgens met hen
Twee Amerikaanse soldaten probeerden moordcomplot tegen JFK te ontmaskeren. Dit gebeurde er vervolgens met hen

Twee Amerikaanse soldaten probeerden moordcomplot tegen JFK te ontmaskeren. Dit gebeurde er vervolgens met hen

De regering-Trump gaf onlangs tienduizenden documenten vrij over de moord op president John F. Kennedy die meer dan 50 jaar geheim zijn gehouden.

Hoewel er weinig media-aandacht voor was, blijkt uit de stukken dat twee soldaten de moord op de president probeerden te voorkomen.

Nergens werd gemeld dat twee Amerikaanse soldaten cryptische boodschappen hadden ontdekt die erop wezen dat president Kennedy vermoord zou worden.

Moordcomplot

De soldaten werden in een inrichting geplaatst toen ze probeerden de informatie te delen met de autoriteiten.

In oktober 1963 had één van de soldaten, Eugene Dinkin, genoeg bewijzen verzameld voor een moordcomplot tegen JFK.

Bij dit complot waren volgens hem ‘hooggeplaatste legerfunctionarissen, rechtse economische groepen en de nationale media’ betrokken.

Hij vermoedde dat de moord op 28 november 1963 zou worden gepleegd en dat een ‘communist of neger’ de schuld zou krijgen.

In beslag

De documenten onthullen dat vele Amerikaanse overheidsfunctionarissen op de hoogte waren van de informatie die Dinkin had verzameld, maar er niets mee hebben gedaan.

Dinkin werd begin november dat jaar aangehouden en kreeg dwangverpleging opgelegd.

In de inrichting kreeg hij bezoek van iemand die van het ministerie van Defensie claimde te zijn. De persoon in kwestie wilde weten waar Dinkin zijn stukken bewaarde.

Toen de soldaat op vrije voeten kwam, ontdekte hij dat alle gegevens die hij had verzameld in beslag waren genomen.

Psychiatrische inrichting

CIA-documenten onthullen daarnaast dat sergeant David Christensen informatie had onderschept waaruit bleek dat president Kennedy zou worden vermoord.

Toen hij probeerde de informatie naar de NSA te sturen werd Christenen net als Dinkin opgenomen in een psychiatrische inrichting.

[The Free Thought Project]


Vind je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. Opruimen van zelfs een president is geen probleem, niemand is heilig voor ze, helemaal als deze niet volgens het zio boekje werkt of gezien wordt als afvallige. Ieder obstakel zal zonder pardon om wat voor reden dan ook door de zionisten worden geëlimineerd alsof het een natuurlijke wetmatigheid betreft.

  Operation Northwoods

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

  Of deze: https://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/executive-order-11110.html

  Tot op heden werkt men nog precies zo, 9/11 was sinfs de WOII een klapper vanjewelste, daarbij vergeleken was MH-17 een kleine false flag.

  1 likes
 2. Als men “ergens” van hogerhand beslist om een president om te brengen, zou het mij verbazen dat ze twee getuigen of ingewijden zouden laten leven ! Allemaal larie !

  1 likes
 3. Opruimen van zelfs een president is geen probleem, niemand is heilig voor ze, helemaal als deze niet volgens het zio boekje werkt of gezien wordt als afvallige. Ieder obstakel zal zonder pardon om wat voor reden dan ook door de zionisten worden geëlimineerd alsof het een natuurlijke wetmatigheid betreft.

  Operation Northwoods

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

  Of deze: https://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/executive-order-11110.html

  Tot op heden werkt men nog precies zo, 9/11 was sinfs de WOII een klapper vanjewelste, daarbij vergeleken was MH-17 een kleine false flag.

  Dubbel gepost?

  0 likes
 4. Ik was 8 of 9 jaar oud maar voelde toen dan JFK goed was ik heb jarenlang een foto op mijn slaapkamer van hem gehad vreemd toch ? Herinner me dat ik ook gehuild had voor deze man ! Dat moet toch iets betekenen we praten nu over een kinderziel van 8 of 9 jaar oud !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bakstenen

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote ...

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...