BuitenlandCorona

Duitse arts opgepakt bij groot coronaprotest in Londen: ‘Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?’

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Trafalgar Square in Londen protesteerden zaterdag minstens 15.000 mensen tegen de coronamaatregelen. De politie haalde de betogers uit elkaar omdat ‘ze zich niet aan de afstandsregels hielden’. Daarbij zijn ook diverse aanhoudingen verricht. De politie arresteerde onder andere de kritische Duitse arts Heiko Schöning, die vanuit Duitsland was afgereisd naar Londen.

“In Berlijn kreeg hij een groot applaus en in Londen stoppen we hem in de cel,” reageert voormalig BBC-verslaggeefster Anna Brees. “Het wordt tijd dat we onszelf afvragen wat hier in hemelsnaam aan de hand is. We moeten nu actie ondernemen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Brees laat weten dat Schöning nog steeds vastzit. Zijn advocaat heeft tegen haar gezegd dat hij onrechtmatig is gearresteerd. Er wordt een vreedzame demonstratie georganiseerd.


De overheid en media domineren de boel

Eerder op de dag nam Brees een interview af met Schöning. Hij zei dat de situatie in Duitsland vergelijkbaar is met die in Groot-Brittannië. “De overheid en media domineren de boel. We hebben in de jaren 30-40 eenzelfde soort situatie gehad, dus veel mensen realiseren zich heel goed wat er speelt. De verhalen die de overheid en de oligarchen ons vertellen, zijn simpelweg niet waar.”

“Wij artsen zien dat er geen sprake is van een pandemie. We zien geen killervirus. En dus moeten we opstaan,” benadrukte Schöning.

De Duitse arts wees erop dat de mensen die in risicogroepen vallen, ouder zijn dan 80 en één of meerdere onderliggende ziektes hebben. “Er zijn maar heel weinig mensen die puur en alleen aan corona zijn gestorven.”

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Het is stiekem toch al een beetje WOIII.

Veel censuur, optreden tegen waarheid vorsers, overheden die de rijen sluiten en angst zaaien. Ik zou best voor een EU kunnen zijn, die transparant, vredelievend en een goed economisch beleid is met begrotingsdiscipline. Maar de huidige EU is niks van dit alles, dus?

NEXIT!!!

Het klinkt populistisch, maar het zou de conclusie moeten zijn van iedereen met gezond verstand.

Het schijnt dat bij grote angst de ratio niet meer werkt. Laten de overheden/machthebbers, dit nu al eeuwen weten en het nu tot in de puntjes van hun vingers geperfectioneerd hebben.

Ik zal geen anti semitische dingen zeggen, want oh jee

Tony
Tony
3 jaren geleden

Engeland, Nieuw-Zeeland en Australie hebben 2 overeenkomsten. Het zijn allemaal eilanden en worden geregeerd door communisten. Het kan geen toeval zijn, dat de maatregelen in deze landen verder worden doorgevoerd, dan in andere landen. Deze landen zijn min of meer al geisoleerd.

Buurlanden kunnen dus alleen maar per lucht of per water hulp aanbieden. Denk daar maar eens over na.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
3 jaren geleden

15000 mensen en hoeveel politie dus er zijn nog meer mensen nodig om een handje vol politie de baas te kunnen.. of de angst is nog te groot en de nood te weinig..

rop
rop
3 jaren geleden

Er is maar een woord ervoor krankzinnigheid beheers de beheerders van de heersende macht misbruikers de hebbers van deze macht de misbruikers ervan, de media en de overheid, misbruiken en verkrachten het hele gebeuren rondom de corona en gebruiken geweld onder de mom van een rond waaiende niet werkelijke opgelaaide kwaadsprekende en angst makende kracht erachter de corona virus en maken het vele malen erger dan het is, zij zijn zo gezegd het dwaalspoor die de mensheid op een spoor naar een dwaling willen toebrengen, daar is er ook maar een woord ervoor krankzinnigheid die ze met vlag en wimpel verdedigen om hun eigen tekorten ervan te waarborgen, en ja ze hebben vele pionnen rondlopen om hun zaakje te verdedigen.de politie, het leger, env,,die domweg gewoon deze idiote virus gedoe handhaven ,dat zijn de robots van deze machten, de hersenloze die zelf niet kunnen denken maar domweg volgen.. of ze weten het ergers wel maar ze volgen gewoon domweg hun krankzinnige leiders..dat zijn dan ook de blinden die blindelings volgen.. zij mogen geen mening hebben zij dienen te volgen , en domweg geweld gebruiken.. tegen mensen die zich er tegen verzetten van hun bedriegerij ..er is maar een ding ,,weg met deze krachten die leugens en bedrog zaaien , tweedracht en onjuiste gegevens neerzetten wat juist leid tot een geweld..de overheden de media maken zich zeer schuldig van deze heersen virus gekte..er is maar een ding ervoor ,vernietiging van deze machten, door ze totaal niet meer te geloven..

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x