Homepagina » Buitenland » Duitse arts opgepakt bij groot coronaprotest in Londen: ‘Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?’
duitse arts
Foto: Twitter/Anna Brees

Duitse arts opgepakt bij groot coronaprotest in Londen: ‘Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?’

Op Trafalgar Square in Londen protesteerden zaterdag minstens 15.000 mensen tegen de coronamaatregelen. De politie haalde de betogers uit elkaar omdat ‘ze zich niet aan de afstandsregels hielden’. Daarbij zijn ook diverse aanhoudingen verricht. De politie arresteerde onder andere de kritische Duitse arts Heiko Schöning, die vanuit Duitsland was afgereisd naar Londen.

“In Berlijn kreeg hij een groot applaus en in Londen stoppen we hem in de cel,” reageert voormalig BBC-verslaggeefster Anna Brees. “Het wordt tijd dat we onszelf afvragen wat hier in hemelsnaam aan de hand is. We moeten nu actie ondernemen.”

Brees laat weten dat Schöning nog steeds vastzit. Zijn advocaat heeft tegen haar gezegd dat hij onrechtmatig is gearresteerd. Er wordt een vreedzame demonstratie georganiseerd.


De overheid en media domineren de boel

Eerder op de dag nam Brees een interview af met Schöning. Hij zei dat de situatie in Duitsland vergelijkbaar is met die in Groot-Brittannië. “De overheid en media domineren de boel. We hebben in de jaren 30-40 eenzelfde soort situatie gehad, dus veel mensen realiseren zich heel goed wat er speelt. De verhalen die de overheid en de oligarchen ons vertellen, zijn simpelweg niet waar.”

“Wij artsen zien dat er geen sprake is van een pandemie. We zien geen killervirus. En dus moeten we opstaan,” benadrukte Schöning.

De Duitse arts wees erop dat de mensen die in risicogroepen vallen, ouder zijn dan 80 en één of meerdere onderliggende ziektes hebben. “Er zijn maar heel weinig mensen die puur en alleen aan corona zijn gestorven.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
1 maand geleden

Het is stiekem toch al een beetje WOIII.

Veel censuur, optreden tegen waarheid vorsers, overheden die de rijen sluiten en angst zaaien. Ik zou best voor een EU kunnen zijn, die transparant, vredelievend en een goed economisch beleid is met begrotingsdiscipline. Maar de huidige EU is niks van dit alles, dus?

NEXIT!!!

Het klinkt populistisch, maar het zou de conclusie moeten zijn van iedereen met gezond verstand.

Het schijnt dat bij grote angst de ratio niet meer werkt. Laten de overheden/machthebbers, dit nu al eeuwen weten en het nu tot in de puntjes van hun vingers geperfectioneerd hebben.

Ik zal geen anti semitische dingen zeggen, want oh jee

Rob
Rob
Reactie op  johan den haag
1 maand geleden

Stiekem WOIII? Er is een totale oorlog tegen de mensheid en zijn bestaan gaande door de hele macht structuur en iedereen die daar deel van uit maakt en mee werkt. Dus ook politie agenten maar ook burgers die gehoor geven aan de bevelen. Maar er wordt ook wel gezegd dat ze steeds extremer worden voor hun eigen voort bestaan. Dan hebben we het vooral over de top van de mach structuur op deze planeet. Daar werken dus velen aan mee.

Chip
Chip
Reactie op  johan den haag
1 maand geleden

Een WWIII 3.0- xaarvan de contouren zich nog moeten afbakenen/optekenen.

Het lijkt erop, dat elke oorlog voorafgegaan wordt door een gebrek aan kennis.
Na de oorlog heb je de kennis, weet je welke gevaren tot oorlog kunnen leiden, en zal je in de toekomst gefixeerd op die alarmsignalen focussen.
Maar door middel van steeds maar geraffineerdere technologie, ben je met die voorgaande kennis van hoe een oorlog uitgelokt wordt niets meer, en loop je er opnieuw in…

Repeat… (totdat ze gestopt worden)

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Chip
1 maand geleden

Het is inderdaad WW3. Maar niet in de zin van staat tegen staat. De totale menselijkheid wordt onderworpen aan de verdorvenheid van de elite. We leven nu al in een bureaucratische dictatuur. En in ww2 duurde het ook een jaar of 5 voordat de machthebbers openlijk geweld gingen toepassen, van 1933 tot 1938 de bekende kristalnacht. Dat zal nu niet anders zijn. De groepen die geweld zullen ondergaan zijn de criticasters en uiteraard diegene zonder covid vaccin en biometrisch covid volg app. Nu al wordt weggekeken door de diensten als burgers geweld gebruiken tegen andere burgers die de regels niet opvolgen. Precies zoals de nieuwe gestapo het wil.

Ger
Ger
Reactie op  johan den haag
29 dagen geleden

NEXIT is niet genoeg, we hebben nu een NWO-exit nodig.

Tony
Tony
1 maand geleden

Engeland, Nieuw-Zeeland en Australie hebben 2 overeenkomsten. Het zijn allemaal eilanden en worden geregeerd door communisten. Het kan geen toeval zijn, dat de maatregelen in deze landen verder worden doorgevoerd, dan in andere landen. Deze landen zijn min of meer al geisoleerd.

Buurlanden kunnen dus alleen maar per lucht of per water hulp aanbieden. Denk daar maar eens over na.

Chip
Chip
Reactie op  Tony
1 maand geleden

Al lang gedaan.
Het is nog erger en smeriger dan gedacht, want naast Engeland, was het nooit in me opgekomen dat ze bij Australie hetzelfde zouden kunnen doen.
Ik weet dat Australie een eiland is, maar het was nooit in me opgekomen.

Een tijdje geleden (drie jaar ongeveer) had ik over Engeland het volgende geschreven:” Het kan twee kanten uit, of, Engeland deporteerd al het buitenlands/aards crapuul en verstevigd zijn grenzen, of het gaat ten onder aan massa-immigratie.
Het kan een versterkte ‘burcht’ worden, of een vogelvrij land waar anarchie de nieuwe wet is. (tijdelijk, want anarchie lost zichzelf op)

Ik hoopde dat het een burcht zou worden, als voorbeeld voor de Europeanen maar ook voor de hele wereld: “Het is geen spel, rovers liggen op de loer.”
Het zou de wereldbevolking terug bij zinnen brengen.
Zeker als dan blijkt dat in Europa de oorlog uitbreekt en Engeland vanuit haar ivoren toren zou roepen: “We hebben jullie gewaarschuwd, niet geluisterd (willen) hebben zal betaald worden met liters bloed.

Dan zou je eens moeten zien hoe snel Europa de zaakjes oplost, wegens druk van buitenaf, voor de hele wereld om te zien.

Jammer genoeg, is Engeland niet die versterkte burcht geworden waar ik op hoopte.
De machten achter de schermen hebben dat natuurlijk verhinderd, want ook zij weten dat als het de UK lukt een humaan beleid te voeren, (deporteren van verminkende criminelen is humaan tegenover de oorspronkelijke bewoners) hun grote NWO-scam over en uit is.

In dit opzicht, is het begrijpelijk dat ze nu eiland Australie viseren.
Want dat was op weg om een versterkte burcht te worden, met hele strenge toelatingseisen. (geen illegalen dus die als een karnavalsstoet luidskeels komen aandringen op eten, want ik moet eten, en daarna schijt ik in je tuin)

Het lijkt er dus op dat ze ook van Australie een werelds-afvoerputje aan het maken zijn.

Een afgezonderd eiland, heeft minder (of binnenkort helemaal geen) rechten.

Nu is duidelijk waarom Australie (en ook Engeland) schaalmodellen zijn voor de rest van de wereld.
Als dit bij ons op vasteland zou gebeuren, kunnen mensen vluchten en andere landen verwittigen van het terreur. (dat is in het verleden vaak gebeurd, zoals de ontdekking van de Joodse gas-kamers)
Of het verhaal van de gaskamers waar is laat ik in het midden, maar het gaat om het principe van kunnen vluchten en anderen te waarschuwen.

En op die arme eilanden, kan je niet vluchten om de wereld te waarschuwen.

Wees best voorbereid, dat wanneer wij willen vluchten, onze vluchtwegen zullen worden afgesneden.
Dat wil zeggen, dat onze regeringen willen dat we ten prooi vallen aan islamitische jihad.

Als je niet mag vluchten voor terreur, door diezelfde regering dat het terreur heeft binnengehaald, dan heb je een terroristische, despotische, dictatoriale regering.

Margie
Margie
Reactie op  Chip
1 maand geleden

Alledrie dezelfde koningin ook!!!

Kijk ook eens naar JC Kay

Tony
Tony
Reactie op  Margie
1 maand geleden

Ik ben nog wat vergeten: Canada. Volgens mij is het daar niet veel beter en heeft Trump op zijn bezoek in Canada daar de Canadese premier al niet over aangesproken.

Heeft het dan allemaal te maken met London, die als stad in de financiele sector het centrale punt is, vanwaar de macht wordt uitgeoefend. Het is toch de stad van de ondergrondse treinen en wie weet wat nog meer?

Ga ik nog een stap verder, dan moeten wij de situatie in alle Gemene Best (Commom Wealth) landen eens gaan bekijken.

Wat Australie betreft worden bootvluchtelingen in de zeeen ten noorden van Australie door de marine opgepakt en naar Christmas Island (moet je maar eens opzoeken waar dat ligt) gestuurd. Van daar uit gaan sommige, of misschien alle vluchtelingen, naar een kamp bij Alice Springs. Wat daarna gebeurd weet ik niet. Of daar dan de status van vluchtelingen wordt bepaald is een mogelijkheid. Wat er gebeurd met mensen die geen verblijfsvergunning krijgen weet ik niet. Normaal zouden die dan teruggestuurd moeten worden.

Wat ik wel weet dat het onmogelijk is om Australie illegaal binnen te komen en dat is o.a. het verschil met Europa.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
1 maand geleden

15000 mensen en hoeveel politie dus er zijn nog meer mensen nodig om een handje vol politie de baas te kunnen.. of de angst is nog te groot en de nood te weinig..

rop
rop
1 maand geleden

Er is maar een woord ervoor krankzinnigheid beheers de beheerders van de heersende macht misbruikers de hebbers van deze macht de misbruikers ervan, de media en de overheid, misbruiken en verkrachten het hele gebeuren rondom de corona en gebruiken geweld onder de mom van een rond waaiende niet werkelijke opgelaaide kwaadsprekende en angst makende kracht erachter de corona virus en maken het vele malen erger dan het is, zij zijn zo gezegd het dwaalspoor die de mensheid op een spoor naar een dwaling willen toebrengen, daar is er ook maar een woord ervoor krankzinnigheid die ze met vlag en wimpel verdedigen om hun eigen tekorten ervan te waarborgen, en ja ze hebben vele pionnen rondlopen om hun zaakje te verdedigen.de politie, het leger, env,,die domweg gewoon deze idiote virus gedoe handhaven ,dat zijn de robots van deze machten, de hersenloze die zelf niet kunnen denken maar domweg volgen.. of ze weten het ergers wel maar ze volgen gewoon domweg hun krankzinnige leiders..dat zijn dan ook de blinden die blindelings volgen.. zij mogen geen mening hebben zij dienen te volgen , en domweg geweld gebruiken.. tegen mensen die zich er tegen verzetten van hun bedriegerij ..er is maar een ding ,,weg met deze krachten die leugens en bedrog zaaien , tweedracht en onjuiste gegevens neerzetten wat juist leid tot een geweld..de overheden de media maken zich zeer schuldig van deze heersen virus gekte..er is maar een ding ervoor ,vernietiging van deze machten, door ze totaal niet meer te geloven..

exegese
exegese
1 maand geleden

Er is totaal geen enkel verschil met de ons sinds jaar en dag bekend zijnde griepseizoenen die we elk jaar tegen wil en dank op bezoek krijgen. Dat is altijd als een acceptabel risico ervaren zowel door het volk als overheid als medische zorg. Het enige verschil is dat we dit keer door de media willens en wetens totaal besodemieterd zijn doordat zij bepaalde zaken totaal vertekend en onophoudelijk in beeld hebben gebracht. Zij hebben in opdracht van de overheid het hele volk in een traumatische toestand weten te brengen op basis van smerige leugens en bangmakerij. De enige oplossing is dit volledig te negeren, te debunken en de regels zo massaal te negeren dat straffen onmogelijk zal zijn voor het schuim der aarde wat ons regeert.

iemand die dat als geen ander duidelijk uit kan leggen is Pieter Stuurman :

https://www.youtube.com/watch?v=9yKBRgXCx5U&feature=share&fbclid=IwAR26OZ1r2woMFs_i6flPOtqEImhUtQqOj0Kce8RJZcKgNIuelCRldhfEtgA

koddebeier
koddebeier
1 maand geleden

Gestapo manieren !

Ome Jaap
Ome Jaap
1 maand geleden

En hier slapen de schapen nog !!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Kijk uit voor de mondkapje..
Deze mondkapje is een symbool van DE agenda, ons vrijheid vernietigen!
Burgemeester John Jorritsma is bezig met deze gevaarlijke agenda..
https://www.youtube.com/watch?v=PjA7Jzl3hQM

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

@Joyce Ramgatie
alle burgemeesters zijn gek.

Margie
Margie
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Maandag mondkapjesbespreking!

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Joyce Ramgatie
29 dagen geleden

Het N95 mondkapje, de beste in zijn soort, kan deeltjes tot 0.3 micron uit de lucht filteren. Corona virusen zijn 0.1 micron, dus ze gaan er gewoon doorheen.

Beste politici, doe alstublieft jullie onderzoek voordat jullie je medelanders opschepen met een hele hoop onnodige draconsiche maatregelen.

bron: https://issuu.com/pgnd/docs/coronavirus.docx_259db3493f2c5d/16

Tony
Tony
Reactie op  GeVanK
29 dagen geleden

Wanneer het zo is dat het “Corona virus” 0.1 micron is, dan ligt het patent (als enigste bedrijf in de wereld) daarvoor bij een Canadees bedrijf. Dat is zo fijn, dat wanneer het de mens raakt (bijv. huid of via de ingeademde lucht), dit door de huid of longen gaat en zo in de bloedstroom terecht komt. Dan is het dus niet natuurlijk, maar gefabriceerd.

Dat verklaart mij waarom mensen die vergiftigd zijn (toxische werking), problemen met de longen hebben, want zonder de heel fijne bloedaderen is het niet mogelijk om zuurstof in het bloed op te nemen. Deze fijne bloedaderen (venulen) bevinden zich ook direct onder de huid. Dat kun je allemaal opzoeken.

De fijne bloedaderen worden dan aangetast en daar zitten de longen vol mee. Dat verklaart de ademhalingsproblemen. Het is juist in de chemtrails, waar met dit soort fijne stoffen gewerkt wordt. In principe is dat dus een nieuwe manier van oorlog voeren. Ik denk dat de gevestigde medici hier geen idee van hebben, of dit niet willen weten. Zij lopen dus achter de feiten aan. Zij hebben er voor geleerd en weten dus alles beter. Ja, Ja! En maar ten onrechte mensen als Coronadode opgeven. Geld is machtig.

Dan kom ik bij het volgende waar ik de laatste dagen serieus over heb nagedacht. Dat ging al een tijd door mijn hoofd, ik had het gevoel dat er meer aan de hand was.

De testen die positief waren m.b.t. geiten en de papaya in dat Afrikaanse land. 1- De monsters en testen zijn gemanipuleerd en/of besmet in het laboratorium of 2 – de monsters waren daadwerkelijk besmet met het Coronavirus.

Wanneer deze monsters daadwerkelijk besmet zouden zijn met Corona, dan zou dit bewijzen dat chemtrails de oorzaak zijn van een wereldwijde vergiftiging van mensen, dieren, etc., want dan is ook alles in de natuur besmet, inclusief het regenwater.

Dat brengt mij weer bij dat Argentijns visserschip, dat volledig Corona vrij op visvangst ging en vroegtijdig moest terugkeren, omdat (op 2 of 3 bemanningsleden na) vrijwel alle bemanningsleden Corona hadden opgelopen. 1 en 1 = 2

Het andere punt is de poging om de president van Wit-Rusland om te kopen. Toen Loekasjenko niet op de financiele voorstellen inging, duurde het niet lang of Soros (door financiering van protesterende partijen) had daar voor onrust gezorgd. Die Soros zit dus ook in het complot.

Bedankt GeVanK voor de informatie, want dat verklaart veel, tenminste voor mij. Ik ben geen complotdenker, maar zet gewoon alle feiten op een rij. Daar ik zelf al 2 keer behoorlijk ziek ben geweest van chemtrails, weet ik waar ik over praat.

Je hebt gelijk, politici moeten dit weten. Hugo de Jonge en Mark Rutte als 1e. Maar beter is het dat alle Kamerleden (en alle Nederlanders) dit weten, want Mark en Hugo zullen dit nooit aanvaarden en een uitweg zoeken. Dat betekent dus, mits ik gelijk heb, dat Bill Gates en Anthony Fauci dit weten, samen werken en iedereen op een verkeerd spoor zetten. Donald Trump, wordt alsjeblieft wakker, Fauci houdt je dan voor de gek. Neem maatregelen, arresteer die man, ga niet mee in het inenten van de bevolking, dan begint de sneeuwbal serieuze vormen aan te nemen. Het doel van de genomen maatregelen is heel iets anders dan je wordt voorgespiegeld. Ik wil het je allemaal uitleggen.

Dat het WHO dan gebruikt wordt om hun doelen te bereiken, door landelijke gezondheidsorganisaties te manipuleren, is logisch. De meeste mensen daar zwichten voor geld, zijn geindoctrineerd of hebben waarschijnlijk geen idee (of misschien ook wel en doen alsof) dat zij worden gebruikt om heel sinistere plannen door te voeren.

Namelijk de ondergang van de mensheid en de ondergang van de totale wereld. Dat is dan 1 van mijn conclusies.

Mijn andere conclusie is dat Bill Gates, Fauci en Soros, de spil van het kwaad zijn en dat er achter de schermen nog veel meer mensen hierbij betrokken zijn. Luister maar eens wat Klaus Schwab (moet je opzoeken) zoal zit te verkondigen. Pas wel op, want overgeven ligt op de loer.

Dat mensen in hun eigen verhaal en hun te creeeren waanzinnige waanwereld geloven, is niet voor te stellen. Dat heeft niets met mensheid meer te maken. Daar zijn wij op dit moment wereldwijd de dupe van.

In elk geval veel succes en dat wij met ons allen en steentje kunnen bijdragen om deze onmenselijke omstandigheden tot een einde kunnen brengen.

salvar
salvar
1 maand geleden

Schöning is een gevaar en wordt UK uitgezet.
als wij opstaan ( wat zal moeten) zijn wij een gevaar.
er zal bloed moeten vloeien om verandering te bewerkstelligen omdat we te lang toegekeken hebben.
hoe langer we wachten hoe meer tijd het zootje heeft om weer wat anders te bedenken , waar ze goed in zijn.

zoals het nu gaat komt er niets van de grond en blijven we lekker in onze comfort zone zitten.
dat komt doordat niemand het voortouw wil nemen , ze willen niet in de schijnwerpers staan.
bang zijn voor je baan kan ik begrijpen maar als je afwacht hoef je niet meer bang te zijn voor je baan die is zo meteen ook weg net als je inkomen en je comfort zone.

we zijn te beroerd om massaal de straat op te gaan en dat heeft de regering mooi in de kaart gespeeld.
slecht weer en kou is niet iets waar mensen op zitten te wachten en vele zullen dan afhaken.
winnaar het het maniakale duo rutte en de jonge.

de enigste manier is totale schijt hebbende aan het tweetal.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
1 maand geleden

Engeland is het land en de zetel van de Rothschilds. Zegt dat niet genoeg?

Google Rothschild, Boris Johnson of Tony Blair en kijk op afbeeldingen. Foto’s zeggen meer dan woorden.

Dit is een wereldoorlog, niets anders dan een oorlog tegen de bevolking en tegen intellectuelen die protesteren en wel met oprechte en heldere verhalen en onderbouwingen komen.

Ook in Israël zijn mensen er, gelukkig, helemaal klaar mee en ogenschijnlijk meer wakker dan in Nederland en eisen hun vrijheid terug en zien graag dat Netanyahu (Rothschild) vertrekt. Netanyahu zag de bui al hangen en maakte bekend dat ‘plotseling’ de corona besmettingen dramatisch oplopen en is het land daarom wederom op slot gegooid en, hoe kan het ook anders, protesten zijn daarom verboden in Israël, met drogredenen verboden, wel te verstaan.

https://www.joods.nl/2020/09/voorlopig-laatste-demonstratie-in-israel/

https://youtu.be/28c0RFGhMBA

x

Check Also

nos

‘NOS is de grootste complotzender in Nederland’

YouTube heeft – waarschijnlijk tot grote vreugde ...

mondkapjes

Verzet tegen mondkapjes op school: ‘Deze angstpandemie moet per direct stoppen’

Sinds begin deze maand geldt voor leerlingen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x