Mens en Dier

Amerikaanse Van Dissel: testen zonder klachten heeft geen zin

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige maand zei premier Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie dat hij nog nooit op corona is getest. “Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt,” aldus Rutte. “De PCR-test heeft geen zin als je geen klachten hebt.”

Coronaminister De Jonge zei enkele dagen geleden dat Rutte ‘zeker niet bedoeld heeft te zeggen dat testen zonder klachten geen zin heeft’. “Dat heeft natuurlijk wel zin,” zei De Jonge tegen youtuber Défano Holwijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik heb met hem gesproken en wat hij bedoelde te zeggen is: ik heb nog nooit klachten gehad, dus omdat ik nog nooit klachten heb gehad, heb ik me nog nooit moeten laten testen,” lichtte de minister toe.

Wat zegt dr. Fauci?

Volgens De Jonge heeft het dus wel degelijk zin om een test af te laten nemen als je geen klachten hebt en hebben we Rutte verkeerd begrepen. Wat zegt dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, hierover?

Op de vraag of hij zich heeft laten testen of dat van plan is, antwoordde de topimmunoloog: “Nee, ik laat me niet testen omdat ik geen klachten heb. Ik slaag er goed in om afstand te houden.”

“Niet iedereen […] moet zich laten testen. Ik heb geen klachten, het heeft voor mij geen zin om een test te laten afnemen,” zei Fauci in maart vorig jaar tegen Brianna Keilar van CNN.

4.9 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loeske
Loeske
3 jaren geleden

Wat een smerige draaikont is de Jonge toch. Mijn kleindochter van 11 zegt, als ze de Jonge ziet, ik wil hem slaan. Zelfs zo’n jong kind heeft hem door. En dan hem nu dat bericht van Faucci onder zijn coke neus douwen en dan nog eens om commentaar vragen. Maar geen journalist doet het.

merel
merel
3 jaren geleden

Hier lig je toch in een deuk om. De burger moet met iedere snottebel een stok in zijn neus laten duwen. En zij staan er boven. En wordt verplicht om die vaccinatie te nemen anders mogen ze niet reizen en worden overal van buiten gesloten. Wie deze onzin nog gelooft en gelooft dat ze het met ons goed voor hebben moet toch eens wakker worden.

doornbos
doornbos
3 jaren geleden

Bijna goed mister Foutie. Voor werkelijk niemand heeft dat zin namelijk. Er is geen virus en er is geen test. Wat er wel is? Fascisme en genocide.

merel
merel
3 jaren geleden

Deze mensen zijn gewetenloos. Als ze nu eens eerlijk zijn en dat het om heel iets anders gaat wereldwijd.

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x