Homepagina » Mens en Dier » Amerikaanse Van Dissel: testen zonder klachten heeft geen zin
testen
Foto: Anthony Fauci (CC0)

Amerikaanse Van Dissel: testen zonder klachten heeft geen zin

Vorige maand zei premier Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie dat hij nog nooit op corona is getest. “Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt,” aldus Rutte. “De PCR-test heeft geen zin als je geen klachten hebt.”

Coronaminister De Jonge zei enkele dagen geleden dat Rutte ‘zeker niet bedoeld heeft te zeggen dat testen zonder klachten geen zin heeft’. “Dat heeft natuurlijk wel zin,” zei De Jonge tegen youtuber Défano Holwijn.

“Ik heb met hem gesproken en wat hij bedoelde te zeggen is: ik heb nog nooit klachten gehad, dus omdat ik nog nooit klachten heb gehad, heb ik me nog nooit moeten laten testen,” lichtte de minister toe.

Wat zegt dr. Fauci?

Volgens De Jonge heeft het dus wel degelijk zin om een test af te laten nemen als je geen klachten hebt en hebben we Rutte verkeerd begrepen. Wat zegt dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, hierover?

Op de vraag of hij zich heeft laten testen of dat van plan is, antwoordde de topimmunoloog: “Nee, ik laat me niet testen omdat ik geen klachten heb. Ik slaag er goed in om afstand te houden.”

“Niet iedereen […] moet zich laten testen. Ik heb geen klachten, het heeft voor mij geen zin om een test te laten afnemen,” zei Fauci in maart vorig jaar tegen Brianna Keilar van CNN.

4.9 27 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loeske
Loeske
1 maand geleden

Wat een smerige draaikont is de Jonge toch. Mijn kleindochter van 11 zegt, als ze de Jonge ziet, ik wil hem slaan. Zelfs zo’n jong kind heeft hem door. En dan hem nu dat bericht van Faucci onder zijn coke neus douwen en dan nog eens om commentaar vragen. Maar geen journalist doet het.

Naamloos
Naamloos
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Nemen we demissionair minister de Jonge nog serieus dan? Trouwens het hele zooitje bestaat uit een stelletje draaikonten. Kijk eens hoe Rutte omgaat met de kerncentrale die hij bestemt had voor de Eemshaven. Inmiddels heeft hij z’n plan alweer verandert.
Geen peil op te trekken. En dat wil nog weer vier jaar ons land regeren? Opsluiten lijkt me een beter plan.

André
André
Reactie op  Naamloos
1 maand geleden

Duidelijk..deze regering blijft een speelbal van de Elite,vooral Claus Schwabb WEF zal daarvoor zorgen..je zou voor de duidelijkheid eens moeten kijken naar de opening ceremonie van de Gotthard tunnel,daar zie je wat ze van plan zijn…scary!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  André
1 maand geleden

Sigrid Kaag is er al voor gedetacheerd door het WEF
Deze mevrouw moet het begeleiden.

Edward
Edward
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Het doel is het doordrukken van test- en vaccinatiebewijzen. Om het aantal besmettingen hoog te houden moet het aantal testen omhoog gaan. Immers wanneer niemand zich meer laat testen is het over met de poppenkast. Het volk moet in angst, angst en angst blijven zodat de plannen niet in gevaar komen. Het is een machtsgreep van multinationals (Big Pharma, Big Tech) en NGO’s (VN, WEF, WHO). Het volk moet nu echt wakker gaan worden door bewustwording anders zullen alle vrijheden en grondrechten verdwijnen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Edward
1 maand geleden

het volk slaapt niet, maar verkeerd in een diepe door hen zelf gewenste Coma, brood en spelen !

merel
merel
1 maand geleden

Hier lig je toch in een deuk om. De burger moet met iedere snottebel een stok in zijn neus laten duwen. En zij staan er boven. En wordt verplicht om die vaccinatie te nemen anders mogen ze niet reizen en worden overal van buiten gesloten. Wie deze onzin nog gelooft en gelooft dat ze het met ons goed voor hebben moet toch eens wakker worden.

Rosa
Rosa
Reactie op  merel
1 maand geleden

Een objectieve goed onderbouwd hoe medici zich uitlaten over de hele wereld schokkend en dapper
Ga zo door !!!

doornbos
doornbos
1 maand geleden

Bijna goed mister Foutie. Voor werkelijk niemand heeft dat zin namelijk. Er is geen virus en er is geen test. Wat er wel is? Fascisme en genocide.

merel
merel
1 maand geleden

Deze mensen zijn gewetenloos. Als ze nu eens eerlijk zijn en dat het om heel iets anders gaat wereldwijd.

Rob
Rob
Reactie op  merel
1 maand geleden

Als ze de waarheid zouden vertellen zijn ze nergens meer veilig. Er zitten hier niet zomaar psychopatische globalisten achter, er zijn er die het kwaad zelf zijn volgens sommigen. Stel je dat eens voor, het kwaad zelf dat hier de planeet runt. Ze willen ons dna veranderen. Als ze dat kunnen, kunnen het dna van elke vorm van leven veranderen. Ze kunnen dan een complete genetisch gemodificeerde wereld realiseren waarin niks meer natuurlijk is. Dan willen ze ook nog de zon blokkeren die een bron is voor al het leven op de planeet. En ze willen uiteindelijk ook nog alles wat dan gemodificeerd is via 5G aan het internet hangen met een AI als 24/7 controle. Deze planeet zou een enorm duister gat in het universum worden als ze zover zouden komen.

Wow
Wow
Reactie op  Rob
1 maand geleden

dat klopt Rob. De aarde was al een duister gat in het Universum (we komen net uit de middeleeuwen) maar nu met ze kreet rezet in het kwadraat. Trouwens het staatsschoolsysteem is zo opgezet dat de Ziel dus de kracht van het nu uit de meeste mensen is verdwenen. We hebben nog een kans,..

C.C.
C.C.
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Daar werkt de Paus dus aan mee, al het personeel van het Vaticaan moet de injectie nemen, zo niet, baan kwijt. De Paus is dacht ik de vertegenwoordiger van God in de plaats van Petrus op de stoel. De Paus vindt nu dus dat God een minkukel is en ons een beetje knullig geschapen heeft, daar doet hij iets aan, iedereen een prik dan kan door zijn medewerking de schepping vervolmaakt worden. Want door het aanpassen van ons DNA, via mRNA, heeft hij God niet meer nodig en kan hij het wel alleen af. Let wel !!! hij is Jezuïet en vrijmetselaar van de hoogste orde. Vroeger zeiden wij wel eens als er rare dingen gebeurden: God straft direct, laat hij dus maar oppassen. Dit gaat niet lang meer duren. Ook de Jonge had een andere glazen bol dan de meeste mensen, hij wist immers al voor er echt iets was dat alleen het vaccin(gentechnologie) ging helpen. Bij zijn opvoeding is zijn vader(dominee) vast nooit verder gekomen dan genesis.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  C.C.
1 maand geleden

Als iedereen weigert, dondert dat Vaticaan zó in elkaar, zo zonder personeel. In God gelooft het Vaticaan allang niet meer. Tenzij je natuurlijk ook bij die psychopaten hoort. Dit instituut heeft zijn langste tijd gehad. Hoog tijd voor de werkelijke Vorst.

Rob
Rob
Reactie op  C.C.
1 maand geleden

Punt is alleen dat hij de schepping niet vervolmaakt. Hij vervolmaakt de vernietiging van de schepping, samen met de rest van de elite. Ze beschouwen zichzelf als zijnde verlicht maar ze zijn in tegenstelling volledig verduisterd. Ze maken geen deel uit van de schepping, alleen van de vernietiging. Zij geloven dat ze hier een bepaalde wereld scheppen maar ze vernietigen alle leven. Ze kennen het leven niet en hebben geen bewustzijn. Ze hebben zo geen enkele ervaring van contact of verbinding zoals een mens het wel kan ervaren. Het enige wat zij dan doen is al het wezenlijke van het leven vervangen door technologie zodat ze alles kunnen controleren. Dat is de enige manier waardoor ze weten waar iedereen is. Dat is dus een technologische vervanging van contact of verbinding. Dat is met ALLE technologie zo. De mobiele telefoon is ook een vervanging voor menselijk contact, net als elke andere technologie waarmee we nu al lang mee bezig zijn zoals de computer, laptop, Ipad etc. Technologie zou best goed kunnen werken om bepaalde zaken gemakkelijker te maken maar het wordt als machtsmiddel gebruikt en dan werkt het vernietigend. Maar dan zou de technologie op zich moeten staan en de mens er niet aan gekoppeld moeten zijn of er deel van uitmaken zoals ze van plan zijn. Dan kan technologie best geavanceerd zijn maar de mens bediend dan de technologie in plaats van met technologie in het lichaam deel daarvan uit te maken.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  C.C.
1 maand geleden

Helaas is deze paus een duivels aanbidder!
Hij wil ook een communistische maatschappij waarin voor het geloof geen plaats is!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Hun wereldbeeld heeft zijn langste tijd gehad. Het pure kwaad vecht tegen het zuivere goede, maar dat laat zich niet manipuleren.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Geloven is iets heel persoonlijks, het van boven opgelegde geloven, was nodig om de mensen in de slavernij te voeren, maar heeft niets met U en Uw créateur te maken, dit -dat is in werkelijkheid niet te bespreken, dat is 1000% privé, gevoelsmatig je ziel is niet bespreekbaar, maar die ontkennen ze dan ook volkomen !

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Klinkt niet echt romantisch, voor wat en voor wie heeft dit zin, ik denk eerder de boel aan hun voeten willen hebben, sorry hoor maar religies worden compleet misbruikt door kleine groepen zich miskend voelende psychopaten, ieder wijze is goed voor zieke mensen om hun mede mensen pijn te doen, ze leven te samen in een ongelovelijke zieke psychopaten bubbel, en steeds verstopt onder en in samenlevingen die anders denken als zij, ga ze weer niet beschrijven, maar ik ken en heb ze meegemaakt, het is een grote opgeklopte wraak beoefening op onschuldige mensen, en dat is dus ziek !

Geen variatie
Geen variatie
1 maand geleden

https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5217583/primeur-bij-koffietijd-mark-rutte-doet-eerste-coronatest.

Even voor de verkiezingen zo’n lulverhaal. Zijn geen beelden te zien waarin de wattenstaaf in zijn neus gaat, deze moet overigens nog langer zijn want Pinokkio heeft een hele lange neus.

Lies
Lies
Reactie op  Geen variatie
1 maand geleden

😂😂

Tom
Tom
Reactie op  Geen variatie
1 maand geleden

Tjonge jonge wat doorzichtig allemaal. Zijn mensen echt zo dom dat ze dit niet door hebben zo vlak voor de verkiezingen en na zijn verspreking dat ie nog nooit getest was.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Maart 2020 is alweer achterhaald.

‘Wetenschappelijke’ voorspellingen in de fictieve wereld moeten elkaar natuurlijk snel opvolgen om het volk eronder te houden.

Bullhead
Bullhead
1 maand geleden

Al is de leugen nog zo snel……….. Enz.

Dirk
Dirk
1 maand geleden

oor uw welzijn neem hier dan even notie van. Ook Rutte heeft dit aangegeven en toch worden op sommige momenten en situaties testen testen geëist. De vraag is waarom?

Tom
Tom
Reactie op  Dirk
1 maand geleden

Om zoveel mogelijk vals positieven te genereren zodat de angst rondgestrooid kan blijven.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

“Volgens De Jonge heeft het dus wel degelijk zin om een test af te laten nemen als je geen klachten hebt en hebben we Rutte verkeerd begrepen”. Natuurlijk anders blijft het geld in uw portemonnaie en dan lukt het hun niet snel genoeg om het weg te gooien en ons te ruïneren.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

De jonge is een oplichter, die laat dingen doen waarvan hij zelf weet dat ze niet deugen. Als hij autohandelaar was zou toch ook iedereen vinden dat het een oplichter is! Wat is het verschil nu hij minister is?
Ik vraag me zelfs af of hij geschikt is voor onderwijzer!

Ertje
Ertje
1 maand geleden

dit zei Fauci dus vorig jaar, denkt hij er nu nog zo over? Ik kijk er niet raar van op als hij nu een andere mening heeft net zoals zovelen met hem

Tom
Tom
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Uiteraard. Fauci zei toen ook dat mondkapjes geen zin hadden. Nu is hij fervent mondkapjes promotor. Liefst meerdere over elkaar heen! Gaandeweg heeft men door gekregen dat met testen en mondkapjes de hele wereldbevolking in hun greep gehouden kan worden. Mondkapjes zijn een symbool van angst. Van ”er is iets aan de hand” gevoel in de mensen te stoppen. Zeer effectief. Gaat nooit meer weg. De onderdrukkers hebben zoveel geleerd in het afgelopen jaar. Ze weten nu precies hoe ze de totale wereldbevolking kunnen controleren. Het gaat veel gemakkelijker dan men ooit gedacht heeft. Ze zijn er zelf verbaasd over.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Op een gegeven moment gaat zelfs de domste mens doorkrijgen dat we genept worden. We hebben een natuurlijke drang naar verbondenheid en als je niets van een ander ziet, gaat dat wringen en letterlijk smetten onder dat mondkapje. Het is nu nog te kort. Kan niet eeuwig duren.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Fauci is de grootste oplichter in dit hele verhaal, die heeft het laboratorium in Wuhan nog gefinancierd

x

Check Also

versoepeling

Kritiek op ‘nepversoepelingen’: ‘Dit is ordinair machtsmisbruik’

Het kabinet zou van plan zijn met ...

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x