Homepagina » Het Complot » Oud-journalist debunkt officiële lezing over terreuraanslagen. Bekijk hier zijn presentatie
Oud-journalist debunkt officiële lezing over terreuraanslagen. Bekijk hier zijn presentatie

Oud-journalist debunkt officiële lezing over terreuraanslagen. Bekijk hier zijn presentatie

Tijdens de Open Mind Conference 2017 gaf schrijver en voormalig journalist Ole Dammegard een presentatie over false flag-operaties in West-Europa en de VS.

Dammegard heeft het officiële verhaal achter veel van deze vermeende terroristische aanslagen gedebunked, waaronder de schietpartij in Kopenhagen, de massale schietpartij in Noorwegen en de aanslagen op de redactie van Charlie Hebdo en in Nice, Brussel en Parijs.

Hij gaat dieper in op de ‘aanslagen’ in Berlijn, Istanboel, Jeruzalem, Fort Lauderdale en Melbourne.

Absolute leugen

Al meer dan 30 jaar doet Dammegard onderzoek naar wereldwijde complotten. Hij heeft zich daarbij vooral gericht op het achterhalen van de waarheid rond de moorden op de Zweedse premier Olof Palme, president John F. Kennedy, Lady Diana en 9/11.

Ole Dammegard heeft sterke links ontdekt tussen terreuraanslagen en de mensen die volgens hem verantwoordelijk zijn voor de moorden op Palme en JFK.

“Wat ons verteld werd over de moord op John F. Kennedy was een absolute leugen,” aldus de oud-journalist. “Het officiële verhaal was te belachelijk voor woorden.”

Smerige klusjes

De wereldelite lijkt namelijk al decennialang dezelfde methoden te hanteren en dezelfde mensen in te huren om smerige klusjes op te knappen.

Hij ontdekte dat een aantal van de betrokken onderzoekers werkten voor de CIA, de Secret Service, de FBI of de maffia.

Deze organisaties hebben allemaal een duistere, sinistere agenda en worden ingezet door de machtsstructuur achter de Nieuwe Wereldorde, claimt Dammegard.

Onder de duim

Hij zegt dat terreur een zeer goede manier is om de massa onder de duim te houden.

Men creëert een externe vijand, het volk wordt bang en vervolgens wordt een oplossing aangedragen, die onder normale omstandigheden nooit geaccepteerd zou worden, aldus Dammegard.

“De echte terroristen verschijnen iedere dag in hun nette pakken op tv. Zij hebben premierstitels en zijn lid van de Bilderberggroep, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie,” zegt hij nog.

Bekijk de presentatie hieronder in zijn geheel:

[OpenmindconferenceDK]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  “De echte terroristen verschijnen iedere dag in hun nette pakken op tv. Zij hebben premierstitels en zijn lid van de Bilderberggroep, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie,” zegt hij nog.

  Dat je maar weet waar je om de 4 jaar op mag stemmen. Geheel op eigen verzoek laten we ons de afgrond in leiden.

  27 likes
  • Zer07 schreef:

   @exegese: _Prima allemaal dat weer “”een”” (voormalig) journalist Ole Dammegard “zegt” het te weten. Wat ik nou zo graag wil lezen is de bevestiging middels bewijsbare bronnen. Ware informatie debunken met juridisch bewijs/proof. Hoe kan ik me duidelijker maken ;^)

   Ik heb nog nooit meegemaakt dat bvb de rechters in het Vredespaleis, een contra machtige organisatie toch, https://www.vredespaleis.nl/ , ‘Het Vredespaleis is de tempel van vrede en recht’ een proces zijn aangegaan tegen deze schimmige complotten. Maar, inderdaad wat dichter bij huis. President Macron(Frankrijk) 66,06% van de stemmen en Rothschield afstammeling. Idioot Rutte(VVD Nederland) te pas en te onpas in beeld met het 666 handgebaar. Ook 33% van zogenaamd zetel winst. Kracht getallen illuminati zegt men? “11, 22, 33, 66, 666” ect.

   3 likes
 • Faya schreef:

  Geheel op eigen verzoek zou ik het niet willen noemen, want welk normaal mens verwacht er nou dat de mensheid zo massaal georganiseerd voorgelogen wordt en achter de rug om, met voorbedachte rade en zorgvuldig georganiseerd, zwaar besodemieterd?
  Als je zelf niet zo bent kun je je er geen voorstelling van maken hoe achterbaks en gemeen bepaalde mensen kunnen zijn, met als doel: boven je staan.
  Omdat ze boven je willen staan.
  Maar met de verhoging van de energieen die steeds hoger worden kan dat rapaille geen kant meer op en zal alles uit gaan komen.
  De JFK files die Trump openbaar gaat maken is de sneeuwbal die niet te stoppen is, het vieze spel wat ze spelen is nu echt afgelopen. Hallelujah!!

  6 likes
  • Nea schreef:

   Echt, Faya het zou me hogelijk verbazen als die JFK informatie werkelijk een verrassing is. Die man heeft tot nu toe weinig goeds gebracht voor de wereld, in mijn ogen. Een marionet? Ja, wellicht. Hij gedraagt zich noch raarder dan Bush Jr.

   1 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Zo ook onze Zalm de altijd vreemde bekkentrekkende neurotisch lachende Bank Maffioso ! Begon met een C&A pakkie, verscheen vervolgens in een zijden streepjes costuum en draagt nu naast jurken alleen nog zwarte Biderberg outfits !

  5 likes
 • Dolex schreef:

  Zou een deel van waar kunnen zijn.

  Wel apart dat hij ‘ebola’ en ‘zika’ geeft als voorbeelden van terroristennamen. Blijkbaar heeft deze man nog meer noten op zijn zang. #paranoia
  Wat namen betreft:
  De schietpartij in Noorwegen is gepleegd door een Noor dacht ik? Naam: Anders Breivik.
  Fort Lauderdale was door Esteban Santiago-Ruiz. Klinkt ook niet erg Arabisch.

  3 likes
 • Dolex schreef:

  De 911-verdachten hadden geen baarden.

  2 likes
 • Richard schreef:

  Alweer iemand die zich uitspreekt.
  En nu?

  1 likes
 • War on Error schreef:

  Vaak is terreur een beleidsinstrument. Waar langs democratische weg besluitvorming decennia kan voortslepen, zie je na voldoende terreur en stemmingmakerij door de media opeens wel steun voor Stasi-praktijken.

  Tot nu toe gingen terreurbestrijdingsmaatregelen, althans zo ‘verkocht’, altijd gelijk op met toename van terreur – in frequentie, schade en slachtoffers, en omzet van de industrie die hier omheen is gegroeid.
  http://beforeitsnews.com/alternative/2017/10/rfid-scanners-strange-metal-towers-at-9-bridges-going-into-new-york-video-3558263.html

  De succesvolste terreurorganisatie ter wereld:
  https://www.globalresearch.ca/the-cia-seventy-years-of-organized-crime/5613158?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

  Nieuwe generaties explosieven, vuurwapens, etc. zitten in de pijplijn cq. worden al druk verkocht:
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secrettechindex.htm
  Terreur zaaien is ahw. reclame maken voor de verkoop van de benodigdheden van de politiestaat.

  1 likes
 • Lawrence schreef:

  Crisis acteurs kunnen ingezet worden om een politiek standpunt te versterken ja.. maar dit wil niet zeggen dat het om ‘n event gaat die in scène gezet is. Hij speculeert en gist wel erg veel.

  0 likes
 • x

  Check Also

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  coronapandemie

  ‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

  Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

  >