Homepagina » Het Complot » Oud-journalist debunkt officiële lezing over terreuraanslagen. Bekijk hier zijn presentatie
Oud-journalist debunkt officiële lezing over terreuraanslagen. Bekijk hier zijn presentatie

Oud-journalist debunkt officiële lezing over terreuraanslagen. Bekijk hier zijn presentatie

Tijdens de Open Mind Conference 2017 gaf schrijver en voormalig journalist Ole Dammegard een presentatie over false flag-operaties in West-Europa en de VS.

Dammegard heeft het officiële verhaal achter veel van deze vermeende terroristische aanslagen gedebunked, waaronder de schietpartij in Kopenhagen, de massale schietpartij in Noorwegen en de aanslagen op de redactie van Charlie Hebdo en in Nice, Brussel en Parijs.

Hij gaat dieper in op de ‘aanslagen’ in Berlijn, Istanboel, Jeruzalem, Fort Lauderdale en Melbourne.

Absolute leugen

Al meer dan 30 jaar doet Dammegard onderzoek naar wereldwijde complotten. Hij heeft zich daarbij vooral gericht op het achterhalen van de waarheid rond de moorden op de Zweedse premier Olof Palme, president John F. Kennedy, Lady Diana en 9/11.

Ole Dammegard heeft sterke links ontdekt tussen terreuraanslagen en de mensen die volgens hem verantwoordelijk zijn voor de moorden op Palme en JFK.

“Wat ons verteld werd over de moord op John F. Kennedy was een absolute leugen,” aldus de oud-journalist. “Het officiële verhaal was te belachelijk voor woorden.”

Smerige klusjes

De wereldelite lijkt namelijk al decennialang dezelfde methoden te hanteren en dezelfde mensen in te huren om smerige klusjes op te knappen.

Hij ontdekte dat een aantal van de betrokken onderzoekers werkten voor de CIA, de Secret Service, de FBI of de maffia.

Deze organisaties hebben allemaal een duistere, sinistere agenda en worden ingezet door de machtsstructuur achter de Nieuwe Wereldorde, claimt Dammegard.

Onder de duim

Hij zegt dat terreur een zeer goede manier is om de massa onder de duim te houden.

Men creëert een externe vijand, het volk wordt bang en vervolgens wordt een oplossing aangedragen, die onder normale omstandigheden nooit geaccepteerd zou worden, aldus Dammegard.

“De echte terroristen verschijnen iedere dag in hun nette pakken op tv. Zij hebben premierstitels en zijn lid van de Bilderberggroep, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie,” zegt hij nog.

Bekijk de presentatie hieronder in zijn geheel:

[OpenmindconferenceDK]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
4 jaren geleden

“De echte terroristen verschijnen iedere dag in hun nette pakken op tv. Zij hebben premierstitels en zijn lid van de Bilderberggroep, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie,” zegt hij nog.

Dat je maar weet waar je om de 4 jaar op mag stemmen. Geheel op eigen verzoek laten we ons de afgrond in leiden.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Zo ook onze Zalm de altijd vreemde bekkentrekkende neurotisch lachende Bank Maffioso ! Begon met een C&A pakkie, verscheen vervolgens in een zijden streepjes costuum en draagt nu naast jurken alleen nog zwarte Biderberg outfits !

Faya
Faya
4 jaren geleden

Geheel op eigen verzoek zou ik het niet willen noemen, want welk normaal mens verwacht er nou dat de mensheid zo massaal georganiseerd voorgelogen wordt en achter de rug om, met voorbedachte rade en zorgvuldig georganiseerd, zwaar besodemieterd?
Als je zelf niet zo bent kun je je er geen voorstelling van maken hoe achterbaks en gemeen bepaalde mensen kunnen zijn, met als doel: boven je staan.
Omdat ze boven je willen staan.
Maar met de verhoging van de energieen die steeds hoger worden kan dat rapaille geen kant meer op en zal alles uit gaan komen.
De JFK files die Trump openbaar gaat maken is de sneeuwbal die niet te stoppen is, het vieze spel wat ze spelen is nu echt afgelopen. Hallelujah!!

Dolex
Dolex
4 jaren geleden

Zou een deel van waar kunnen zijn.

Wel apart dat hij ‘ebola’ en ‘zika’ geeft als voorbeelden van terroristennamen. Blijkbaar heeft deze man nog meer noten op zijn zang. #paranoia
Wat namen betreft:
De schietpartij in Noorwegen is gepleegd door een Noor dacht ik? Naam: Anders Breivik.
Fort Lauderdale was door Esteban Santiago-Ruiz. Klinkt ook niet erg Arabisch.

x

Check Also

john

Vrouw John McAfee claimt dat zijn dood in ‘doofpot’ wordt gestopt: ‘Ze hebben iets te verbergen’

De vrouw van John McAfee claimt dat ...

journalist

Congreslid linkt ‘zelfmoord’ van journalist aan ‘Clinton-misdaadsyndicaat’

De dood van journalist Christopher Sign kan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x