Homepagina » Mens en Dier » ‘Geënsceneerde pandemie’: artsen over de hele wereld slaan alarm!
pandemie
Foto: Pixabay

‘Geënsceneerde pandemie’: artsen over de hele wereld slaan alarm!

Onderstaande video, waarin artsen openlijk hun bezorgdheid uiten over de pandemie, zorgt momenteel voor opschudding op social media, schrijft internetkrant Wochenblick. Ze waarschuwen voor de nieuwe mRNA-vaccins. En tijdens de coronapandemie vielen er niet meer doden dan normaal, zeggen de artsen.

“Het is niet bewezen dat er een virus is dat een nieuwe ziekte heeft voortgebracht. Er is dus geen vaccin nodig,” zegt dr. Andrew Kaufman uit Amerika.

“Er is geen coronapandemie” – artsen over de hele wereld slaan alarm:

Moedige artsen slaan handen ineen in strijd tegen ‘coronafraude’

Artsen die vraagtekens zetten bij de pandemie worden vrijwel dagelijks belasterd. Desalniettemin besloten moedige artsen uit onder meer de VS, Engeland, België, Zweden, Nederland, Spanje en een medisch journalist uit Duitsland om een bijdrage te leveren aan de video. Ze maken zich grote zorgen over de ‘coronafraude’ en het vaccin tegen het coronavirus dat in alle haast is ontwikkeld.

Vergelijkbaar met griep

Dr. Johan Denis uit België legt uit dat het coronavirus qua sterfte en besmettelijkheid vergelijkbaar is met griep. De media maken mensen bang door met cijfers te goochelen en promoten deze onveilige vaccins. Volgens de bezorgde artsen draait het allemaal om geld, niet om onze gezondheid.

[Wochenblick]
4.8 118 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

“De media maken mensen bang door met cijfers te goochelen en promoten deze onveilige vaccins. ”
Dat is het grootste probleem.
Het is gewoon propaganda als het al geen indoctrinatie betreft.

Lies
Lies
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Bang ben ik al vanaf het begin niet ik word eigenlijk meer bang van het feit dat niet gevaccineerden worden uitgesloten waar ik bij hoor.

Tigron
Tigron
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Beste Lies,

Ook bang zijn om te worden uitgesloten is een slechte raadgever.
Ga staan voor je eigen normen en waarden, anderen zullen dat niet voor je doen.
Er zullen altijd mensen zijn die jouw standpunten toejuichen of vervloeken.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Het vaccin IS de pandemie.. Verstandige mensen laten zich NIET vaccineren!!

Ervarende
Ervarende
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Het grootste probleem is dat voor veel mensen het een te grote schok in hun wereldbeeld is. Het idee dat ze belazerd worden en dat er een wereldwijd plan loopt, is niet te bevatten voor mensen.

Jean-Marie
Jean-Marie
1 maand geleden

Hoe oud is deze video opname? Volgens mij al meer dan 1/2 jaar oud.

Solo
Solo
Reactie op  Jean-Marie
1 maand geleden

Inderdaad maar maakt weinig uit. Er wordt toch niet geluisterd en alles gaat gewoon door. Alsof wij steeds een sprankeltje ‘hoop’ krijgen toegediend….dan weer teleurstelling. Steeds weer.
Al ben ik optimist, ben ook een realist en Ik zie het somber in .

Ikke
Ikke
Reactie op  Jean-Marie
1 maand geleden

Ik denk dat het hier nog eens getoond wordt omdat het kennelijk viral gaat nu op social media…

Feng
Feng
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

ja, nee spelletje is deel van een brainwash programma. Zie Biderman’s Chart of Coercion A tool designed to demonstrate and explain the coercive methods of stress manipulation used to torture prisoners of war. It has been applied to explain the coercive techniques used by perpetrators of domestic abuse. : https://www.strath.ac.uk/media/1newwebsite/departmentsubject/socialwork/documents/eshe/Bidermanschartofcoercion.pdf

Dubito
Dubito
Reactie op  Jean-Marie
1 maand geleden

Klopt. Zag hem ook al veel eerder. Dat betekent dat de opname niets heeft teweeggebracht bij de gevestigde medische orde, kijk maar om je heen (speciaal na 21:00 uur). De misinformatie gaat net zo hard door, net zoals de aanscherping van de belachelijke ‘maatregelen’ onder het motto: ‘het gaat niet goed met de besmettingen’.
Waarom?: het gaat niet om de ‘pandemie’, maar om Het Plan. En dat ligt nog prima op koers, niet gestoord door dat gepiep daar beneden van dat stelletje irrelevante artsen (niet mijn mening, maar die van de De Jonges en de Van Dissels onder ons).
It’s The Plan, stupid!

mikkie
mikkie
Reactie op  Jean-Marie
1 maand geleden

En wanneer komt die rechtzaak nou die honderden artsen zouden aanspannen tegen de overheid???

Arnold
Arnold
Reactie op  mikkie
1 maand geleden

Als Rutte zijn zin krijgt gaat die rechtszaak niet door. Jammer, jammer.

Ertje
Ertje
1 maand geleden

Als dit allemaal waar is waarom horen of lezen we daar helemaal niets over in de MSM? Het word zo onderhand toch ook eens tijd dat het tot die groep doordringt dat deze hele pandemie een grote scam is? Ooh, ondertussen word er door de MSM wel bericht gedaan over de hoeveelheid doden die er in Brazilië door corona zijn, hoe is dat dan te verklaren?

Christina
Christina
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Bijna alle media, ook tijdschriften en kranten, van België, Nederland en Luxemburg, zijn opgekocht door een schatrijke groep: “DPG Media” genaamd, die zwaar gesubsidieerd wordt door BELGISCH belastinggeld, en die opgelegd wordt om enkel staatspropaganda te verkondigen als nieuws. De duizenden dokters en wetenschappers, die de waarheid zien achter deze covid-hoax, worden niet gehoord, mogen niet in een openlijk debat verschijnen, zij worden zelfs
bestrafd omdat ze niet meewerken aan die onderdrukking en genocide van het volk.

Dubito
Dubito
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Niet alleen Belgisch belastinggeld, maar, je verwacht het niet, ook EU-gelden.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Christina
1 maand geleden

@Christina, vergeet het eveneens Belgische Mediahuis niet dat in 2018 de Telegraaf heeft gekocht. Met geld van de Belgische overheid en EU zijn ze ook bezig met het opkopen van media in o.a. Denemarken en Ierland, om vooral het pro-EU geluid goed voor het voetlicht te brengen.

Haggis
Haggis
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Gisteren geboren of zo?

Bibi
Bibi
1 maand geleden

OKNBEGRIJPELIJK dat de MSN dit niet oppakt. . .
Ook zij hebben kinderen en kleinkinderen
Hoe groot moet de macht zijn die hier achter zit
en de angst van de mensen om er niet meer “bij te horen”

Ik kan het niet bevatten . . . .

Christina
Christina
Reactie op  Bibi
1 maand geleden

Het is zeer grootst…. vele decennia-lang hebben de miljardair-psychopaten hieraan gewerkt in het grootste geheim: heel de Westerse wereld in een dictatuur duwen, en de wereldbevolking tot 15% reduceren. Voor wat betreft die MSM: kijk naar mijn reactie hierboven.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

De mRNA-vaccins van BionTech / Pfizer bevatten polyethyleenglycol (PEG). 70% van de mensen ontwikkelt antilichamen tegen deze stof, dit betekent dat veel mensen allergische, mogelijk fatale reacties op de vaccinatie kunnen ontwikkelen…

Dubito
Dubito
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

En auto-immuunreacties als ze na jaren tegen een echt virus aanlopen. Dodelijk waarschijnlijk.

mikkie
mikkie
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

nierfalen…

t de vries
t de vries
1 maand geleden

Eindelijk ,artsen komenuit hun schulp en beginnen zich te schamen voor de corona hetze .De meeste mensen wisten dit al sinds dag een het opgezette spel was snel doorzien ,maar het gesjoemel van onze politicie en de hun gezinde MEDIA kopte het op .Met alles er om heen heeft deze klucht meer schade opgeleverd en wat nog komen gaat . Het gebruik van een gewone griepepedemie ,voor een wereldwijde afbraak van zowel de economie als democratie en zowel de geestelijke als licha,elijke gezondheid door zowel onze regeringsleiders als de genen die hun hiervoor opdracht gaven .En dat heeft hier met twee psychoten aan het roer die in hun arrogantie en machtswaanzin een land gegijzeld hebben .Zij vinden hun genoegen in het leed van een hele bevolking .Zelfs nu nog proberen zij het spel in handen te houden met medewerking van hun horigen die zich mede wentelen in de hun gegeven macht weg met dit zootje psychooten

Sjefke
Sjefke
Reactie op  t de vries
1 maand geleden

Het gaat niet over de zogenaamde pandemie! Het gaat over The Great Reset het plan van het WERELD ECONOMIC FORUM om van de hele wereld een communistische maatschappij te maken. Zoals ze op het moment allemaal roepen build back better. Het is de bedoeling dat in 2030 niemand nog iets bezit alles huurt en iedereen gelukkig is! Alle wereldleiders nemen hier aan deel! president Trump wilde dat niet, die wilde América first. Daarom werd en wordt hem het leven zuur gemaakt!
Als we niet massaal in opstand komen zijn we verloren en hebben we een communistische maatschappij! Met 24/7 controle door ingespoten chips en 5G.
Ze hebben het goed voorbereid Sigrid Kaag is hier al geplaatst door het W.E.F. Om het in Nederland te realiseren.
De enige kans hier aan te ontkomen is massaal Forum Voor Democratie stemmen.
Die willen de bevolking inspraak geven via referenda, en komen op voor een soeverein Nederland

merel
merel
1 maand geleden

De farmaceutische is er niet om mensen te genezen maar om nieuwe ziektes te creëren.
Dit gebeurd al met de inentingen van onze baby’s. Daar zit kankerverwekkende stoffen in en veroorzaken ook Alzheimer, Parkison, ALS, Autisme, ADHD, schade aan zenuwstelsel, geboorteafwijkingen, nierziekte, chronische vermoeidheid. Plus met al de andere medicijnen wordt je continu vergiftig.

Christina
Christina
Reactie op  merel
1 maand geleden

Ook ons drinkwater is vergiftigd…

Realistic
Realistic
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Kan ik nog wel in het licht kijken of is daar ook mee geknoeid?
Niet doorschieten.

Dubito
Dubito
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Als je in de zon kijkt dan word je blind. Ook een complot. Maar daar gaat Bil Gates gelukkig wat tegen doen. De filantroop.

Joey
Joey
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

..daar is mee geknoeid Christina,
ga maar eens naar ->
https://avcams.faa.gov/sitelist.php

-> Karluk (KYK) – SouthEast 140°
druk op LOOP en daarna op PLAY..

..en vertel me daarna wat je ziet, gegroet vanuit brabant..

solo
solo
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

doe onderzoek naar frequentie veranderingen en led verlichting. Als je toch bezig bent, er zijn aardige onderzoeken naar licht therapie, maar ja wie zijn wij de autodidacten.

mikkie
mikkie
Reactie op  solo
1 maand geleden

In Oost Groningen hebben we nu rode sterren aan de hemel….ze flonkeren ook nog…

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  solo
1 maand geleden

Ooit wel eens gehoord van fotonentherapie….Al jaren geleden artikelen er over gelezen. Ook was er een Nederlandse therapeut die hier een praktijk in had. Sinds enkele maanden geleden zag ik een artikel dat heete MedBed, het einde van tumoren en vaatziekten en andere, sterker nog…de mens zal met deze technologie wel eens 240 jaar oud kunnen worden.

mikkie
mikkie
Reactie op  Realistic
1 maand geleden

Inderdaad…goed dat je het even noemt, @realistic..chemtrails….dit onderwerp is al een tijdje niet meer aan de orde geweest.. misschien hebben ze het sproeien in de lucht opgegeven nu iedereen een prik gaat krijgen.
Dit zal wat sneller en efficienter gaan. Bovendien hoeft de elite geen prik maar voor vervuilde lucht kan niemand zich verbergen.

YPo
YPo
1 maand geleden

Zojuist is in Kenia door Katholieke Artsen Federatie een document rondgestuurd waarin zij aangeven tegen vaccins te zijn en voor het gebruik van HCQ, Ivermectine etc. Ze geven aan dat daarmee bewust tegen het advies van de WHO ingegaan wordt.

mikkie
mikkie
Reactie op  YPo
1 maand geleden

..raar dat een ADVIES van de WHO hier meteen een WET wordt..

Jaap
Jaap
1 maand geleden

Ja en nu?

Loeske
Loeske
1 maand geleden

En nog gelooft het grootste deel van de mensheid dit bovenstaande niet, omdat ze gehersenspoeld zijn.

Christina
Christina
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Inderdaad….onbegrijpelijk…. ze zijn gehypnotiseerd door dat herhaaldelijk angstaanjagen van de corrupte media.

Henk1954
Henk1954
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Mensen zijn door en door verziekt. Zij hebben het zelf over zich afgeroepen door steeds maar te roepen dat de Overheid voor hen moet zorgen en denken. En dat is iets waarin de grote massa nog steeds geloofd.

Wat de Overheid doet is goed en betrouwbaar en al het nieuws wat over hun wordt uitgestort is waar. Of het nu de krant of allerlei social media: “het staat er toch, dus het is waar”.

En dan is het appeltje-eitje.

Dit soort hersenspoelen is al zo oud als de weg naar Rome ….

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

huisarts

Huisarts maakt 10 dagen na vaccinatie de balans op: ‘Veilig? No way!’

In de Nederlandse huisartsenpraktijken is men druk ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

104
0
We lezen graag je reactie!x