Buitenland

Waarom stemmen per post al vele jaren verboden is in Frankrijk

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds enkele dagen kunnen de eerste stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen worden uitgebracht. Vanwege corona mogen de 2,4 miljoen 70-plussers dit keer namelijk ook per post hun stem uitbrengen. Het kabinet besloot het briefstemmen mogelijk te maken omdat het RIVM deze groep ‘heeft aangemerkt als risicogroep voor corona’.

Demissionair minister Ollongren van Binnenlandse Zaken zei dat er extra beveiliging bij PostNL aanwezig is om ervoor te zorgen dat alles ‘goed verloopt’. “We hebben veel contact met PostNL en ze hebben een zeer goed en zorgvuldig proces ingericht.”

Zeer fraudegevoelig

De Franse Europarlementariër Jerome Riviere (Rassemblement national) zei in de studio van One America News dat briefstemmen in Frankrijk al sinds 1975 verboden is in verband met fraudegevoeligheid. “Je kunt niet per post stemmen. Wel bij volmacht. Stemmen per post staat in Frankrijk bekend als zeer fraudegevoelig.” Hij zei dat ook stemcomputers verboden zijn in Frankrijk omdat ze niet veilig genoeg worden geacht.

Riviere wees erop dat de Franse president Macron moet hebben ontdekt dat dit gunstig kan zijn voor de globalistische agenda, aangezien de regering onlangs een amendement indiende om vervroegd stemmen via stemcomputers mogelijk te maken.

Enige reden

“Hij kwam tot de ontdekking dat je het verkiezingsproces kunt wijzigen vanwege corona. De senatoren kwamen erachter, waren heel boos en weigerden het amendement goed te keuren,” zei hij.

“Je ziet dus dat de globalisten de neiging hebben om het verkiezingsproces te wijzigen. De enige reden [dat ze dat doen], is om fraude te kunnen plegen,” benadrukte de Europarlementariër.

4.9 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Als iedereen in Nederland hier niet aan mee doet en alleen per volmacht laat stemmen is er niet zoveel aan de hand. Dus de keus aan de burgers in nederland!

ster
ster
1 jaar geleden

Ik woon in Frankrijk en hier zijn de stembussen ook doorzichtig zodat ze niet van te voren gevult kunnen zijn met de “gewesnte” uitslag. Zelfs in Rusland zijn de stembussen doorzichtig. Dit zegt ook genoeg hoe het stemmen in NL aan toe gaat. Ik voorspel dat Kaag gaat winnen in NL. Niet dat ze door het volk op handen gedragen word maar puur omdat het volk de fraudes toelaten.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Is de Tweede Kamer hiermee akkoord gegaan ?
Ze weten vooraf dat de uitslag niet kan kloppen.
Het bedrog van de politiek in Nederland.
Voor het volk ?
Nee, tegen het volk, voor eigen gewin.
Antidemocratisch dus.

Lucky
Lucky
1 jaar geleden

De grootse schoft uit de Nederlandse politieke geschiedenis Pinokkio weet dat ook al lang. Deze verkiezingsfraude is hij al lang aan het voorbereiden. De hond gedraagt zich nu al alsof hij het weer voor het zeggen heeft de komende 4 jaar. Dat deze nageboorte überhaupt zijn zieke rotkop nog durft te vertonen na alle schandalen vd afgelopen 12 jaar. Alleen volslagen hersenloze imbecielen stemmen nu nog VVD.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x