Homepagina » UFO » VIDEO: De man die de geheimen van Area 51 blootlegde
VIDEO: De man die de geheimen van Area 51 blootlegde

VIDEO: De man die de geheimen van Area 51 blootlegde

Area 51 was ooit één van de meest geheime plekken op aarde. Alleen medewerkers of mensen die in de omgeving van de topgeheime basis woonden wisten ervan. Daar kwam verandering in na een controversieel televisie-interview.

George Knapp bereidde zich op 13 mei 1989 voor op het nieuws van 17.00 uur, toen het interview werd geannuleerd. Hij belde met voormalig CIA-piloot John Lear om te vragen of hij iemand kende die kon inspringen als vervanger. Lear noemde de naam van iemand die in Area 51 werkte en die naar eigen zeggen aan vliegende schotels van een andere planeet had gesleuteld.

Een kwart eeuw geleden wist bijna niemand van het bestaan van Area 51, een mysterieuze basis op zo’n 160 kilometer ten noorden van Las Vegas. Op deze locatie werden allerlei zwarte projecten en spionagevliegtuigen verborgen gehouden voor het publiek.

Het interview met Bob Lazar was moeilijk te bevatten, maar legde uiteindelijk de geheimen van de geheime basis bloot. Lazar heeft er spijt van dat hij ooit is begonnen over vliegende schotels of de geheime basis in de Nevadawoestijn. Mensen zeggen geregeld dat ze zijn verhaal niet geloven, maar daar heeft Lazar geen boodschap aan.

Vlak voor het interview was Lazar nerveus. Hij stond op het punt geheimen te onthullen die niemand mocht weten. Tijdens het interview was zijn gezicht niet te zien en gebruikte hij het pseudoniem Dennis, de voornaam van zijn baas.

Lazar vertelde even ten zuiden van Groom Lake te werken, op een locatie die S-4 wordt genoemd. In de hangars van de basis werden negen vliegende schotels bewaard. Enkele maanden later onthulde Lazar zijn ware identiteit en zei hij dat de technologie waar hij aan had gewerkt ‘ergens anders vandaan kwam’.

Het interview ging de hele wereld over en werd binnen 48 uur zelfs uitgezonden in Japan. Inmiddels is het bestaan van Area 51 openlijk toegegeven door president Obama en heeft oud-president Bill Clinton gezegd dat hij onderzoek heeft laten doen naar verhalen over ruimtewezens.

John Lear reisde samen met enkele anderen af naar het gebied rond S-4 omdat Lazar had gehoord dat er testvluchten zouden worden gedaan met de schotels. Drie weken op rij zag het gezelschap een lichtgevend object boven de bergen.

De toestellen stegen op vanaf Papoose Lake, S-4, net ten zuiden van Area 51. Het is verboden gebied dus er waren geen mensen met modelvliegtuigjes. De objecten waren in staat tot ongelooflijke manoeuvres. Er zijn genoeg mensen die het verhaal van Lazar niet geloven, maar niemand heeft ooit kunnen verklaren hoe hij wist dat de testvluchten zouden plaatsvinden.

[8 News NOW]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • madeliefje schreef:

  Wanneer komen de aliens mij nou meenemen? 🙁 ik wil weg van de aarde, avontuuuur!

  4 likes
 • Kalki schreef:

  De Aarde is een prachtige planeet; maar wat is de mens daarin tegen?

  2 likes
 • Arend schreef:

  Het zou kunnen dat de beste man de waarheid verteld.
  Helaas is zijn verleden nogal dubieus, hij loog over zijn school en opleiding verder is hij veroordeeld ivm prostitutie in de staat Neveda.

  1 likes
 • Nona schreef:

  Onze prachtige aardbol is een van de mooiste van dit universum , maar wij ‘de mens’ , beseffen dit niet en bederven alles wat er op ons weg komt , van bomen kappen , tot natuurvervuiling en kernbommen en onnodige oorlogen !! Wanneer zal men tot bessef komen dat we totaal verkeerd bezig zijn? Dat hetgene wat telt, is met respect dienen om te gaan zowel met elkaar als met onze planeet !!

  0 likes
  • Miss Multiuniverse schreef:

   De planeet Aarde is uniek in de Universe . Er bestaat geen tweede van. Dat geldt ook voor al het leven ( mens , dier , natuur ) wat de Aarde heeft voortgebracht. Het is te vergelijken met een vingerafdruk waarvan er geen tweede bestaat.
   Al het andere leven in de Universe ziet er dan ook anders uit dan op Aarde. Soms een klein beetje anders. Dat ligt aan voorwaarden en omstandigheden die net weer even iets anders zijn dan in ons zonnestelsel. Daarom is ook dat leven en planeten ook weer heel bizonder en net zo uniek . Een unieke vingerafdruk dus.
   Laten we daarom blij en tevreden zijn met onszelf en onze unieke plaats in de Universe.
   En ophouden met somberen en elkaars leven zuur maken. Zuinig zijn op onze planeet Aarde en deze koesteren en schoonhouden van on vervuiling. Het is immers ons unieke thuis in de Universe.

   0 likes
 • Vajito schreef:

  This sh*t is real!

  Voorig jaar medio september/oktober heb ik in zaandam een vergelijkbare ufo gesignaleerd!
  Ik ben een man die niks vanzelf sprekend aaneemt maar heb zelf mijn bevestiging gekregen met beide ogen gezien! Gelukkig niet alleen maar met mijn beste vriendin. dergelijke opjecten die zo snel vliegen dat wij geen weet van hebben bestaan! Dat weet ik nu zeker!

  Wat ik zag”

  Ik zat in de auto en zag een lampje in de lucht in de avond rond 11:00!
  Ik zei tegen die beste vriendin hueee Kijk!!!! ……… wijzend naar de lucht *snachts rond 23:00.
  Ze keek en en zei niks ik zei kijk dan “mijn waarneming” Een Vel licht wat leek op een brandende chinese kaars. Dat was mijn eerste gedachten.

  Echter toen ik doorreed Ter hoogte van zaandam in de wijk kogerveld geloof ik.
  Werd het licht steeds groter en volgde het tot in de buurt van waar zei woonde en wat we toen zagen was levens verbluffend!!

  Het licht was gedaald en super vel! het voorwerp “UFO”wat ik zag had een zeer velle kleur licht en hing opdat moment still in de lucht! maar wat nog veel erger was.

  Het draaide ongeveer 180 graden en had zeer vel ROOD/ORANJE LICHT!
  Nog voordat ik me telefoon kon pakken. om het te filmen verwdeen het object met een ongekende snelheid in de horizon Ik geloof dat ik nog geen 10 11 seconden had ofzo voordat het uit onze zicht was.

  Sinds die dag weet ik het zeker” UFO’s betsaan. Techologie die ons huidige vliegtuigjes te niet doen.
  Echter is mijn vraag nu. Is dit buitenaardse technologie of weet de GOVERMENT meer!! van de USA.

  Gelukkig bevestigd deze site nu iets waar ik eerst niet veel van wist! maar zelf met eigen ogen heb gezien en ik heb een alibi. Maar zei wilt er niet veel over vertellen omdat ze bang is voor nadelige gevolgen!

  Ik heb recht van vrijemenings uiting zoals er in de regels staat en dat waardeer ik!

  Area 51 betsaat zeker wel en wat zich daar afspeeld geloof ik nu ook wel zeker.
  Want als elke keer mensen iets hebben waargenomen dat zegt de autoriteit. UNIDENTIFIED haha

  Nou, wat ik met me eigen ogen heb waargenomen liegt niet en dit is mijn eerste openbarig ooit op papier.

  Vajito

  “Ik ben altijd van” Eerst zien dan geloven……….. And i have seen an UFO…. de vraag is van wie komt het !

  0 likes
 • x

  Check Also

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  >