Homepagina » UFO » VIDEO: De man die de geheimen van Area 51 blootlegde
VIDEO: De man die de geheimen van Area 51 blootlegde

VIDEO: De man die de geheimen van Area 51 blootlegde

Area 51 was ooit één van de meest geheime plekken op aarde. Alleen medewerkers of mensen die in de omgeving van de topgeheime basis woonden wisten ervan. Daar kwam verandering in na een controversieel televisie-interview.

George Knapp bereidde zich op 13 mei 1989 voor op het nieuws van 17.00 uur, toen het interview werd geannuleerd. Hij belde met voormalig CIA-piloot John Lear om te vragen of hij iemand kende die kon inspringen als vervanger. Lear noemde de naam van iemand die in Area 51 werkte en die naar eigen zeggen aan vliegende schotels van een andere planeet had gesleuteld.

Een kwart eeuw geleden wist bijna niemand van het bestaan van Area 51, een mysterieuze basis op zo’n 160 kilometer ten noorden van Las Vegas. Op deze locatie werden allerlei zwarte projecten en spionagevliegtuigen verborgen gehouden voor het publiek.

Het interview met Bob Lazar was moeilijk te bevatten, maar legde uiteindelijk de geheimen van de geheime basis bloot. Lazar heeft er spijt van dat hij ooit is begonnen over vliegende schotels of de geheime basis in de Nevadawoestijn. Mensen zeggen geregeld dat ze zijn verhaal niet geloven, maar daar heeft Lazar geen boodschap aan.

Vlak voor het interview was Lazar nerveus. Hij stond op het punt geheimen te onthullen die niemand mocht weten. Tijdens het interview was zijn gezicht niet te zien en gebruikte hij het pseudoniem Dennis, de voornaam van zijn baas.

Lazar vertelde even ten zuiden van Groom Lake te werken, op een locatie die S-4 wordt genoemd. In de hangars van de basis werden negen vliegende schotels bewaard. Enkele maanden later onthulde Lazar zijn ware identiteit en zei hij dat de technologie waar hij aan had gewerkt ‘ergens anders vandaan kwam’.

Het interview ging de hele wereld over en werd binnen 48 uur zelfs uitgezonden in Japan. Inmiddels is het bestaan van Area 51 openlijk toegegeven door president Obama en heeft oud-president Bill Clinton gezegd dat hij onderzoek heeft laten doen naar verhalen over ruimtewezens.

John Lear reisde samen met enkele anderen af naar het gebied rond S-4 omdat Lazar had gehoord dat er testvluchten zouden worden gedaan met de schotels. Drie weken op rij zag het gezelschap een lichtgevend object boven de bergen.

De toestellen stegen op vanaf Papoose Lake, S-4, net ten zuiden van Area 51. Het is verboden gebied dus er waren geen mensen met modelvliegtuigjes. De objecten waren in staat tot ongelooflijke manoeuvres. Er zijn genoeg mensen die het verhaal van Lazar niet geloven, maar niemand heeft ooit kunnen verklaren hoe hij wist dat de testvluchten zouden plaatsvinden.

[8 News NOW]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
madeliefje
madeliefje
7 jaren geleden

Wanneer komen de aliens mij nou meenemen? 🙁 ik wil weg van de aarde, avontuuuur!

Arend
Arend
7 jaren geleden

Het zou kunnen dat de beste man de waarheid verteld.
Helaas is zijn verleden nogal dubieus, hij loog over zijn school en opleiding verder is hij veroordeeld ivm prostitutie in de staat Neveda.

Nona
Nona
7 jaren geleden

Onze prachtige aardbol is een van de mooiste van dit universum , maar wij ‘de mens’ , beseffen dit niet en bederven alles wat er op ons weg komt , van bomen kappen , tot natuurvervuiling en kernbommen en onnodige oorlogen !! Wanneer zal men tot bessef komen dat we totaal verkeerd bezig zijn? Dat hetgene wat telt, is met respect dienen om te gaan zowel met elkaar als met onze planeet !!

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

De Aarde is een prachtige planeet; maar wat is de mens daarin tegen?

x

Check Also

obama

Obama annuleert controversieel megafeest met 700 mensen na storm van kritiek

De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft felle ...

trump

‘Trump-aanhangers’ bestormen (naar verluidt) het Capitool

Woensdag is het Amerikaanse Capitool naar verluidt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

10
0
We lezen graag je reactie!x