Homepagina » Mens en Dier » De Jonge: Rutte ‘heeft zeker niet bedoeld te zeggen’ dat testen zonder klachten geen zin heeft
de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

De Jonge: Rutte ‘heeft zeker niet bedoeld te zeggen’ dat testen zonder klachten geen zin heeft

Op vrijdag 5 februari zei demissionair premier Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie dat hij nog nooit op corona is getest. “Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt. De PCR-test heeft geen zin als je geen klachten hebt,” aldus Rutte.

Zijn uitspraken deden nogal wat wenkbrauwen fronsen. Youtuber en acteur Défano Holwijn vroeg minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid hoe hij hiernaar kijkt. “Ik heb dat met hem besproken en wat hij bedoelde te zeggen is: ik heb nog nooit klachten gehad, dus omdat ik nog nooit klachten heb gehad, heb ik me nog nooit moeten laten testen.”

“Hij hoort ook niet bij de groep die de app gebruikt, want hij heeft zo’n telefoontje waarop die app helemaal niet werkt, zo’n hele ouderwetse telefoon. Hij heeft trouwens wel een andere telefoon geloof ik waar die app wel op geïnstalleerd is, maar hij had nog nooit een melding gehad, dus hij heeft zich nog nooit hoeven laten testen,” vervolgde De Jonge.

Sneer

Volgens de coronaminister is Rutte ook nog nooit in de buurt geweest van iemand die een positieve testuitslag heeft gehad. “Dus hij was nog nooit genoodzaakt geweest om zich te laten testen.”

Maar volgens De Jonge heeft hij ‘zeker niet bedoeld te zeggen dat testen zonder klachten geen zin heeft’. “Dat heeft natuurlijk wel zin.”

De minister deelde ook nog even een sneer uit: “Weet je welke mensen het heel graag en heel gretig overnemen? Mensen die eigenlijk het verhaal willen vertellen: ah, zie je wel, ze geloven er zelf ook helemaal niet zo in. Uit de hoek van de complotdenkers, ik kan het niet anders zeggen. Een beetje de Forum-achtige types. Ik denk dat dat gevaarlijk en echt ondermijnend voor de volksgezondheid is.”

Minister onwaardig

FVD-Kamerlid Wybren van Haga reageert op Twitter: “We hebben allemaal precies gehoord wat Mark Rutte heeft gezegd. En daar was geen woord Spaans bij. Deze reactie van Hugo de Jonge is een minister onwaardig.”

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Maakt niet uit want volgens de spindokters hebben wij een geheugen van 6 weken. Nog 2 weken te gaan dus. Dan is het 17 maart en gij zult zien dat deze spindokters gelijk krijgen.

Just me
Just me
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

We don’t forgive & forget..

Pieter
Pieter
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Dus in de week van 8 maart veel video’s verspreiden over de leugens van Rutte de afgelopen 10 jaar, de onzin van het Corona beleid, de ellende van de toeslagen affaire, de transfer unie en al dat soort onderwerpen. Vele video’s zo veel mogelijk verspreiden van 8 tot 15 maart!

Judith
Judith
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Heel goed plan.

Moi
Moi
1 maand geleden

Een kat in het nauw…

Pieter Gelens
Pieter Gelens
1 maand geleden

Vertel het maar rond mensen hoe de overheid de kluit belazerd.
Dat doen ze trouwens wel op een verschrikkelijk valse manier.
Beestachtig.
Alles is een leugen. En die gifspuit is levensgevaarlijk.
De tijden waar we heen gaan moet heel erg zijn.

Rob
Rob
Reactie op  Pieter Gelens
1 maand geleden

Als er niets mis is met het testen zonder dat je symptomen hebt dan kan Rutte zich ook gewoon laten testen. Maar dat doet hij niet want hij wil niet dat er via het zeefbeen achterin zijn neus iets in zijn hersenen wordt gestopt. Hij weet donders goed wat de bedoeling is en daar doet hij zelf niet aan mee. Dat hij nog nooit in de buurt van iemand is geweest die positief is getest zal dan de rest van de politieke en globalistische kliek zijn die zich nog nooit hebben laten testen. Want onder de bevolking komen ze niet. En zo wordt ook weer duidelijk dat een kleine elite de bevolking aan het weg werken is, niet door een virus maar door uitroeiïng via ‘vaccins’ die geen vaccins zijn maar dna veranderende codes waar je het Paard van Troje mee binnen haalt.

Jacob
Jacob
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Rutte en deze regering zal zich niet laten testen, want… die lange wattenstaafjes bevatten reeds nanodeeltjes die ze bovenin je neus ronddraaien om je zodoende te besmetten, begrijp dat toch eens. Het is wetenschappelijk allang onderzocht en dit was de vreselijke uitkomst.

Rob
Rob
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

Dat is mij ook allang bekend hoor. En die wattenstaafjes zijn ook geen watten maar vezels die ook gerelateerd zijn aan Morgellons ziekte. Ik heb me persoonlijk niet zo verdiept in Morgellons maar er schijnen veel mensen last van te hebben.

Hier een video waar het verschil wordt getoond tussen een wattenstaafje en een teststaafje waar je de vezels duidelijk van ziet.

.https://www.youtube.com/watch?v=q0Mu_aCxmuA

Hier een video over Morgellons waar je die vezels ook in terug ziet.

https://www.youtube.com/watch?v=Lk5jto6IzdA

metoo
metoo
Reactie op  Rob
1 maand geleden

hoe willen zij straks gaan reizen zonder vaccinatiepaspoort? iets in de trant van een vaccinatievrij diplomatiek paspoort?

Willem
Willem
Reactie op  metoo
26 dagen geleden

Met diplomatiek paspoort hoef je geen negatieve test te laten zien, je mag zo de grens over. Staat in de vrijstelling van de rijksoverheid. Corona is selectief, het kan geen personen met diplomatiek paspoort besmetten

Boud
Boud
Reactie op  Rob
20 dagen geleden

The satanic plot to reduce earths population

linda
linda
1 maand geleden

afzette(r)n deze mens onteerende cockesnuiver!!
kandidaat voor tribunaal!

Elfin
Elfin
Reactie op  linda
1 maand geleden

Hugo Nilfisk

Lucas
Lucas
1 maand geleden

Testen zonder klachten zinloos
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/testen
 
Wijzigingsdatum 11-11-2020 | 09:22
Zinloos om te testen zonder klachten
Het heeft geen zin om te testen als iemand thuis moet blijven en (nog) geen klachten heeft. Omdat deze persoon net contact heeft gehad met iemand die COVID-19 heeft. Of iemand die uit een land komt waarvoor code oranje of rood geldt en (nog) geen klachten heeft. Een negatieve test sluit dan niet uit dat iemand wel besmet is. Want het kan zijn dat een test het virus nog niet oppikt omdat er nog te weinig virusdeeltjes in de neus en keel zitten. 

Ertje
Ertje
Reactie op  Lucas
1 maand geleden

inmiddels heeft het RIVM de site aangepast, op 25 februari 2021: Praktische informatie over testenOp de website van de rijksoverheid vind je praktische informatie over testen. Je kunt een afspraak maken voor een test als je klachten hebt. Ook kun je getest worden als je nauw contact had met iemand met corona en geen klachten hebt. Er zijn ook andere uitzonderingen waarbij testen zonder klachten mogelijk is. Ook vind je op die website informatie over de uitslag van de test
Zo slim is dus onze overheid!
Stelletje manipulatieve idioten zijn het!

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Leugenaars.
Snel even de tekst aangepaasd nadat Kutte zijn uispraken viral gingen.
Iedereen ziet dat Pinocchio ook geen kleren heeft……

Yolanda
Yolanda
Reactie op  Truthandcourage
1 maand geleden

Naked emperor

Boze Mama
Boze Mama
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

En zo gaat dat constant. Mensen trap er niet in! Nu weer op nu.nl dat de besmetttingen stijgen. Flikker toch op; ja, het is griepseizoen. Ik ben dr meer dan klaar mee en doe mijn eigen ding. Nog effe en dan vertrek ik definitief.

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Boze Mama
1 maand geleden

Maar waarheen wil je ? Bijna overal is het dezelfde shit en MSM-kots die over de burger wordt gestrooid.

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Hier in Costa Rica valt het wel mee. Half geschift.

Boze Mama
Boze Mama
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Tja goeie vraag…

Nina
Nina
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Op FVD twitter staan steeds de moties, dus de nieuwe stellingen waarvoor de regering stemt, daar zie je dat alleen Fvd tegen testen zonder klachten en kinderen testen etc is. De rest is allemaal voor en dan gaat het door en het rivm verandert op basis daarvan het advies. Kortom de regering vaart niet op het advies van het rivm, maar andersom!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Hoe kun je nu gaan zoeken naar iets wat je niet voelt? Dan is het er toch niet?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Lucas
1 maand geleden

Wanneer worden die restjes dan een virus? Een virus is toch dood materiaal.
Een heel bijzonder dood materiaal, dat wel, want dit dood materiaal muteerd!
Hier geloven ze in de Efteling ook in!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Muteert. Misschien is het de omhullende cel die verandert?

Paca
Paca
1 maand geleden

ik begrijp heel goed WIE er ondermijnend voor de volksgezondheid is en ik hoop velen met mij

Annette
Annette
1 maand geleden

Ik heb de tweets van Wybren van Haga even nagelezen en daar was ook geen woord Spaans bij. Ik ben vreselijk blij dat er blijkbaar steeds meer mensen zijn, waarvan de oogjes geopend worden. Een tweet vond ik zo geweldig, dat ik hem heel graag wil delen. Wat is ons allemaal ontnomen het afgelopen jaar:
een werkend medicijn (HCQ) hydroxychloroquine verboden; levensgevaar vaccin (indirect) verplicht; voorliegen van het Nederlandse volk; de grondwet geschonden; de code van Neurenberg geschonden; genocide; misdaad tegen de menselijkheid; hoogverraad.
Dit liegt er bepaald niet om. Met dank aan de persoon die deze tweet geplaatst heeft.

Aggie
Aggie
1 maand geleden

De Jonge en Rutte met hun gevolg zijn niet meer te redden.
Ze liegen en draaien en zijn trots op zichzelf.

Truthandcourage
Truthandcourage
Reactie op  Aggie
1 maand geleden

Misselijk!!

Boze Mama
Boze Mama
Reactie op  Aggie
1 maand geleden

En wat dacht je van degenen de erop stemmen?! Degenen van wie ik weet dat ze dat doen hoef ik niet meer in mijn leven.
Dan nog wat; in mijn woonplaats hebben ze in het centrum een soort paal gezet met daarop heel hoog de verkiezingsposters, zodat er geen hitlersnorren opgetekend kunnen worden! Echt, ik ben in staat hem om te zagen vannacht!

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Boze Mama
1 maand geleden

Kutte staat hier ook zo hoog mogelijk aangeplakt, anders had ik hem wel een snor gegeven. Weg ermee ! En die corona borden staan er nu al een jaar. Hou vol. Hoe lang nog ? En dan die slogan op tv. Misselijkmakend. Door binnen te blijven houden we corona buiten. Te idioot voor woorden.

menace69
menace69
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Gebruik een panlat, en bind er een dikke stift aan..

Judith
Judith
Reactie op  menace69
1 maand geleden

Of een sticker met een vierkant snorretje? Gaat sneller en makkelijker. Ook met een panlat.

Boze Mama
Boze Mama
Reactie op  menace69
1 maand geleden

Haaa das een goeie!

Boze Mama
Boze Mama
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Ik blijf niet binnen. Wandel elke avond zonder politie te zien.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Info van de overheid komt vaak 4 keer per uur langs, gekmakend! Ik doe telkens mijn oren dicht.

Edward
Edward
1 maand geleden

Het is onbegrijpelijk dat 4 psychopaten zo’n 18 miljoen mensen in gijzeling houdt. Dreigen met hoge boetes is de ultieme methode om mensen te onderdrukken. We hebben geen regering maar onderdrukkers. Cyprus is het eerste land waar alleen toeristen welkom zijn met een vaccinatiebewijs de medische discrimintatie is dus al een feit. Een vaccinatie/test bewijs is de ketting waar de mensheid aan vast komt te liggen. Ze moeten gestopt worden !

Mars
Mars
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Cyprus loopt in wel meer dingen voor.
Check cyprus maart 2013 maar eens, mbt banken. Dan weet je wat ons nog te wachten staat.

Naamloos
Naamloos
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Hoe? Dat maakt niets meer uit.

Hope
Hope
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Het zal niet meer te stoppen zijn denk ik deze waanzin. Het is nu al zover doorgevoerd met idd zoals je schreef het vaccinatiepasport en er komen alleen nog maar meer lugubere maatregelen bij. We zijn te laat, echt!

Naamloos
Naamloos
Reactie op  Hope
1 maand geleden

Te laat is het nooit !! We moeten alleen onze mouwen opstropen en ons niet alsmaar de wet voor laten schrijven.

Dubito
Dubito
Reactie op  Naamloos
1 maand geleden

Je moet je mouw juist niet opstropen. De eerste stap op weg naar een ‘prikje’.

Naamloos
Naamloos
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Als je het zo bekijkt…….! Je bent helderder dan ik. Maar een prikje neem ik niet. Er zitten muggen genoeg.

Edward
Edward
Reactie op  Hope
1 maand geleden

Het probleem is dat de angstig gehouden medeburgers ervoor zorgen dat dit soort totalitaire systemen ingevoerd kunnen worden. Zij spelen het spel mee, de tirannie van de meerderheid neemt ernstige vormen aan.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Ja en daar moet je dan verplicht aan mee doen, ook al ben je zelf niet bang.

Tom
Tom
Reactie op  Edward
1 maand geleden

De speech van Thierry in Venlo was echt goed, midden in de roos: https://www.youtube.com/watch?v=lsBMjOxHWc0

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Het vaccin werkt blijkbaar alleen als anderen getest zijn! Voor jezelf hoef je er niets van te verwachten!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Wat zullen er dan weinig toeristen komen!

Xje
Xje
1 maand geleden

Het zijn klonen. Zijn geprogrammeerd om wartaal te zeggen. De echte Mark Rutte leeft niet meer. Is geëxecuteerd in Amerika. Net al vele hoogwaardigheidsbekleders!
We krijgen de komende tijd nog meer schokkende berichten te verwerken….. Dingen die wij nooit wisten. Iedereen zal geschokt zijn. Ook ik weet nog niet alles.
Dus geen vragen hier wat ik bedoel! 🤐

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
Reactie op  Xje
1 maand geleden

Of het klonen zijn, is niet belangrijk.
Het merendeel heeft in het verleden op deze “klonen” gestemd.
En als het merendeel nu weer op deze “klonen” stemt, zijn wij gewoon te laat met klonen van goede mensen.
Dat is eigenlijk wat je zeg.
Best wel schokkend om zo achter te lopen.
Verder liever geen vragen, ik kan het ook niet veranderen.

johan
johan
Reactie op  Xje
1 maand geleden

Clown’s 😀

Pieternella
Pieternella
Reactie op  johan
1 maand geleden

Clowns. Die apostrof heb je niets aan.

x

Check Also

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

148
0
We lezen graag je reactie!x