Mens en Dier

Anesthesieassistent maakt zich zorgen: ‘Deze prik is recept voor auto-immuunellende, meiden doe het niet!’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, die benadrukt op eigen titel te spreken, een bericht op LinkedIn over klachten die ze jarenlang toeschreef aan allergie, vermoeidheid of stress.

Een natuurgeneeskundige vertelde haar dat ze vaccinatieschade had opgelopen. De klachten waren begonnen nadat ze de hepatitis B-prik had gekregen. Na het ontstoren namen de klachten af. “Voor mij geen vaccins meer, nooit meer,” aldus de zorgverlener.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Casotti zegt zich veel zorgen te maken om haar collega’s die nu het ‘coronavaccin’ krijgen, met name jonge vrouwen. “Deze prik is een sterk recept voor auto-immuunellende, meiden doe het svp niet!”

Veel steunbetuigingen

Gisteren besloot ze haar bericht met tegenzin te verwijderen nadat ze naar eigen zeggen werd geconfronteerd met ‘stasi-achtige praktijken’. “Gezien ik post op persoonlijke titel heb ik geen zin in dreigementen, verwijzingen en meldingen naar een ex-werkgever of werkgever die hier niets mee te maken hebben,” licht ze toe.

Ze krijgt veel steunbetuigingen. Zo schrijft Karin: “Ik sta achter je, Lynn. Helaas ook bekend met het fenomeen schade en ook zwartgemaakt en belaagd.” Reina zegt dat haar tennismaatje en gezonde vriend sinds zijn vaccinatie vorige week erg ziek is geworden. “Heeft een dag in het ziekenhuis gelegen en heeft nu al 7 (!) dagen 24/7 de hik.”

Blijvende schade

“Mijn vader werd na zijn eerste Pfizer-prik al snel ziek en overleed binnen 24 uur,” reageert Milko. “Als ik dat ergens schrijf, wordt er steeds op soms pijnlijke wijze geschreven dat er geen bewijs is dat het door die prik kwam.”

Huib somt op: “Een collega van me werd onwel na Astra. Helaas bovenaan de trap. Viel flauw en van de trap [gevallen]. Een chirurg kreeg heel hoge koorts, doodziek. Werkt nu weken later nog steeds niet. Een anesthesist werd na Astra zo ziek dat hij twee dagen opgenomen werd. Vriendin van dochter in het Radboud met trombocytopenie, trombose. Blijvende schade. Allemaal binnen het kleine kringetje waarin ik verkeer.”

4.7 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wappie
wappie
2 jaren geleden

Anti wappers zullen smullen van dit bericht. Ontstoren? Wat is dat dan weer?

salvar
salvar
2 jaren geleden

je hoef je geen zorgen te maken , kijk maar naar de foto.
wat zie je een muilkorf en daar overheen een plastic kap en over zulke mensen moeten we ons zorgen maken?
ik heb het bij mij in de buurt ook gezien en zelfs nog buiten ook.
hoe krankzinnig kan je zijn.

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Als mensen mij vragen of ik de prik neem, dan zeg ik dat ik hem weiger omdat ik liever gewoon gezond blijf.

Vervolgens spreken ze er schande van en kijken ze me met de nek aan. Hun probleem, niet de mijne.

No name
No name
2 jaren geleden

Dat er keihard gelogen wordt over de veiligheid van corona-vaccins is inmiddels wel duidelijk. Maar de leugenaars mogen hier nooit meer mee wegkomen en moeten zwaar gestraft worden. “Te uit en te na” houden ze zich bewust bezig met het uitroeien van de mensheid. Ze vergeten een heel belangrijk iets; God is de Schepper van de mens en de Onderhouder. De daders vergrijpen zich dus niet alleen aan de mensheid, maar ontkennen ook de Almacht van GOD. De Bijbel leert ons waar dit eindigt.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x