Homepagina » Universum » De NASA weet dat er leven is op Mars. Volgens deze Vikinglander-wetenschapper kunnen we het bewijs niet langer negeren
De NASA weet dat er leven is op Mars. Volgens deze Vikinglander-wetenschapper kunnen we het bewijs niet langer negeren

De NASA weet dat er leven is op Mars. Volgens deze Vikinglander-wetenschapper kunnen we het bewijs niet langer negeren

In 1976 kwamen twee Vikinglanders aan op Mars om daar te speuren naar leven. Volgens Gilbert Levin, die deel uitmaakte van het Vikingprogramma, is dat ook daadwerkelijk gevonden.

Levin claimt dat de NASA de resultaten van de Vikinglanders niet goed heeft onderzocht.

“Ik ben er zeker van dat NASA weet dat er leven is op Mars,” zei hij.

Ook nu nog

In de afgelopen 40 jaar hebben sondes, landers en rovers bewijs verzameld waaruit blijkt dat leven ook nu nog op Mars bestaat, aldus Levin.

“Er is substantieel en indirect bewijs voor microbieel leven op Mars,” zei hij.

Hij merkte op dat NASA’s Marsrover Curiosity methaanpieken heeft gevonden op de rode planeet. “Meer dan 90 procent van alle methaan in de aardatmosfeer wordt geproduceerd door microben en andere organismen,” klonk het.

Niet negeren

“Dit kun je gewoon niet negeren als bewijs voor leven,” zei Levin.

In juli dit jaar liet de Europese ruimtevaartorganisatie ESA weten dat er een ondergronds meer was ontdekt op de rode planeet.

Foto’s

Door de jaren heen hebben verschillende ruimtesondes bewijs voor water op Mars gevonden, merkte Levin op. “Water is dus niet langer het probleem.”

Hij wees daarnaast op foto’s van Curiosity waarop volgens hem gefossiliseerde stromatolieten zijn te zien, structuren die op aarde worden achtergelaten door microben.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Space]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marduk's Revenge schreef:

  Er is geen atmosfeer meer op mars, onmogelijk dat er op die planeet dan leven is..
  Dat water is allemaal bevrozen waar ze over spreken dus daar leeft niets onder helse vriestemperaturen.
  Hoop en al leven daar mss bacterien of iets in die aard dat zou kunnen, maar geen atmosfeer, geen leven mogelijk, en al die vage foto’s waar nasa van zegt dat het alien is is zo’n flauwe kul, ze hebben geen 1 bewijs!
  Ooit was Mars als de aarde maar die planeet is volledig nucleair vernietigd,

  https://www.outerplaces.com/science/item/18125-physicist-mushroom-cloud-mars-aliens-ancient-nuclear-war

  Shocking Evidence: Nuclear War Killed All Life On Mars

  https://youtu.be/xnLciZiuOOY

  wat nasa verbergt voor de mensheid zijn de restanten van enige beschaving daar!!!!
  Het valt te hard op hoe ze pushen dat er aliens zijn,indien er intelligent ander leven bestond hadden ze de mens uitgemoord want de mens is vreselijk primitief op alle vlakken, en met die deepstate hadden die aliens afgerekend!
  Ze zijn naar de maan fake zogezegd geweest.
  Ze nasa hadden per ongeluk alles vernietigd van die fake maanlandingen, dat gelooft toch geen kat!

  nasa = 1 grote leugen poel die de mensheid brainwasht dat er aliens zijn zodat ze de mensheid onder false flag “alien attack” kunnen aanvallen..

  10 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   nasa verbergt gewoon dat MARS ooit bewoont was en liegt nu dat ET mannetjes op Mars leven, moest er echt ET’s bestaan met nederzettingen op dé maan en mars hadden die ET’s met hun know how alles overgenomen hier en bestonden wij niet meer de mens; die steven hawking legde dit ook haarfijn uit en tot zijn dood waarschuwde hij om geen aliens te zoeken in het heelal want als ze ons vinden worden wij om onze pracht planeet uitgemoord, miljoenen jaren geleden leefdé de mens ook al en koloniseerde toen onze melkweg, mars is daar het bewijs van en de maan!
   Enige wat nasa wilt is die knowledge hebben om zelf het heelal te gaan koloniseren
   .
   The Forbidden History of Mars Ancient Past DOCUMENTARY Pres.

   https://youtu.be/k9XQRkPzfm4

   3 likes
   • mike schreef:

    Er schijnt zo’n 26.000 jaar geleden een invasie te hebben plaats gevonden van Aliens die ons sinds die tijd tot de onbewuste destructieve slaven hebben gemaakt die we nu zijn.

    Negatieve aliens hebben ons al lang gevonden. Het is nu vooral zaak om deze boosdoeners op aarde te ontmaskeren en te ‘bedanken’. Ben er steeds meer van overtuigd geraakt dat de deep state juist het resultaat is van buitenaardse interventie.

    ‘Mensen’ die mensen eten zijn in mijn ogen van een ‘andere soort’.

    Misschien wordt dan ook de quarantaine van de planeet eens opgeheven. Hopelijk kunnen we dan weer eens ervaren wat echte vrijheid is en kunnen we weer eens naar andere sterrenstelsels reizen om daar onze voorouders te bezoeken.

    Wij zijn allemaal buitenaardsen. We zijn het alleen vergeten.

    19 likes
    • Marduk's Revenge schreef:

     het ras mens van de laatste 6-10000j is genetisch gemanipuleerd gecreëerd naar het evenbeeld van de Anunnaki, ze vinden die zo gezegde missing link niet van neanderthaeler en mens, ja die Summerische kleitabletten, green emerald stone en alles van oudheid schreeuwen dit uit waarom niet!

     Aliens kwamen al miljoenen jaren op aarde wij de mens zijn zwaar ondergeschikt aan die aliens want wij zijn zwakke slaafse wezens zo gecreëerd.

     6000j ong vertrokken de Anunnaki NADAT ze de planeet onder water zetten om de gecreëerde mens uit te moorden…
     Wat denk je dat die gaan doen als die terugkomen en deze hell van planeet treffen waar enkelingen de rol van die Anunnaki overnamen en hun kennis…

     Ik zie het al zo voor mij, de satanisten van de planeet die ten oorlog trekken tegen die Anunnaki/aliens, hahahahhahaha (ja sorry) onze creators ruimen gans de planeet op man + muis en daarna creëren ze een nieuw slavenras om hen te dienen, zo is het altijd geweest, een degoutante vicieuze cirkel/loop van mislukte mensheid… waar enkelingen zich de elite/goden wanen. En altijd oorlogen de laatste 3500j
     om de 3600j naar het schijnt bezoeken die aliens ons….
     Kan goed kloppen want ineens waren er 3500j geleden de joden met hun monotoistische god…. vanuit het niets…
     Dan heb je nog meer dan 10.000j geleden Altantis, Lummerie, en daarvoor nog….
     Die hebben de Anunnaki bijna allemaal uitgemoord …
     Als je u zwaar verdiept in Summerie en ervoor kom je wat te weten, waanzin dat niets erover te vinden is in de MSM wereld, gans die geschiedenis wordt ons ontzegt…
     De sleutels liggen/lagen (???) in Summerie, China, Z-Amerika, Egypte, Paaseiland, Egypte, Irak, Iran, en Syrie… zullen nu wel in kerkers vaticaan liggen

     8 likes
     • Bas schreef:

      MSM? Marduk toch, dit is allemaal juist geen MSM. Ik bestudeer al ruim 25 jaar Theologie en geschiedenis van de Inca’s tot de Joden en de Grieken Egyptenaren Gnostici verschillende Satanistische groepen.

      Ieder verhaal is verschillend maar ook hetzelfde, of je nu verhalen leest van de Inca’s American Indians of Bijvoorbeeld Gnosti. En daar ligt de rode draad en ook de echte waarheid. Mijn kennis over dit onderwerp komt grotendeels uit het occulte (verboden/geheime kennis) maar ook uit de hoek van de Metselaars… Zoek maar eens op internet naar de Gnostische Lucifer aka Promethius aka Enki en de Griekse goden je zal verbaasd zijn hoeveel echt interressante informatie te vinden is. Geen Youtube, boeken e.d. Je moet wel van lezen houden.

      In grote lijnen klopt het wel een beetje met het MSM verhaal zoals alle geloven lijkt de oppervlakte hetzelfde maar eronder zit een heel ander verhaal. Ik geef toe dat het ook daarom op het msm verhaal lijkt maar niets is minder waar. er zit veel meer diepgang in de onderliggende verhalen in de echte verhalen.

      Maar je zegt dat je de MSM niet volgt over dit onderwerp, ik ook niet. Maar dan ben ik wel benieuwd waar je kennis dan wel vandaan haalt.
      Je weet wel veel Marduk maar je hebt de klepel volgens mij nog niet helemaal gevonden. Ik geef je 1 tip: stop met je denken in goed/fout, zo werkt de wereld echt niet. Dat is MSM en altnews denken. DAT IS JUIST het controlemiddel naar ons mensen dom te houden.. Afbakenen en in hokjes plaatsen, een menselijke controle eigenschap. Wel jammer anders hadden we allang geleefd zoals de Jetsons.

      Maar banken/schulden/geloofsovertuigingen/politiek enzovoorts bestaat niet omdat ze ons zo graag willen controleren en besturen maar het moet wel.
      Ga enkel eens de geschiedenis van de afgelopen 1500jr. lezen.
      De mens is een moraalloos dier zeker als groep /massa zich niet kan gedragen en is zelfs zelfdestructief en mensen moeten tegen zichzelf beschermd worden want ze slopen de beschaving en de planeet. De mensheid ansich begint NU pas heel langzaam echt slimmer te worden maar we zijn er nog lang niet. Vandaar ook alle controlesystemen in onze samenleving.

      Daarom kunnen wij ook niet schoppen tegen de huidige media politiek enzovoorts. Wij, jij ik het volk de massa is daar zelf schuldig aan omdat wij nog steeds domme klojo’s zijn. Kort door de bocht 😉
      En het kan anders maar dan moet 96% van de mensen (de massa) in de westerse wereld opstaan met de vuist op tafel slaan en zeggen NO MORE!
      Geloof me dan herken je de planeet over 10jr. niet meer terug. Maar dat gebeurd niet omdat de mensheid nog lang niet zo ver is.

      Mensen zijn niet opbouwend maar afbrekend ook naar elkaar toe, social media heeft dit zelfs slechter gemaakt. Ga eens vertellen op je werk dat je homo ofzo bent. Je word afgemaakt door de massa/groep of minstens een ridicuul. Maakt een foute opmerking zoals Minister Blok. Al maanden geleden gebeurd, nog achtervolgd hem dat. Maak een verkeerde uitspraak op twitter of facebook of je mening veranderd of je trekt je uitspraak terug. Het achtervolgd je jaren zoniet je leven. Zo kan ik nog 30+ voorbeelden geven…
      Mensen leuk he? Als ik Zeus was geweest had ik persoonlijk de planeet in de fik gestoken. Kutvolk, na 12.600jr. kunnen we nog steeds (jij ik de massa) onze eigen broek omhoog houden. We hebben nog steeds regels regeringen geloven en schulden nodig om mensen in de hand te houden omdat mensen hun eigen verantwoordelijkheden nog steeds niet kunnen handhaven en zullen geleid moeten worden met list en bedrog zodat mensen zich veilig en relaxed voelen tot zekere hoogte anders gaat de massa gekke dingen doen…
      De grootste legers die geen land of koning kunnen onderwerpen kan de eigen bevolking het wel… En ze doen het ook als het kan….

      2 likes
     • Bas schreef:

      “6000j ong vertrokken de Anunnaki NADAT ze de planeet onder water zetten om de gecreëerde mens uit te moorden…”

      Niet helemaal correct Marduk, ergens heb je een hoofdstuk gemist. Ik zou toch even aan je vader Enki vragen hoe het nu echt zit. Annunaki zijn dezelfde personen als de Griekse goden)

      ik zal je de moeite besparen, de goden of Annunaki hoe je ze ook wilt noemen. Hadden mensen en heel veel halfgoden geschapen die er zogezegd een zooitje van maakten. 12.600 jr. geleden en geen 10.000jr.
      Zeg maar enkel sex drugs en rock and roll. De mensen en de halfgoden werkten ook niet voor het grote goed te verbetering van de mensheid enz. enz.

      Je opa Anu of Zeus was er helemaal klaar mee, daarvoor hadden ze de mensen en halfgoden niet op de planeet gezet om er een party planet van te maken… De broer van Zeus Posseidon je oom wilde wel het hele zooitje wegvagen voor Anu/Zeus.

      Toen kwam Enki ook wel bekend als Promethius om de hoek en zei pa (Zeus) dat los ik wel op maar je gaat toch niet de hele mensheid wegvagen? De halfgoden moesten zowiezo weg en ook de meest verdorven mensen moesten verdwijnen… Enki zei, ik ga alle mensen een andere taal geven zodat ze niet te snel TE wijs worden..

      Enkel de mensen die niet verdorven waren en dat waren er echt niet veel mensen die mochten blijven (Volgens de Gnosti geschiften 1000 mannen en vrouwen kinderen niet meegeteld) werden naar NOAH gestuurd die op dat moment een schip aan het bouwen in opdracht van Enki omdat Posseidon de broer van Zeus de planeet blank gaat zetten…

      Na ruim 100 jaar later trok het water zich weer terug en zijn de mensen zich weer gaan verspreiden. Ook de oppergoden kwamen weer op aarde om de nieuwe mensen taal wis/rekenkunde/astronomie enzovoorts te leren en hebben de mensheid zoals die nu staat opgericht…

      Als er teveel wild op de Veluwe is en zijn dus een bedreiging voor de habitat (omgeving) worden die ook kapot geschoten met 1000tallen ieder jaar.
      Klinkt een beetje cru deze vergelijking, maar een noodzakelijk kwaad ter bescherming van de omgeving. In Zeus zijn geval de planeet. Preventief ruimen zeg maar…
      Had Zeus dit niet gedaan dan hadden jij en ik waarschijnlijk nog in steeds in een Leemen hutje gewoond…

      1 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      sorry Bas ik volg niet de MSM versie van de Anunnaki

      0 likes
     • Gea Breuker schreef:

      Bas, even opnieuw gaan rekenen: het Joodse geloof hanteert de Hebrew Calendar, en ze vieren vandaag hun 5.779ste jaar… Dus wat je eigenlijk bedoelt is dat er opeens in het jaar 3.761 BC een monotheisme ontstond… Shalom…

      0 likes
     • Bas schreef:

      Die tijdstelling hanteer ik niet gea, ik hanteer de huide tijdstelling en ik ga ook uit van de geologische data. Niet van de Joden katholieken enz.. Dat zijn juist de data en verhalen die inmens zijn aangepast om ons te trollen…

      Maya’s inca’s maar ook geologische data wijst naar 12.300-12.600bc zie Randal Carson en Graham Hancock by Joe Rogan (google) hebben hier goede info over hoe het nu zit ook met de tijdstellingen in verschillende geloofsovertuigingen…

      0 likes
  • Wetenschapper schreef:

   Wat een ongelooflijke onzin. Er is wel degelijk een atmosfeer op Mars. Deze bestaat voor 95% uit CO2. Daarbij heeft Mars ook gewoon een klimaat en seizoenen zoals zomer en winter. En, ooit gehoord van de enorme zandstormen op Mars? Ook dat kan alleen als er een atmosfeer is.

   En dan ook weer de gebruikelijke nonsense van fake maanlandingen, brainwashen van de bevolking e.d.. Ik kan u maar 1 ding aanraden, ga naar de basisschool en maak deze voor de verandering eens af.

   2 likes
 • Henk schreef:

  De NASA is nog nooit in de ruimte geweest…

  https://m.youtube.com/watch?v=tawzPj9qntk

  6 likes
 • rob schreef:

  Het universum is een en al vol van Leven op microbases zit het boordevol..op alle planeten is er wel wat te vinden \,alleen niet het leven zo als men verwacht ..de aarde heeft een complex leven op zich ..maar de meeste planeten zijn nog niet zo complex en vele zijn nog in ontwikkeling ..wachten op de juiste samenstelling kan er ook een complex leven ontstaan..

  4 likes
 • peter snijder schreef:

  history channel had vanmiddag een prima documentaire over de planeet Mars.
  zowel de mogelijke buitenaardse aanwezigheid,het ontstaan en de mogelijke nucleaire vernietiging kwamen aan de orde in ancient alliens.

  4 likes
 • Anonymous NoLegalName schreef:

  Snap nou dat nasa er is om te misleiden. Om jullie gevangen te houden in de matrix met een hoop leugens alsof we de ruimte in kunnen, alsof er meer leven in de ruimte is blablabla. De aarde is plat en hier waarom….

  https://youtu.be/dtQ12gUL9uQ

  1 likes
 • ESA schreef:

  Mars is Groenland. Hahaha. Bewijs eerst maar eens dat je voorbij low earth orbit kan. Alle zooi die ze door de van allen belt schieten gaat aan schijt. Geloof niet wat je op tv zie mensen u bent gewaarschuwd

  1 likes
 • wolfje schreef:

  ik ben er 100 procent van overtuigd dat nasa weet dat er leven is op mars. al sinds de viking landingen

  0 likes
 • None edtok now schreef:

  Als je het lichaam bekijkt dan zie je dat in en op jouw miljarden, levende wezens zijn.
  Het is een beetje gek om dan te stellen, dat mars een steriele planeet zou zijn.

  Als je dan bedenkt dat de NASA doet voorkomen, dat de reizen daarheen bedoelt zijn om te weten te komen of er leven is op Mars.
  Dan ben je een beetje naïef als je denk dat dat hun echte agenda is.

  Ik weet uit betrouwbare bron dat je niet bij de NASA kern binnen, komt als je niet gelooft dat er buitenaardsen bestaan. Sterker nog, als je een realistische ervaringen hebt, en met beide benen op de grond staat, en een positieve houding naar de NASA toe, heb je kans dat de NASA je uitnodigt voor een intake gesprek.

  Er zijn buitenaardsen en er is samenwerking.
  De kans dat je het fijne er van komt te weten is, uiterst klein.

  0 likes
 • Jaya schreef:

  Autoriteiten/nasa houden er een vernietigende censuur erop na door het bestaan van aliens te ontkennen en wat leidt tot de vernietiging van de mensheid.

  0 likes
 • x

  Check Also

  magnetisch veld

  Magnetisch veld van de aarde verzwakt en niemand weet waarom. Wat is er aan de hand?

  Het magnetisch veld van de aarde verzwakt, ...

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  >