BuitenlandCorona

Gouverneur Florida verleent gratie aan alle corona-overtreders

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De staat Florida verleent gratie aan iedereen die is bestraft voor het overtreden van de coronamaatregelen. Dat heeft gouverneur Ron DeSantis gezegd. Hij gaat boetes of straffen die inwoners van de staat hebben gekregen voor het overtreden van de maatregelen ongedaan maken.

Hij maakte bij Fox News bekend gratie te zullen verlenen aan de eigenaar van een sportschool. Mike Carnevale en zijn vrouw Jillian lieten klanten geen mondkapjes dragen en werden vervolgens meerdere keren gearresteerd.

Het tweetal hing een gevangenisstraf van 120 dagen boven het hoofd. DeSantis zei dat een celstraf in dit geval wel erg absurd zou zijn. “Het is helemaal niet goed om mondkapjes te dragen terwijl je sport,” aldus de gouverneur. “Het is niet gezond om dat te doen, het was een slechte maatregel.”

Streep door de beperkingen

In april ondertekende DeSantis een decreet dat het gebruik van vaccinatiepaspoorten verbiedt. Inmiddels hebben ook andere staten dergelijke paspoorten uitgebannen. Hij is helemaal klaar met corona. Met lockdowns, mondkapjes, het sluiten van winkels en maximum aantallen bezoekers, en haalde begin deze maand een streep door de beperkingen.

De gouverneur heeft ook het CDC, het Amerikaanse RIVM, voor de rechter gesleept. De gezondheidsdienst is haar boekje te buiten gegaan, vindt DeSantis.


[New York Post]

4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
1 jaar geleden

Great, dat velen dit mogen volgen.. dan is het gedaan met de onzin… dat Klaus Kakkerlak mag worden ingerekend en afgevoerd.. (Schwab betekent Kakkerlak in het Duits)

Annette
Annette
1 jaar geleden

Jammer dat mijn man en ik niet in Florida wonen. Dan zou ons leven er een stuk gemakkelijker uitzien. Maar goed, wij wonen nu eenmaal in Nederland en zullen er het beste van moeten maken. In ieder geval is het een mooie opsteker voor DIE Amerikanen die wel in Florida wonen. En jullie weten het gezegde: als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Trouwens, eigenlijk verkeerd om schaap te noemen, want dat is inmiddels juist het tegenovergestelde geworden. WIJ, het gros van de lezers van ninefornews, zijn juist geen schapen. Wij zijn de stoottroepen. Niet dat het gemakkelijk is. Soms denk ik wel eens, dat het leven van mijn man en mij een stuk gemakkelijker zou zijn, als wij wel meededen met het hele circus. Maar wij zijn wel mensen, die zeggen: als je A zegt moet je ook B zeggen, ongeacht de consequenties.

dna
dna
1 jaar geleden

Ahhhh de koning gaat dat hier niet doen. In naam der koning.

jolien
jolien
1 jaar geleden

Jammer dat in Nederland nog steeds doorgaat met dit waanzin.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x