Homepagina » Het Complot » “Angela Merkel en Theresa May horen bij de Illuminati”
"Angela Merkel en Theresa May horen bij de Illuminati"

“Angela Merkel en Theresa May horen bij de Illuminati”

De in het oog springende manier waarop de Duitse bondskanselier Angela Merkel, EU-commissievoorzitter Juncker en Britse premier Theresa May hun handen vouwen tijdens officiële gelegenheden, ook wel de ‘Triangle of Power’ geheten, is het onderwerp van een complottheorie over de Illuminati. Dat schrijft de Britse Daily Mail.

Op internet wordt momenteel druk gespeculeerd over de theorie. May vormde haar handen op 11 juli in de karakteristieke powerpose toen ze het volk toesprak, vlak voordat ze werd geïnstalleerd als premier van Groot-Brittannië. Het gebaar wordt volgens de website Illuminati Rex in verband gebracht met de Illuminati.

Historische figuren

Ook bepaalde historische Europese figuren zoals paus Johannes Paulus II en Adolf Hitler vormden de ‘Merkel-ruit’ tijdens openbare gelegenheden.

“De piramide is een belangrijk symbool van de Illuminati en toont dat slechts enkelen van hen over de rest van de samenleving heersen,” aldus de website.

Alziend oog

“Het symbool wordt krachtiger boven een oog, dat verwijst naar het alziend oog in de topsteen van een onafgemaakte piramide,” klinkt het. “De piramide is volgens vele onderzoekers hét symbool van de Illuminati.”

Juncker nam het gebaar over toen hij afgelopen vrijdag een ontmoeting had met Belgische royals. Hij vormde zijn handen op 7 juli in Straatsburg ook in de Merkel-ruit.

De Duitse politicus Memet Kilic stuitte op de opvallende overeenkomsten tussen de handgebaren van Merkel en May.

[MailOnline]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Angela Merkel en Theresa May hebben niets van zich zelf, maar wel alles van de Illuminati. Puppy’s van het verrotte systeem.

Typhoon
Typhoon
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Jullie hebben geen idee hoe gevaarlijk deze organisatie is !!!

Hoeveel landen ze onder controle hebben! Hoelang ze actief zijn! Welke doel ze uiteindelijk hebben! Welke methoden ze gebruiken!

Europa heeft in de middeleeuwen fel verzet tegen deze organisatie, maar uiteindelijk moesten ze buigen! Invoeren van de rente in de streng christelijke Europa is een voorbeeld hiervan!

Nadat Amerika was ontdekt en massaal werd gekoloniseerd. Gingen heel wat vrijmetselaars naar Amerika. Amerika in handen en tig keer de oorlog ingesleurd. False flag operaties komen hiervan zoals bv Pearl Harbor, Twin Towers etc

Het is zo een geheime organisatie dat zelfs leden ervan onderling elkaar niet kennen! Alleen hogere rangen weten wie de onderste rangen zijn. Elke lid heeft een 1 dollar biljet en de serienummer is een rang. Politie, Kamerleden, advocaten, rechters, docenten, Leger, Inlichtingendienst, Media, Stichtingen, Verenigingen etc zijn belangrijke posities die ze innemen.

Bijvoorbeeld in de universiteit maken ze kennis en bieden ze je hulp aan. Maar voor die hulp verwachten ze dat je gehoorzaam bent aan deze organisatie. Want je hebt je succes aan hen te danken. Eenmaal in de organisatie dan kan je er niet uit! Je wordt bedreigd en gechanteerd met uiteindelijk dood als ongehoorzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan de tientallen bankiers die de laatste tijd zogenaamd zelfmoord hebben gepleegd terwijl er geen motief was!

Ik zal het maar kort houden. Immers jullie zullen zelf ook wel een en ander ervan afweten of opzoeken op internet.

Kennedy wilde deze organisatie (complot) bestrijden!
Hoe kan je zo een super geheimzinnige en machtige organisatie bestrijden?

Juist ja… Zoals Erdogan doen! Uit hun hol lokken….
-De leden traceren die in de organisatie (coup) zitten
-Noodtoestand uitroepen
-Verdrag van de mensenrechten tijdelijk opheffen
-Opgepakte leden laten praten desnoods martelen

Vrijheid is niet doen waar je zin in hebt, maar onafhankelijk zijn…!

Calvin
Calvin
Reactie op  Typhoon
4 jaren geleden

Jij bent wel een fantast. Te veel films gekeken zeker? De illuminatie besttat niet echt. onze regeringen zijn goed voor ons, ze zorgen voor onze veiligheid. Erdogan is een idioot.

BuckTROL Rogers
BuckTROL Rogers
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Nee Kalki, jij bent een puppy en zij zijn geniaal.

kees
kees
4 jaren geleden

Ik heb ook wel een handgebaar voor Merkel en ik heb er maar 1 vinger voor nodig. Die middelste!

reality check
reality check
4 jaren geleden

Mijn onderzoek heeft me geleerd, dat dit een teken is van: in contact zijn met Xterr.
Iemand een ander idee?

Ook, dat met een vrouw in het Witte H. er een energetische (magische) driehoek gecreeerd wordt om de zg ” vrouwelijke energie” op aarde te verankeren.
Misleidend….want hoe is de vibratie van deze vrouwen?

reality check
reality check
Reactie op  reality check
4 jaren geleden

ps-je
want Engeland, Duitsland en Amerika zijn de machtigste westerse landen. Via die “vr.lijke” energie zouden deze landen de toon blijven aangeven. …….oftewel, aan de macht blijven en via die Xterr. invloed: uitbezogen blijven worden.
Farfetched??? Laten we over 10 jaar maar weer eens praten!

mario
mario
Reactie op  reality check
4 jaren geleden

en jij gelooft dat je er over tien jaar nog over kan praten??

Elise49
Elise49
Reactie op  reality check
4 jaren geleden

Vrouw, Venus(vulkanisch actieve planeet) Mega warm/mega energie. Hitte. Het liedje van Bruno Mars/Mark Ronson. Uptown funk. Ze is zo heet, dat zelfs de brandweer het niet kan blussen. Muziek wereld is een onderdeel van de elite.
Venus wordt ook wel de avondster of morgenster genoemd. Dit gegeven is interessant, want dit komt terug in oudheid/piramide tekeningen/geloof enz.
Isis/Ishtar en dus ook Jezus(liefde) staat voor Venus. Niet voor niks wordt de vrouw nu in het systeem op een hogere plek gezet als de man/het promoten van vrouwen. Dit betekent dat we in een eindtijd zitten. Veranderingen op alle vlakken.
De gehele agenda heeft met een cycli van de kosmos te maken. De aarde is ontstaan uit Venus. Door botsing met Mars. De piramide(symbool) staat voor Venus/Mars/Aarde. Drie eenheid. Bij geloof: In de naam van….het aanbeden van lucifer.(licht) Venus, de sterkste licht planeet/ster.
De onverklaarbare explosies/vreemde geluiden overal op de wereld heeft met deze kosmos cycli te maken. Venus speelt hier een grote rol in. Zo ook in de klimaat verandering.
Technologie/afbraak systeem/bewust zijn/NWO is hierop gebaseerd.
Na jarenlang ergernis te hebben aan elite/systeem enz., begrijp ik nu wel wat er aan de hand is. Ik ben dus bekeerd. Zoals ze dat zeggen. Niet specifiek in een geloof, maar in de gebeurtenis die om natuurwetten draait. Venus staat voor plus. Dat wil niet zeggen dat ik voor technologie sta. Technologie is een noodoplossing. Een middel om de executie van de hitte en gevolgen uit te stellen/op te vangen.
Feiten die je om je heen ziet: mensen zijn explosief of lopen duf rond.(afwisselend gevoel) Bewust worden van dingen. Technologie zorgt ervoor dat we rustig blijven/onderdrukt blijven, want de gevolgen van afbraak op alle vlakken zullen steeds erger worden.
Extreem weer(gevolgen: gewassen gaan eraan/voedselschaarste/hongersnood.
Afbraak financieel systeem/oorlog/grondstoffen om 1 wereldsysteem op te zetten, want samenwerking in deze omstandigheden(klimaat) moet men wel gaan samenwerken om de mensheid te kunnen laten overleven, want veel mensen gaan dit niet overleven.
Je hebt niet eens een kernramp nodig om de aarde in vuur en vlam te zetten, zodat alles verandert in as. Daar zorgt Venus zelf wel voor. Uiteindelijk zal water alles blussen.(Aquariu(m)(s)tijdperk). Uit het as zal dan weer nieuw leven ontstaan. Een ster/meteoriet bestaat uit as. Een totale Niburu dus. Een slang die zijn eigen staart opeet.
Komende week zullen er veel vallende sterren te zien zijn. En nu maar hopen dat ze op tijd verbranden. Waarschijnlijk zullen er veel explosies te horen en te zien zijn. Lees Niburu.co Enorme knal Helmond(tweede). Ik woon in Eindhoven en die mega knal was echt groot en angstaanjagend. Het geluid kwam van boven en van onder. Hoorde een doffe knal vanuit een put(voor in de straat)Men zegt wel dat het alleen om onweer ging, maar daar twijfel ik over. 1. Die nacht heb ik 2 x straaljagers over horen komen. 2. Bij de knal was er geen donker/wolkje te zien, toen ik uit het raam keek. Het onweer en regen zelf kwamen pas veel later als normaal. Ik weet nu 100% zeker dat er een verandering gaande is aan de atmosfeer/luchtlagen/aardlagen. Ik geloof niet in een redding/opname/andere dimensies.(zie ik als uitvlucht voor een heftig natuurfenomeen) Ik ga dealen/kennis maken met een enorm natuurverschijnsel, die mij uiteindelijk gaat overnemen. Een opoffering voor een nieuw tijdperk/leven. Het zij zo.

Axe
Axe
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

@Elise49
Je bent zo te lezen behoorlijk geobsedeerd door SYMBOLIEK.
Venus is een planeet, een minuscuul stipje voor het menselijk oog waar rijkelijk over gefantaseerd is. Je kunt het een naam geven maar die naam heeft echt geen kracht.
Namen zijn klanken zoals je weet maar die planeet blijft een planeet en wat een planeet werkelijk is weet geen mens en omdat er veel over geschreven en gefantaseerd is LIJKT het zo alsof men er iets vanaf weet maar niemand is er geweest en niemand heeft met die planeet gesproken en dus is het allemaal theorie en theorie is fantasie.
Iedereen weet dat er water is maar niemand weet wat het echt is ook al noemen we het ‘water’ en het onder een microscoop uitvergroten veranderd aan het water zelf niets.

Venus betekent blablabla is krachteloos.

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

De Illuminatie? Eerder de Rothschild Goldman Sachs politieke gangster club.

Henk
Henk
4 jaren geleden

De bijbehorende video is te dom voor worden.

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Henk
4 jaren geleden

Volgens mij is het hele “Illuminatie” gedoe dat door de muziek industrie en hordes aan conspiracy shills naar voren word geduwd in het publieke bewustzijn niks meer dan een Intimidatie Techniek om de groeiende geest van rebellie tegen te gaan: Als er geruchten zijn dat iemand bij een kwaadaardige super intelligente samenzwering hoort dan zullen de meeste mensen minder snel geneigd zijn om zo iemand tegen te werken vanwege angst voor griezelige wraak en connecties overal. Maar is dit werkelijk een accurate weergave van wat de elite doet? Nee. In werkelijkheid zijn de elite zelf de grootste angst hazen en pathologische leugenaars die werkelijk alle grenzen overgaan om controle te behouden. Het absolute meervoud van hun macht is geworden: de macht van media-suggestie en de zichzelf voortzettende fantasie van Boogiemannen en moord machines die wachten in de schaduwen: Robot legers en Space Aliens. Het is allemaal nep, om ons in de angst-spiraal te houden en het de elite makkelijk te maken om in de macht te blijven en onze wetten te omzeilen zonder dat we hun stoppen.

Bart
Bart
4 jaren geleden

Neelie Smit Kroes gebruikt dat teken ook. Laatst stond ze nog in de Telegraaf samen met Rutte en de oprichter van Uber. Hier een link van rtlz met diezelfde foto en nog goed te zien, ondanks dat de foto iets is bijgesneden.

http://www.rtlz.nl/business/bedrijven/neelie-kroes-hoofd-adviesraad-uber-fascinerend-bedrijf

En in de volgende link zie je halverwege de pagina een leuke foto van Neelie waarbij ze haar ene oog bedekt. En vast niet omdat de fotograaf het zo een leuk ideetje vond.

https://www.vn.nl/neelie-kroes-je-moet-af-en-toe-op-je-bek-durven-gaan/

pleiadian
pleiadian
4 jaren geleden

Ik hou mijn handen regelmatig zo… hey ik hoor OOK bij de illuminatie!

Armonicus
Armonicus
Reactie op  pleiadian
4 jaren geleden

“….ik hoor OOK bij de illuminatie!”

Je weet niet eens hoe je ‘Illuminati’ moet spellen! XD

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Armonicus
4 jaren geleden

De naam van een niet-bestaande organisatie kun je ook niet verkeerd spellen.

jos
jos
Reactie op  pleiadian
4 jaren geleden

Van mij mag je bij dat clubje horen hoor. De ontgroening raad ik je niet aan die is bizar.
Want da
DRie kindjes eten

jos
jos
Reactie op  jos
4 jaren geleden

Dat ging hier boven een beetje fout

Van mij mag je bij dat clubje horen hoor. De ontgroening raad ik je niet want die is echt te bizar.
Want dat houd in die ontgroening.
Drie kindjes eten en een beker water met veel mensen haren.
En of dat niet genoeg is, tussen een paar krokedillen zwemmen en daarna je handen in een bak piranha’s houden en als ze je niet lussen ben je pas baby lid.

En hoe ik dat weet? Dat heb ik gehoort van Merkel zelf.
ECHT WAAR!

BuckTROL Rogers
BuckTROL Rogers
Reactie op  pleiadian
4 jaren geleden

@Pleadian,

Over die handjes is wel zo!! Je moet Jort Kelder eens zien hoe die zich gedraagt in lichaamsuitingen, dat is heel bijzonder en geheel Vrijmetselaars eigen. Ze doen het niet voor niets dus het schijnt te werken.

BerendW
BerendW
4 jaren geleden

Vergeet Hillary niet.

Dirk van Beek
Dirk van Beek
4 jaren geleden

Ik heb hierover al een geruime tijd terug geschreven toen velen dit nog onzin vonden.
Opmerkelijk is dat ook onze premier Rutte zeer regelmatig hetzelfde handgebaar maakt(e). Sinds kort zijn (bijna) alle foto`s hierover (door de inlichtingendienst ?) van internet afgehaald.
Hetzelfde gebaar werd ook gemaakt door Pechtold, Sijbrand Buma en Beatrix. Maar ook Hollande van Frankrijk en Rajoy van Spanje. Zo valt op te maken door wie we eigenlijk geregeerd worden.

Ik heb opgemerkt dat het (illuminati) gebaar teveel in de gaten liep en daarom is vervangen door een nieuw gebaar met dezelfde betekenis: met de ene hand de derde vinger vasthouden van de andere hand. Zo blijft herkenbaar wie bij de machtselite hoort. In het recente programma Zwarte Zwanen over de corruptie in het pensioenstelsel maakt bijvoorbeeld een directeur van de Nederlandse Bank dit gebaar.

Sergio
Sergio
Reactie op  Dirk van Beek
4 jaren geleden

“Zo blijft herkenbaar wie bij de machtselite hoort.”

Maar waarom zou dit aangegeven moeten worden? De elite is toch per definitie al klein, waarbij iedereen elkaar al kent (ons kent ons) ? Waarom zou zulks een gebaar nodig zijn?

Dirk van Beek
Dirk van Beek
Reactie op  Sergio
4 jaren geleden

Er zijn vele lagen. De buitenste lagen kennen elkaar niet en gebruiken symbolen om elkaar te herkennen of om aan te geven dat een bepaalde gebeurtenis onder hun controle staat.

Padja
Padja
4 jaren geleden

Ik zag haar laatst met n hand in de lucht.
Ze deed net of ze aan t zwaaien was…
Maar ik weet wel beter.
?

x

Check Also

rutte

‘Demagoog’ Rutte wil vaart achter coronapas: ‘hoe Europa verwordt tot monster dat eigen kinderen opeet’

Premier Rutte zei gisteren na afloop van ...

merkel

Merkels machtsgreep: ‘Deze wet in Duitsland is een opmaat naar massale interneringen’

De Duitse bondskanselier Angela Merkel verzorgde vandaag ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

34
0
We lezen graag je reactie!x