Archeologie

‘Zoete aroma’s’ en ‘uitvallende apparaten’: Mysteries rond opening graftombe Jezus

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor het eerst in eeuwen wordt de mysterieuze graftombe blootgelegd waar volgens de overlevering Jezus Christus begraven werd.

Lang werd gedacht dat er niets meer van over was, maar bij de restauratie van de kerk die er bovenop is gebouwd in het oude, ommuurde deel van Jeruzalem, is het tegendeel ontdekt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het Heilige Graf, zoals de tombe wordt genoemd, is al sinds 1555 niet meer geopend. Archeologen zeiden dat het een lange wetenschappelijke analyse zal worden.

‘Zoete aroma’

Werklieden die betrokken zijn bij het restaureren van de kerk, hebben melding gemaakt van buitengewone fenomenen rond de tombe waarin Jezus gelegen zou hebben.

Toen ze de tombe naderden roken ze naar eigen zeggen een ‘zoete aroma’ – een soorten bloemengeur die vaker wordt gemeld bij vermeende verschijningen van heiligen of Maria, meldt Catholic Culture.

Elektrische apparaten

De werklieden zeiden ook dat sommige elektrische apparaten, waaronder meetinstrumenten, in de buurt van de tombe uitvielen of zelfs de geest gaven, wat erop wijst dat ze werden beïnvloed door elektromagnetisme.

Dit fenomeen werd bevestigd door één van de wetenschappers die toegang heeft gekregen tot de tombe, schrijft nieuwssite Aleteia.

De tombe wordt door Griekse specialisten van de technische universiteit in Athene opgeknapt. De operatie gaat zo’n 4 miljoen euro kosten.

Geen archeologisch bewijs

In totaal buigen 50 experts zich over de graftombe. Ze werken voornamelijk ’s nachts om pelgrims overdag gelegenheid te geven het Heilige Graf te bezoeken.

Archeoloog Robert Cargill merkte op dat er nog steeds geen archeologisch bewijs is dat Jezus werd gekruisigd of dat hij onder de Heilige Grafkerk werd gelegd.

Toch is de plek al 1600 jaar lang de meest heilige plaats in het christendom, zei hij.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Matt
Matt
7 jaren geleden

Dan heeft de bijbel mij altijd voorgelogen want met Hemelvaart is Jezus ten hemel gestegen, dus kan hij nooit in een graf liggen.
Of hij is opgenomen door een ufo laat ik in het midden (beam me up…)

Henk Terlouw
Henk Terlouw
7 jaren geleden

Iemand wees me eens op het feit dat bij een kruisiging de nagel door de polsen werd geslagen en niet door de handen. Als de nagel door de handen word geslagen en men hangt hier het gewicht van het menselijk lichaam aan dan scheurt de huid e.d. snel kapot.

Henk Terlouw
Henk Terlouw
7 jaren geleden

Het verhaal rond Jezus Christus (de vredelievende) is bedacht door de Romeinen om de burgers een alternatief te bieden tegen de agressieve, gewelddadige joodse opstandelingen.
Flavius heeft hier een boekie over geschreven…

pietje
pietje
7 jaren geleden

jesus was een alien en daarom vallen de apparaten uit want bij Ufo’s vallen ook de apparaten uit hIJ WAS GEBOREN UIT EEN MAAGD ( HAHA) dAT KAN GEWOON NIET !! Dat hij bijzonder was OK Maar het is geen God maar gewoon iemand van een andere wereld ! Een buitenaardse man ! Maria was gewoon kunstmatig geïnsemineerd door een buitenaards ras moet ik nog duidelijker zin ! Dat is de enige verklaring en daar blijf ik bij dat is wat de buitenaardse deden ! Zo gaven ze hun gaven door ! Die wij niet hadden ! Dus jesus was half buitenaard misschien daarom zijn gaven ! Die wij niet hadden ! Het is allemaal een lachertje ! Denk na mensen er is geen god er zijn alleen maar buitenaardsen mensen tussen aanhalingstekens ! Onze jesus was een geïnsemineerde alien ! Daarom was Maria zgn onbevlekt ontvangen hihi ! Denk na zij hadden meer techniek als wij ,wij waren nog zo dom en ignorant wij wisten niets voor ons toen was alles een wonder ook de vurige wolken (ruimte vaartuigen) Mensen denk na !! Wees nuchter !!!

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x