Buitenland

Geselecteerd in plaats van gekozen: Rothschild organiseert peperduur diner voor Hillary Clinton

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politici zijn vandaag de dag niet veel meer dan wandelende billboards voor grote corporaties. De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden vooral gezien als een vorm van entertainment. Uit een grootschalige enquête door een onderzoekscentrum blijkt dat de meeste kiezers van Hillary Clinton noch Donald Trump een hoge dunk hebben.

Hillary Clinton en Lady De Rothschild (Dave Benett)
Hillary Clinton en Lady De Rothschild in 2003 (Dave Benett)

Twee politicologen toonden in 2014 al aan dat in de VS niemand de belangen van de armen vertegenwoordigt. De gewone burger heeft in Amerika nauwelijks invloed op politieke beslissingen. Volgens de wetenschappers is de VS veranderd van een democratie in een oligarchie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Theodore Roosevelt, de 29e president van de VS, zei al dat presidenten geselecteerd worden in plaats van gekozen en dat achter onze overheid een onzichtbare overheid schuilt die geen verantwoording aflegt aan het volk.

Touwtjes in handen

Journalist Abby Martin van de Zuid-Amerikaanse zender teleSUR legt in onderstaande video uit dat Hillary Clinton de eerste keus is van de grote corporaties om het Amerikaanse rijk draaiende te houden. Haar politieke machine wordt gefinancierd door onder andere de grote banken op Wall Street.

Het is geen geheim dat Hillary wordt gesteund door zij die de macht over het geld in handen hebben. Een goed voorbeeld hiervan is een diner dat onlangs voor haar werd georganiseerd door de familie Rothschild.

Voor 100.000 dollar mochten mensen een vorkje meeprikken in de woning van Lynn Forester de Rothschild, een prominente zakenvrouw uit New York. De bankiersfamilie wordt ervan beschuldigd achter de schermen aan de touwtjes te trekken middels hun grip op verschillende economische systemen in de wereld.

‘The system is rigged’

Eerder bleek uit door WikiLeaks gelekte e-mails al dat Clinton goed bevriend is met Lynn Forester de Rothschild. Tijdens de presidentscampagne zei kandidaat Bernie Sanders meermaals dat het systeem corrupt is en nu blijkt dat hij gelijk heeft.

De partijleiding had in mei, toen de voorverkiezingen nog in volle gang waren, al beslist dat Clinton de nominatie moest winnen en dat haar tegenkandidaat op alle mogelijke manieren moest worden tegengewerkt. WikiLeaks-baas Julian Assange belooft ondertussen nog meer vuurwerk.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

En iedereen blijft maar doorzeuren over Trump. Kijk eens naar dit mens! Ze is misschien wel de meest criminele presidentiële kandidaat die America ooit heeft gekend!

Defixiones
Defixiones
7 jaren geleden

Moet Bernie zeggen, haha, die sell-out staat nu volledig achter Hitlery. Wat een weggooier, zo corrupt is het daar dus.

Johan
Johan
7 jaren geleden

En thans mag Bernie de hielen van Hillary likken, te triest voor woorden.

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
7 jaren geleden

Er staat een goudprijs op haar gevangenisneming. Op haar man ook. Via Benjamin Fulford.
En er komt steeds meer in de openbaarheid, wat ze heeft gedaan aan criminele activiteiten.

Als ze zou opbiechten wat ze heeft gedaan, dan zou ze misschien nog op wat sympathie kunnen rekenen. Maar dat is een paar bruggen tever, waarschijnlijk.
Dat kan ze niet opbrengen, qua integerheid.

Sommige mensen kunnen wel ten goede veranderen, en het juiste voor de mensheid willen doen.
Als samenleving kunnen we daar verder mee.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x