Homepagina » Buitenland » Geselecteerd in plaats van gekozen: Rothschild organiseert peperduur diner voor Hillary Clinton
Geselecteerd in plaats van gekozen: Rothschild organiseert peperduur diner voor Hillary Clinton

Geselecteerd in plaats van gekozen: Rothschild organiseert peperduur diner voor Hillary Clinton

Politici zijn vandaag de dag niet veel meer dan wandelende billboards voor grote corporaties. De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden vooral gezien als een vorm van entertainment. Uit een grootschalige enquête door een onderzoekscentrum blijkt dat de meeste kiezers van Hillary Clinton noch Donald Trump een hoge dunk hebben.

Hillary Clinton en Lady De Rothschild (Dave Benett)

Hillary Clinton en Lady De Rothschild in 2003 (Dave Benett)

Twee politicologen toonden in 2014 al aan dat in de VS niemand de belangen van de armen vertegenwoordigt. De gewone burger heeft in Amerika nauwelijks invloed op politieke beslissingen. Volgens de wetenschappers is de VS veranderd van een democratie in een oligarchie.

Theodore Roosevelt, de 29e president van de VS, zei al dat presidenten geselecteerd worden in plaats van gekozen en dat achter onze overheid een onzichtbare overheid schuilt die geen verantwoording aflegt aan het volk.

Touwtjes in handen

Journalist Abby Martin van de Zuid-Amerikaanse zender teleSUR legt in onderstaande video uit dat Hillary Clinton de eerste keus is van de grote corporaties om het Amerikaanse rijk draaiende te houden. Haar politieke machine wordt gefinancierd door onder andere de grote banken op Wall Street.

Het is geen geheim dat Hillary wordt gesteund door zij die de macht over het geld in handen hebben. Een goed voorbeeld hiervan is een diner dat onlangs voor haar werd georganiseerd door de familie Rothschild.

Voor 100.000 dollar mochten mensen een vorkje meeprikken in de woning van Lynn Forester de Rothschild, een prominente zakenvrouw uit New York. De bankiersfamilie wordt ervan beschuldigd achter de schermen aan de touwtjes te trekken middels hun grip op verschillende economische systemen in de wereld.

‘The system is rigged’

Eerder bleek uit door WikiLeaks gelekte e-mails al dat Clinton goed bevriend is met Lynn Forester de Rothschild. Tijdens de presidentscampagne zei kandidaat Bernie Sanders meermaals dat het systeem corrupt is en nu blijkt dat hij gelijk heeft.

De partijleiding had in mei, toen de voorverkiezingen nog in volle gang waren, al beslist dat Clinton de nominatie moest winnen en dat haar tegenkandidaat op alle mogelijke manieren moest worden tegengewerkt. WikiLeaks-baas Julian Assange belooft ondertussen nog meer vuurwerk.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  En iedereen blijft maar doorzeuren over Trump. Kijk eens naar dit mens! Ze is misschien wel de meest criminele presidentiële kandidaat die America ooit heeft gekend!

  28 likes
  • Peter schreef:

   Als ik Amerikaan was,begint mijn sympathie voor Trump toch de voorkeur te
   krijgen. Hoe is het trouwens mogelijk,dat Sanders die door deze dame belazerd is in de voorverkiezing haar toch blijft steunen.

   7 likes
   • ferrimassi schreef:

    Sanders is een internationalist net als Clinton, was mij direct duidelijk dat hij een decorstuk was. Hij word ingezet om de linkervleugel van de democratische partij naar het stemhokje te krijgen. Zijn belofte dat de tpp geen onderdeel zou zijn van het democratische platform blijkt nu ook vals te zijn. Nu staat hij pal achter Clinton. Maar hij heeft wel mooi 210.000.000 aan donaties kunnen opstrijken. Trump is de de enige outsider, daarom is alle media tegen hem.

    0 likes
  • rocinante schreef:

   Ik hoor in mijn omgeving helemaal niemand klagen over Trump. Wel over Hillary C., die een kwaadaardige rol had bij de Benghazi slachting

   4 likes
 • Kalki schreef:

  Dit artikel zegt het al; ‘niemand de belangen van de armen vertegenwoordigt’.

  4 likes
  • Kalki schreef:

   Als 1 van de weinige bekommer ik mij wel om de armen

   2 likes
   • Kalki schreef:

    Eigenlijk zou het de taak van Rothschild moeten zijn en om zich om de armen te bekommeren; zijn buitensporige rijkdom te delen met armen.

    4 likes
    • Sé Paratist schreef:

     De familie de Rothschild dankt de rijkdom juist aan het manipuleren en uitbuiten van de arme bevolking. En dat in zo’n beetje de hele wereld, behalve in de landen waar Amerika een valse oorlog voert om het systeem omver te werpen en er ook een de Rothschild bank te stichten…..

     1 likes
 • Defixiones schreef:

  Moet Bernie zeggen, haha, die sell-out staat nu volledig achter Hitlery. Wat een weggooier, zo corrupt is het daar dus.

  10 likes
 • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

  Er staat een goudprijs op haar gevangenisneming. Op haar man ook. Via Benjamin Fulford.
  En er komt steeds meer in de openbaarheid, wat ze heeft gedaan aan criminele activiteiten.

  Als ze zou opbiechten wat ze heeft gedaan, dan zou ze misschien nog op wat sympathie kunnen rekenen. Maar dat is een paar bruggen tever, waarschijnlijk.
  Dat kan ze niet opbrengen, qua integerheid.

  Sommige mensen kunnen wel ten goede veranderen, en het juiste voor de mensheid willen doen.
  Als samenleving kunnen we daar verder mee.

  5 likes
 • Johan schreef:

  En thans mag Bernie de hielen van Hillary likken, te triest voor woorden.

  6 likes
 • Derek schreef:

  Dat hele stemmen is toch onzin, alles staat toch al vast!

  4 likes
 • formidabele schreef:

  Uit het filmpje REVOLUTION.com over Hilary Clinton, zou je bijna zeggen dat hij alleen psychopaten kan subsidiëren, mogelijk dat hij dit zelf is?

  3 likes
 • Busted schreef:

  Altijd goed om zaken te belichten van verschillende kanten, maar zou bijvoorbeeld Erdogan heel misschien, ondanks alle negatieve zaken, zich proberen van de westerse nieuwe wereld orde te ontworstelen en achteraf zich toch wenst aan te sluiten bij Rusland en het westen meer buiten spel wordt gezet en de westerse machtselite daarom wellicht ook aanslagen orkestreert waarmee bijv. Erdogan meer negatief kan worden weergegeven? Het is maar een idee, maar misschien toch iets om over na te denken.

  2 likes
 • Joop schreef:

  Met al de gebeurtenissen in Amerika zoals de rassenrellen, shootouts en niet te vergeten de problemen in Turkije denk ik niet dat Killary Clinton aan de macht komt.
  Grote kans dat Obomba gewoon blijft zitten. Deze kondigt straks gewoon de staat van beleg aan en kan blijven zitten totdat hij zijn plannen tot uitwerking heeft gebracht.

  De serie 24 laat goed zien hoe deze spelletjes worden gespeeld.

  0 likes
 • BerendW schreef:

  Clinton is voor de wereld gevaarlijk, en Trump is voor de Amerikaanse buren een gevaar, that’s all, dan is het duidelijk waar mijn voorkeur ligt.

  0 likes
 • Joop schreef:

  Amerika is één grote grap.

  0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >