CoronaMens en Dier

‘Dit verzin je niet’: NAVO-baas Stoltenberg was vroegere voorzitter van vaccinatie-alliantie Bill Gates

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg en miljardair Bill Gates werken al tientallen jaren samen. Stoltenberg werd al op 21-jarige leeftijd gevraagd om staatssecretaris te worden. Hij schopte het tot minister en werd twee keer premier van Noorwegen. Zijn zus Camilla klom op tot directeur van het Noorse Instituut van Volksgezondheid.

Jens Stoltenberg leidde van 2002 tot 2005, tussen zijn ambtstermijnen als premier, Gavi, the vaccine Alliance. Viroloog Ab Osterhaus zei eerder dat Gavi ‘een enorm belangrijke speler in de wereld van de vaccins is’ en dat ‘Bill Gates voor Gavi eigenlijk de belangrijkste sponsor is’.

Gordelroos

Stoltenberg zorgde ervoor dat grote sommen Noors geld rechtstreeks naar Gavi werden doorgesluisd: ruim 400 miljoen dollar van 2005 tot 2010.

Nadat hij zelf een injectie met de experimentele gentherapie had genomen, kreeg de NAVO-baas gordelroos, een bekende bijwerking van de coronaprik. Hij moest als gevolg daarvan een bezoek aan Berlijn afzeggen. Zijn hele gezicht zat onder de rode vlekken.

“Dat verzin je niet: de secretaris-generaal van de NAVO was de vroegere voorzitter van de Gavi-vaccinatie-alliantie van Bill Gates. Stoltenberg en Gates werken al tientallen jaren samen,” schrijft Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols.


4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Nu nog een wereldoorlog uitlokken en de cirkel is rond.

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Gates heeft alvast een bunker aangeschaft!

Jos Veraart
Jos Veraart
3 maanden geleden

Te gek dit kan NIET

Adadriana.
Adadriana.
3 maanden geleden

zie je wel een pot nat overal op de wereld…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x