CoronaBuitenland

Alona getuigt over vaccinatieschade: ‘Ik had het gevoel alsof mijn lichaam verticaal doorgesneden was’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

De 49-jarige Alona verkeerde in goede gezondheid. Onmiddellijk na haar coronavaccinatie, op de parkeerplaats van het vaccinatiecentrum, begonnen de problemen. Ze kon na haar vaccinatie niet meer sporten van de pijn, kreeg verlammingsverschijnselen en ook is haar menstruatiecyclus volledig verstoord.

Op de parkeerplaats besefte Alona dat ze niet in staat was om auto te rijden. “Ik had het gevoel alsof mijn lichaam verticaal doorgesneden was en dat één kant normaal was en de andere kant verlamd was,” vertelt ze.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ik heb geen dag gehad zonder pijn

Haar man moest haar helpen om in de auto te gaan zitten. Thuis kon ze niet eten, haar mond niet openen en na twee à drie dagen begon de pijn. Wekenlang werd ze elke nacht wakker van de hoofdpijn. Na twee maanden was de pijn nog altijd niet weg. Medicatie hielp niet. “Ik heb geen dag gehad zonder pijn.”

Daar stopt het ook

Daarnaast kreeg Alona last van hartpijn, waardoor ze niet meer kon sporten. “Dat is onderzocht. Ik ben verschillende onderzoeken gaan doen aan Gasthuisberg (universitair ziekenhuis, red.) en zij hebben daar eigenlijk geen conclusie over getrokken. Zij hebben niks gevonden. Zij hebben wel altijd gezegd: wij denken wel dat er vaccinatieschade is, maar daar stopt het ook.”

We weten het niet

Haar menstruatiecyclus ligt bovendien overhoop. “Ik heb 28 dagen achtereen gebloed,” aldus Alona. Het was alsof iemand de kraan had opengedraaid: het bleef eruit lopen. De gynaecoloog zei: we weten het niet.

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
1 jaar geleden

De gynaecoloog zei: we weten het niet.

En vooral we willen het niet weten.
Want daarxoor hebben we een ‘wetenschappelijke’ opleiding gedaan, die pharma politiek en ‘carriere’ correct is….

Laf tot op het merg.

Vout
Vout
1 jaar geleden

Ziet er inderdaad niet al te snugger uit, dan snap ik wel dat je meedoet aan een experiment waarbij onbekend is wat de afloop zal zijn. Succes ermee!

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAT een ongelooflijke NACHTMERRIE voor deze arme, misleide 49-jarige vrouw!

En dan verwacht ik nu al, dat er weer heel veel reacties zullen zijn van: Dan had je maar niet zo dom moeten zijn om de artsen EN de regering te vertrouwen.

Maar…. sorry, ik KAN en WIL niet oordelen. Voor iedereen zijn er andere redenen om WEL mee te hebben gedaan.

Natuurlijk zijn er, vooral de jongeren onder ons, die zich niet buitengesloten wilden voelen. Zij wilden een zo normaal mogelijk leven hebben met sporten, uitgaan enz.

Daar heb IK absoluut begrip voor. En denk eens aan de werkgevers, die hun werknemers pushten om de prik te gaan halen.

En dan vergeet ik nog een belangrijke groep: Heel veel opa’s en oma’s hebben, omdat zij bang waren hun kinderen en kleinkinderen te verliezen, de prik gehaald.

WIJ (mijn man en ik) hebben onze hele familie, kinderen en kleinkinderen, verloren, omdat wij onder geen enkel beding hier aan mee wilden doen.

Dat is voor ons nog steeds iedere dag een enorm gelag. Maar als ik zo’n verhaal weer lees over deze arme vrouw, genaamd Alona, dan prijs ik ons gelukkig dat wij niet bezweken zijn onder de geweldige druk.

Kort geleden las ik een stukje van een arts of wetenschapper (weet ik niet meer exact), die de allergrootste bewondering had voor IEDEREEN, jong en oud, die zijn of haar rug recht heeft weten te houden.
Hij zei, dat dit de allergrootste psychologische angstcampagne is geweest, OOIT uitgevoerd op de mensheid.

Wij mogen dus geweldig trots zijn op onszelf.

Wat deze vrouw is overkomen (en waarschijnlijk nog steeds overkomt) is méér dan verschrikkelijk. Haar leven is, naar ik aanneem, voor altijd verwoest.

Het is aan ONS haar niet te veroordelen, maar in liefde aan haar te denken. En vanuit het diepst van ons hart hopen, dat de zon OOIT nog voor haar zal gaan schijnen.

Koekwouzje
Koekwouzje
1 jaar geleden

Top doktoren

Jarenlang iedereen vertellen hoe het zit en nu hun mening er eindelijk toedoet weten ze het niet

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x