Homepagina » Het Complot » 9/11: Een ongelooflijke cover-up die reikt tot de top van de Amerikaanse inlichtingenwereld
9/11: Een ongelooflijke cover-up die reikt tot de top van de Amerikaanse inlichtingenwereld

9/11: Een ongelooflijke cover-up die reikt tot de top van de Amerikaanse inlichtingenwereld

Mensen die vraagtekens zetten bij de officiële versie van de gebeurtenissen rond 9/11 worden afgeschilderd als complottheoretici. Maar is dat wel terecht? Journalist James Bamford en NSA-klokkenluiders Thomas Drake en Kirk Wiebe hebben een ongelooflijke cover-up blootgelegd die reikt tot de top van de Amerikaanse inlichtingenwereld.

In een recent stuk op Foreign Policy analyseert Bamford een telefoontje naar een operatiecentrum in Jemen dat in maart 2000 werd gerund door Osama bin Laden. Het telefoontje werd gepleegd door één van de vermeende 9/11-kapers, Khalid al-Mihdhar, vanuit zijn appartement in San Diego. Er werden meerdere telefoontjes gepleegd. Waarom grepen de veiligheidsdiensten niet in?

Volgens toenmalig NSA-directeur Michael Hayden was de NSA niet in staat om te bepalen waar de telefoontjes vandaan kwamen, hoewel het telefoonnummer dat gedraaid werd op dat moment werd getapt door de NSA.

Een liegende NSA-baas

Jaren later, in 2014, gooide Hayden het op ‘technische problemen’. Bamford, zelf ook een NSA-klokkenluider, onderzocht de uitspraken van Hayden en kwam tot de conclusie dat de NSA-baas loog. De NSA wist donders goed dat de telefoontjes vanuit San Diego kwamen.

Volgens voormalig NSA-topman Thomas Drake en senior analist Kirk Wiebe wist de NSA precies om welke telefoonnummers het ging, waar ze vandaan kwamen en wie de telefoontjes pleegde. De NSA-veteranen zeggen dat Hayden leugens heeft verspreid.

Hoe kan het zijn dat een inlichtingendienst met een budget van vele miljarden deze telefoontjes negeert? Men wist dat deze mensen banden hadden met Bin Laden. Waarom werd er geen onderzoek ingesteld?

Bewust genegeerd

Sommigen zeggen dat er simpelweg fouten zijn gemaakt. Maar uit recente onthullingen door WikiLeaks blijkt dat de NSA zo’n beetje de halve wereldbevolking bespioneert en goed in staat is om onderscheid te maken tussen onschuldige en belangrijke telefoontjes.

Alles wijst steeds meer in de richting van een meer onrustbarend scenario. Namelijk dat de telefoontjes uit San Diego bewust genegeerd zijn. Met andere woorden: bepaalde mensen wilden niet dat ze werden onderzocht… Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Alternet]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • JansTerZeijle schreef:

  Hier wordt het ‘We let it happen’ scenario gepropageerd.
  Dat is natuurlijk minder erg, dan het zelf gedaan hebben.

  • ubunti schreef:

   Die telefoontjes dienden genegeerd te worden door bevel van hogerhand. Het gaat helemaal niet om ‘we let it happen’. De grote mijnheren willen niet dat hun false flag operatie aan het licht komt door bemoeiende ambtenaren.

  • Frans schreef:

   Nee, We willen dat het gebeurd, er is geen sprake van nalatigheid maar van planning.
   En zo kun je dan weer zeggen dat we niet door buitenaardse hoge intelligentie tot speelbal worden gemaakt, zie verder op deze kolom berichten, maar door het Amerikaanse plan overal waar ze maar willen oorlogje te kunnen gaan spelen!
   Bij wie ligt de speelbal?

 • Danny schreef:

  Nu suggereren jullie dus plotseling, dat Bin Laden met 9/11 te maken had?
  Ik dacht, dat ook jullie ervan overtuigd waren, dat OBL niets met 9/11 te maken had en dat het een inside job was.

  Lijkt mij een bewust de wereld ingestuurde misleiding.

  Of lezen jullie niet wat jullie plaatsen?

  Groeten, Danny

  • Tinus schreef:

   Alle versies komen voorbij,aan jou en ieder voor zich de schone taak om het kaf van het koren te scheiden.

  • Albert schreef:

   Een heel waarschijnlijke mogelijkheid is dat OBL plannen had om een grote aanslag te plegen op het Amerikaanse grondgebied.
   Lees of beluister de geschiedenis van John O’Neill; die zat op het spoor maar werd systematisch door zijn meerderen dwarsgezeten.
   Ook de FBI agent Harry Samit, die vóór 911 de ‘twintigste kaper’ Zacarias Moussaoui’ ondervroeg en alarmerende zaken uit hem wist te peuteren, werd consequent tegengewerkt door zijn meerderen.
   Duidelijk is dat 911 moest gebeuren: the new Pearl Harbor. De verantwoordelijken hebben er een enorme aanslag van gemaakt en dat in de schoenen van OBL geschoven en hiermee de weg vrij gemaakt voor de wereldomvattende chaos waar we nu mee geconfronteerd worden.

  • marco schreef:

   volgens mij heeft bin laden er niks mee te maken en is het 100 % inside job – is dit scenario “we let it happen” een eerste voorzichtige beweging richting bekentenis ?
   de “aanslagen” zijn op een zodanige hi-tech wijze uitgevoerd (zie docu van dr judy wood) dat elke verdachtmaking aan het adres van bin laden gewoon belachelijk is niet ?

  • EllenB schreef:

   Volgens de uitgelekte 28 geheime pagina’s van het 9/11 rapport, zat Saoedi-Arabie achter de aanslag.
   De geheime diensten wisten ervan en hebben het inderdaad gewoon laten gebeuren.
   Bin Laden had er dus waarschijnlijk helemaal niks mee te maken.

 • m.b schreef:

  Laten we niet verwachten dat de daders ook de waarheid naar buiten gaan brengen. Genoeg feiten die zeggen dat de officiele reden niet klopt. Het is toch niet nieuw dat de ‘cover up’ in alle gelederen wordt gehandhaafd ?

 • Ron Blauw schreef:

  Helaas een warrig bericht. Niet erg overtuigend. Ook totaal overbodig.
  Zoveel is al bekend, doch door de leugenmedia zorgvuldig verzwegen.
  Daarom hier uitvoerige documentaire over de stand van zaken inzake de fabel als dat een groepje jonge moslims – amateur piloten – in het best beveiligde land ter wereld zomaar 4 vliegtuigen hebben kunnen binnenlopen en kapen, en zonder onderschepping door de luchtmacht op hun doelen afvliegen en hun paspoorten dan gaaf in Manhattan op straat belanden. . . . .

  U bent toch niet gek? Wel dan?

  Net als 9/11, en MH 17, bedenken de daders gaande weg de uitleg en leggen ze de daarbij benodigde bewijzen voor een camera.
  In de 1e 2 gevallen o.a. smetvrije, ongekreukte paspoorten.

  Die ‘Pearl Harbor’ als aanleiding om los te gaan met WO3, aka ‘War on Terror’ is onweerlegbaar bewezen:
  slechts 1 van de vele gedocumenteerde bronnen: Black 9-11 Money, Motive, Technology, and Plausible Deniability: https://www.youtube.com/watch?v=BsDtvu2uTuA
  DAY BEFORE 911 WTC attack!: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_blackbudget04.htm#1

  vliegdekschip USS George Washington rol bij 9-11 German Intel Agent Von Bulow :
  http://rense.com/general68/911jh.htm
  The Profits Of Death – Insider Trading And 911 (Part I of a special three-part Series):
  http://www.rense.com/general17/wtcmon.htm

  http://www.boublog.nl/2014/09/11/13-jaar-na-11-september-wtc-7-exposed/

  De officiële complot theorie als dat een wereldwijd complot van moslims met een 10-tal man de hele VS en de NATO erbij voor schut hebben weten te zetten, en doen sidderen van angst is niet alleen bespottelijk, de officiële complottheorie klopt van geen kanten.

 • x

  Check Also

  cia-klokkenluider

  CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

  President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

  trump

  Nicht Osama bin Laden blijkt Trump-supporter: ‘Deep State gaat ten onder’

  Noor bin Ladin, de nicht van Osama ...

  >