Het Complot

9/11: Een ongelooflijke cover-up die reikt tot de top van de Amerikaanse inlichtingenwereld

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die vraagtekens zetten bij de officiële versie van de gebeurtenissen rond 9/11 worden afgeschilderd als complottheoretici. Maar is dat wel terecht? Journalist James Bamford en NSA-klokkenluiders Thomas Drake en Kirk Wiebe hebben een ongelooflijke cover-up blootgelegd die reikt tot de top van de Amerikaanse inlichtingenwereld.

In een recent stuk op Foreign Policy analyseert Bamford een telefoontje naar een operatiecentrum in Jemen dat in maart 2000 werd gerund door Osama bin Laden. Het telefoontje werd gepleegd door één van de vermeende 9/11-kapers, Khalid al-Mihdhar, vanuit zijn appartement in San Diego. Er werden meerdere telefoontjes gepleegd. Waarom grepen de veiligheidsdiensten niet in?

Volgens toenmalig NSA-directeur Michael Hayden was de NSA niet in staat om te bepalen waar de telefoontjes vandaan kwamen, hoewel het telefoonnummer dat gedraaid werd op dat moment werd getapt door de NSA.

Een liegende NSA-baas

Jaren later, in 2014, gooide Hayden het op ‘technische problemen’. Bamford, zelf ook een NSA-klokkenluider, onderzocht de uitspraken van Hayden en kwam tot de conclusie dat de NSA-baas loog. De NSA wist donders goed dat de telefoontjes vanuit San Diego kwamen.

Volgens voormalig NSA-topman Thomas Drake en senior analist Kirk Wiebe wist de NSA precies om welke telefoonnummers het ging, waar ze vandaan kwamen en wie de telefoontjes pleegde. De NSA-veteranen zeggen dat Hayden leugens heeft verspreid.

Hoe kan het zijn dat een inlichtingendienst met een budget van vele miljarden deze telefoontjes negeert? Men wist dat deze mensen banden hadden met Bin Laden. Waarom werd er geen onderzoek ingesteld?

Bewust genegeerd

Sommigen zeggen dat er simpelweg fouten zijn gemaakt. Maar uit recente onthullingen door WikiLeaks blijkt dat de NSA zo’n beetje de halve wereldbevolking bespioneert en goed in staat is om onderscheid te maken tussen onschuldige en belangrijke telefoontjes.

Alles wijst steeds meer in de richting van een meer onrustbarend scenario. Namelijk dat de telefoontjes uit San Diego bewust genegeerd zijn. Met andere woorden: bepaalde mensen wilden niet dat ze werden onderzocht… Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Alternet]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JansTerZeijle
JansTerZeijle
7 jaren geleden

Hier wordt het ‘We let it happen’ scenario gepropageerd.
Dat is natuurlijk minder erg, dan het zelf gedaan hebben.

Danny
Danny
7 jaren geleden

Nu suggereren jullie dus plotseling, dat Bin Laden met 9/11 te maken had?
Ik dacht, dat ook jullie ervan overtuigd waren, dat OBL niets met 9/11 te maken had en dat het een inside job was.

Lijkt mij een bewust de wereld ingestuurde misleiding.

Of lezen jullie niet wat jullie plaatsen?

Groeten, Danny

m.b
m.b
7 jaren geleden

Laten we niet verwachten dat de daders ook de waarheid naar buiten gaan brengen. Genoeg feiten die zeggen dat de officiele reden niet klopt. Het is toch niet nieuw dat de ‘cover up’ in alle gelederen wordt gehandhaafd ?

Ron Blauw
Ron Blauw
7 jaren geleden

Helaas een warrig bericht. Niet erg overtuigend. Ook totaal overbodig.
Zoveel is al bekend, doch door de leugenmedia zorgvuldig verzwegen.
Daarom hier uitvoerige documentaire over de stand van zaken inzake de fabel als dat een groepje jonge moslims – amateur piloten – in het best beveiligde land ter wereld zomaar 4 vliegtuigen hebben kunnen binnenlopen en kapen, en zonder onderschepping door de luchtmacht op hun doelen afvliegen en hun paspoorten dan gaaf in Manhattan op straat belanden. . . . .

U bent toch niet gek? Wel dan?

Net als 9/11, en MH 17, bedenken de daders gaande weg de uitleg en leggen ze de daarbij benodigde bewijzen voor een camera.
In de 1e 2 gevallen o.a. smetvrije, ongekreukte paspoorten.

Die ‘Pearl Harbor’ als aanleiding om los te gaan met WO3, aka ‘War on Terror’ is onweerlegbaar bewezen:
slechts 1 van de vele gedocumenteerde bronnen: Black 9-11 Money, Motive, Technology, and Plausible Deniability: https://www.youtube.com/watch?v=BsDtvu2uTuA
DAY BEFORE 911 WTC attack!: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_blackbudget04.htm#1

vliegdekschip USS George Washington rol bij 9-11 German Intel Agent Von Bulow :
http://rense.com/general68/911jh.htm
The Profits Of Death – Insider Trading And 911 (Part I of a special three-part Series):
http://www.rense.com/general17/wtcmon.htm

http://www.boublog.nl/2014/09/11/13-jaar-na-11-september-wtc-7-exposed/

De officiële complot theorie als dat een wereldwijd complot van moslims met een 10-tal man de hele VS en de NATO erbij voor schut hebben weten te zetten, en doen sidderen van angst is niet alleen bespottelijk, de officiële complottheorie klopt van geen kanten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x