Homepagina » Gezondheid » Antibioticaresistentie eenvoudig op te lossen met zilver en koper
antibioticaresistentie

Antibioticaresistentie eenvoudig op te lossen met zilver en koper

Vanwege de afhankelijkheid van antibiotica rukt de antibioticaresistentie op. De meeste antibioticaresistente microben zijn vervaardigd in ziekenhuizen of laboratoria.

Koper en zilver kunnen de antibioticaresistente strengen op een effectieve manier onschadelijk maken, zo meldt Natural News.

Toen kindersterfte vaak voorkwam in de negentiende eeuw gaf de Oostenrijks-Hongaarse verloskundige Ignaz Semmelweis zijn artsen de opdracht tussen de bevallingen door hun handen goed te wassen. Hij werd voor gek verklaard en verstoten.

Vandaag de dag is een dergelijk denkpatroon nog altijd een belangrijke factor in de onderdrukking van veilige en effectieve protocollen. Big Pharma is ook een belangrijke factor. De verloskundige die in een inrichting belandde voor zijn aanbeveling leefde echter voordat Big Pharma aan de macht kwam.

De afhankelijkheid van de reguliere gezondsheidszorg van antibiotica in ziekenhuizen en klinieken heeft ervoor gezorgd dat minder zorgvuldig wordt omgesprongen met hygiëne. Des te vaker pathogene bacteriën worden geconfronteerd met antibiotica, des te beter ze zich aanpassen.

Al enige jaren verliezen antibiotica hun effectiviteit. Ze vernietigen bovendien goede bacteriën. We zitten vol met bacteriën. Er bevinden zich meer bacteriën in ons lichaam dan cellen. De overgrote meerderheid, zo’n 85 procent, helpt bij de spijsvertering en zorgt ervoor dat ons immuunsysteem op een juiste manier reageert op pathogenen. Wanneer derhalve een deel van de 85 procent goede bacteriën (probiotica) verloren gaat wordt het immuunsysteem aangetast.

Er zijn maar enkele doktoren die waarschuwen voor dit verlies wanneer ze antibiotica voorschrijven.

Natuurlijke antibiotica

Het is al enige eeuwen bekend dat zilver en koper antibacteriële eigenschappen hebben. Zilver vernietigt enkel pathogene microben en laat de goede bacteriën ongemoeid. Colloïdaal zilver is een colloïde van zilverdeeltjes in water. Het wordt gemaakt door ionen te maken in gedestilleerd drinkwater. Het zuivert bovendien drinkwater. Desondanks werd colloïdaal zilver recentelijk verboden in de EU.

In 1999 besliste de Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit FDA dat het illegaal is om de antibacteriële eigenschappen op het etiket van colloïdaal zilver te vermelden. Big Pharma kan zilver niet patenteren of verwerken en kan dus geen geld verdienen aan dit natuurlijke antibioticum.

Alhoewel Big Pharma veel geld verdient met het creëren van nieuwe antibiotica hebben vier internationale klinische tests bewezen dat colloïdaal zilver effectief werkt zonder daarbij goede bacteriën te vernietigen.

Daarnaast kan koper worden gebruikt om bacteriën te vernietigen voordat ze het lichaam binnengaan. Klinische tests hebben aangetoond dat koper het aantal schadelijke bacteriën terugdringt met 97 procent. Er komt steeds meer vraag naar de implementatie van koper in ziekenhuizen. En dat valt niet onder de bevoegdheid van de beschermer van Big Pharma, de Amerikaanse Voedsel en Waren Autoriteit.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Overvloed

3 Krachtige Stappen om NU een overvloed-mentaliteit te creëren

Wanneer mensen het hebben over overvloed, denken ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

hof

Sensationeel: Oostenrijks Hof verklaart lockdownmaatregelen ongrondwettig

Sensationeel nieuws uit Wenen: het Constitutionele Hof ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x