BinnenlandCorona

Coronahype? ‘Er is momenteel helemaal niks aan de hand in Nederland’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nederland heeft bijna 10 miljoen coronasneltests besteld. De eerste lading wordt halverwege deze maand geleverd. De test geeft volgens de fabrikant binnen een kwartier uitsluitsel of iemand corona heeft. De versnelde tests kunnen volgens deskundigen het aantal vals-positieven enorm doen stijgen.

Moleculair geneticus Pieter Borger besloot het RIVM enkele vragen te stellen over de coronatest. “Wat ik vermoedde blijkt te kloppen: de test is niet specifiek opgezet en herkent ook andere Sars-virussen,” schrijft hij op LinkedIn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De PCR-test voor corona was oorspronkelijk gericht op 3 targets. Nu is dat er nog maar één: het E-gen. Dit is volgens Borger problematisch. “Het E-gen, dat nu als enige gen wordt gebruikt om een positieve coronatest te scoren, is niet specifiek voor Sars-CoV-2 [het nieuwe coronavirus]. Het detecteert ook een breed spectrum andere Sars-virussen.”

Als de R in de maand is, komen Sars-virussen veel voor in Nederland. Dat verklaart volgens Borger waarom het aantal positieve tests enorm stijgt, maar het aantal coronadoden sinds augustus niet meer toeneemt en geen gelijke tred houdt met het aantal positief geteste mensen.

Covid-hype gebaseerd op pseudowetenschap

Al die positieve tests zijn dus geen coronagevallen, maar vals-positieven en andere Sars-virussen waar we niet ziek van worden, zegt hij. Oftewel: geen reden tot paniek.

Borger vroeg het RIVM daarnaast of de PCR-test peer review heeft ondergaan, dus of hij door andere deskundigen is beoordeeld. Op deze vraag kwam geen antwoord. Sterker nog: het RIVM liet weten geen verdere vragen te willen beantwoorden.

“De genormeerde Covid-data tonen dat er momenteel helemaal niks aan de hand is in Nederland. Ja, een Covid-hype, gebaseerd op pseudowetenschap,” concludeert hij.

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mollen
mollen
3 jaren geleden

al deze berichten zijn leuk en aardig maar zolang ze er in den haag hun kony mee afvegen veranderd er helemaal niets, dokters roepen vanalles en die hugo en zn gevolg doen gewoon wat ze willen

rrr
rrr
3 jaren geleden

Zeg dat wel, pseudowetenschap. Met mijn ervaring met meetsystemen is het ronduit verbijsterend zoals de PCR-test op een volstrekt onjuiste manier wordt gebruikt.

rop
rop
3 jaren geleden

Jawel hoor, er is wel degelijk wat aan de Hand, zo en zo al die corona gekte, deze gekte is door geslagen naar velen hun hooft, vanuit hun hooft gaat men de gedragsregels aanvaarden, deze aanvaarding word een geloof, dit geloof word een Angst, en de angst word zo het gedrag dat gedrag verspreid zich in alle vormen van vele in kritiek en ook in aanvaarding,[tweedeling] en uit die aanvaarding komt de strijd en de beschuldigingen over en weer, en de beschuldiging word zo een verblinding, en deze verblinding uit zich dan in allerlei misvattingen, en deze misvattingen brengt zo de Chaos.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

En ondertussen beraadt het kabinet zich op nog veel strengere maatregelen waarop de reguliere media en het volk hoopt.

Ik heb het vermoeden dat de bevrijding direct of indirect alweer vanuit de USA moet komen.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x