Homepagina » Mens en Dier » Gearresteerde boer in Assen: ‘Mensen, word nou eens een keertje wakker!’
assen
Foto: kees torn CC BY-SA 2.0

Gearresteerde boer in Assen: ‘Mensen, word nou eens een keertje wakker!’

Vandaag zijn tientallen boeren gearresteerd in het Drentse Wijster. Een aantal boeren had eerder de toegang naar afvalverwerkingsbedrijf Attero geblokkeerd met trekkers, maar er was een demonstratieverbod opgelegd. De politie was massaal aanwezig. De boeren werden naar het politiebureau van Assen gebracht, waar zich al snel een grote menigte verzamelde.

Eén van de gearresteerde boeren deed buiten het politiebureau in Assen zijn verhaal in de livestream van Marjon Wijenberg. Zij is de vriendin van Tinus Koops, de voorman van Nederland in opstand.

“Ik was vanochtend samen met nog twee jongens richting Wijster gereden, want daar zou een blokkade zijn,” vertelt de boer. “Toen we daar aankwamen was de blokkade al weg. Er was een boerderij in de buurt waar iedereen zich verzameld had, een privéterrein. Terwijl iedereen daar stond, kwamen er tig ME-busjes aan, sowieso een stuk of 15. Op een gegeven moment stapten ze uit en riepen ze om dat iedereen die daar aanwezig was, aangehouden zou worden.”

Drone

“Vervolgens verspreidde iedereen zich over het erf van de boerderij. Ik liep met een paar jongens over een grindpad. En ook daar – verderop in de bossen – had zich politie opgesteld. Aan de zijkant ook nog. Je kon gewoon geen kant op. Mensen verstopten zich in maïsvelden. Boven ons hing de hele tijd een drone.”

“We hebben daar zeker 1,5 uur gestaan, ingesloten door de ME. Op een gegeven moment werden we in busjes afgevoerd naar het politiebureau. Daar heb ik zeker 7 uur gezeten, eigenlijk voor niks.”

“Politiestaat Nederland. Mensen begrijpen het echt niet. Wakker worden.”

“Mensen, word nou eens een keertje wakker. Het gaat om iedereen. Echt om iedereen. Jij, ik, boer, burger. Op den duur zijn we allemaal aan de beurt. Wakker worden.”

“Zo, dat staat er even mooi op,” reageerde Marjon.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
9 maanden geleden

Helaas beste boeren, flixnet is véél belangrijker…..

Totdat dit lamme zooitje ZELF met de rug tegen de muur staat en geen kant meer op weet….

Nou, dan heb ik alvast heel goed nieuws, op dat laatste hoeven we niet lang meer te wachten want de voorbereidingen van de overheid zijn nu, op dit ogenblik, dus ik bedoel echt nu…..al vol aan de gang maar niemand die ook ECHT VAN ZIJN KRUK< STOEL< BANK of poef afkomt en de straat opgaat.

Iedereen bang om zijn/haar baantje te verliezen……ook dit wordt nu reeds voor jullie geregeld…..want de échte klappen moeten nog komen, en om precies te zijn gaan de leugens van Trut & Co uiterlijk september – oktober tegen de muur en dan is politiestaat Nederland een feit, met meer en betere wapens, een volgapp, enz enz enz….

En veel ouwehoeren op FEESTBOEK enz en overal, ja echt overal jullie SMARTFOON bij de hand en het tuig vindt dit uiterst bijdehand !!!

Een land krijgt wat het verdient alleen zijn degenen die wél op willen staan straks de dube van al die lamzakken……

Ik zal met zekerheid géén medelijden hebben…..ben pas 10 jaar aan het waarschuwen….maar goed, toch veel succes gewenst in de strijd, en als eenling is het natuurlijk helemaal geen probleem om tegen grote groepen weerbaar te zijn, toch!!??

Gladiator

John
John
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Jij moet de boel hier niet zo ophitsen, jij leeft en profiteert van Trut & Co. Stop je uitkering dan ben je pas een vent, en je bent te laf om je naam neer te zetten. Bang voor uitkering.

Margie
Margie
Reactie op  John
9 maanden geleden

Hard en harteloos zijn er velen
Oordelen en vooroordelen zonder enige kennis
Belabberde toestand onder de bevolking
Verloren door materialisme, egoisme en consumerisme… van god los!
Praten als een kip zonder kop om maar aardig gevonden te worden, om aandacht te krijgen door liefdeloze en geconditioneerde opvoeding en scholing.

Zij die echt iets te zeggen hebben worden vergruisd, verschopt en genegeerd
Zelfs verbannen en/of gearresteerd.

Geen wonder dat nederland een bananrepubliek wordt genoemd in het buitenland. Geef ze pindakaas krijg je vanzelf na-apers.

Sex, drugs en alcohol
Geen hand vol maar een land vol verloren zielen

Neem je eigen kracht terug, ga ontdekken wie je werkelijk bent.

Wordt weer lief voor elkaar en waardeer wat echte waarde heeft. Ga de boer op, eet gezond
Ga uit je dak naar jezelf, kom in je hart.

Verandering begint bij jezelf, een zeer waardevolle investering.

Maak er een mooie donderdag van!
Wees vriendelijk en dankbaar.
Voor al wat op je pad komt.
Zeg JA tegen het leven
NEE tegen onrechtmatige daden
Er is de burger wet en de natuurlijke wet
De keus is aan jou!

Ook jij bent een kind van het light
Al hebben we niet dezelfde naam!

Veel liefde en wijsheid in deze bijzondere tijd,
Corona, krans van licht en inzicht
De KROON op het werk van velen
Om deze wereld te helen 👑🙌💖

Hartsgroet uit het Verre Oosten

We

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  John
9 maanden geleden

Je krijgt zo een lolly.

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

@ Gladiator: De toetsenbordridders plussen u blijkbaar zéér, vanuit hun burchten.

Willem
Willem
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Diegenen die wakker.bewust zijn zijn er genoeg maar zodra je je waffel open trekt of actie onderneemt komt de ME je in elkaar meppen met 20 man en die andere naxi’s komen je arresteren en hoge boetes geven, die zijn het probleem.

mikkie
mikkie
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Er is daar bij die boerderij in Wijster zeker nog geen 5G…anders waren de boeren nu allemaal verbrand..

mikkie
mikkie
Reactie op  mikkie
9 maanden geleden

Crowdcontrol idd …dmv smartphones.

Willem
Willem
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Kijk zo doen ze dat, alles omdraaien en dan de schuld bij de ander leggen terwijl ze zelf de ellende zijn begonnen met stikstof en veevoer maatregelen,

“Toch vindt een groot deel van de Tweede Kamer het verbijsterend dat de minister gisteren rechtsomkeert moest maken. Kamerlid Jaco Geurts (CDA): ,,Het kan niet zo zijn dat een minister, of welke politicus dan ook, het werken onmogelijk wordt gemaakt. Dat vind ik ontoelaatbaar.’’

Tjeerd de Groot (D66) stelt zelfs dat de politie het werkbezoek alsnog mogelijk had moeten maken. ,,We leven in een prachtig land met het recht op demonstratie, maar daar kleven ook spelregels aan en boeren moeten zich daaraan houden. Ze dienen respect te tonen voor de wet. Dit loopt de spuigaten uit.’’
(Bron AD)

Ruud Steman
Ruud Steman
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

ZO IS HET EN NIETS ANDERS!
WAKKER WORDEN ANDERS KOMEN WE ALLEMAAL AAN DE BEURT!

Casper
Casper
9 maanden geleden

Mooi stuk beste Gladiator!

Ik ben al bijna 20 jaar aan het waarschuwen. Sinds dat 9/11 mij wakker maakte, en ik inzag dat daar geen enkel MSM feit aan klopt, ben ik gaan graven. Inmiddels is de NWO al heel wat stappen vooruit. Met alle zijdelingse financieringen in stichtingen en andere foute clubs, lijkt dit schaakspel bijna op z’n einde.
Een paar zetten nog, en dan staan we schaak mat. Denken dat je door op de straat te gaan staan, hier ook maar iets aan kunt tegenhouden, daar heb je het dan helemaal mis. Het enige dat nog kan, is een opbreking van de regering, en het in bezet nemen van mijn part FVD samen met PVV. Zelfs dan, is het nog maar de vraag in hoeverre de lobby cult is gegaan. In Servië staan mensen inmiddels voor het gebouw van het parlement, om daar MET geweld een einde te maken aan deze misdaden tegen de mensheid op landelijk niveau. Feestboek had ik al vijf jaar geleden opgegeven en account gesloten. T.V. heb ik al tien jaar geleden vaarwel gezegd, en kranten lezen wat identiek aan het kijken naar dit laatste.

De problematiek om een ander, die nog heilig in de informatie gelooft die via T.V. en kranten, wordt conditioneert en in het hoofd geprint. De nog in slaap zijnde mensen, nu nog, zijn al haast niet meer te overtuigen van enige propaganda eigenschappen tot overduidelijke leugens. Ze staan achter hun gewoontes en die zijn het NOS journaal elke dag weer kijken en er de dag erna over praten met familie, vrienden en de buren. Net zoal’s een voetbal liefhebber dit doet met maten en collega’s, om maar iets van een sociaal gesprek te hebben. Het is de macht de gewoonte. Alles dat hier van afwijkt gaat het linker oor in, en het rechter oor weer uit. En als je ze echt confronteert, dan komen de MSM argumenten naar boven, en ben je weer bij het startpunt van je verhaal gekomen.

Vandaag merkte ik dat een bekend gezicht laten zien die onze mening draagt, helpt om de aandacht van dit soort mensen te trekken. Jazeker, ik heb het oven de heer Jensen. Hij is een heel belangrijke brug aan het slaan naar de mensen die nog in slaap zijn. Ik roep dan ook iedereen op om diegene die je lief zijn en dichtbij je staan, eens een aflevering te laten zien van Jensen. En zoek een uitzending die aansluit van waar jezelf al lang over gesproken hebt.

Ik vind de actie van viruswaanzin geweldig. Het enige waar ik niet in geloof, is dat je dit met vreedzaam liefdevol gedrag kunt oplossen. De wraking is zoals verwacht opzij gezet. De uitkomst van deze zaak is allang bekend voor deze eindigt. Wat ga je dan doen als volk? De boeren doen hun uiterste best, en ik ben er helemaal voor. Nu komt de ME en het feest gaat over.

Je kunt allang voorspellen wat er nu gaat gebeuren in de toekomst:
Mensen worden het beu om te gaan demonstreren en opgepakt te worden.
Mensen zijn het zat om telkens maar opgeroepen te worden om op te draven voor een zaak die niet te winnen valt. “Don’t bring a knive to a gun fight” Demonstreren is prima, maar hoeveel teleurstellingen zijn nodig voor we massaal gaan ingrijpen als volk? Het momentum dat er nu (nog) is, zou daadkrachtig moeten zijn, en de machthebbers van hun macht ontnemen. Op welke manier? Misschien geven de Serviërs daar een voorbeeld van…

Ik mag deze site enorm, maar het bereik zijn mensen zoals wij. En niet die slapende mensen die nooit willen discuseren of hun aluhoedje al snel opzetten en je gaan vragen of je ook in een platte aarde gelooft.
Iedereen hier heeft daar ervaring mee.
We doen het als volk snel en rigide, of we staan schaakmat. Geweld is het enige dat de ME kent, en opstand is het enige dat regeringen omver helpt.
Ik wens ons veel succes!

Margie
Margie
Reactie op  Casper
9 maanden geleden

David Groot…oude ziel met een jong open Hart

https://youtu.be/pYhaF8MTQDk

Het bereik van de jeugd…voor de safekeeping
niet alleen zijn naam ook zijn daden benne GROOT

De gevolgen van de lockdown deel 1
Vrijheid en rechten.

Meer wijsheid dan het geschreeuw en waanzin wat uiteindelijk tot niets dan een vangnet leidt
Een vleugje waarheid is geen werkelijkheid…

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Casper
9 maanden geleden

@Casper,

Tja beste, wat heb ik aan mooie stukken!!!???

Maar wil toch nog even iets verduidelijken want anders denkt men ook dat ik me hier of daar tegenspreek en dat wil ik graag voorkomen!!

Ik ben tegen stemmen, dit tuig en dit moet inclusief de rotte wortels weg.

FvD en PVV zijn gecontroleerde oppositie, dat is meer dan duidelijk en nogmaals, alles moet daar he le maal weg….ook de top van het ambtenarenapparaat!!

Dan….qua TV en wakker kunnen we de hand schudden…waarschuwen kun je echter pas als je een beetje door hebt hoe het spel gespeeld wordt en dat duurt even…

Dan kort inzake de jongens van viruswaanzin…..de uitslag die er ligt heb ik voorspeld en al lang van tevoren. Deze mannen zijn ook controlled opp. Daarbij maken ze een totaal foute insteek met totaal foute mensen…ik verzeker u, indien ze het juiste hadden gedaan met de JUISTE mensen was er geen houden meer aan geweest…..(Willempie met zijn Godverdomde Aerosolen….ezel dat hij is…..gewoon even een belletje moeten doen met evt Dr. Stefan Lanka (heb er nog wel een stuk of tien) en misschien had hij het dan begrepen….nu in geen geval!)

En hoe kon het dat deze uit het niets ineens overal….in alle programma’s……alternatieve media enz enz enz waren….
Demo organiseren….overheid verbiedt deze….mensen vinden dit niet kunnen…..zij zeggen kom toch….dag erna…kom toch maar niet…..onenigheid in de leiding….rechtszaak verloren wat meer dan duidelijk was….en BOEM….schip zinkt naar de bodem van de oceaan!!

Velen hebben hun nek uitgestoken en wel voor niets…en hebben nu dus geen zin meer!!!

En nog snel ff Jensen….ook hij steekt totaal verkeerd in……..
Maar goed…hij doet maar echter resultaat zal eender zijn met viruswaan…that’s it!!

Ik heb in eerdere commentaren al enkele keren gezinspeeld in de richting van mijn eigen plan, daar ben ik héél lang mee in de weer geweest……resultaat….u mag raden….!!!

Dit is nog te doen, met de juiste mensen, goede coördinatie en de ME…..hahahahaha….géén kans, en met zekerheid niet!

Demonstraties hebben nul komma nul nut en dienen uitsluitend nog om de overheid in kennis te stellen van de “raddraaiers”…..

Ik vind het heel jammer omdat de meeste mensen een demo zien als een protest van het volk en denken zo iets duidelijk te kunnen maken…

Geloof me, het tuig in den Haag weet wat er speelt, en dat is met zekerheid NIET “corona”

Zij zijn bezig om tijd te winnen en zoals altijd lukt dat aardig….

Jammer dat ik mijn spelletje niet mag spelen…….dat zou wel eens aardig kunnen lukken….maar helaas!

Gegroet beste,

@Willem,

Even kort een reactie,

Beste, ME is te omzeilen, daar is trouwens niet zo veel voor nodig. Klappen zullen dan ook niet aan de orde zijn!!

Mijn eeuwige oproep om groepjes te vormen om elkaar te helpen in geval van nood, een veilige haven te bieden etc etc…zelfs dat kan men niet opbrengen…dus….en dat is gewoon jammer.

En als laatste @John,

Beste, u weet bij God niet waar u over spreekt en zou u mij ook maar een heel klein beetje kennen dan zou u dit commentaar nooit hebben gegeven but…. no hard feelings oké!

Gladiator

Margie
Margie
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Mijn eeuwige oproep om groepjes te vormen om elkaar te helpen in geval van nood, een veilige haven te bieden etc etc…

De kracht van 8…

John
John
Reactie op  Gladiator
9 maanden geleden

Beste Gladiator, Ik citeer enkel Uw eigen woorden, in een topic met Elise enkele dagen geleden…

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
9 maanden geleden

breaking news

citaat: en dan is politiestaat Nederland een feit, met meer en betere wapens, een volg-app, enz enz enz….

burgers in nederland betalen om zich zelf te laten afstraffen, door de hun zelfgekozen regering.. houden zelf de bek dicht.. laten de boeren het weer opknappen opstand.. zij die voor hun voedsel basis maken en produceren waar wel weer de tussen handels tientallen malen meer dan boeren profiteren.. pronken de supermarkten met nog meer veren, zullen voedsel consumenten het ooit leren..

Margie
Margie
Reactie op  :adrianus-johannes.
9 maanden geleden

De boer op, terug naar de natuur…voordat je het na-turen krijgt.

Ontwijk de zgn. super markt…loop naar de buurtsuper, de echte bakker of bak zelf
Mag het ietsje meer zijn? Ja, graag
Laat de dingen staan die niet bijdragen aan je gezondheid…er zit niets in voorverpakt voedsel
behalve winst voor grootgrutters en uni-lever
Laat jouw lever jouw zorg zijn en het werk doen waarvoor dit prachtige orgaan in jouw lichaam zit.
Wordt weer baas van jezelf

Edward
Edward
9 maanden geleden

Beste boeren en vissers stem dan ook niet steeds op de reguliere partijen zoals het VVD, CDA, D66 of PvdA. Volgend jaar hebben we weer een kans.

Pietka
Pietka
Reactie op  Edward
9 maanden geleden

Volgend jaar kan je het Wel vergeten zodadelijk met de nieuwe verordeningen Hoeven ze zelfs geen nieuwe verkiezingen te houden ivm nieuwe golf corona

salvar
salvar
9 maanden geleden

wie niet luistert moet maar voelen maar je trekt wel andere mensen de afgrond in.
wat moeten ze met een app als iedereen hem weg flikkert de smartphone en je voelt je waarschijnlijk zo vrij als een vogel.
corona grote leugen.
testen met een wattenstaaf in je hersens leugen , ze pakken je dna wat normaal niet kan dus doen ze het zo, wel slim natuurlijk.
weet je wat ook fijn is het vaccin zo meteen dat je moet beschermen tegen corona , hoe krijgen ze het verzonnen , ook een leugen.
de boeren die er voor zorgen dat er eten op de plank komt moeten gesteund worden maar de burgers beginnen nu al te zeiken dat ze te laat op hun komen.
ik wil ze weleens horen als er geen eten meer in supers ligt.

meneer onsamenhangend
meneer onsamenhangend
9 maanden geleden

De over het algemeen ‘broodnuchtere’ landbouw- en vee-sector die het heeft over wakker worden. Hoe krom en laat. Over het algemeen niet het slag mensen die Ninefornews bezoeken bijvoorbeeld en zich met het grote geheel bezig hebben gehouden. Er bestaat een boer-actiewebsite met chemtrails als profielfoto. Volgens mij alleen maar om gewoon druk vliegverkeer aan te duiden (uitstoot).
Deze sectoren die nu aan de haal gaan met die dingen waar andere inwoners voor Nederland voor hebben gestaakt om hun agenda’s extra kracht bij te zetten?
Ooit afgevraagd waarom juist zij zulke grote beïnvloedbare acties hebben kunnen opzetten?
En waarom de werknemers in de zorg bijvoorbeeld niet?
Naar mijn idee omdat de werknemers in deze sector meer egoïstisch zijn. Een groot deel van de trekkerstakers lallend mee voor de sensatie. Ze stonden zij aan zij maar in die sectoren is er veel onderlinge strijd en onmin. De landverkavelingen voor de diegene met het meeste geld om maar wat te noemen. Schijt aan de buur.
Zo heb je kleinschalige biologische boeren en landbouwers en tegenovergestelden die alleen maar voor de grote centen gaan.
Hoe ingewikkeld deze materie is kun je wel zien aan de terughoudendheid van het LTO in de media waar ze allen vaak bij zijn aangesloten.
Farmers Defense Force als spreekbuis? Daar is ook het één en andere van te denken.

De enige acties die ik gerechtvaardigd vind zijn de acties bij de distributiecentra van de supermarkten.
En daar moeten ze ook zijn. Bij de hoge pieten die zich scharen naast de hoge pieten van bijvoorbeeld de zorgsector, maar ook het mega industrie, energie en oorlogsapparaat.

De historische stadsbestratingen kapot te rijden. ook egoistsch. De? bouw? die jullie acties steunt :/ (ach zo houden de stratenmakers en gemeenten werk. Wat moet je ook met teveel vrije tijd.

De supermarktsector die alleen maar meer-en-meer propageert. Alle extra troep wat ze verkopen en waar dat vandaan komt.
Maar dan nog staken de landbouwers en veehouders alleen voor zichzelf. Kijk maar naar wat voor spandoeken ze dan meenemen.

Landbouw en veehouderij hebben eerst onderling dingen uit te vechten en overeen te komen.

Een paar dingen (ik weet dat er genoeg goede zielen zijn):

– ‘Enkele solo’ windturbines her en der naast allerlei boerderijen door heel Nederland verspreidt. Geen afstand daarvan willen doen. (Fattenfall e.d….werk mee aan geef deze de eigenaren korting of gratis privéstroomverbruik zodat megaparken minder een doorn in het oog zullen zijn van dorpelingen, die toch al vaak zo riant en vrij wonen vaak. Nooit nukkig en nuchter nergens bang voor, maar wel tegen bio-vergisters.
– Landbouwers en veehouders geen inkomsten?? Wees eens meer creatief zoals vele vakgenoten dat ook zijn: campings (en ook eens een keer een zwembad erbij??), ijssalon, parcourbaan, opslag, etc. Of plant eens bos aan voor gebruik in de infrastructuur. Dat zie ik nergens. Wow….alleen een stukje kaal akker- of grasland waar bloemen of planten worden geplant.
Met een bordje erbij van ‘mede mogelijk gemaakt door’. Dat gaat ook wel vanzelf als jullie de natuur haar gang laten gaan.
– Rijdt eens wat minder bermen kapot. Er moest trouwens een aparte wet/regel komen voor trekkers om niet dikke kluiten modder achter te laten op de wegdekken. Veel ongelukken hierdoor. Ook iets wat weinig vanuit dit volk zelf kwam.
– Akkers onder water zetten tegen muizenplagen? Zorg eens voor natuurlijk evenwicht.
– Ga met jullie trekkers staken in Brabant bij de pluimvee-flats en megastallen die merkwaardig vaak afbranden.
Dit was naar mijn idee niet het werk van dierenactivisten.
– Werk mee aan hoog groen langs de fietspaden. Jullie eigen zonen en dochters die in weer in wind vaak over de door jullie kaalgehouden vlaktes moeten doorkruisen. Misschien voor meer fietstoerisme of fiets-werkverkeer?
-Het vee meer naar buiten! (Oooh wat zijn ze blij als ze eens naar buiten mogen). En zet eens meer bomen neer voor schaduw.
– Hebben jullie niet decennia lang meegewerkt aan hormonen en krachtvoer? Die dieren natuurlijk verkrachten voor eigen gewin. (dat kwam vanuit Brussel?….rijdt daar dan naartoe). Naar dat bolwerk rijden durven jullie niet wetende dat er in Dan Haag veel goede sullen zitten.
– Jullie doen trots en sterk met jullie trekkers. Alsof die uit Nederland komen.

Nog iets; deze sectoren die het machtige CDA bijvoorbeeld zo lang aan de macht hebben weten te houden.
Zo’n partij die altijd heeft ingestemd heeft met meedoen van Nederland aan oorlogen en inmenging waardoor we veel dingen
terugkrijgen. De vluchtelingen bijvoorbeeld. Peil het racisme eens in deze sector.
CDA kopstukken nauw verbonden aan het Koninklijk huis, NAVO en Brussel.

Mooi dat de kentekens verplicht worden op trekkers. Jullie hebben veel te veel vrijheid gehad.
En dan vrijheid aan jezelf kunnen zijn linken…(zwarte cross lol)

Schijt aan Nederland. De meesten hebben zo veel mogelijk willen verdienen om bijvoorbeeld in Canada te vestigen.

Margie
Margie
Reactie op  meneer onsamenhangend
9 maanden geleden

Bedankt voor je zeer waardevolle bijdrage. Zeker niet onsamenhangend…sterker nog; klopt als een boer met kiespijn…
Heeft ook twee componenten.

Zoals altijd en overal…leiden de goeden onder de kwaden/hebzuchtigen.

De gulden had twee bedrukte kanten, zelfs op de rand stond nog wat…of was dat bij de riks?

Waar is de gulden middenweg?
Zoals het karretje dat op het zandpad reed…

In Leiden kwamen veeboeren uit de omgeving afgelopen maandag op de trekker naar het politiebureau om n aanklacht tegen carola schouten in te dienen. Het geheel werd in goede banen geleid met een motormuis voorop!
Zo kan het dus ook. De aanklacht is ingediend.

rekkalh
rekkalh
9 maanden geleden

@Gladiator.
“Ik ben tegen stemmen, dit tuig en dit moet inclusief de rotte wortels weg!”

Gewoon een oprechte vraag: Wie moet het dan overnemen?

Gladiator
Gladiator
Reactie op  rekkalh
9 maanden geleden

@rekkalh,

Beste,

Er moet met spoed een zgnd zakenkabinet komen, met mensen die weten waar ze over praten.
Paar voorbeelden….

Een chefarts moet volksgezondheid gaan doen en evt ook zijn staatssecretaris moet een oud arts zijn.

Op defensie (Mevr. Hennis Plasgat had HAVO en Schoevers gedaan en werd min. van def.! wist verschil tussen generaal en sergeant niet eens!) een oud legerleider!

Of financiën een Drs. Accountant RA

Enz enz enz

Nu zitten er mensen die van voren niet weten wat ze van achteren doen.
Als men een sollicitatie doet voor bijv. bakker kun je ook niet aankomen met het diploma automonteur of praat ik nu Grieks….

Simpel-ouderwets normaal- en probleemoplossend….

Zou u denken dat IK de politiek zou in willen kan ik met een gerust hart mededelen dat ik dit NOOIT zal doen en dat heeft zijn reden! Had er al lang in kunnen zitten en ik verzeker u, nog heel goed ook!!!

Dit is mijn oprecht antwoord….

Gegroet,

Gladiator

't Roode Vaan
't Roode Vaan
9 maanden geleden

Er is een grootscheepse ontvolking (of zelfs omvolking) gaande in Nederland, gesteund door de regering Rutte en het partijkartel, de EUSSR, Bill Gates, George Soros en de NWO.
De boeren moeten verdwijnen en daar moeten vluchtelingen en asielzoekers (gelukszoekers) voor in de plaats komen.

Volgens de advocaat in ruste Bram Moszkowitz echter waren de boeren in Drente in overtreding en werd de minister in Zeeland geïntimideerd door leden van de fascistische Farmers Defence Force.

Ik zou me werkelijk verrot schamen als ik een boer, tuinder of visser was.

Gelukkig wordt de ultrarechtse boerenstand nog gesteund door het FvD en de PVV.
En uiteraard de SGP. Met hulp van de almachtige god van hel en verdoemenis.

GeVanK
GeVanK
9 maanden geleden

Er is een oorlog gaande tegen de voedselvoorziening wereldwijd. Dit is ook weer een van de Agenda 21 doelstellingen van de Verenigde Naties.

‘Ice Age Farmer’ heeft een zeer goed kanaal over dit onderwerp: https://www.youtube.com/channel/UCI-Am0t4qQaP_Do9FwMWw3Q/videos

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

mars

Vrijheidsmars Police for Freedom: in Baarn is vandaag geschiedenis geschreven

De hele wereld is zaterdag getuige geweest ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x