Mens en Dier

Gearresteerde boer in Assen: ‘Mensen, word nou eens een keertje wakker!’

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag zijn tientallen boeren gearresteerd in het Drentse Wijster. Een aantal boeren had eerder de toegang naar afvalverwerkingsbedrijf Attero geblokkeerd met trekkers, maar er was een demonstratieverbod opgelegd. De politie was massaal aanwezig. De boeren werden naar het politiebureau van Assen gebracht, waar zich al snel een grote menigte verzamelde.

Eén van de gearresteerde boeren deed buiten het politiebureau in Assen zijn verhaal in de livestream van Marjon Wijenberg. Zij is de vriendin van Tinus Koops, de voorman van Nederland in opstand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Ik was vanochtend samen met nog twee jongens richting Wijster gereden, want daar zou een blokkade zijn,” vertelt de boer. “Toen we daar aankwamen was de blokkade al weg. Er was een boerderij in de buurt waar iedereen zich verzameld had, een privéterrein. Terwijl iedereen daar stond, kwamen er tig ME-busjes aan, sowieso een stuk of 15. Op een gegeven moment stapten ze uit en riepen ze om dat iedereen die daar aanwezig was, aangehouden zou worden.”

Drone

“Vervolgens verspreidde iedereen zich over het erf van de boerderij. Ik liep met een paar jongens over een grindpad. En ook daar – verderop in de bossen – had zich politie opgesteld. Aan de zijkant ook nog. Je kon gewoon geen kant op. Mensen verstopten zich in maïsvelden. Boven ons hing de hele tijd een drone.”

“We hebben daar zeker 1,5 uur gestaan, ingesloten door de ME. Op een gegeven moment werden we in busjes afgevoerd naar het politiebureau. Daar heb ik zeker 7 uur gezeten, eigenlijk voor niks.”

“Politiestaat Nederland. Mensen begrijpen het echt niet. Wakker worden.”

“Mensen, word nou eens een keertje wakker. Het gaat om iedereen. Echt om iedereen. Jij, ik, boer, burger. Op den duur zijn we allemaal aan de beurt. Wakker worden.”

“Zo, dat staat er even mooi op,” reageerde Marjon.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Helaas beste boeren, flixnet is véél belangrijker…..

Totdat dit lamme zooitje ZELF met de rug tegen de muur staat en geen kant meer op weet….

Nou, dan heb ik alvast heel goed nieuws, op dat laatste hoeven we niet lang meer te wachten want de voorbereidingen van de overheid zijn nu, op dit ogenblik, dus ik bedoel echt nu…..al vol aan de gang maar niemand die ook ECHT VAN ZIJN KRUK< STOEL< BANK of poef afkomt en de straat opgaat.

Iedereen bang om zijn/haar baantje te verliezen……ook dit wordt nu reeds voor jullie geregeld…..want de échte klappen moeten nog komen, en om precies te zijn gaan de leugens van Trut & Co uiterlijk september – oktober tegen de muur en dan is politiestaat Nederland een feit, met meer en betere wapens, een volgapp, enz enz enz….

En veel ouwehoeren op FEESTBOEK enz en overal, ja echt overal jullie SMARTFOON bij de hand en het tuig vindt dit uiterst bijdehand !!!

Een land krijgt wat het verdient alleen zijn degenen die wél op willen staan straks de dube van al die lamzakken……

Ik zal met zekerheid géén medelijden hebben…..ben pas 10 jaar aan het waarschuwen….maar goed, toch veel succes gewenst in de strijd, en als eenling is het natuurlijk helemaal geen probleem om tegen grote groepen weerbaar te zijn, toch!!??

Gladiator

Casper
Casper
3 jaren geleden

Mooi stuk beste Gladiator!

Ik ben al bijna 20 jaar aan het waarschuwen. Sinds dat 9/11 mij wakker maakte, en ik inzag dat daar geen enkel MSM feit aan klopt, ben ik gaan graven. Inmiddels is de NWO al heel wat stappen vooruit. Met alle zijdelingse financieringen in stichtingen en andere foute clubs, lijkt dit schaakspel bijna op z’n einde.
Een paar zetten nog, en dan staan we schaak mat. Denken dat je door op de straat te gaan staan, hier ook maar iets aan kunt tegenhouden, daar heb je het dan helemaal mis. Het enige dat nog kan, is een opbreking van de regering, en het in bezet nemen van mijn part FVD samen met PVV. Zelfs dan, is het nog maar de vraag in hoeverre de lobby cult is gegaan. In Servië staan mensen inmiddels voor het gebouw van het parlement, om daar MET geweld een einde te maken aan deze misdaden tegen de mensheid op landelijk niveau. Feestboek had ik al vijf jaar geleden opgegeven en account gesloten. T.V. heb ik al tien jaar geleden vaarwel gezegd, en kranten lezen wat identiek aan het kijken naar dit laatste.

De problematiek om een ander, die nog heilig in de informatie gelooft die via T.V. en kranten, wordt conditioneert en in het hoofd geprint. De nog in slaap zijnde mensen, nu nog, zijn al haast niet meer te overtuigen van enige propaganda eigenschappen tot overduidelijke leugens. Ze staan achter hun gewoontes en die zijn het NOS journaal elke dag weer kijken en er de dag erna over praten met familie, vrienden en de buren. Net zoal’s een voetbal liefhebber dit doet met maten en collega’s, om maar iets van een sociaal gesprek te hebben. Het is de macht de gewoonte. Alles dat hier van afwijkt gaat het linker oor in, en het rechter oor weer uit. En als je ze echt confronteert, dan komen de MSM argumenten naar boven, en ben je weer bij het startpunt van je verhaal gekomen.

Vandaag merkte ik dat een bekend gezicht laten zien die onze mening draagt, helpt om de aandacht van dit soort mensen te trekken. Jazeker, ik heb het oven de heer Jensen. Hij is een heel belangrijke brug aan het slaan naar de mensen die nog in slaap zijn. Ik roep dan ook iedereen op om diegene die je lief zijn en dichtbij je staan, eens een aflevering te laten zien van Jensen. En zoek een uitzending die aansluit van waar jezelf al lang over gesproken hebt.

Ik vind de actie van viruswaanzin geweldig. Het enige waar ik niet in geloof, is dat je dit met vreedzaam liefdevol gedrag kunt oplossen. De wraking is zoals verwacht opzij gezet. De uitkomst van deze zaak is allang bekend voor deze eindigt. Wat ga je dan doen als volk? De boeren doen hun uiterste best, en ik ben er helemaal voor. Nu komt de ME en het feest gaat over.

Je kunt allang voorspellen wat er nu gaat gebeuren in de toekomst:
Mensen worden het beu om te gaan demonstreren en opgepakt te worden.
Mensen zijn het zat om telkens maar opgeroepen te worden om op te draven voor een zaak die niet te winnen valt. “Don’t bring a knive to a gun fight” Demonstreren is prima, maar hoeveel teleurstellingen zijn nodig voor we massaal gaan ingrijpen als volk? Het momentum dat er nu (nog) is, zou daadkrachtig moeten zijn, en de machthebbers van hun macht ontnemen. Op welke manier? Misschien geven de Serviërs daar een voorbeeld van…

Ik mag deze site enorm, maar het bereik zijn mensen zoals wij. En niet die slapende mensen die nooit willen discuseren of hun aluhoedje al snel opzetten en je gaan vragen of je ook in een platte aarde gelooft.
Iedereen hier heeft daar ervaring mee.
We doen het als volk snel en rigide, of we staan schaakmat. Geweld is het enige dat de ME kent, en opstand is het enige dat regeringen omver helpt.
Ik wens ons veel succes!

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

breaking news

citaat: en dan is politiestaat Nederland een feit, met meer en betere wapens, een volg-app, enz enz enz….

burgers in nederland betalen om zich zelf te laten afstraffen, door de hun zelfgekozen regering.. houden zelf de bek dicht.. laten de boeren het weer opknappen opstand.. zij die voor hun voedsel basis maken en produceren waar wel weer de tussen handels tientallen malen meer dan boeren profiteren.. pronken de supermarkten met nog meer veren, zullen voedsel consumenten het ooit leren..

Edward
Edward
3 jaren geleden

Beste boeren en vissers stem dan ook niet steeds op de reguliere partijen zoals het VVD, CDA, D66 of PvdA. Volgend jaar hebben we weer een kans.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x