CoronaBuitenland

Vaccinonderzoeker: ‘gevaarlijke en ineffectieve’ coronavaccins moeten van de markt worden gehaald

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

De mRNA-coronavaccins moeten van de markt worden gehaald, zei vaccinonderzoeker en schrijver Alex Berenson tegen Fox News-presentator Tucker Carlson. De voormalig New York Times-verslaggever zei dat de vaccins moeten worden teruggeroepen omdat ze ‘gevaarlijk en ineffectief’ zijn.

Berenson zei ook dat uit de data blijkt dat de vaccins verantwoordelijk zijn voor de stijging van het aantal ‘coronagevallen’. “Het is nu klip en klaar dat de vaccins helemaal niet werken tegen omikron,” zei hij. “In landen met een hoge vaccinatie- en boostergraad is het aantal gevallen ongelooflijk hoog en stijgt ook het aantal gevallen van ernstige ziekte en sterfte.”

Niemand

“Ik heb dit nog niet eerder tegen je gezegd omdat ik erg voorzichtig ben, maar deze vaccins, deze mRNA-vaccins, de mRNA-coronavaccins moeten onmiddellijk van de markt worden gehaald,” benadrukte hij.

“Niemand zou ze moeten nemen. Niemand zou geboosterd moeten worden,” aldus Berenson. “Het is een gevaarlijk en ineffectief product.”

Vol

Op de vraag wat hij bedoelde met ‘gevaarlijk’ antwoordde Berenson dat de vaccins allerlei heftige bijwerkingen veroorzaken zoals myocarditis. Hoe meer doses je krijgt, hoe meer spike-eiwitten je aanmaakt en dat verstoort waarschijnlijk je immuunsysteem, voegde hij toe.

Vaccins en boosters verzwakken het immuunsysteem en zorgen ervoor dat de spoedeisende hulpafdelingen in gebieden met een hoge vaccinatiegraad vol blijven liggen, zei hij.

[Infowars]

4.9 93 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Het had niet eens voorwaardelijk noch onvoorwaardelijk de markt op mogen komen vooral gelet op het feit dat Covid-19 uitstekend te behandelen is met HCQ en of ivermectine, dat nog steeds stelselmatig wordt verzwegen of zelfs wordt afgebrand, want er is een nieuw voorwaardelijk Covid-19 medicijn op de markt gekomen van de betrouwbare Pfizer.

Absurdia
Absurdia
1 jaar geleden

Door de vaccins worden liggen de ziekenhuizen voller, dat is mooi voor de zittende regeringen om dit op coshit te schuiven en zo grond voor de 2g maatregelen te vinden. Maw, over een week of 6 stijgen de ziekenhuisopnamen en IC opnames. Dat is, aldus de regering, genoeg grondslag voor 2g. Dat de ziekenhuizen deze toename te danken hebben aan de vaccins wordt er niet bij vermeld. Ter verduidelijking, in maart 2020 lagen er 1500 personen op de IC. Een jaar later 650. Aan de hand van de 650 personen (ipv de 15.000!! voorspelde, en ja dit is zeer simpel na te zoeken)zijn de 3g maatregelen ingevoerd.

Underground
Underground
1 jaar geleden

(gevaarlijke en ineffectieve’ coronavaccins moeten van de markt worden gehaald)
Wat dacht je van al die rotzooi van de markt halen, en de gasten die hier achter zitten, een donkere kelder in. Dit is al 2 jaar aan de gang! En mensen vallen overal ter wereld DOOD neer, na het nemen van deze troep.
HALLO!! Ze zijn ons aan het uitmoorden!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dat Nederlanders & de Rest van de Wereld hebben toegestaan dat deze Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeen(hydr)oxide-Spike-Eiwitten-Nood-Vaxxi-Nazis werden ingespoten bij Kinderen & Zwangere vrouwen is de Grootste Misdaad die ooit in de Hele Geschiedenis van de Mensheid heeft plaatsgevonden….& ver…Ver…HÉÉL ÉRG VÉR over elke Morele & Ethische Grens van het Mens-Zijn heen…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x