Het Complot

Vliegtuigramp MH17: de doofpotdeal

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 17 juli stortte een Boeing van Malaysia Airlines neer boven Oost-Oekraïne. Alle 298 inzittenden kwamen om het leven, waaronder 193 Nederlanders. Nederland kreeg de leiding over het onderzoek naar de toedracht van de ramp, maar verbond zich met een doofpotdeal aan Kiev.

Ons land werd daarmee een pion in een internationaal politiek schaakspel. Poetin wordt gezien als de ultieme bad guy en alles wat hij zegt wordt in het Westen als giftige propaganda bestempeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Russen dragen materiaal aan dat suggereert dat de crash is veroorzaakt door óf een aanval van een Oekraïense straaljager óf door een met een Oekraïense Buk-M1 afgeschoten raket. EU-landen en de VS gaan er echter van uit dat de separatisten in Oost-Oekraïne vlucht MH17 hebben neergeschoten.

Drie maanden na de aanslag lijkt de frustratie steeds meer te groeien. Dat kwam onder meer tot uiting toen minister Timmermans sprak over het zuurstofkapje bij één van de slachtoffers. Weet het kabinet veel meer dan het zegt? Ook is de spreekwoordelijke onderste steen nog steeds niet boven.

Nederland sloot samen met de andere betrokken landen een geheime deal, waarover de Oekraïense procureur-generaal Yuri Boychenko zei dat alle landen die de deal getekend hebben – behalve Nederland en Oekraïne ook België, Australië en mogelijk ook Maleisië – beschikken over vetorecht over de uitvoering van het onderzoek. Als er dus iets uitkomt wat Kiev niet bevalt, gaat het onderzoek niet door. Het kabinet zwijgt in alle toonaarden over deze deal.

Vliegtuigramp MH17, de doofpotdealRutte heeft zich aan Kiev uitgeleverd, aldus Joost Niemöller, auteur van het boek MH17, de Doofpotdeal. “Het onderzoek kan dus maar één uitkomst hebben: de separatisten hebben het gedaan.”

Iedere snipper die in de richting van de separatisten wijst, al is het maar een vaag stukje in Der Spiegel, voedt de hysterie. We hebben Amerikaanse satellietfoto’s, maar niemand krijgt ze te zien! Vergelijkbare nieuwtjes en zelfs feiten die wijzen in de richting van Oekraïne als dader, worden door de Nederlandse pers genegeerd. Dat heet tunnelvisie, aldus Niemöller.

Door de deals die het kabinet Rutte met Kiev sloot, kan het OM weinig anders dan internetbeelden bestuderen. Niemöller signaleert verontrustende ontwikkelingen en schetst een wereld waar grote belangen waarheidsvinding in de weg staan.

Hij wijst erop dat in de afgelopen 60 jaar 20 keer een verkeersvliegtuig uit de lucht is gehaald bij een militaire actie. In alle gevallen troffen de betrokken partijen een schikking of kochten ze elkaar af. De politieke belangen wonnen het altijd van de waarheid. “En zo zal het ook nu weer gaan.”

Het boek ‘MH17, de Doofpotdeal’ is hier verkrijbaar.

[Volkskrant]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
B. van Dokkum
B. van Dokkum
9 jaren geleden

…..Als er dus iets uitkomt wat Kiev niet bevalt, gaat het onderzoek niet door. Het kabinet zwijgt in alle toonaarden over deze deal.
IN GEWONE WOORDEN NOEMEN WIJ DIT: VERRAAD AAN DE SLACHTOFFERS EN AAN DE LANDGENOTEN!

Vergelijkbare nieuwtjes en zelfs feiten die wijzen in de richting van Oekraïne als dader, worden door de Nederlandse pers genegeerd. Dat heet tunnelvisie, aldus Niemöller.
IN BETERE BEWOORDINGEN HEET DIT: VERRAAD EN BEDROG!

Dan leert elke Nederlander dat er een Parlement is die de regering moet controleren… De praktijk is dat daar 150 Labbekakken rondhangen in afwachting van een leuk baantje na hun kamerlidmaatschap.

Ach lieve Nederlanders…. blijf toch lekker l*llen over Regenboogpieten, homorechten, de “zorrug” en voetebal!
Jullie verdienen niet beter! Wat een klootjesvolk!

Sandra
Sandra
9 jaren geleden

Ik las in het vorige artikel een goed argument dat een BUK raket op z’n minst een rookspoor achter zich had moeten laten dat op z’n minst zeker 10 minuten had moeten blijven hangen, maar dat niemand van de aanwezigen en getuigen een dergelijk rookspoor hebben gezien. Lijkt mij ook gewoon logisch toch dat zo’n raket een flink rookspoor achterlaat. Eigenlijk is dat duidelijk bewijs dat er nooit een raket gebruikt is.

Roy
Roy
9 jaren geleden

“Nederland sloot samen met de andere betrokken landen een geheime deal, waarover de Oekraïense procureur-generaal Yuri Boychenko zei dat alle landen die de deal getekend hebben – behalve Nederland en Oekraïne ook België, Australië en mogelijk ook Maleisië – beschikken over vetorecht over de uitvoering van het onderzoek. Als er dus iets uitkomt wat Kiev niet bevalt, gaat het onderzoek niet door. Het kabinet zwijgt in alle toonaarden over deze deal.”

Wie heeft hier de bron van, daar ben ik wel heeeel benieuwd naar… Dit is een eigen leven gaan leiden en klopt geen hout van.
zie onderstaande link pagina 8, laatste vraag..

http://www.rijksoverheid.nl/ministeries/bz/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2014/08/29/lijst-van-vragen-verslag-buitengewone-raad-buitenlandse-zaken-mh17.html

of heeft iemand een “betrouwbare bron die de claim bevestigd (buiten de bekende speculeer sites om dan)

Deze man is de eerste in waarschijnlijk een erg lange lijn die volgt die geld wilt verdienen aan deze aanslag. En er zijn nu eenmaal figuren die dit soort boeken maar al te graag in hun kast willen hebben..

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Het is geen doofpotdeal omdat het moet gaan uitkomen net als vele andere zaken uit de geschiedenis.

De wereld gaat letterlijk op zijn kop want de nieuwe civilisatie staat echt voor de deur en de NWO buitenaardse nemen de gehele tent van het Vaticaan over.

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x