Homepagina » Het Complot » ‘Start strafrechtelijk onderzoek naar president Bush’ (video)

‘Start strafrechtelijk onderzoek naar president Bush’ (video)

Na de oorlogen in Irak en Afghanistan krijgen de Verenigde Staten steeds meer kritiek te verduren vanwege de ‘stevige verhoortechnieken’ die werden toegepast.

Er gaan steeds meer stemmen op om de verantwoordelijken binnen de Amerikaanse regering te berechten.

Hoogleraar recht van het University College London Philippe Sands verkent in zijn boek Torture Team wat er achter de schermen is gebeurd in Guantanamo Bay en in hoeverre door de overheid gesponsorde marteling in strijd is met de wet. Hij bespreekt de mogelijkheid dat de betrokkenen zich op een dag moeten verantwoorden voor hun daden.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Verhoor hem dan gelijk over 9-11-01!

  1 likes
 2. Eindelijk maar tog! Nu nog de rest die samenwerkt met hem (bilderbergers en alle secret societys) weg ermee!

  1 likes
 3. ja inderdaad gelijk hem verhoren over 09-11-2001.wand daar begon het mee om de alquaida te arrestteren,ik snap niet dat zo iemand s,nachts nog kan slapen.je ziet hem wel niet meer in het openbaar net zoals zijn pa ze denken zeker dat ze op de ransch veilig zijn.of ze gaan via ondergrondse tunnel netwerk overal naar toe.Bush en pa Bush er staat ze nog heel wat te verwachten vluchten kan niet meer

  0 likes
 4. zal wel een scheinproces worden zoals in Neurenberg, die kerel is untouchable.

  Schuldvraag uit den boze natuurlijk.

  0 likes
 5. schijnproces * 🙂

  0 likes
 6. waar kan ik mijn handtekening zetten als steun voor dit strafrechtelijk onderzoek? ik heb ook nog wel wat linkjes voor goeie video’s die heel wat duidelijk maken ergens in mijn achterzak…

  0 likes
 7. [quote name=”patrick”]Verhoor hem dan gelijk over 9-11-01![/quote]

  Ja, misschien kunnen ze dan bij dat verhoor bij hem ook waterboarding toepassen.
  grapje…. 🙂

  0 likes
 8. Het liefst zo snel mogelijk voor het gerecht met deze volks misleider, die zich niet aan gemaakte spelregeltjes houd, en waarvan we gezien de mooie manier van instorten 9/11 towers weten, dat dit is gebeurd om de bevolking achter zich te krijgen om een oorlog tegen IRAK te starten.Bovendien is het met boerenbedrog aan de macht gekomen, waar AL GORE had moeten zitten, maar financieel geen geld meer bezat om advocaten te betalen.Bush Boef!!

  0 likes
 9. Als er al een veroordeling zou komen , moet dit gebeuren door de Amerikanen zelf .. De amerikanen staan nooit toe dat 1 van hun wordt veroordeeld door een internationale rechter . zeker niet als het een ex president begaat… Helaas..

  0 likes
 10. Dus als ik het artikel lees, dan is het strafrechtelijk onderzoek naar Obama ook al gestart. Immers die heeft groen licht gegeven om op dezelfde wijze door te gaan en de oorlogspraktijken zelfs uitgebreid.

  Uiteraard, die staat in de geliefde hoek van de socialisten en kan geen fout doen, dat zal wederom met de mantel der liefde worden bedekt. Om het vervolgens uit de geschiedenis boeken te kunnen schrappen, om het maar te kunnen blijven ontkennen. Obama heeft al meer misselijkmakende zaken op zijn naam dan Bush, maar toch geen haan die er naar kraait.

  0 likes
 11. [quote name=”Nico”]schijnproces * :)[/quote]

  Klopt

  0 likes
 12. dit is gewoon een moordenaar .

  0 likes
 13. moderne hitlerpraktijken wordenwerden toegepast door amerika doorheen hun hele geschiedenis..moet je mij om te beginnen eens uitleggen wat het verschil is tussen de holocaust en de afslachting van de indianen???

  0 likes
 14. Ongelooflijk dat er mensen zijn die propaganda tegen Obama zien als waarheid. Enig idee hoe die man door de republikeinen wordt tegen gewerkt? Het sluiten van Guantanamo Bay wilde hij ook volbrengen maar zijn tegenstanders werken niet mee. Hij had ook al vele gevangen vrijgelaten maar dat wordt voor het gemak maar vergeten. Hij heeft de soldaten uit Irak vandaan gehaald. ook dat wordt maar even vergeten. En voor zover ik weet is er onder Obama nog geen enkele oorlog gestart, tenzij ik iets heb gemis of ben vergeten. Vul me dan maar even aan 🙂

  0 likes
 15. [quote name=”Vonzie”]Ongelooflijk dat er mensen zijn die propaganda tegen Obama zien als waarheid. Enig idee hoe die man door de republikeinen wordt tegen gewerkt? Het sluiten van Guantanamo Bay wilde hij ook volbrengen maar zijn tegenstanders werken niet mee. Hij had ook al vele gevangen vrijgelaten maar dat wordt voor het gemak maar vergeten. Hij heeft de soldaten uit Irak vandaan gehaald. ook dat wordt maar even vergeten. En voor zover ik weet is er onder Obama nog geen enkele oorlog gestart, tenzij ik iets heb gemis of ben vergeten. Vul me dan maar even aan :)[/quote]
  Fast and Furious wil niemand het over hebben, soldaten uit Irak maar verplaatst naar Afghanistan, ondanks het plan dat onder Bush al in werking was gesteld om de soldaten uit Irak naar huis te halen. Obama militaire acties in Pakistan, zonder het betreffende land te informeren, militairen in Syrië en de lijst blijft maar groeien. En dit is enkel het topje, daar is geen woord propaganda bij.

  0 likes
 16. [quote name=”Vonzie”]Ongelooflijk dat er mensen zijn die propaganda tegen Obama zien als waarheid. Enig idee hoe die man door de republikeinen wordt tegen gewerkt? Het sluiten van Guantanamo Bay wilde hij ook volbrengen maar zijn tegenstanders werken niet mee. Hij had ook al vele gevangen vrijgelaten maar dat wordt voor het gemak maar vergeten. Hij heeft de soldaten uit Irak vandaan gehaald. ook dat wordt maar even vergeten. En voor zover ik weet is er onder Obama nog geen enkele oorlog gestart, tenzij ik iets heb gemis of ben vergeten. Vul me dan maar even aan :)[/quote]

  Als ik mij niet vergis zijn al de soldaten die uit Afganistan zijn weggehaald verplaatst naar de Perzische golf….

  0 likes
 17. [quote name=”Boon”][quote name=”patrick”]Verhoor hem dan gelijk over 9-11-01![/quote]

  Ja, misschien kunnen ze dan bij dat verhoor bij hem ook waterboarding toepassen.
  grapje…. :)[/quote]

  Doe maar

  0 likes
 18. [quote name=”Boon”][quote name=”patrick”]Verhoor hem dan gelijk over 9-11-01![/quote]

  Ja, misschien kunnen ze dan bij dat verhoor bij hem ook waterboarding toepassen.
  grapje…. :)[/quote]

  Als je volgens de wet van wederkerigheid redeneert is het misschien niet zo’n verkeerd ideetje om Bush effe te waterboarden (voor een paar minuutjes). Dan heeft hij snel in de gaten welk wetje hij destijds heeft getekend.

  0 likes
 19. Een lange werkstraf in een herbebossingsproject en permacultuurproject lijkt me het beste idee voor Bush en anderen.

  Omzetten van satanische negatieve tegenwerkenergie (satan is Herbreeuws vertaald tegenstander) in iets positiefs voor aarde, plant en dier.

  http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2011-2012/Groen-Goud.html

  Hier dus aan de slag voor Bush !!

  0 likes
 20. [quote name=”Marcel”]Een lange werkstraf in een herbebossingsproject en permacultuurproject lijkt me het beste idee voor Bush en anderen.

  Omzetten van satanische negatieve tegenwerkenergie (satan is Herbreeuws vertaald tegenstander) in iets positiefs voor aarde, plant en dier.

  http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2011-2012/Groen-Goud.html

  Hier dus aan de slag voor Bush !![/quote]

  en mens. (die ook opschiet met een groter streven naar meer biodiversiteit). Grotere biodiversiteit is de sleutel tot de toekomst voor aarde, mens, dier en plant. Voor het leven !

  0 likes
 21. ik weet een leuke straf voor hem ;de rest van zijn leven in een karmelietessen klooster.

  0 likes
 22. [quote name=”Vonzie”]Ongelooflijk dat er mensen zijn die propaganda tegen Obama zien als waarheid. Enig idee hoe die man door de republikeinen wordt tegen gewerkt? Het sluiten van Guantanamo Bay wilde hij ook volbrengen maar zijn tegenstanders werken niet mee. Hij had ook al vele gevangen vrijgelaten maar dat wordt voor het gemak maar vergeten. Hij heeft de soldaten uit Irak vandaan gehaald. ook dat wordt maar even vergeten. En voor zover ik weet is er onder Obama nog geen enkele oorlog gestart, tenzij ik iets heb gemis of ben vergeten. Vul me dan maar even aan :)[/quote]
  Oorlogen niet geïnitieerd misschien, maar wel ermee ingestemd om de oorlog met Libië aan te gaan; drones op Pakistan en Iran, grootse dreigingen naar Iran en de omstreden defensiewet op de eigen bevolking.

  0 likes
 23. zij/wij moeten het cristelijke/islam/katolieke geloof uitbannen want deze is erg OORLOGZUCHTIG hierin zijn er al veels te veel mensen bij omgekomen .

  0 likes
 24. Bush laat waarschijnlijk zijn kloon oppakken en zelf ontspringt hij de dans. Ze zijn al veel verder dan men denkt. Was het maar zo simpel. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread357019/pg1

  Alles wat maar een beetje op lijkt de ruimte in schieten lijkt mij de beste oplossing. Het zekere voor het onzekere.

  0 likes
 25. [quote name=”Vonzie”]Ongelooflijk dat er mensen zijn die propaganda tegen Obama zien als waarheid. Enig idee hoe die man door de republikeinen wordt tegen gewerkt? Het sluiten van Guantanamo Bay wilde hij ook volbrengen maar zijn tegenstanders werken niet mee. Hij had ook al vele gevangen vrijgelaten maar dat wordt voor het gemak maar vergeten. Hij heeft de soldaten uit Irak vandaan gehaald. ook dat wordt maar even vergeten. En voor zover ik weet is er onder Obama nog geen enkele oorlog gestart, tenzij ik iets heb gemis of ben vergeten. Vul me dan maar even aan :)[/quote]
  Het is allemaal een grote inteelt familie. De macht blijft in de familie. Allemaal opdonderen met dat tuig. Obama is ook een leugenaar. Soldaten uit Irak gehaald om ze vervolgens naar Afghanistan te sturen om daar belangrijke grondstoffen veilig te stellen. http://www.youtube.com/watch?v=06dkOfqF8Ak

  0 likes
 26. Ik heb Obama alleen nog maar goede dingen zien doen. En in de gevallen dat hem iets niet is gelukt had hij dreigende Republikeinen in zijn nek hijgen.

  Bush bracht Amerika richting de rand van de afgrond. Zie dat maar eens recht te breinen terwijl het grootste gedeelte van zijn kornuiten nog hoge functies bekleden binnen de politiek.

  0 likes
 27. Abel ik weet het niet maar Obama heeft vanaf hij aan de macht is de meesten OORLOGEN OP ZIJN NAAM ..de anderen zak heeft er 2 op zijn naam staan ..wil je het niet zien of wat ????????? praat die niet zo schoon over die man allemaal het zelfde pot nat ja ….

  0 likes
 28. Is allemaal prima deze discussie, want daardoor worden ogen geopend.

  Mijn vraag/ opmerking: hebben jullie wel door , dat op dit moment “ondervragings-technieken” en “isolatie= martel-technieken”op gewone mensen , op het plateau van Tibet worden toegepast, die tov GBay verder gaan als de decimatie van de Native Americans, zoniet hetzelfde met moderne middelen?

  Etnocide en Genocide, niet gehoord,. niet gezien…..?
  We kunnen vergeven, begrijpen, maar vergeten het nooit..

  Focus je maar op je bankrekening en je verzekeringen.. nou die bestaan niet, allemaal concept. Wake Up Please..
  Het ga jullie goed. En de “anderen” ook.
  Ptr

  0 likes
 29. Ik heb hier een leuk filmpje over hoe Alex Jones een Ipad martelt.
  Een sociaal experiment.
  Hij suggereert dat de meeste mensen zich drukker maken over de mishandeling van een Ipad, dan de marteling van de mensen uit Irak en Afghanistan.
  Dat ze het apparaat zien als een levend wezen.
  Zou zomaar waar kunnen zijn.
  Een geinige aanklacht tegen de martelpraktijken van de V.S

  Link: https://www.youtube.com/watch?t=318&v=OyEhWeAseSo

  0 likes
  • De stroom/computers zijn afgelopen weekend weer uitgevallen in de U.S.met duizenden vliegtuigen aan de grond. De 2e keer in 1 maand tijd. Geen Internet, geen Ipad, geen radio, geen tv.
   Geen idee of mensen dan razend worden. Volgens mij niet.

   0 likes
   • Hij heeft deze ‘test’ al eens eerder uitgevoerd, maar dan zonder de uitleg erbij.
    Een hele stroom van woedende reacties heeft hij toen gekregen.
    Ik heb zelf geen Ipad, mobiele telefoon, o.i.d, maar als ik zo om me heen kijk, kan ik me heel goed voorstellen, dat mensen totaal in paniek raken als ze ook maar een paar uur zonder zo’n ding zouden moeten leven.
    De grootste verslaving van deze tijd, naar mijn idee.

    0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

tweede wereldoorlog

De vernietigingskampen van Eisenhower in de Tweede Wereldoorlog. Dit mag u van de overheid niet weten

Als we Hollywood mogen geloven, was de ...

minister

Minister Schouten van Landbouw goede vriendjes met ‘hoofdschuldige aan stikstofprobleem’. Dit is schokkend

We eten in Nederland nauwelijks kalfsvlees, maar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.