Homepagina » Het Complot » Armste president houdt bijzondere toespraak voor algemene VN-vergadering (video)
Armste president houdt bijzondere toespraak voor algemene VN-vergadering

Armste president houdt bijzondere toespraak voor algemene VN-vergadering (video)

Opnieuw is een toespraak van de Uruguayaanse president José Pepe Mujica een internethit geworden.

Al tijdens de VN-duurzaamheidstop in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro hield het staatshoofd een bijzondere toespraak die later vaak werd bekeken.

Dit keer gaat het om een toespraak tot de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties die massaal werd gedeeld op de sociale netwerken. De Colombiaanse website Las2orillas sprak van een toespraak die regeringsleiders niet wilden horen, maar die de hele wereld met elkaar deelt.

“Ik woon in het Zuiden, ik kom uit het Zuiden,” opent Mujica zijn speech waarin hij fel uithaalt naar de wereldorde en de consumptiemaatschappij. “Als de hele mensheid zo zou willen leven als de gemiddelde Amerikaan, dan hadden we drie planeten nodig.”

De Zuid-Amerikaanse pers omschreef de toespraak van Mujica, die in een oude Kever rijdt en 90 procent van zijn salaris weggeeft, als romantisch, lyrisch, ongewoon, poëtisch en profetisch.

Volgens de president van Uruguay, waar cannabis zo goed als gelegaliseerd is, is onze huidige beschaving gericht tegen eenvoud, alle natuurlijke cycli, maar erger nog, tegen de vrijheid om in alle rust van menselijke relaties te kunnen genieten, van vriendschap, solidariteit, liefde, avontuur en familie.

Bron: 360magazine.nl

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Top Jose, ik zeg dan ook onomstotelijk skip Rutte voor Lytze-Franz

  0 likes
 2. Het is waarschijnlijk beter om de originele teospraak te horen dan de hortende en stotende vertaling.

  0 likes
 3. En wij hebben Rutte. Kennelijk krijgt ieder land wat het toekomt.

  0 likes
 4. [quote name=”pacito”]Het is waarschijnlijk beter om de originele teospraak te horen dan de hortende en stotende vertaling.[/quote]
  Bedankt voor de tip pacito. Kun je svp de link noemen ?

  0 likes
 5. Kunnen wij hem niet een tijdje lenen ? :))

  0 likes
 6. He got my vote!
  Komaan…waar wachten we nog op?

  0 likes
 7. Deze man verdiend een nobelprijs!

  0 likes
 8. Deze man is mijn held!! ♥ ;-))

  0 likes
 9. Is het de “armste” president?

  0 likes
 10. onze politiekers gooien toch ook het geld de deur uit ? 🙂

  0 likes
 11. Grappige reacties maar heeft werkelijk niemand in de gaten dat het een geheel spel is van de ILLUMINATI? Zij hebben hun onderdanen die de Vrijmetselarij heet die alles op deze wereld beheren, zo ook uw media waar uw deze onzin van hoort. Uw moet toch eens gaan begrijpen dat uw naar het ILLUMINATI THEATER kijkt en luistert met de Vrijmetselarij als de grote regisseur.

  0 likes
 12. [quote name=”Mars”]En wij hebben Rutte. Kennelijk krijgt ieder land wat het toekomt.[/quote]

  Ja, het kabinet Rutte met zij double-speak. Maar kijk eens wat de landen om ons heen hebben…….word je ook niet blij van.

  Ik vraag me overigens af in hoeverre dit kabinet door ons, de NL bevolking, is gekozen. Volgens mij zijn we al veel verder een bananenrepubliek dan we zelf willen geloven.

  Het kabinet Rutte is gewoon de facilitaire dienst voor Brussel en zijn broodheren. Ik kan me niet voorstellen dat het Nederlandse volk daarvoor heeft gekozen. Of zijn we al echt zo dom dat we dat wel hebben gedaan?

  0 likes
 13. @Pascal- Niet als aanval, maar vanuit in teresse: Waar baseer je dit op? ‘zo ook uw media’ is een grote algemene uitspraak.
  In mijn optiek zal een deel van de media (nog) in handen zijn van een elite, maar niet alle.
  En ik ben dan ook erg benieuwd wat je mening is betreffende Cobra.

  0 likes
 14. Sowieso een verademing om een politicus te horen zeggen:

  “…de vrijheid om in alle rust van menselijke relaties te kunnen genieten, van vriendschap, solidariteit, liefde, avontuur en familie….”

  Dit is waar het leven om gaat mensen!

  Maar hier, in dit stinkend rijke land, breken ze steen voor steen af waar voorgaande generaties keihard voor hebben moeten werken om het op te bouwen. En ze schamen zich daarbij steeds minder.

  Bovendien lijkt een flink deel van de bevolking zo goed gebrainwashed dat ze nog geloven ook dat ze steeds harder en langer moeten werken voor steeds minder.

  Ze geloven dat ze in het belang van hun eigen “zelfontplooing” altijd klaar moeten staan voor de baas. Ik ken heel wat mensen die het in hun broek doen als ze gewoon om 17.00 hun jas aantrekken en naar huis gaan om nog een leven naast hun werk te hebben.

  0 likes
 15. heel goed die heeft gelijk …een goed voorbeeld voor de anderen .

  0 likes
 16. Wat een geweldige vent.
  Een man die wakker is …..

  Dit zijn de leiders waar de wereld op zit te wachten…..

  Mujica accuses most world leaders of having a “blind obsession to achieve growth with consumption, as if the contrary would mean the end of the world”.

  Hij doet me denken aan Chief Oren Lyons.

  Chief Oren Lyons:
  If you don’t change your values, you are not going to survive. I tell you, the earth has no mercy.
  We zien de gevolgen op wereldschaal al om ons heen, en het wordt steeds erger.

  Indian Elder Speaks – Point of No Return
  http://youtu.be/roltJzTUTdM

  Beyond Petroleum (Chief Oren speaks)
  http://youtu.be/gsla5YpkIxI

  0 likes
 17. [quote name=”dymph”]Kunnen wij hem niet een tijdje lenen ? :))[/quote]

  Wij hebben Emile Roemer en SOPN toch al? Maar die krijgen geen voet aan de grond door dat criminele zooitje wat er nu zit.

  0 likes
 18. [quote name=”Pascal”]Grappige reacties maar heeft werkelijk niemand in de gaten dat het een geheel spel is van de ILLUMINATI? Zij hebben hun onderdanen die de Vrijmetselarij heet die alles op deze wereld beheren, zo ook uw media waar uw deze onzin van hoort. Uw moet toch eens gaan begrijpen dat uw naar het ILLUMINATI THEATER kijkt en luistert met de Vrijmetselarij als de grote regisseur.[/quote]

  Beste Pascal,

  Niet iedereen die een toespraak houd bij de UN is onderdeel van de Ilumminati poppenkast. Deze beste man pleit voor vrede en solidariteit. De laatste paar jaren zijn er duidelijke veranderingen zichtbaar. Niet alleen op straat maar ook in de politiek. Doordat de frequentie van ons zonnenstelsel enorm gestegen is zijn “low vibe mensen” zoals de sociophaten van de illuminati een uitstervend ras geworden. En zoals ze zeggen, een vlam wakkert hard voordat hij dooft. Heb een beetje vertrouwen in de mensheid!

  0 likes
 19. [quote name=”Carpa”]He got my vote!
  Komaan…waar wachten we nog op?[/quote]Je bent stemgerechtigd in Uruguay?

  0 likes
 20. Pascal geloof je het zelf.

  0 likes
 21. [quote name=”kengai”]Pascal geloof je het zelf.[/quote]
  Vele zitten nog steeds in die gemaakte illusie wereld!! Doe je ogen open en wake up!! Vele hebben ondanks een groter bewustzijn daar nog vele jaren voor nodig. Succes!

  0 likes
 22. [quote name=”jur”][quote name=”Pascal”]Grappige reacties maar heeft werkelijk niemand in de gaten dat het een geheel spel is van de ILLUMINATI? Zij hebben hun onderdanen die de Vrijmetselarij heet die alles op deze wereld beheren, zo ook uw media waar uw deze onzin van hoort. Uw moet toch eens gaan begrijpen dat uw naar het ILLUMINATI THEATER kijkt en luistert met de Vrijmetselarij als de grote regisseur.[/quote]

  Beste Pascal,

  Niet iedereen die een toespraak houd bij de UN is onderdeel van de Ilumminati poppenkast. Deze beste man pleit voor vrede en solidariteit. De laatste paar jaren zijn er duidelijke veranderingen zichtbaar. Niet alleen op straat maar ook in de politiek. Doordat de frequentie van ons zonnenstelsel enorm gestegen is zijn “low vibe mensen” zoals de sociophaten van de illuminati een uitstervend ras geworden. En zoals ze zeggen, een vlam wakkert hard voordat hij dooft. Heb een beetje vertrouwen in de mensheid![/quote]Zeker wel iedereen!! Als je daar “MAG” praten moet je bij de geheime genootschappen zitten en anders is het uitgesloten. Ik merk aan uw dat nog niet weet hoe de wereld in elkaar zit en hoe die werkt. In Nederland werkt het net zo, als je geen mason bent mag je niet “Regeren” Zie (Diederik Samson) die er naast staat omdat hij geen mason is. Wake Up!!

  0 likes
 23. [quote name=”Artist”]@Pascal- Niet als aanval, maar vanuit in teresse: Waar baseer je dit op? ‘zo ook uw media’ is een grote algemene uitspraak.
  In mijn optiek zal een deel van de media (nog) in handen zijn van een elite, maar niet alle.
  En ik ben dan ook erg benieuwd wat je mening is betreffende Cobra.[/quote] Alle Media is in beheer van de Vrijmetselarij en dus ook RT wat niemand verwacht. Je leeft in hun gemaakte wereld. Karwei, Praxis en Gamma is 1 Vrijmetselaarsbedrijf en wij denken dat concurrentie bestaat. De enige concurrent ben jezelf. Oja ook het gehele internet is in hun beheer, niets is onafhankelijk, alles is afgesproken!!!

  0 likes
 24. De ministers in Nederland hebben geen last van de crisis,zij blijven hun salaris gewoon houden en auto met privé chauffeur en wij moeten steeds meer inleveren,ik denk dat de crisis een grote leugen is,maar er gaan grote veranderingen gebeuren!!!

  0 likes
 25. [quote name=”Martin”]De ministers in Nederland hebben geen last van de crisis,zij blijven hun salaris gewoon houden en auto met privé chauffeur en wij moeten steeds meer inleveren,ik denk dat de crisis een grote leugen is,maar er gaan grote veranderingen gebeuren!!![/quote]
  Dat is het verschil tussen de Slaven en de Elite. Hier een Vrijmetselaar waar de Eagle al geland is op zijn boot geschilderd en dat zijn helikopter nog mooie beelden kon maken terwijl we hier bij de voedselbank staan. Oja ik vergeet er nog bij te zeggen dat het jou en mijn boot is waar hij in vaart

  0 likes
 26. Chuen:
  ‘Indian Elder Speaks – Point of No Return
  http://youtu.be/roltJzTUTdM

  Beyond Petroleum (Chief Oren speaks)
  http://youtu.be/gsla5YpkIxI

  Wederom bedankt, Chuen. Keeps me going 😉

  0 likes
 27. [quote name=”Pascal”][quote name=”jur”][quote name=”Pascal”]Grappige reacties maar heeft werkelijk niemand in de gaten dat het een geheel spel is van de ILLUMINATI? Zij hebben hun onderdanen die de Vrijmetselarij heet die alles op deze wereld beheren, zo ook uw media waar uw deze onzin van hoort. Uw moet toch eens gaan begrijpen dat uw naar het ILLUMINATI THEATER kijkt en luistert met de Vrijmetselarij als de grote regisseur.[/quote]

  Beste Pascal,

  Niet iedereen die een toespraak houd bij de UN is onderdeel van de Ilumminati poppenkast. Deze beste man pleit voor vrede en solidariteit. De laatste paar jaren zijn er duidelijke veranderingen zichtbaar. Niet alleen op straat maar ook in de politiek. Doordat de frequentie van ons zonnenstelsel enorm gestegen is zijn “low vibe mensen” zoals de sociophaten van de illuminati een uitstervend ras geworden. En zoals ze zeggen, een vlam wakkert hard voordat hij dooft. Heb een beetje vertrouwen in de mensheid![/quote]Zeker wel iedereen!! Als je daar “MAG” praten moet je bij de geheime genootschappen zitten en anders is het uitgesloten. Ik merk aan uw dat nog niet weet hoe de wereld in elkaar zit en hoe die werkt. In Nederland werkt het net zo, als je geen mason bent mag je niet “Regeren” Zie (Diederik Samson) die er naast staat omdat hij geen mason is. Wake Up!![/quote]
  Denk je het echt dat Diederik Samson geen mason is ??? en ben je het vergeten uit welke partij komt hij??ik denk dat de waarheid nog veel dieper is dan je denkt
  ter kennis alle politiek partijen in Nederland behoren zich tot de Illuminatie
  denk na maar over manipulatie en speltjess daar gaat het om.

  0 likes
 28. #28 Nature

  Bedankt voor je positieve reactie.
  De meeste mensen hebben het nog niet in de gaten, maar we staan echt op een kruispunt.
  Humanity is at the crossroads. What we do now and the choices we make in our relationship to the earth, will affect the future of our children and all coming generations.

  The Message – Indigenous Peoples of the World
  http://youtu.be/7XIrI6K-HcQ

  The prophecy of the Seventh Generation is common to many American Indian nations.

  According to the prophecy, after seven generations of living in close contact with the Europeans, the Onkwehonwe would see the day when the elm trees would die. The prophecy said that animals would be born strange and deformed, their limbs twisted out of shape. Huge stone monsters would tear open the face of the earth. The rivers would burn aflame. The air would burn the eyes of man. According to the prophecy of the Seventh Generation the Onkwehonwe would see the day when birds would fall from the sky, the fish would die in the water, and man would grow ashamed of the way that he had treated his mother and provider, the Earth.

  Deze prophecy is uitgekomen.

  vogels vallen uit de lucht…….
  http://youtu.be/PFf90-AwT84

  Birds and fish dying all over the world
  http://youtu.be/RqnL5gU_zMA

  Sinkholes from around the World
  http://youtu.be/ll_hCCPu0-8

  We hebben op dit moment leiders nodig die wakker zijn..
  Niet onze huidige ‘leiders’ die …..
  We kunnen niet opzij blijven kijken, en net doen of deze problemen niet bestaan…

  0 likes
 29. [quote name=”Martin”]De ministers in Nederland hebben geen last van de crisis,zij blijven hun salaris gewoon houden en auto met privé chauffeur en wij moeten steeds meer inleveren,ik denk dat de crisis een grote leugen is,maar er gaan grote veranderingen gebeuren!!![/quote]
  Tsjeesismineesis, Nederlanders blijven klagen en wachten totdat iemand de touwtjes in handen neemt. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. In mijn eigen kleine republiek (mijn huis) is de laatste jaren heel wat veranderd (ik eet o.a. ecologische groenten uit mijn eigen moestuin) en samen met anderen gaat het me zeker lukken om een betere toekomst voor iedereen op te bouwen.
  Groetjes van Paquita.

  0 likes
 30. [quote name=”kenn”][quote name=”Pascal”][quote name=”jur”][quote name=”Pascal”]Grappige reacties maar heeft werkelijk niemand in de gaten dat het een geheel spel is van de ILLUMINATI? Zij hebben hun onderdanen die de Vrijmetselarij heet die alles op deze wereld beheren, zo ook uw media waar uw deze onzin van hoort. Uw moet toch eens gaan begrijpen dat uw naar het ILLUMINATI THEATER kijkt en luistert met de Vrijmetselarij als de grote regisseur.[/quote]

  Beste Pascal,

  Niet iedereen die een toespraak houd bij de UN is onderdeel van de Ilumminati poppenkast. Deze beste man pleit voor vrede en solidariteit. De laatste paar jaren zijn er duidelijke veranderingen zichtbaar. Niet alleen op straat maar ook in de politiek. Doordat de frequentie van ons zonnenstelsel enorm gestegen is zijn “low vibe mensen” zoals de sociophaten van de illuminati een uitstervend ras geworden. En zoals ze zeggen, een vlam wakkert hard voordat hij dooft. Heb een beetje vertrouwen in de mensheid![/quote]Zeker wel iedereen!! Als je daar “MAG” praten moet je bij de geheime genootschappen zitten en anders is het uitgesloten. Ik merk aan uw dat nog niet weet hoe de wereld in elkaar zit en hoe die werkt. In Nederland werkt het net zo, als je geen mason bent mag je niet “Regeren” Zie (Diederik Samson) die er naast staat omdat hij geen mason is. Wake Up!![/quote]
  Denk je het echt dat Diederik Samson geen mason is ??? en ben je het vergeten uit welke partij komt hij??ik denk dat de waarheid nog veel dieper is dan je denkt
  ter kennis alle politiek partijen in Nederland behoren zich tot de Illuminatie
  denk na maar over manipulatie en speltjess daar gaat het om.[/quote]Ja hij is geen Mason net als de schoolmeester Emiel Roemer (SP) dat niet is. Het zijn de zijlijners of de meekijkers die voor fopspeen spelen voor het illusie volk.

  0 likes
 31. Kenn, de PvdD zitten als enige partij er niet voor zichzelf en daarom komen er ook geen lobbyisten op hun af en is daarom de enige parij die hun eigen dingen kunnen doen.
  Ze zittën zelfs over de hele wereld, want her en der worden er PvdD opgericht.
  Steeds meer mensen kiezen voor een beter leefomgeving, milieu en willen in vrede leven met alles wat leeft.

  0 likes
 32. @pascal-Er geldt in Nederland een politiek agenda dat onder leiding van vrijmetselarij is,om de bevolking erin te laten overtuigen maken zij gebruik
  van Samson en Roemer,dit is een soort toneelstuk en alle politicus spelen hiermee en iedereen heeft en eigen rol,als Samson of Roemer geen vrijmetselaren zijn dan is het zeker at zij gebruikt worden via een afstandbediening door mason,neem voorbeeld pim vortyn was geen vrijmetselaar maar zij hadden hem nodig voor hen eigen agenda,nadat zij hem niet meer nodighebben en wordt ook een bedreiging voor hen ,moest hij weg.
  lees maar hier:
  http://www.nujij.nl/politiek/partij-van-vrijmetselaars-allias-de-pvda.18905223.lynkx

  0 likes
 33. [quote name=”kenn”]@pascal-Er geldt in Nederland een politiek agenda dat onder leiding van vrijmetselarij is,om de bevolking erin te laten overtuigen maken zij gebruik
  van Samson en Roemer,dit is een soort toneelstuk en alle politicus spelen hiermee en iedereen heeft en eigen rol,als Samson of Roemer geen vrijmetselaren zijn dan is het zeker at zij gebruikt worden via een afstandbediening door mason,neem voorbeeld pim vortyn was geen vrijmetselaar maar zij hadden hem nodig voor hen eigen agenda,nadat zij hem niet meer nodighebben en wordt ook een bedreiging voor hen ,moest hij weg.
  lees maar hier:
  http://www.nujij.nl/politiek/partij-van-vrijmetselaars-allias-de-pvda.18905223.lynkx%5B/quote%5D Ik ben het geheel met je eens maar hij was niet de enige want ook Freddy Heineken moest een lesje hebben en Albert Hein is net zo een verhaal waarbij de dader word beschermd. Die ontvoerder van Albert Hein is nu overleden en had een hele mooie boerderij in Friesland. Willem Holleeder krijgt een podium en een film die over hem gaat waarbij Peter R de Vries een groot verlengstuk is van die manipulatie Masons. Er is veel meer BV Badr Hari en zijn Mason slachtoffers. Mensen moeten hun ogen eens open doen want ik merk dat vele nog een eigen wereld hebben en slapen.

  0 likes
 34. Deze man dragen wij op handen. Heeft gestreden in de tijd van de dictatuur bij de tupamares (De Nationale Bevrijdingsbeweging)

  Deze man woont waar mijn familie ook woont. In het armste dorp waar armoede heerst daar woont hij tussen.

  Hij was en is nog steeds de Robin Hood van Uruguay. Vecht voor onze vrijheid..

  Welke president schenkt zijn volk zoveel?
  En woont zoals hij woont?
  Hij houdt 10% van zijn inkomen en de rest geeft hij weg. Hij wilt gelijk zijn en wonen als iedereen. Hij hoopt de ogen te openen naar andere landen als voorbeeld.. Helaas ruled hebzucht overal!!

  Jose Mujica heeft mijn stem! Te queremos

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

salam

Imam Salam tijdens verhoor in Tweede Kamer: ‘U moet naar mij luisteren, ik ben hier de baas’

Hij weigerde te staan bij de eedaflegging, ...

gas

Waarom we veel méér gas gaan verstoken door van het gas af te gaan

Het kabinet wil iedereen in Nederland aan ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.