BinnenlandCorona

Hoger beroep tegen uitspraak over coronapas: ‘Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen om de ‘oplaaiende uitbraak’ van het coronavirus een halt toe te roepen. Coronaminister Hugo de Jonge zei dat de ziekenhuisopnames harder stijgen en eerder dan verwacht.

Hij vindt dat ‘de epidemie in toenemende mate een epidemie is geworden van niet-gevaccineerde mensen die ook elkaar onderling het meest besmetten, zelf het grootste risico lopen op besmetting, zelf het grootste risico zijn op een besmetting van anderen en zelf het grootste risico lopen op ziekenhuisopname’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als je dat op je in laat werken, zul je je daartoe moeten verhouden,” aldus De Jonge.

Tegen zoveel domheid en onwetendheid is niemand opgewassen

Naar aanleiding van deze uitspraken van de minister schrijft advocaat Bart Maes op social media: “Ik heb zojuist kennis genomen van de immens trieste berichtgeving in de media en vanwege de overheid waarbij nog steeds wordt uitgegaan van totaal foutieve aannames om de ongevaccineerden maar als zondebok voor falend beleid te kunnen blijven wegzetten.”

“Geen enkele journalist van de reguliere media lijkt ook maar enigszins geïnteresseerd in de onderliggende correcte actuele data,” verzucht Maes. “Tegen zoveel domheid en onwetendheid is niemand opgewassen.”

Aangifte tegen de zwaarste uitingen van discriminatie

Hij kondigt aan dat het hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank over de coronapas definitief doorgaat. “De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Tevens wordt er aangifte gedaan tegen de zwaarste uitingen van discriminatie die zijn gedaan.”

“En daar zal de ‘battle of the science’ deze keer wél volop gevoerd worden,” benadrukt de advocaat. “Het moet echt afgelopen zijn met die ‘fact-free’ politiek en media. Zoveel leugens had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen bevroeden. Maar ik zal er niet voor buigen. Nooit.”

4.9 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Hulde voor Maes.

Maar wij hebben veel meer van dit soort advocaten en juristen nodig.
Om vooral de artsen aan te pakken, ook als het goed afloopt door ivermectine het ziekenhuis in te smokkelen. Het moet toch niet gekker worden.

Daarom zeg ik: de artsen spelen de kwalijkste rol in dit geheel.
https://www.youtube.com/watch?v=7YvL9ttRuSo Susanne Heijmans – van terminale COVID-19 genezen dankzij een verboden middel

Corsal
Corsal
2 jaren geleden

Zorg voor neurenberg

Jolanda
Jolanda
2 jaren geleden

Idd de cijfers wijzen juist het tegenovergestelde uit namelijk dat de meeste ziekenhuis opnames onder de gevaccineerde blijkt te zijn . Ik hoop dat advocaat Meas verder komt met zijn hoger beroep en dat discriminatie daar idd een hoop goed gaat doen voor de uitspraak…maar met al die d666 rechters in dit land hou je je hart vast…..

H. Vaes
H. Vaes
2 jaren geleden

Het doel is….iedereen zonder uitzondering ….die spuit er in. Zodra dat een feit is, is de corona crisis voorbij en zullen mensen dan geen corona meer krijgen maar weer ….gewoon……zoals al duizenden jaren het geval is ……..ja u raad het al……..de griep.

Back to top button
140
0
We lezen graag je reactie!x