Mens en Dier

Diepe verontwaardiging over Volt-raadslid dat pistoolgebaar maakt: ‘Niet te geloven wat hier te zien is!’

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!

Fractievoorzitter Hidde Heutink van PVV Enschede plaatste dinsdagochtend op Twitter een filmpje waarin Volt-raadslid Linda Wissink een schietgebaar naar hem maakt. “Het is totaal krankzinnig dat een collega binnen de kamer een doodsbedreiging naar mij uit tijdens een debat,” aldus Heutink.

Wissink, verbonden aan de Saxion Hogeschool, heeft excuses aangeboden en Volt komt binnenkort met een openbare excuusbrief. De beelden doen veel stof opwaaien. “Best uniek in Nederland. Het afglijden accelereert nu,” reageert vastgoedondernemer Erik de Vlieger.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Volt is een links-extremistische en antidemocratische partij die steeds openlijker geweld tegen andersdenkenden propageert en normaliseert. Heel zorgelijk,” stelt Forum voor Democratie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongelooflijk wat een tuig

PVV-Kamerlid en ondervoorzitter Martin Bosma zegt: “Zeer ernstig. Ondertussen gilt Volt permanent over de acties van de boeren.” Toen D66-fractievoorzitter Jan Paternotte dinsdag vroeg ‘wat we aan die dreigboeren gaan doen’, antwoordde voormalig Volt-Kamerlid Nilufer Gundogan: “Ik wil een ME die de lange lat erover legt, want het monopolie van geweld ligt bij de staat. Basta.”

“Ongelooflijk wat een tuig,” twittert PVV-leider Geert Wilders. “Niet te geloven wat hier te zien is! En dit zijn de mensen die een mond vol hebben over veiligheid, goede manieren, enzovoorts,” schrijft journalist Joost Niemoller.

De VVD kan er ook wat van:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gewoon beesten

Wat zei Heutink precies tijdens het debat? “Ik word nog liever direct doodgeschoten door de Taliban dan elke dag hier een klein beetje doodgaan. Dit zijn de woorden van een groep gelukzoekers die wij de afgelopen zes maanden hebben gehuisvest op onze luchthaven. Die misbruik hebben gemaakt van onze gastvrijheid. Dit zijn de woorden van mensen die helemaal niets te zoeken hebben in Nederland.”

“Als het hier zo slecht is, dan ga je toch gewoon terug? Natuurlijk niet. Ze blijven hier liever voor gratis geld, gratis een dak boven hun hoofd en gratis eten. En ondanks alles zijn ze nog steeds niet tevreden, want dan is het eten te Nederlands of is er een gebrek aan privacy of dan is de locatie niet goed genoeg.”

“In Enschede zijn we door het oog van de naald gekropen. Het is hier weliswaar goed gegaan, maar in verschillende gemeenten om ons heen worden jonge meisjes van 17 jaar oud van fietsen getrokken en daarna verkracht. Vrouwen die een dutje doen in de trein, verkracht. Het personeel in ons openbaar vervoer, die vrezen voor hun leven. U laat dat gewoon toe. U laat deze mensen binnen. U geeft deze mensen onderdak. Wij zeggen heel erg simpel: stop ermee. Stop met het binnenhalen van een groep waarin gewoon beesten zitten.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
2 jaren geleden

Zo is dat..een en al tuig.. Wat hebben we aan dat zeuren hier van triest zus en zo…we moeten met zijn alle de straat op… niks anders zit erop..hoelang wachten we nog “ tot het echt te laat is” begin alvast met contant betalen!!!!!! Inplaats pinnen…moeilijk hè…zoveel werk..lui volk!!!

Els
Els
2 jaren geleden

Zo, kan je zien hoe ziek ze zijn. Toch niet normaal. Je mag geen a dere mening hebben.

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

daarom wordt ik misselijk als ik naar de debatten kijk.
er zitten zoveel, mij onbekende, maar afstotelijke mensen in de politiek

Mar
Mar
2 jaren geleden

waren er nu maar verkiezingen , alhoewel dan wordt het rutte 5 door dikke fraude

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x