Mens en Dier

Diepe verontwaardiging over Volt-raadslid dat pistoolgebaar maakt: ‘Niet te geloven wat hier te zien is!’

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Fractievoorzitter Hidde Heutink van PVV Enschede plaatste dinsdagochtend op Twitter een filmpje waarin Volt-raadslid Linda Wissink een schietgebaar naar hem maakt. “Het is totaal krankzinnig dat een collega binnen de kamer een doodsbedreiging naar mij uit tijdens een debat,” aldus Heutink.

Wissink, verbonden aan de Saxion Hogeschool, heeft excuses aangeboden en Volt komt binnenkort met een openbare excuusbrief. De beelden doen veel stof opwaaien. “Best uniek in Nederland. Het afglijden accelereert nu,” reageert vastgoedondernemer Erik de Vlieger.

“Volt is een links-extremistische en antidemocratische partij die steeds openlijker geweld tegen andersdenkenden propageert en normaliseert. Heel zorgelijk,” stelt Forum voor Democratie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongelooflijk wat een tuig

PVV-Kamerlid en ondervoorzitter Martin Bosma zegt: “Zeer ernstig. Ondertussen gilt Volt permanent over de acties van de boeren.” Toen D66-fractievoorzitter Jan Paternotte dinsdag vroeg ‘wat we aan die dreigboeren gaan doen’, antwoordde voormalig Volt-Kamerlid Nilufer Gundogan: “Ik wil een ME die de lange lat erover legt, want het monopolie van geweld ligt bij de staat. Basta.”

“Ongelooflijk wat een tuig,” twittert PVV-leider Geert Wilders. “Niet te geloven wat hier te zien is! En dit zijn de mensen die een mond vol hebben over veiligheid, goede manieren, enzovoorts,” schrijft journalist Joost Niemoller.

De VVD kan er ook wat van:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gewoon beesten

Wat zei Heutink precies tijdens het debat? “Ik word nog liever direct doodgeschoten door de Taliban dan elke dag hier een klein beetje doodgaan. Dit zijn de woorden van een groep gelukzoekers die wij de afgelopen zes maanden hebben gehuisvest op onze luchthaven. Die misbruik hebben gemaakt van onze gastvrijheid. Dit zijn de woorden van mensen die helemaal niets te zoeken hebben in Nederland.”

“Als het hier zo slecht is, dan ga je toch gewoon terug? Natuurlijk niet. Ze blijven hier liever voor gratis geld, gratis een dak boven hun hoofd en gratis eten. En ondanks alles zijn ze nog steeds niet tevreden, want dan is het eten te Nederlands of is er een gebrek aan privacy of dan is de locatie niet goed genoeg.”

“In Enschede zijn we door het oog van de naald gekropen. Het is hier weliswaar goed gegaan, maar in verschillende gemeenten om ons heen worden jonge meisjes van 17 jaar oud van fietsen getrokken en daarna verkracht. Vrouwen die een dutje doen in de trein, verkracht. Het personeel in ons openbaar vervoer, die vrezen voor hun leven. U laat dat gewoon toe. U laat deze mensen binnen. U geeft deze mensen onderdak. Wij zeggen heel erg simpel: stop ermee. Stop met het binnenhalen van een groep waarin gewoon beesten zitten.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
1 maand geleden

Zo is dat..een en al tuig.. Wat hebben we aan dat zeuren hier van triest zus en zo…we moeten met zijn alle de straat op… niks anders zit erop..hoelang wachten we nog “ tot het echt te laat is” begin alvast met contant betalen!!!!!! Inplaats pinnen…moeilijk hè…zoveel werk..lui volk!!!

Els
Els
1 maand geleden

Zo, kan je zien hoe ziek ze zijn. Toch niet normaal. Je mag geen a dere mening hebben.

Marianna
Marianna
1 maand geleden

daarom wordt ik misselijk als ik naar de debatten kijk.
er zitten zoveel, mij onbekende, maar afstotelijke mensen in de politiek

Mar
Mar
1 maand geleden

waren er nu maar verkiezingen , alhoewel dan wordt het rutte 5 door dikke fraude

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

97
0
We lezen graag je reactie!x