Homepagina » Buitenland » Honderden mensen belanden op spoedeisende hulp na coronaprik
spoedeisende hulp
Foto: Pixabay

Honderden mensen belanden op spoedeisende hulp na coronaprik

In de Verenigde Staten zijn honderden mensen op de spoedeisende hulp beland nadat ze de coronaprik hadden gekregen. Een patiënt uit Michigan werd op 16 december duizelig, kreeg het benauwd en had last van tintelingen in haar handen. Ze zei tegen artsen: “Ik denk dat ik een paniekaanval heb.” Ze werd vervolgens doorgestuurd naar de eerste hulp.

Uit het Amerikaanse bijwerkingenregister VAERS blijkt dat in totaal 308 patiënten na het coronavaccin naar de spoedeisende hulp zijn gestuurd. Andere patiënten kregen last van misselijkheid, stekende pijn, trillingen en ademhalingsproblemen.

Een 33-jarige man uit Georgia die zich op 17 december liet inenten met het coronavaccin van Pfizer vertelde: “Ik moest eerst zo’n 15 minuten gaan zitten en kreeg een droge mond. Ik voelde tintelingen in mijn tong. Het voelde alsof ik een adrenalineshock had. Mijn hart begon te racen, mijn bloeddruk was hoog en ik bleef een uur op de spoedeisende hulp ter observatie. Ik voelde me in juli net zo, toen ik Covid had. Vannacht kreeg ik last van rillingen, maar die zijn nu weer weg.”

Vrijwel gelijk nadat men begon met het toedienen van de coronavaccins kregen mensen last van ernstige bijwerkingen. Een zorgmedewerker uit Alaska kreeg een ernstige allergische reactie nadat ze het vaccin van Pfizer had gekregen. Ze lag een aantal dagen op de spoedeisende hulp.

Geen antwoord

Duizenden mensen lieten weten dat ze niet in staat waren om te werken of dagelijkse activiteiten uit te voeren, of zelfs medische hulp nodig hadden nadat ze hun eerste dosis hadden ontvangen.

De krant The Epoch Times heeft de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC en medicijnwaakhond FDA vragen gesteld over de honderden mensen die op de eerste hulp zijn beland, maar heeft daar geen antwoord op gekregen.

Een zegsvrouw van Pfizer liet de krant weten dat het bedrijf ‘meldingen van mogelijke allergische reacties monitort’. Moderna, een andere farmaceut die coronavaccins maakt, was niet bereikbaar voor commentaar.

De CDC zei eerder dat mensen die na de eerste dosis een allergische reactie krijgen, geen tweede dosis moeten halen. Het agentschap zei ook dat mensen die allergisch zijn voor polysorbaat of polyethyleenglycol (PEG) het vaccin helemaal niet moeten nemen.

[The Epoch Times]
4.4 80 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
9 maanden geleden

Ojee…. stop deze genocide…

Rudolf
Rudolf
9 maanden geleden

Bill Gates massa moordenaar dat was een korte reactie groetjes uit Rotterdam.

Dirk
Dirk
9 maanden geleden

Staat u te dringen voor een vaccinazi, neem dit dan even tot u. Er verschijnen meer berichten ook van dodelijke slachtoffers en de overheid wil u direct of via een omweg verplichten dit te nemen Kunnen we het dan hebben over een misdaad met voorbedachte rade?

nos=fakenews
nos=fakenews
9 maanden geleden

Je moet wel goed gek zijn om een vaccinatie te nemen met zoveel bijwerkingen.
En dan moet je om de zoveel maanden weer een nieuwe halen.
En ook al heb je hem gekregen moet je alsnog je mondkapje ophouden en 1,5 meter afstand houden.
Waarom zou je zo een risico nemen als je er niks mee opschiet want die lockdown gaat ook gewoon door…..

x

Check Also

journalist

Journalist: ‘Als er deze winter weer lockdowns komen, kun je toch wel stellen dat die vaccins niet de oplossing zijn’

Er is op grote schaal gevaccineerd, maar ...

wodarg

Arts Wolfgang Wodarg waarschuwt: dit kan er gaan gebeuren komende winter

We omzeilen de natuurlijke immuniteit door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

108
0
We lezen graag je reactie!x