Homepagina » Buitenland » Honderden mensen belanden op spoedeisende hulp na coronaprik
spoedeisende hulp
Foto: Pixabay

Honderden mensen belanden op spoedeisende hulp na coronaprik

In de Verenigde Staten zijn honderden mensen op de spoedeisende hulp beland nadat ze de coronaprik hadden gekregen. Een patiënt uit Michigan werd op 16 december duizelig, kreeg het benauwd en had last van tintelingen in haar handen. Ze zei tegen artsen: “Ik denk dat ik een paniekaanval heb.” Ze werd vervolgens doorgestuurd naar de eerste hulp.

Uit het Amerikaanse bijwerkingenregister VAERS blijkt dat in totaal 308 patiënten na het coronavaccin naar de spoedeisende hulp zijn gestuurd. Andere patiënten kregen last van misselijkheid, stekende pijn, trillingen en ademhalingsproblemen.

Een 33-jarige man uit Georgia die zich op 17 december liet inenten met het coronavaccin van Pfizer vertelde: “Ik moest eerst zo’n 15 minuten gaan zitten en kreeg een droge mond. Ik voelde tintelingen in mijn tong. Het voelde alsof ik een adrenalineshock had. Mijn hart begon te racen, mijn bloeddruk was hoog en ik bleef een uur op de spoedeisende hulp ter observatie. Ik voelde me in juli net zo, toen ik Covid had. Vannacht kreeg ik last van rillingen, maar die zijn nu weer weg.”

Vrijwel gelijk nadat men begon met het toedienen van de coronavaccins kregen mensen last van ernstige bijwerkingen. Een zorgmedewerker uit Alaska kreeg een ernstige allergische reactie nadat ze het vaccin van Pfizer had gekregen. Ze lag een aantal dagen op de spoedeisende hulp.

Geen antwoord

Duizenden mensen lieten weten dat ze niet in staat waren om te werken of dagelijkse activiteiten uit te voeren, of zelfs medische hulp nodig hadden nadat ze hun eerste dosis hadden ontvangen.

De krant The Epoch Times heeft de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC en medicijnwaakhond FDA vragen gesteld over de honderden mensen die op de eerste hulp zijn beland, maar heeft daar geen antwoord op gekregen.

Een zegsvrouw van Pfizer liet de krant weten dat het bedrijf ‘meldingen van mogelijke allergische reacties monitort’. Moderna, een andere farmaceut die coronavaccins maakt, was niet bereikbaar voor commentaar.

De CDC zei eerder dat mensen die na de eerste dosis een allergische reactie krijgen, geen tweede dosis moeten halen. Het agentschap zei ook dat mensen die allergisch zijn voor polysorbaat of polyethyleenglycol (PEG) het vaccin helemaal niet moeten nemen.

[The Epoch Times]
4.3 77 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
8 dagen geleden

Ojee…. stop deze genocide…

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Christina
8 dagen geleden

Genocide vind pas plaats als er sprake is van volkerenmoord. Wat de vaccins betreft is dat niet aan de orde.

Barry
Barry
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

Dat weet je eenvoudig niet, overigens is verminking van lichaamseigen stoffen ook een vorm van genocide. Het wordt n.l. doorgegeven in het DNA aan volgende generaties met daarbij de wetenschap dat niemand weet wat er gaat gebeuren.

Ikke
Ikke
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

Toch wel. In voorgaande pogingen om een vaccin te maken voor Sars-Cov-1, verdroegen de apen het vaccin, echter toen ze daarna het wilde virus kregen, stierven ze massaal. Daarom is er nooit een Sars vaccin geweest. Als je dit weet, waarom ga je dan toch massaal mensen hiermee vaccineren? Als straks Corona toeslaat, is de kans er groot dat deze mensen zullen sterven. Men WIST dit. Dat heeft een naam: genocide.

Mar
Mar
Reactie op  Ikke
8 dagen geleden

Apen te kort precies!!

Rudolf
Rudolf
8 dagen geleden

Bill Gates massa moordenaar dat was een korte reactie groetjes uit Rotterdam.

Renzo
Renzo
Reactie op  Rudolf
8 dagen geleden

Kort maar krachtig.

Dirk
Dirk
8 dagen geleden

Staat u te dringen voor een vaccinazi, neem dit dan even tot u. Er verschijnen meer berichten ook van dodelijke slachtoffers en de overheid wil u direct of via een omweg verplichten dit te nemen Kunnen we het dan hebben over een misdaad met voorbedachte rade?

Jos
Jos
Reactie op  Dirk
8 dagen geleden

Hoe wil je het anders noemen?

Marcel
Marcel
Reactie op  Jos
8 dagen geleden

Genocide?

Pippie
Pippie
Reactie op  Dirk
8 dagen geleden

Klopt Dirk.Wat ook bizar is dat er niets van de complicaties in de MSM verschijnt. Ook niet van overlijden wel of niet relateert aan het “vaccin”maar ernstig genoeg. Ik pas, wij passen. Ik hoop jullie ook allemaal!

salvar
salvar
Reactie op  Pippie
8 dagen geleden

yep , geen polonaise aan mijn lijf.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Dirk
8 dagen geleden

Ons kabinet is al ontoerekenbaar, voordat de politici ook maar zelf gevaccineerd zijn.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Dirk
8 dagen geleden

Nou een gepast antwoord hierop ligt helemaal bij jezelf Dirk.

Je hoeft het vaccin niet te nemen. Als jij om welke reden dan ook vind dat een dergelijk vaccin niet goed voor je is? dan zou ik het vooral niet nemen.

Net zoals er aan de andere kant ook mensen zijn die het vaccin wel graag willen hebben. Sommigen onder hen durfde sinds de eerste lock-down het huis niet meer uit omdat ze erachter kwamen dat ze deel uitmaakte van de risico groep.

Vandaar dat de meeste regeringen besloten hebben om in te grijpen.

Voor de rest ben ik alleen maar waakzaam en daar is niks mis mee. Hou ik voor de rest nog steeds een eed hoog in het vaandel waaronder de uitspraak van Abraham Lincoln

En dat gaat dan over de tekst a nation under God, shall have a new birth of freedom, and that goverment of the people, by the people, for the people, shall not perish from the earth.

Jurist
Jurist
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

Doe aub uw onderzoek. Wereld gezondheids organisatie wordt gefinancierd door farmaceutische bedrijven en directeur RIVM en adviseur RIVM hebben aandelen bij de vaccin bedrijven. Dit zijn geen geheimen. En dit zijn degenen waar de overheid zijn beleid op baseert. Sommige mensen zijn zo naief dat ze zelfs niet vragen naar de ingredienten van de vaccinaties.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Gezinusk
8 dagen geleden

Ik behoor ook tot een risicogroep, mijn echtgenoot ook maar wij zijn na enkele weken gewoon weer het huis uit gegaan omdat we onze ogen niet in onze zak hebben zitten en bij voorbaat al weten dat de overheid nooit eerlijk is als het op medische doelstellingen gaat! Ogen goed open en niet je door angst langer laten leiden en op onderzoek uitgaan maakt dat je angst verdwijnt! Mensen die dat niet doen zijn dom of hebben de capaciteit niet en daar teert de overheid op!
Als je je ogen open doet dan merk je dat heel veel gewoon niet klopt en dan nog……liever nog langer binnen dan een vaccin waarvan je niet weet wat het met je gaat doen! De kans om échte corona te krijgen is vele malen kleiner dan dat je ziek wordt en blijft van het vaccin!
Mensen moeten wat minder afgaan op wat de liegende overheid beweert!
Wie bang is blijft dan maar binnen maar NU moeten alle gezonde mensen verplicht hun leven en of broodwinning opgeven, is dat niet een béétje van de zotte? Ik ben banger voor het vaccin en deze liegende regering dan voor corona! Men zou beter het verstand een keer aan moeten zetten en ZELF gaan nadenken i.p.v. het de regering voor ons laten doen! Want het stikt van de tegenstrijdigheden, zelfs binnen het RIVM, het OMT en de regering! Ogen open zetten en je ziet dat het allemaal niet meer klopt! Het zakt als een kaartenhuis in elkaar maar de regering blijft maar volhouden….SCHANDE!
En dreigen met nog ,eer maatregelen of niet mee mogen doen aan de samenleving als je je niet laat vaccineren is ronduit een misdaad tegen de mensheid! En dan heb je nog een keus? Wellicht niet meer naar je werk mogen als je niet zo’n verrekte vaccin hebt genomen? Uitgesloten worden van een museum bezoek, restaurant, bioscoop, winkel omdat je géén vaccin wilt? Noem je dat een keus?

De regering staat al toe dat gezonde mensen, die toevallig een ongeluk kregen en in diepe coma tot hersendood zijn verklaard of hartstilstand hebben gehad, laten vermoorden om hun organen te kunnen oogsten! Ze staan nu wéér toe dat duizenden mensen de dupe worden van een in rap tempo in elkaar geflanst vaccin! En dat noem jij ene keus hebben terwijl de helft van de wérkelijke info bewust niet wordt gegeven? Maar ja, als mensen te lui zijn om zelf na te denken en niet verder kijken…….en de regering met valse tv spotjes blijft komen met leugens om mensen te misleiden en de helft van de schapen trekt de mond niet open,dan zijn de mensen met een verstandelijke beperking de lul! Want die kunnen vaak sowieso geen keus maken!
Degene die niet willen nadenken verdienen zo’n vaccin dan ook wel, maar de rest……… te triest voor woorden da een regering zó ver gaat! Maar kabinet Rutte laat wel vaker het volk barsten.

salvar
salvar
Reactie op  Pipojipo
8 dagen geleden

hij gaat nog veel verder als het aan hem ligt.

Mar
Mar
Reactie op  Pipojipo
7 dagen geleden

AMEN!!!

Cynthia
Cynthia
Reactie op  Pipojipo
6 dagen geleden

Goed gezegd. Amen

nos=fakenews
nos=fakenews
8 dagen geleden

Je moet wel goed gek zijn om een vaccinatie te nemen met zoveel bijwerkingen.
En dan moet je om de zoveel maanden weer een nieuwe halen.
En ook al heb je hem gekregen moet je alsnog je mondkapje ophouden en 1,5 meter afstand houden.
Waarom zou je zo een risico nemen als je er niks mee opschiet want die lockdown gaat ook gewoon door…..

Adriaan.
Adriaan.
Reactie op  nos=fakenews
8 dagen geleden

Dus allemaal geen spuit geen mondkapje en geen 1,5 meter. Zo alles weer normaal.

Pascal
Pascal
Reactie op  Adriaan.
8 dagen geleden

Het gaat helemaal niet over normaal of abnormaal, maar over natuurlijk of onnatuurlijk…Gelukkig laat de natuur niet met zich sollen.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  nos=fakenews
8 dagen geleden

het risico dat je ziek wordt van het vaccin, al dan niet corona zelf of hele andere dingen,. is vele malen groter dan het spontaan krijgen van corona! Je bent dus heel dom als je met een bewust werkend brein( dus niet de verstandelijk beperkte) dat vaccin neemt, of je nu onderliggend lijden hebt of niet! De kans dat je juist daardoor het loodje legt is eer groot.

Ertje
Ertje
8 dagen geleden

het bewijs dat ze er meer troep in stoppen dan goed voor je is

Beukema
Beukema
Reactie op  Ertje
8 dagen geleden

En als ik het goed begrijp is dit nog maar na de eerste vaccinatie. Wat zijn de gevolgen bij een tweede vaccin? Wie kunnen we aansprakelijk stellen als het echt misgaat?

Realistic
Realistic
Reactie op  Beukema
8 dagen geleden

Niemand…voor mij de grootste reden om te bedanken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Realistic
8 dagen geleden

Overheid zegt dat ze eventueel de aansprakelijkheid opneemt. 1. Je hebt zeggen en dan heb je doen. Kijk hoe glorieus ze de zzp ers helpen. 2. Wie geloofd deze fascistische overheid nog. 3. Hulp sowiso sigaar eigen doos. 4. Wat heb je aan hulp als je dood bent wat nog qua ellende de beste bijwerking is.

Stonebox
Stonebox
Reactie op  MdeFilosoof
7 dagen geleden

Als de overheid aansprakelijkheid opneemt komt dat nog altijd uit de zakken van onszelf (belastinggeld) en “pharma” gaat vrijuit! Nadenken…

Alice
Alice
Reactie op  Beukema
8 dagen geleden

Allergische reacties worden altijd heviger naarmate je meer met de stof waar je allergisch voor bent, in aanraking komt. Niet nemen dat vaccin, dan hoef je ook niemand aansprakelijk te stellen. De fabrikant heeft al aangegeven niet aansprakelijk te zijn. De overheid eventueel wel, maar bewiis maar eens waar jouw vaccinatieschade door komt. Niet thuis geven, daar zijn ze in Den Haag goed in.

Mar
Mar
Reactie op  Alice
8 dagen geleden

Precies en ze vinden altijd wel een onderliggende lijden,”volgend nummer”

Nemo
Nemo
Reactie op  Mar
8 dagen geleden

Dan opeens wel.
Niet bij de oudjes onze oudjes die reeds zijn overleden sorry vermoord!!!

marie
marie
Reactie op  Nemo
8 dagen geleden

het middel is veel erger dan de kwaal !

Naomi
Naomi
Reactie op  Beukema
8 dagen geleden

Zij hebben zich tegen elke vorm van aansprakelijkheid geexonereerd (uitgesloten). Wellicht dat de staat aansprakelijk is (toerekening van kennis). Echter zij moeten ook 107000000 investeren voor het klimaat of draaien wij daar ook voor op??

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Naomi
8 dagen geleden

naarmate de reset vordert zal de nederlandse staat failliet gaan/overgaan in de nieuwe orde…veel succes met het aanklagen van een failliete entiteit.

Jos
Jos
Reactie op  Beukema
8 dagen geleden

Niemand , de farma heeft bij alle landen onschendbaarheid bedongen!

Mar
Mar
Reactie op  Jos
8 dagen geleden
Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Beukema
8 dagen geleden

Ik verwacht dat ze dan vele malen erger zijn. Nu is het misschien voor de meeste nog redelijk mild maar dat schept vertrouwen( hopen ze) maar daarna is er geen weg meer terug.

Maar ik las dat als de huisarts je niet wijst op de gevaren dat dan zij( of degene die vaccineert) aansprakelijk is voor eventuele schade maar de farmaceut blijft buiten schot, helaas. Die hebben zich al ingedekt. Dan moet dat al de alarmbellen doen gaan rinkelen.

wim bierman
wim bierman
8 dagen geleden

Dan krijgt u uw vrijheid terug, misschien. Of u wordt ziek en kunt niet meer werken, u kunt ook doodgaan. Wat een waanzinnig goed idee. Ik wil ze allemaal.

Geen schaap
Geen schaap
8 dagen geleden

Duidelijk dus. Geen vaccin voor mij.

Nina
Nina
8 dagen geleden

Niemand moet de vaccins nemen, allemaal gif, waar de farmaceutische industrie rijk mee wordt, op korte of lange termijn.

Simon
Simon
Reactie op  Nina
8 dagen geleden

Onderzoek van advocaat Greg Glazer uit Californie toont dat onder gevaccineerden 10x zoveel chronische ziekten voorkomen dan bij mensen die nog nooit een vaccin hebben gekregen. Dus de truc is: geld verdienen aan (eerst) gezonde mensen d.m.v. vaccinaties en vervolgens geld verdienen aan de onstane chronische ziekten bij een aantal van die mensen. Zie interview hier: https://www.youtube.com/watch?v=mllca8PkX-s

Nina
Nina
Reactie op  Simon
8 dagen geleden

In mijn werk als assistente bij een huisarts heel veel van dit soort onbegrepen ellende gezien bij kinderen. Jarenlang onderzoek na onderzoek zonder concreet resultaat, weer naar huis gestuurd, en uiteindelijk als jong of net iets ouder volwassenen komen de klachtenpuzzelstukjes maar tot 1 geheel: Auto immuunziekte. Hopeloos.

Ina
Ina
Reactie op  Nina
8 dagen geleden

Ook leukemie, autisme en ADHD e.d. zijn een gevolg van vaccins.

Nico van W.
Nico van W.
Reactie op  Ina
8 dagen geleden

Daar is absoluut geen bewijs voor. Wel zijn er steeds meer aanwijzingen dat kunstlicht en elektromagnetische straling verbanden heeft enkele van de aandoeningen. Daar moet een biomodulaire aanpak voor komen.

Barry
Barry
Reactie op  Nico van W.
8 dagen geleden

Hangt er vanaf wie de bewijzen goedkeurt, lijkt wel een beetje op wat er nu gebeurt. Toegeven dat ze fout zitten zal niet snel gebeuren. Toen niet, nu niet.

Nemo
Nemo
Reactie op  Nina
8 dagen geleden

Lees ook: De zorgwekkende gevolgen van vaccinatie. Kan je zo downloaden effe googlen

Nico van W.
Nico van W.
Reactie op  Simon
8 dagen geleden

Risicogroepen zijn het eerst aan de beurt, duh, dus isxer vanzelfsprekend ook meer sprake van comorbiditeit.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
8 dagen geleden

Wat een geweldige chemische stoffen zitten er die vaccinaties! Waarom doen mensen geen onderzoek naar de bestanddelen van vaccinaties en wat de “bijwerkingen” of hoofdwerkingen zijn. Wanneer je weet wat er in zit en op welke basis die gemaakt zijn, dan ben je toch een rund, wanneer je met een vaccinatie stunt.

Anabel
Anabel
Reactie op  serieuze aangelegenheid
8 dagen geleden

Net als de tabak industrie ?
Ondanks het alleen om tabak gaat, heeft men er nog zoń 69 schadelijke stoffen extra in verwerkt die U echt NIET komt te weten.
Onderzoek of geen onderzoek.

Wat scheelt er trouwens aan, NEE is NEE ?
Hebben de onzekere schaapjes nu nog geen bevestiging genoeg gezien ?

Mar
Mar
Reactie op  Anabel
7 dagen geleden

Precies alles word achterhaald maar voor vele te laat! Verslaafd gemaakt met het gif van de wereld,lamlendig leven under the dome van farma met dood tot gevolg!!

salvar
salvar
8 dagen geleden

of je nu allergisch ben of niet , opzouten met die troep.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  salvar
8 dagen geleden

Precies. De bijwerkingen van het vaccin zijn al 50x hoger dan de griepprrik die al een hele lang tijd in gebruik is. Dus dat beloofd wat. Daarnaast zijn de bijwerkingen van het vaccin bij een straatlengte erger dan de ziekte zelf. Gewoon geplande genocide en populatie controle.

x

Check Also

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

coronavaccin

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

108
0
We lezen graag je reactie!x