Homepagina » Mens en Dier » Filmpje van zorgwerker die ‘ligt te stuiptrekken na coronavaccin’ gaat viraal: ‘Ik ben doodsbang!’
coronavaccin
Foto: CC0

Filmpje van zorgwerker die ‘ligt te stuiptrekken na coronavaccin’ gaat viraal: ‘Ik ben doodsbang!’

Op 4 januari deelde zorgmedewerker Shawn Skelton uit het Amerikaanse Oakland vol trots een foto op Facebook waarop te zien is dat ze haar coronavaccin heeft gehaald. Drie dagen later plaatste ze een verontrustend bericht waarin ze schrijft dat ze last heeft van ernstige bijwerkingen.

“Als je overweegt om het coronavaccin van Moderna te nemen, dan zou ik willen adviseren om het niet te doen! Het gaat niet goed met me! Iedere dag gaat het slechter en ik krijg geen hulp of antwoorden. Ik ben doodsbang!” schreef de vrouw, die in een verzorgingstehuis werkt. Ze voegde toe dat ze naar twee verschillende ziekenhuizen is geweest en te horen kreeg dat ze een neuroloog moet raadplegen.

Stuiptrekkingen

Shawn plaatste ook een filmpje waarin te zien is dat ze last heeft van stuiptrekkingen. “Ik ben naar huis gestuurd!” schreef ze erbij. Het bericht ging viraal en is inmiddels al ruim 130.000 keer gedeeld.

Zaterdag schreef de vrouw dat ‘haar lichaam nog steeds oncontroleerbare bewegingen maakt en dat ze nog steeds wacht op antwoorden’. Ze nam contact op met Moderna en kreeg te horen dat iemand haar zou benaderen. “Dat is niet gebeurd!”

Haar partner Rich liet gisteren weten dat Shawn zwaar onder de medicatie zit en dat haar lichaam zodra ze wakker wordt heftig begint te schokken. Hij bedankte iedereen voor alle steun. Een goede collega van de vrouw, Kathie, schrijft dat Shawn inmiddels naar een groter ziekenhuis is overgebracht en dat ‘haar hart breekt’.

4.6 68 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lia
Lia
9 maanden geleden

Wat laten wij gebeuren en wordt de mensheid aan gedaan

elisabeth
elisabeth
9 maanden geleden

de zoveelste waarschuwing…..!!!! dus alert blyven lykt me zeeeer raadzaam

A. Hoeksma
A. Hoeksma
9 maanden geleden

Je bent een rund, als je een spuit neemt. Ik snap niet dat ze dit zomaar goedkeuren. Dat onderwijzertje weet toch ook niets? Ik raad iedereen aan om het niet te nemen.

mee 2
mee 2
9 maanden geleden

en dan moet ik die troep nemen? nooit van mijn leven

x

Check Also

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

taiwan

In Taiwan zijn inmiddels meer mensen overleden na vaccinatie dan door corona

In Taiwan zijn inmiddels meer mensen na ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

101
0
We lezen graag je reactie!x