Homepagina » Mens en Dier » Filmpje van zorgwerker die ‘ligt te stuiptrekken na coronavaccin’ gaat viraal: ‘Ik ben doodsbang!’
coronavaccin
Foto: CC0

Filmpje van zorgwerker die ‘ligt te stuiptrekken na coronavaccin’ gaat viraal: ‘Ik ben doodsbang!’

Op 4 januari deelde zorgmedewerker Shawn Skelton uit het Amerikaanse Oakland vol trots een foto op Facebook waarop te zien is dat ze haar coronavaccin heeft gehaald. Drie dagen later plaatste ze een verontrustend bericht waarin ze schrijft dat ze last heeft van ernstige bijwerkingen.

“Als je overweegt om het coronavaccin van Moderna te nemen, dan zou ik willen adviseren om het niet te doen! Het gaat niet goed met me! Iedere dag gaat het slechter en ik krijg geen hulp of antwoorden. Ik ben doodsbang!” schreef de vrouw, die in een verzorgingstehuis werkt. Ze voegde toe dat ze naar twee verschillende ziekenhuizen is geweest en te horen kreeg dat ze een neuroloog moet raadplegen.

Stuiptrekkingen

Shawn plaatste ook een filmpje waarin te zien is dat ze last heeft van stuiptrekkingen. “Ik ben naar huis gestuurd!” schreef ze erbij. Het bericht ging viraal en is inmiddels al ruim 130.000 keer gedeeld.

Zaterdag schreef de vrouw dat ‘haar lichaam nog steeds oncontroleerbare bewegingen maakt en dat ze nog steeds wacht op antwoorden’. Ze nam contact op met Moderna en kreeg te horen dat iemand haar zou benaderen. “Dat is niet gebeurd!”

Haar partner Rich liet gisteren weten dat Shawn zwaar onder de medicatie zit en dat haar lichaam zodra ze wakker wordt heftig begint te schokken. Hij bedankte iedereen voor alle steun. Een goede collega van de vrouw, Kathie, schrijft dat Shawn inmiddels naar een groter ziekenhuis is overgebracht en dat ‘haar hart breekt’.

4.6 68 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lia
Lia
3 maanden geleden

Wat laten wij gebeuren en wordt de mensheid aan gedaan

Gina hillechien van boxtel
Gina hillechien van boxtel
Reactie op  Lia
3 maanden geleden

Ik heb het filmpje gezien heb het ook gedeeld

elisabeth
elisabeth
3 maanden geleden

de zoveelste waarschuwing…..!!!! dus alert blyven lykt me zeeeer raadzaam

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  elisabeth
3 maanden geleden

Ja als je dit voorbij ziet komen wil niemand meer aan het moderna vaccin maar vooralsnog is die gedachte te kort door de bocht.

Allereerst moeten er mee gegevens over de vrouw in kwestie op tafel komen om het probleem uit te zoeken. Meegenomen dat er in de tussentijd meer mensen zijn ingeënt met dit vaccin, zelfs boven de honderd, maar een dergelijke bijwerkingen niet kregen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Dit komt later wel, soms jaren later réageerd je lichaam, zo werkt dit als je eczéma hebt en dit onderdrukt krijg je Asthma, en wat ze je inspuiten is geen vaccin, maar een heel gecompliseerd probeerseltje, waar ze zelf niet van weten hoe dit eindicht, maar onderdeel van hun politieke spel !

Mar
Mar
Reactie op  Jenne Sr.
3 maanden geleden

Verpil je energie niet meer aan mensen die het niet zien,gebruik je energie aan gelijke ,zal toch altijd zo blijven voor en tegen.

Hans
Hans
Reactie op  Jenne Sr.
3 maanden geleden

Ik heb al heel mijn leven eczeem en geen Astma. Leg me dat eens uit dan?

Feng
Feng
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Wordt jij door de farmaceutische industrie betaald voor je mierzoete commentaren. Je zingt namelijk steeds hetzelfde liedje als mensen het onverantwoord vinden om het vaccin in deze fase te vertrouwen?

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Feng
3 maanden geleden

Een nichtje van Malle hugo

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Feng
3 maanden geleden

Nou dan heb je me vast en zeker niet goed begrepen omdat ik al meer dan eens heb aangegeven dat als mensen om wat voor reden dan ook niet gevaccineerd willen worden, ze het vooral niet moeten doen.

Wat kan het mij bovendien verder schelen? Ik heb in augustus corona gehad en dan schijnt het zo te zijn dat ik al een vaccinatie onder de gelederen heb.

Anders
Anders
Reactie op  Feng
3 maanden geleden

De overheid huurt informatiesoldaten in.

LOULOU
LOULOU
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Sodemieter op gek! Heb je uberhaupt uitgezocht wat er in ziet wat je spuit in je lichaam. Hoeveel randdebielen mensen lopen rond die zich dat niet afvragen? Wat ziet er in de vaccin is mijn vraag? Dat vraagt maar weinig mensen zich af, ernstig dit!

M P
M P
Reactie op  LOULOU
3 maanden geleden

Hier heb je het antwoord op je vraag wat er in de vaccinaties zit.
A Shot in the Dark.
https://www.youtube.com/watch?v=B2N35yVQcSk

Het zal je kind maar wezen die stuiptrekkingen krijgt na de vaccinaties, hier moeten simpelweg koppen rollen, och helaas is er niemand te vinden die wettelijk aansprakelijk is.
Wat een toeval net alsof ze van te voren dit zo uitgekiend hebben, duhh…

Mee eens het enige veilige vaccine is degene die niet gebruikt wordt.

Hier de Duivel aan het woord, niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

Tony Blair: ‘It’s five million vaccines a week or severe lockdown’
https://www.youtube.com/watch?v=UgGN5TT7gTA

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  M P
3 maanden geleden

Stuiptrekkingen komen vaker voor dan je denkt en de oorzaak ligt bij de één weer anders dan bij de ander.

Of in dit geval haar stuiptrekkingen daadwerkelijk van het Moderna vaccin komen moet nog worden uitgezocht.

Een beter antwoord kan ik voor het moment niet geven zo lang er nog niks uitgesloten kan worden.

Robh
Robh
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Wel raar dat ze voor de vaccinatie geen stuiptrekkingen had.

Carpenter
Carpenter
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Stuiptrekkingen in het engels convulsions is een verschijnsel die na vaccinatie kan optreden en staat ook vermeld in de bijsluiter. Ik ben er vrij zeker van dat het door het vaccin komt.

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Carpenter
3 maanden geleden

Dus er is een bijsluiter …?
Dan zou dat betekenen dat een ieder ook kan gaan uitvinden wát er in zit.
Graag een kopie, of liever twee, want er schijnt er één voor de leek te zijn, één voor de professional.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Echt een plaat voor je kop ofniet.

Jap
Jap
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Uitsluiten dat het niet door het vaccin komt is bijna onmogelijk en dit is ook voor het tegenovergestelde het geval.

We mochten er altijd van uitgaan dat een ieder die participeert in een fase 3 onderzoek hier bewust voor heeft gekozen. Ook moet de proefpersoon mondeling en schriftelijk op de hoogte worden gebracht van alle klachten die zijn geregistreerd en mogelijk verband houden met het geteste medicijn.

Alle medische klachten die optreden worden vervolgens statistisch geanalyseerd ten opzichte van de controlegroep. Valt dit positief uit dan wordt het registratieproces in gang gezet.

Punt is dat een groot deel van de wereldbevolking deelneemt aan een medisch onderzoek zonder dit te weten. En er geen of nauwelijks voorlichting wordt gegeven over mogelijke risico’s.

Ook moeten bedrijven die dit onderzoek uitvoeren verplicht een dure verzekering afsluiten die de mogelijke schadeclaims dekt. Ik kan me niet voorstellen dat een verzekering dit onderzoek dekt. Dat gebeurd dus ook niet, de staat heeft alle verantwoordelijkheid op zich genomen. Met andere woorden de belastingbetaler/proefpersoon betaald zelf de verzekering.

Maar belangrijker is dat alle drempels voor perverse prikkels zijn weggenomen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  LOULOU
3 maanden geleden

Ten eerste ben ik geen specialist op het gebied van virologie. Werk ook niet voor de farmaceutische industrie zoals door sommigen word beweerd.

Maar als jij met deze vraag zit lijkt het me geen slecht plan om hetgeen beter uit te zoeken. En dan zit er mogelijk bij je in de buurt een ziekenhuis waar personeel rondloopt die je beter kan inlichten dan ik over het vaccin en mogelijke bijwerkingen kan geven.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Het meeste personeel hier vind het hele coronaschandaal maar zwaar overdreven en veel mensen voelen zich gechanteerd of bedreigd door de regering met hun zgn niet verplichte vaccin,alleen mag je je werk niet meer doen en verder geen normaal leven meer hebben en niemand die wat aan die psychopaten doen.

Nina
Nina
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Dit heb je niet zomaar hoor, lekker naïef.

Wim
Wim
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Heb je Doctor Carrie madey zeker niet gehoord dat er helemaal geen bewijs is dat tetanus überhaupt heeft bestaan heeft maw compleet verzinsel om mensen gewoon te vergiftigen ofwel schade aan te brengen.
Perfect gemaakt door moeder natuur, geen extra vergif van buitenaf nodig om ziek gemaakt te worden.
Ben al 30 jaar niet ziek geweest door gezonde leefwijze . Mijn immuunsysteem werkt perfect wat ik van God heb meegekregen en dat wil ik zo graag houden.

Marc
Marc
Reactie op  Wim
3 maanden geleden

Tetanus bestaat wel degelijk! Heeft ook niks met je immuunsysteem te maken maar met wondinfectie. Mensen die in god geloven mogen ze wat mij betreft ook allemaal vaccineren. Een pot nat, geloof in god of de vaccinatiegelovigen…!

Wim
Wim
Reactie op  Marc
3 maanden geleden

Bewijs kun je niet leveren want Dr Carrie Madey heeft dit onderzocht en geen enkel voorbeeld kunnen vinden van een enkel geval wat ooit maar Tetanus gekregen heeft. Symptomen volgens haar waren vreselijk met dood to gevolg, gewoon verzinsel om mensen te vergiftigen met Trimosal wat er in de vaccinaties zit ofwel Mercurie wat kwik is.
Heb wat meer vertrouwen in haar onderzoek dan in jou persoonlijke mening Marc.
https://www.kla.tv/Interviews-en/17427

Fred
Fred
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Het is onbekend wat het doet in de toekomst

John
John
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Waarom het risico nemen?
O ja! Het Horrorvirus!
Mensen vallen dood op straat om.
Daar doe je het voor.

A. Hoeksma
A. Hoeksma
3 maanden geleden

Je bent een rund, als je een spuit neemt. Ik snap niet dat ze dit zomaar goedkeuren. Dat onderwijzertje weet toch ook niets? Ik raad iedereen aan om het niet te nemen.

mee 2
mee 2
3 maanden geleden

en dan moet ik die troep nemen? nooit van mijn leven

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  mee 2
3 maanden geleden

Nee in dat geval is het misschien beter om zelf corona op te lopen om het verschil te proeven tussen een vaccin en corona.

Voor de mensen die niet in de risicogroep vallen blijft het voor het gros bij milde klachten, zo niet, dan kun je nog veel erger in de problemen komen dan deze mevrouw weet na te vertellen.

Enfin. Ik wacht op meer informatie waardoor op een later tijdstip de kwestie beter beoordeeld kan worden.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Er is niemand die je tegenhoud

Perm
Perm
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Gewoon die spuit met nanotechnologie nemen en op voorhand onze overheid aansprakelijk stellen voor als het mis gaat.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Gezinusk, in deze heb je gelijk. Gewoon afwachten inderdaad, er kunnen vele oorzaken zijn. Je schrijft eigenlijk hetzelfde als de mensen die nu bovenop je vliegen, je drukt het alleen iets gematigder en nadenkender uit. Maar dat onderscheid weet hier niemand te maken blijkbaar.

Nina
Nina
Reactie op  BertRoermond
3 maanden geleden

Maar je wordt nu gedwongen het te nemen ( als je bijv in de gezondheidzorg werkt) of je bent je baan kwijt ( voorbeelden zijn er al) dan moet je op de hoogte zijn van de pro’s én de contra’s én de onduidelijkheden én het feit dat de FI niet borg wil staan voor problemen die je gaat krijgen noch de regering. Kortom beter nu wel op de hoogte gesteld worden en weigeren dan over 10 jaar met de problemen zitten en nergens terecht kunnen. Als je nu moet kiezen wil je graag weten waar je aan toe bent en wat de risico’s zijn. Dat zou wel zo eerlijk zijn en de regering en de FI zijn niet eerlijk! Misschien jullie wel maar niet iedereen heeft bedenktijd!! Niet elke situatie is voor iedereen hetzelfde, maar ja moet je wel empathisch zijn en inlevingsvermogen hebben!

Carolina
Carolina
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

even op frank ruesink klikken

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Je mag die van mij ook hebben voor de zekerheid,weet je zeker dat je geen corona krijgt.🤣🤣🤣🤣

Mar
Mar
3 maanden geleden

En zo gaan er nog miljarden volgen☠

Arie
Arie
Reactie op  Mar
3 maanden geleden

En zo meteen liggen de ziekenhuizen niet overvol met patiënten met corona maar wel met de bijwerkingen van die zooi.

Mar
Mar
Reactie op  Arie
3 maanden geleden

Precies of infectie of longbeschadiging van de mondkapjes”hoezo zorgpersoneel ontlasten”

Gert
Gert
3 maanden geleden

Treurig om te zien.
Maar Hugochenko zal wel hiervan zeggen dat het fake is.

Mensen niet nuffig doen, gewoon de mouwen opstropen!

Ertje
Ertje
Reactie op  Gert
3 maanden geleden

whahaahaha, in mijn lijf voorlopig geen spuit tegen corona

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

Voorlopig?later wel dan?ook al zou het veilig zijn heb je er nog geen nodig

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Gert
3 maanden geleden

Hij is nog zo gek om te zeggen dat ‘t door een frikadel eten komt.

Piet patat
Piet patat
Reactie op  Stay Positive
3 maanden geleden

Eten we toch nog alleen maar frikandellen 😢😢😢

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Piet patat
3 maanden geleden

De mensen vreten van alles, ze weten niet wat ze eten en willen het ook niet weten, en moeite doen voor gezond voedsel, ho maar !

Mar
Mar
Reactie op  Stay Positive
3 maanden geleden

Nee hij zegt “dat je er ook niet over nadenkt wat er in zit als je een frikandel eet” dus je moet er ook niet over nadenken wat er in die prik zit en gewoon doen…..NOT!!

antje
antje
Reactie op  Stay Positive
3 maanden geleden

nee dat heeft huugje niet gezegd, huugje zei dat je ook niet weet wat er in een frikandel zit als mensen de vraag stelde wat er in dat vaccin zit, maar ja verder dan de 3e klas is hij zelf blijkbaar ook niet gekomen, alhoewel kinderen uit de 3e klas slimmer zijn dan hij

Tante Maart
Tante Maart
Reactie op  antje
3 maanden geleden

Rutte continueert zijn beleid en gaat voor de vierde ambtstermijn. Met een geheel andere samenstelling van de bevolking, dat dan weer wel.

Frank
Frank
Reactie op  Tante Maart
3 maanden geleden

Nee hoor. Rutte is heel binnenkort uitgepoept. Sneller dan velen durven te dromen.

Mar
Mar
Reactie op  Frank
3 maanden geleden

Gargamel en pinokkio hebben ook een druk van boven waar ze naar moeten handelen,als dat gerealiseerd is krijgen ze net zo’n harde schop als het volk….dus we komen ze nog wel tegen under the dome en dan zijn ze ons 🤥🤥

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Stay Positive
3 maanden geleden

Hij heeft gezegt dat wij met zn allen ook al jaren frikandellen eten waarvan wij niet weten wat erin zit dus moesten we volgens Hugochenko ook niet zo moeilijk doen over een vaccin waarvan we niet weten wat erin zit.
Maar, zegt hij, hij zn vrouw én zn kinderen nemen géén vaccin………

Arie
Arie
Reactie op  Jeroen
3 maanden geleden

Dan weet hij dus wel wat er in zit en waar het toe kan leiden.

Marleen
Marleen
3 maanden geleden

Héél triest.
#Blijf van mijn lijf#

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Marleen
3 maanden geleden

Ja, inderdaad : blijf van m’n lijf !
Baas in eigen buik , mag dan wel( ben tegen abortus trouwens ) maar als je baas over je eigen lichaam wilt zijn , dan word je gezien als aso want ..”.je doet het voor een ander”= emotionele chantage !

Lies
Lies
Reactie op  Marleen
3 maanden geleden

👍👍

Ertje
Ertje
3 maanden geleden

tis gewoon verschrikkelijk dat dit gebeurt. je gaat in goed vertrouwen een vaccin halen en dan krijg je dit! en als verplegend personeel weigerd worden ze geschorst en hebben ze geen inkomsten. dus worden ze indirect gedwongen om zich te vaccineren.
echt te erg dit

salvar
salvar
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

weten ze het nu nog niet dan?

Bella
Bella
3 maanden geleden

als ik dit zie snap ik gewoon niet dat mensen niet begrijpen en zien hoe ze hun eigen gevangenis optuigen met dit duister gedoe.

wat nu
wat nu
3 maanden geleden

Al zijn er duizenden die neervallen de media zal er niks van laten zien. Niks noppes. Dit wordt gewoon een nieuwe wappie theorie. Ik ben benieuwd hoe ze dit onder de tapijt gaan vegen. En maar doorgaan met die propaganda media over lachende schapen die gevaccineerd worden alsof je in een superheld veranderd.

doornbos
doornbos
Reactie op  wat nu
3 maanden geleden

Klopt, en morgenavond weer net doen alsof je als kabinet op de actualiteit inspeelt. Alles op basis van besmettingen die helemaal geen besmettingen zijn. De lockdown met drie weken verlengen terwijl het nu al de bedoeling is tot en met maart te verlengen met in het moede achterhoofd de naziterreur (lockdown) tot minimaal 2022 te laten voortduren. Ik zou die bange koppen binnenkort graag willen zien op het moment dat het sprookje in elkander is gedonderd. Ik heb het dan niet over de economie, zulks zult u begrijpen. Dan zet ik mijn TV weer WEL aan. Reeds!

Frank
Frank
Reactie op  doornbos
3 maanden geleden

Dat sprookje is al in elkaar gedonderd. Alleen kan crimineel Rutte niet meer terug. Ik denk dat onze Rutte een luier nodig heeft, kijkend wat er nu in Amerika speelt.

x

Check Also

ziekenhuis

Ziekenhuis doet afstand van uitingen longarts die ‘noodklok luidde om overvolle IC’

Woensdag verscheen er een bericht in het ...

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

101
0
We lezen graag je reactie!x