Mens en DierCorona

Filmpje van zorgwerker die ‘ligt te stuiptrekken na coronavaccin’ gaat viraal: ‘Ik ben doodsbang!’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 4 januari deelde zorgmedewerker Shawn Skelton uit het Amerikaanse Oakland vol trots een foto op Facebook waarop te zien is dat ze haar coronavaccin heeft gehaald. Drie dagen later plaatste ze een verontrustend bericht waarin ze schrijft dat ze last heeft van ernstige bijwerkingen.

“Als je overweegt om het coronavaccin van Moderna te nemen, dan zou ik willen adviseren om het niet te doen! Het gaat niet goed met me! Iedere dag gaat het slechter en ik krijg geen hulp of antwoorden. Ik ben doodsbang!” schreef de vrouw, die in een verzorgingstehuis werkt. Ze voegde toe dat ze naar twee verschillende ziekenhuizen is geweest en te horen kreeg dat ze een neuroloog moet raadplegen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Stuiptrekkingen

Shawn plaatste ook een filmpje waarin te zien is dat ze last heeft van stuiptrekkingen. “Ik ben naar huis gestuurd!” schreef ze erbij. Het bericht ging viraal en is inmiddels al ruim 130.000 keer gedeeld.

Zaterdag schreef de vrouw dat ‘haar lichaam nog steeds oncontroleerbare bewegingen maakt en dat ze nog steeds wacht op antwoorden’. Ze nam contact op met Moderna en kreeg te horen dat iemand haar zou benaderen. “Dat is niet gebeurd!”

Haar partner Rich liet gisteren weten dat Shawn zwaar onder de medicatie zit en dat haar lichaam zodra ze wakker wordt heftig begint te schokken. Hij bedankte iedereen voor alle steun. Een goede collega van de vrouw, Kathie, schrijft dat Shawn inmiddels naar een groter ziekenhuis is overgebracht en dat ‘haar hart breekt’.

4.6 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lia
Lia
3 jaren geleden

Wat laten wij gebeuren en wordt de mensheid aan gedaan

elisabeth
elisabeth
3 jaren geleden

de zoveelste waarschuwing…..!!!! dus alert blyven lykt me zeeeer raadzaam

A. Hoeksma
A. Hoeksma
3 jaren geleden

Je bent een rund, als je een spuit neemt. Ik snap niet dat ze dit zomaar goedkeuren. Dat onderwijzertje weet toch ook niets? Ik raad iedereen aan om het niet te nemen.

mee 2
mee 2
3 jaren geleden

en dan moet ik die troep nemen? nooit van mijn leven

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x