CoronaBuitenland

Arts deelt zeer zorgwekkende cijfers over de prik

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse arts James Thorp is te zien in de documentaire Shot Dead, die gaat over kinderen die zijn overleden door het coronavaccin. Eén van die kinderen is Trista Martin uit Oklahoma, die stierf door het Pfizer-vaccin.

Thorp zei in een interview met Jim Ferguson dat er alleen al in Oklahoma meer dan 8500 mensen zijn overleden door de prik. Nog eens 284.000 mensen uit Oklahoma zijn beschadigd door de prik. “Dat is een voorzichtige schatting.” Ferguson kreeg deze onthutsende cijfers tijdens het interview maar niet uit zijn hoofd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wereldwijd zijn er 17 miljoen mensen overleden en 568 miljoen mensen beschadigd door het ‘vaccin’, voegde Thorp toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kinderspel

Hij noemde Pfizer-directeur Bourla en baas van Moderna Bancel ‘slagers’. Overheden zijn medeplichtig aan deze genocide, benadrukte hij. “Je kunt je niet voorstellen hoe kwaadaardig deze mensen zijn.”

De atoombommen die op Hiroshima en Nagasaki zijn gegooid, zijn hierbij vergeleken kinderspel. En het dodelijkste middel dat ooit op de markt is gebracht, thalidomide, is een zwangerschapsvitamine vergeleken bij de prik, aldus de gynaecoloog.

Smoking gun

Verder zei hij dat hij binnenkort samen met een aantal anderen een paper zal publiceren met daarin doorslaggevend bewijs (‘smoking gun’) dat shedding bestaat en dat gevaccineerden het spike-eiwit kunnen overdragen op ongevaccineerden en de klachten van andere gevaccineerden kunnen verergeren.

“Alles wat veroorzaakt wordt door het vaccin zou in theorie ook kunnen worden veroorzaakt door shedding,” waarschuwde hij. “Dat vind ik zeer zorgwekkend.”

De arts stuitte ook op data van de Amerikaanse medicijnhond FDA waaruit blijkt dat er een verband is tussen de prik, cognitieve aandoeningen, psychische stoornissen en zelfmoord(gedachten). De cijfers gieren de pan uit. Zijns inziens zijn de veiligheidssignalen volstrekt genegeerd.

Misdaad van Bijbelse proporties

Thorp merkte op dat mensen na hun prik bijna niet meer te herkennen zijn. “Ze staren leeg voor zich uit. Het zijn compleet andere mensen geworden.”

Hij voorziet dat er de komende tijd nog veel meer mensen zullen sterven.

De Britse uitvaartondernemer John O’Looney reageerde na het bekijken van het interview geschokt: “Dit is nu een misdaad van Bijbelse proporties.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
julesk
julesk
14 dagen geleden

Kon ik m 3 jaar terug al vertellen, wacht 4 jaar terug. Toen ging dat document van de eu rond. Roadmap to vaccination. En zag ik de jaartallen en wanneer ze wat wilde bereiken.

Christien
Christien
14 dagen geleden

Zelfs al zijn alle wef puppies met velen en overal binnengeglipt, wij zijn met meer en gaan ze zichtbaar maken.

WIJ ZIJN MET VELEN.

Als wij allemaal op onze eigen wijze gaan blazen vanuit alle hoeken vallen de kaartenhuisjes omver.

Hoe klein of groot je inzet ook is deze is geweldig.

Maak de dubbele agenda’s zichtbaar waar ze ook zijn.

Koos
Koos
14 dagen geleden

Met alle respect voor arts James Thorp, maar als hij die paper over shedding van spike-eiwit doet, dan hoop ik van harte dat alle shedding ‘onderzoekers’ nou eindelijk ool eens aan tafel gaan zitten mer onderzoekers die de afgelopen jaren de daadwerkelijke samenstelling van de gif-injecties via hun top-microscopen hebben blootgelegd.

Van alle rotzooi die erin kan zitten, moet nou eindelijk eens worden duidelijk gemaakt, wat wat doet.

En dat je bij lichaamsvloeistoffen uitwisseling shedding krijgt is heel wat anders dan dat ’t iets is wat je oploopt omdat iemand een hand, knuffel ofzo geeft. Laat staan dat ’t iets is zoals de virusleugen, je ademt het in en hop je wordt ziek.

Wordt tijd dat ook dit nou eens aan de grote klok wordt gehangen.

Veen Maas
Veen Maas
14 dagen geleden

Reken er maar op dat er nog veel meer mensen dood zullen gaan……..de aankomende jaren wordt dat heel goed merkbaar!

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x