Mens en Dier

“Elite gebruikt bloed van jonge mensen om langer te leven”

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jong bloed is voor de elite de nieuwste belofte voor eeuwig leven. Het gaat om bloedtransfusies met jonger bloed, parabiose genaamd.

Peter Thiel, de ondernemer en miljardair die ooit PayPal oprichtte, stort zich sinds enkele jaren vol op antiverouderingsonderzoek. Dat vertelt hij in een interview met Inc.com.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Verouderingsproces omdraaien

Er gaan geruchten dat Thiel zich voor 40.000 dollar per kwartaal laat inspuiten met bloed van een 18-jarige, meldt Gawker.

Daarnaast is hij erg geïnteresseerd in een klinische test van het Californische bedrijf Ambrosia. Voor een slordige 8000 dollar krijgen deelnemers bloedplasma van donors die jonger zijn dan 25 jaar. Onderzoekers volgen de proefpersonen gedurende een periode van twee jaar.

De miljardair is ervan overtuigd dat het bloed van jonge mensen het verouderingsproces kan omdraaien en het leven kan verlengen. Bij parabiose wordt bij iemand jong bloed getransfuseerd in een poging die persoon fysiek te verjongen.

‘Veel gezonde, erg rijke mensen’

Het idee dateert van de jaren vijftig, toen ene Clive M. McCay van de Cornell-universiteit de bloedvaten van twee ratten, een jonge en een oude, met elkaar liet vergroeien. Zijn onderzoek liet zien dat de oudere ratten duidelijk verjongden en leken te herstellen van bepaalde kwaaltjes. In de Verenigde Staten, China en Korea staan nu een aantal klinische tests op menselijke proefpersonen gepland.

Thiel is niet de enige miljardair die geïnteresseerd is in deze tests. Tony Wyss-Coray van de Stanford-universiteit, die onderzoek doet naar parabiose, zei afgelopen jaar dat hij sinds de publicatie van zijn werk wordt benaderd door ‘veel gezonde, erg rijke mensen’.

[RawStory, De Morgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hw2h
Hw2h
7 jaren geleden

Onze schepper heeft ons een lichaam gegeven met een beperkte levensduur leg je gewoon daarbij neer , zo is het nu eenmaal hoe je het went of keert . Onbeperkt oftewel oneindig leven bestaat niet ik zou dit al helemaal niet willen ook , rekken mischien ietsjes door gezond te leven maar ook dat is niet in alle gevallen zo . Met bloed moet je al helemaal niet rommelen dat staat al in de heilige schrift . Dus accepteer gewoon dat je sterfelijk bent heel simpel .

Hoop maakt z'n eigen magie
Hoop maakt z'n eigen magie
7 jaren geleden

Tja, persoonlijk geloof ik meer in pure gezonde voeding, en regelmatig leven.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

ja, maar ja als je een hoop poen heb wil je daar nog langer van genieten natuurlijk. Geen zorg, uiteindelijk krijgen wij het ook, opdat we dan nog net ff iets langer belasting kunnen betalen.

Roeland
Roeland
7 jaren geleden

Ik zou dat wel doen voor mn ouders… Als het echt bewezen is dat je er gezond van blijft, dan zou ik zo mn bloed delen, ik maak wel weer nieuwe.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x