Homepagina » Mens en Dier » “Elite gebruikt bloed van jonge mensen om langer te leven”
"Elite gebruikt jong bloed om langer te leven"

“Elite gebruikt bloed van jonge mensen om langer te leven”

Jong bloed is voor de elite de nieuwste belofte voor eeuwig leven. Het gaat om bloedtransfusies met jonger bloed, parabiose genaamd.

Peter Thiel, de ondernemer en miljardair die ooit PayPal oprichtte, stort zich sinds enkele jaren vol op antiverouderingsonderzoek. Dat vertelt hij in een interview met Inc.com.

Verouderingsproces omdraaien

Er gaan geruchten dat Thiel zich voor 40.000 dollar per kwartaal laat inspuiten met bloed van een 18-jarige, meldt Gawker.

Daarnaast is hij erg geïnteresseerd in een klinische test van het Californische bedrijf Ambrosia. Voor een slordige 8000 dollar krijgen deelnemers bloedplasma van donors die jonger zijn dan 25 jaar. Onderzoekers volgen de proefpersonen gedurende een periode van twee jaar.

De miljardair is ervan overtuigd dat het bloed van jonge mensen het verouderingsproces kan omdraaien en het leven kan verlengen. Bij parabiose wordt bij iemand jong bloed getransfuseerd in een poging die persoon fysiek te verjongen.

‘Veel gezonde, erg rijke mensen’

Het idee dateert van de jaren vijftig, toen ene Clive M. McCay van de Cornell-universiteit de bloedvaten van twee ratten, een jonge en een oude, met elkaar liet vergroeien. Zijn onderzoek liet zien dat de oudere ratten duidelijk verjongden en leken te herstellen van bepaalde kwaaltjes. In de Verenigde Staten, China en Korea staan nu een aantal klinische tests op menselijke proefpersonen gepland.

Thiel is niet de enige miljardair die geïnteresseerd is in deze tests. Tony Wyss-Coray van de Stanford-universiteit, die onderzoek doet naar parabiose, zei afgelopen jaar dat hij sinds de publicatie van zijn werk wordt benaderd door ‘veel gezonde, erg rijke mensen’.

[RawStory, De Morgen]


Vind je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Onze schepper heeft ons een lichaam gegeven met een beperkte levensduur leg je gewoon daarbij neer , zo is het nu eenmaal hoe je het went of keert . Onbeperkt oftewel oneindig leven bestaat niet ik zou dit al helemaal niet willen ook , rekken mischien ietsjes door gezond te leven maar ook dat is niet in alle gevallen zo . Met bloed moet je al helemaal niet rommelen dat staat al in de heilige schrift . Dus accepteer gewoon dat je sterfelijk bent heel simpel .

  25 likes
  • InterContinentalMaster

   De ziel is voor eeuwig. Het menselijk lichaam is een tijdelijke voertuig. Dat is wat ik ervan denk. Zijn we hier op Aarde om de ziel te trainen voor de volgende stap? Heeft iemand een jonge of een heel oude ziel. Te gefixeerd dat als dood bent alles ophoudt is waar ik niet in mee ga.

   17 likes
   • @intercont master
    Ik lzie het lichaam ook als een tijdelijk voertuig.
    Wat ik dan wel weer grappig vind is dat iedereen een oude ziel lijkt te hebben.
    Of spreek je wel eens iemand die zegt “sjonge wat ben ik een jong zieltje”?

    3 likes
    • Klopt helemaal Padja. Dat zal je jonge zieltjes nooit horen zeggen.
     Ze zijn zichzelf er niet eens van bewust dat ze een zieltje in ontwikkeling zijn, anders zouden ze het liegen en bedriegen, het bestelen en die dan napraten, het uitmoorden van de bevolking, het denigreren en haten van de mensheid wel laten.

     4 likes
     • Maar misschien zijn het ook wel oude zielen, alleen werden zij telkens weer dom geboren, nooit iets onthouden uit vorige levens en ook nooit iets bijgeleerd. We weten het niet.

      2 likes
   • In ieder geval heeft het de Clintons niets geholpen. Wat een wrakken.

    1 likes
  • … Dat staat in de heilige schrift…..ZUCHT..

   5 likes
  • Mijn moeder heeft twee oppaskindjes waarvan het hondje laatst is doodgegaan. Toen het ene kindje aan tafel vroeg waarom hondjes zoveel eerder doodgaan dan mensen antwoorde het andere kindje: ‘omdat hondjes veel minder tijd nodig hebben om te leren om lief te zijn voor elkaar.’

   True story…

   5 likes
  • Tuurlijk wel.
   Bloed moet je lekker opdrinken.
   Ook dat staat in de heilige schrift.
   En offeren, is de schepper ook zo dol op.

   2 likes
 2. Hoop maakt z'n eigen magie

  Tja, persoonlijk geloof ik meer in pure gezonde voeding, en regelmatig leven.

  23 likes
 3. Ted Gunderson (ex-FBI directeur) sprak in zijn lezingen over de vele kinderen die systematisch verdwijnen in de USA. Hij meldde ook al dat hij een link vermoedde naar de super-elite die deze kinderen zouden misbruiken. https://youtu.be/ju_jWWIS_hE

  Hij is kort daarna vermoord. https://youtu.be/_EgPHsLEGuE

  Connecting the dots?

  9 likes
  • Ja Ruud, die link lijkt mij duidelijk. Leden van de super-elite die zich bezighouden met het uitbroeden en coördineren van dergelijke praktijken zijn in mijn ogen niet meer dan demonen ‘in een menselijk jasje’.

   7 likes
 4. Ik zou dat wel doen voor mn ouders… Als het echt bewezen is dat je er gezond van blijft, dan zou ik zo mn bloed delen, ik maak wel weer nieuwe.

  9 likes
 5. Die psychopaten denken zeker het eeuwige leven te kunnen pakken of kopen
  ?.

  7 likes
 6. Die PayPal-puppet mag wat mij betreft de hoofdrol krijgen in de eerste de beste low budget horror-movie.

  8 likes
 7. Volgens mij is zuurstof de belangrijkste stof. En dat kun je nu ook uit een fles zuurstof halen. Zonder zuurstof krijg je problemen met je bloed. Een goede ademhaling kan je leven verlengen. Moet de lucht wel schoon zijn. Het eten van foetussen/placenta’s is maar een moment opname van voedingsstoffen/immuunstoffen. Koeien en paarden bv. eten ook de placenta’s op. Je kunt als mens ook een bevrucht rauw ei opeten.(krokodillen eten hun eigen kinderen op/niet allemaal). Het goed functioneren van het hele lichaam is het belangrijkste om oud te worden. DNA speelt ook een rol. Alleen bloed verversen is onzin. Als je het geheim weet, waarom een landschildpad zo lang kan leven, dan kun je misschien een mensen leven gaan verlengen. Beter van niet, want men zeikt nu al dat er teveel mensen zijn enz.

  4 likes
 8. ja, maar ja als je een hoop poen heb wil je daar nog langer van genieten natuurlijk. Geen zorg, uiteindelijk krijgen wij het ook, opdat we dan nog net ff iets langer belasting kunnen betalen.

  4 likes
 9. Dat kliekje is best wel decadent zeg .. Ondergang van het Romeinse Rijk

  4 likes
 10. bloedworst met appelmoes, hmm,lekker!

  3 likes
 11. vind het maar raar… bloed geef je .. ivm met ongeluk .. ziekte… operatie.. als donor..idat is voor mij om mensen te redden en te helpen…de rijken willen zo lang mogelijk aan hun materie vasthouden… koste wat kost…

  1 likes
 12. In China eten sommige mensen foetussen van geaborteerde baby’s om een langer leven te verkrijgen. Vroeger, en wellicht nu nog, werden er zelfs pasgeborenen voor verorberd.
  Het idee is al heel oud.
  Vampieren bestaan honderden jaren door het drinken van bloed.
  Verhalen worden overal in de wereld verteld.

  2 likes
 13. Mijn vader had na een ongeluk een compleet andere bloedgroep omdat hij zoveel bloed had verloren en had gekregen( O in plaats van AB negatief of zo) na verloop van tijd had hij zijn eigen bloedgroep weer.
  Lijkt mij dus een tijdelijke oplossing.

  1 likes
  • o negatief wordt vaak toegepast bij rhesus negatieve bloedgroepen.. is een universele bloedgroep… kan bij elke bloedgroep worden toegepast.. ik ben zelf ook rhesus negatief..ab is toch vrij zeldzaam..

   1 likes
 14. Middeleeuwse alchemie.
  Dat men toen nog dacht dat je van een beetje bloed eeuwig jong blijft kan ik inkomen.
  Maar tegenwoordig weten we wel beter.

  2 likes
 15. bladgroenten, fruit, noten geen GMO…muziek (levende) mooie gevoelenss in het hart,
  LIEFDE dus voor alles en een ieder…houdt het lichaam én de ziel gezond…
  haat, wrok e.d. vernietigd het…slechte gedachten komen uiteindelijk qua trilling in de uiterste bloedvaatjes van het hoofd, dit is geheimenis…’t slaat steeds op jezelf terug! Aan je uitstraling te zien…
  Zo dus oefenen, meditatie, discipline, er naar kijken…loslaten…ZIJN…
  Ik meen me trouwens te herinneren dat Jagger dat óók heeft laten doen…nieuw bloed…hmmm…
  well
  namaste

  2 likes
 16. de oude koningin van engeland liet iedere maand haar bloed vernieuwen en de dochter deze nu doet dat ook dus schijnbaar helpt het wel wat.
  de een is boven de honderd geworden en deze stevent er ook naar toe.
  in principe maakt het niet uit als je ziel voor eeuwig leeft.
  ik lees wel eens van mensen die zeggen geef mijn portie maar aan fikkie of zo maar als het waar is een leven na de dood en je eigen prettig voelt waarom zou je dan niet eeuwig willen leven en er is zoveel te doen in dit universum dat je je echt niet hoef te vervelen.
  maar ja goed je merkt het vanzelf of niet ……………………..

  1 likes
  • Weet je wat ze ook doen
   Kindertandjes malen en opeten en dan hebben ze week later weer een nieuw melkgebitje
   Echt waaaaaaaar hoor.
   En ze scalperen kindertjes. En dan koken ze de scalp en het haar. Dat wordt bij volle maan opgedronken.
   Daarom worden ze niet meer kaal.
   Daarom is er niemand van de illuminatie kaal.
   En hebben ze allemaal een goed gebit

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

paaseiland

Kan een bacterie die alleen op Paaseiland is te vinden veroudering genezen?

In de jaren zestig reisden onderzoekers af ...

Bizar effect: Anti-veroudering met hypnose

Al eeuwenlang zijn mensen op zoek naar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.