Binnenland

NPO-voorzitter klaagt dat NPO wordt weggezet als fake. Lees hier een reactie op haar ‘schaamteloze en hypocriete’ betoog

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand deed NPO-voorzitter Shula Rijxman (D66) in het AD haar beklag over het feit dat ‘serieuze’ media worden weggezet als fake.

Ze stelde verder dat ‘nepnieuws een gevaar is dat ook ons land bedreigt’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Toen ik het schaamteloze, hypocriete betoog van Rijxman las over de gevaren van fake news, voelde het ineens alsof de stoom uit mijn oren kwam,” reageert de Iraans-Nederlandse Katiana Kayvantash.

Niet serieus

Ze zegt dat de NPO een eenzijdig en misleidend beeld schetst over onder meer Iran.

Kayvantash:

Een nieuwsmedium dat pretendeert onafhankelijke journalistiek te bedrijven, maar jaren achter elkaar alleen maar de linkse mollah-apologeet Peyman Jafari, lid van Internationale Socialisten, Trump- en Israël-basher, een podium biedt om zijn mening als de enige echte waarheid uit te venten, kan ík in ieder geval niet serieus nemen.

Monopolie

“Wat mij betreft mag Rijxman in haar strijd tegen fake news als eerste beginnen bij haar eigen omroep, die inmiddels een monopolie heeft op het creëren daarvan,” voegt ze toe.

Een medium als de NPO dat buigt voor de regering en aantoonbaar meewerkt aan het creëren van deceptie en haar berichtgeving aanpast aan de wensen en politieke doeleinden van de gevestigde elite, heeft mijns inziens geen recht van klagen over fake news, benadrukt ze.

Lees hier het hele artikel van Kayvantash.

[OpinieZ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
4 jaren geleden

Het gezegde is niet voor niets ” over reden worden door een strontkar ” maar dat heeft ze zelf niet door klaarblijkelijk ..

Rob
Rob
4 jaren geleden

D66 weer, okee, duidelijk. Het virus dat zich overal in heeft genesteld en alles verziekt. En dan zelf ook nog klagen als mensen het zat zijn. Wat een circus. Ze maken zelf deel uit van de meest walgelijke praktijken. Vraag maar aan Demmink, die heeft er ervaring in. Toen dat aan het daglicht kwam werd hij van alle kanten ingedekt om de deksel op de doofpot te houden. Dat is dan de baas van justitie. Waarheid is iets dat niet bestaat in die contreien. Waarom zou dan de NPO wel waarheid spreken? Dat hele wereldje is volledig gebaseerd op leugens en bedrog. En als iets aan het daglicht wordt gesteld dan ontkennen ze het. De leugen regeert. Als ‘nieuws’ eenzijdig is dan is dat in het belang van iets of iemand die wil dat het volk iets gaat geloven wat ZIJ willen. De waarheid zal hen de das om doen en dan vallen ze door de mand. NPO is dan in feite een afkorting van Nederlandse Propaganda Organisatie

frans
frans
4 jaren geleden

Toch wordt ook zij net zo wakker als Monshouer!
En daar zal ze mooier, (van binnen), van worden. En dan vol liefde zich wijden aan bewustwording van mensen.
Het is vaker voorgekomen dat wrede mensen plots het Licht zien en waar mens worden.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Drek66 ‘dame’ met Oostblok haakneus en nep jood, poppetje van de Beatrix Bilderberg club, op positie gezet bij de gecontroleerde media die serieus genomen wil worden?

Ze worden met de dag gekker. Fijn zo doorgaan met de NPO (idem RTL Bertelsmann) zio neppezenders, er gaat namelijk een dag komen dan komt het volk jullie halen en vervolgens lynchen. Hetzelfde geldt voor de politiek. Niet iedereen kan vluchten naar Argentinië, daar zijn deze poppetjes net even te onbelangrijk voor.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x